icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
30. nov 2010

@kiculka no to som presne pocula aj ja..ze pri kojeni by sa nemalo prehanat s cvicenim..kvoli kyseline mliecnej - akoze svalovica - ze to potom zmeni chut mliecka..neviem co je na tom pravdy..

kiculka
30. nov 2010

@mici111 ja mam presne ten isty problem, povie si, ze uz tolko nejem, vydrzim tak do siestej a potom este doladujem cokoladou, sak ze len kusok...a za chvilu z nej nic neostane 😝

bealondyn
30. nov 2010

@mici111 no ja mam tento:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...
no nekup to, ked je to z 50 na 20 😉

riska
30. nov 2010

baby, tak budeme pekne po novom roku spolu chudnúť a cvičiť 🙂 🙂
@mici111 , aj ja mam zeleninovú polievku...a zajem ju jablkovou štrúdlou 😀 😝

riska
30. nov 2010

@bealondyn, neprovokuj s tými vašimi cenami!!! 😀 😝

hori
30. nov 2010

a ja sa zasa pripajam k tym, co idu cvicit a "nezrat" 🙂
za posledny polrok som pribrala presne tolko, co predtym za cele tehotenstvo... s tym rozdielom, ze teraz nemam co porodit... 😉

mici111
30. nov 2010

@bealondyn boze, to je na porazenie!!! ja to nechapem, preco tu v posr...m slovensku musi byt vsetko tak priserne drahe??? no snivaj, ze tu dostanes parny hrniec za 20 evri ... 😠 😠 😠

ameanda
30. nov 2010

@mici111
presne ako pises, pri svalovici sa vylucuje kyselina mliecna a okysli MM a dietatko moze odmietat
inac, ja som mala kysle mlieko par dni po porode a neviem ci to bolo stravou alebo cim
maly ked sa prisal, tak sa vzdy tak kyslo zatvaril, ale cucal dalej (bola to sranda tej jeho uskrn 🙂 )
a ze bolo kysle mi povedal drahy, lebo na zaciatku skusal, ze aku chut ma MM 🙂

evio
30. nov 2010

baby ja takyto problem nemam,mam sice trochu vacsie brusko ale mam o 6kil menej ako pred porodom a to som preto nic nespravila a sladkosti jej na kila 🙂

ameanda
30. nov 2010

@bealondyn
tiez uvazujem nad parakom... a v UK su take dobre ceny aj vypredaje, to by som ho tiez uz davno mala

riska
30. nov 2010

@evio, zááávidim 🙂

bealondyn
30. nov 2010

@riska
@mici111
@ameanda joooj ja vas nechcem provokovat, prepacte! 😵
kebyze je lacnejsie postovne, tak vam vsetkym kupim a poslem! 😉

mici111
30. nov 2010

zopar fotiek - z vianocnych trhov, potom ako papame mrkvicku a ako sme boli dnes v mothercare 🙂

kuriatko33
30. nov 2010

@evio nam dali kyselinu mliecnu a ta zabrala mali sme pokoj 3tt a teraz je malý cely vysypaný ma slak trafí, ale neviem ci to bude zase seborea alebo len potnicky, lebo sme dva dni cestovali a mozno sa iba spotil, dufam,ž e to bude zajtra dobre, som sa zhrozila ked som ho zbadala dnes vyzlečeneho, 😠
je mi ta luto, viem co prezivas, mne ked dali diagnozu tak som to nemohla aj týzden stravit a trapila som sa ☹
byby nemate foto potnicko´? ako vyzeraju

stelika
30. nov 2010

@majjka0806 ahoj no ja som sem tam mastil a semtam nie lebo som zbudla, ale nic to nezmenilo n tom , že som pribrala, ale len na brušku 23 kg a strie sa mi urobili posledne tri týždne pred porodom ☹ takže už m čaka len spevniť bruško a kremovať a kremovať aby mi trošku pomizli to zas bude hmmmm 😠

riska
30. nov 2010

@mici111 zlatá 🙂 a aké palčaky 😀 😀

kuriatko33
30. nov 2010

@majjka0806 ahoj ja mam brucho uplne znicene aj boky ☹ sama stria rozmýslam nad lejzrom, uz som bola na pohovore s lekárom, len sa tam neviem odhodlat ist a dat si spravit zakrok, som verila ze mi to zmizne uplne lejzrom, ale sklamal ma a povedal mi ze o polovicu to dokazu zmenšit 😝

mici111
30. nov 2010

@riska no inak ti poviem, ze rukavice pre tak male deti su na prd..furt si ich davala dole a palec aby som strcila do palca na rukavici?? nehroziiiiiiiiiii..

ameanda
30. nov 2010

@bealondyn
nemusis mat kvoli nam vycitky 🙂
@mici111
podarena je malicka

anjelicek26
30. nov 2010

@mici111 - my mame na overale vzdy take tie zakrytky, co mu pretiahnem cez ruky, ked je kosa, lepsie ako rukavice... tie si furt dolu daval...

@evio - neprovokuj z vahou, ja mam tiez este tri kila plus a teda stve ma to riadne 😠

@bealondyn - jej diky za tip, mozno objednam aj ja 😵

Baby mne dnes maly vecer nechcel MM, len ma tri krat pohryzol potvora jedna a zaspal len tak...akoze hodinu pred tym mal prikrm, ale aj tak :(

bealondyn
30. nov 2010

@mici111 zlatucka je mala a ake ma krasne mihalnicky, nasa ma svetle, tak je jej ich ledva vidiet 😀

bealondyn
30. nov 2010

@anjelicek26 no vrelo odporucam, je super a ta cena teraz! 😉 ja tam robim len zeleninku, ale mozno casom skusim aj nieco ine...

babulina
30. nov 2010

@mici111 - rukavice to je strasna vec, najlepsim riesenim bolo dat tomaskovi ninkine rukavice mal ich az po laket a nevedel ich dat dolu, vyzeral dost srandovne, musim odfotit na pobavenie

niekto sa pytal na strie - mam ich vela a nic nenarobim, si hovorim na bikiny to nebolo ani predtym teraz uz vobec nie 😀
cvicenie - ja by som sa aj pustila do toho len sa bojim o mlieko, ale po tej zumbe co som bola min piatok to bolo v poho, tak skusim este parkrat a potom sa do toho vrhnem na plno 😉

bealondyn
30. nov 2010

@anjelicek26 ozaj ako Max zvladol tie 3 vakciny? nejak mi to uniklo, ale tusim si nespominala nejaku zlu reakciu... 🙂

zojec
30. nov 2010

@mici111 ja som naparovala na naparovaku na buchty.. v hrnci s vodou.. voda sa vari na 4rke zhurba 10 minut , potom odstavim a dopari sa tam este dalsich 10 minut.. pasirovat sa mi tiez poriadne nedalo.. a zas nechcem tu zeleeninu uplne rozvarit, tak ju mixujem na to malom sekaciku k ponornemu mixeru to ide uuplne kraasne. ale dnes mi prislo sklenene struhadlo, co sa veeelmi tesim.. 😉 ja este len tak light prikrmujem.. vcera som vobec, dnes len dve tri lyzicky. malej chuti.. je vsetko co jej dam teda mrkvu a brokolicu 🙂.. ale este nechcem menit za mliecko.. 😉
tu riesite chudnutie.. ja chvalabohu nepriberam, aspon dufam, uz davno som sa nevazila.. ale este stale mam 12kg navyse ☹ tych 30 pribratych kil nejde len tak supom dole.. :( strie sa mi urobili kusok na bruchu dva dni pred porodom, skoro ma slak trafil, ale nejak veelmi ich nevidno, aspon ze to.. a teraz sa mi urobili fajne aj na prsiach.. najkrajsi zazitok mojej malej je, ked moze mixovat bradavku zo strany na stranu a mikat hlavou ked ju ma v puse.. 😠

riska
30. nov 2010

@zojec, ty tušim neješ mäso, že? 😉 a barborke ho tiež nebudeš dávať?

deniskateniska
30. nov 2010

baby nemate nejaky program na upravu fotiek? 😉

ameanda
30. nov 2010

@riska
ked sme pri tom mase, uz ste zacali davat?
ak ano, davate tabulkovo, t.j. 6x tyzdenne?

riska
30. nov 2010

@ameanda, ja už 2 dni dávam chudáka zajaca 🙂 ale prvé 2tt som len zeleninku davala....priznam sa,, že neviem, či až 6x tyzdenne 😲

weirdo
30. nov 2010

@ameanda
@riska - a vy ho ako upravujete pred jedenim? Mixujete spolu so zeleninou mixerom?