icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
30. nov 2010

@weirdo, presne tak 😉

ameanda
30. nov 2010

@weirdo
ja som este nezacala, preto sa pytam 🙂
ale predstavu mam uvarit spolu so zeleninou a pomixovat, v podstate tak ako doteraz zeleninu, len pridam maso
a varim preto, lebo davam skor polievocky, aj ked pomixovane to je celkom huste, ako taka vyziva

zojec
30. nov 2010

@riska ano mas pravdu nejem maso.. a malej ho neplanujem davat.. aspon zatial urcite nie.. myslim ze je urcite este skoro.. kebyze zavisi len odomna tak jej ho nedavam vobec, ale moj mm je masozravec, takze mozno raz za tyzden nieco bio dam.. 😉 6x do tyzdna je brutalne vela a hlavne ked dieta je kojene alebo na UM.. tolkokrat do tyzdna nema maso ani moj mm.. a ten ho teda lubi veeelmi 😉

mojalili
30. nov 2010

@mici111 No ja sa tiez ospravedlnujem kojenim, ale uz to asi neprejde, ked mame 6 mesiacov a prikrmujem...uz to je len o mne a o case....tak som si povedala, ze ked ulozim maleho spat,tak musim....uvidim, dokedy ma to bude drzat, hlavne ked mam obe deti doma.... 🙂

Muz sa o mna otiera, asi nieco chce...idem ja urobit mrtveho brouka do postele 😀 😀 😀 😀 Dobrú noc kocky

weirdo
30. nov 2010

@riska - diky 🙂
@ameanda - jaaaj 😉

A lepok ako? Davate? Ako casto?

ameanda
30. nov 2010

@mojalili
😀

@weirdo
este nie, cakam na ukoncenie 6teho mesiaca a potom este par dni vydrzim
a davat asi dost casto, napr. pozuzlat striedku z rozka, keksiky od 6. mesiaca, krupicu do polievky a pod.

bealondyn
30. nov 2010

ja som este tiez nedala maso, nejak sa k tomu neviem odhodlat a 6x tyzdenne mi teda pride tiez vela 😒 a to ja som iny masozravec 😀 no buduci utorok mame 6 mesiacikov, tak potom uz dam aj kuriatko pomaly 😝
a lepok? no mala raz zula toast a tak hrozne jej chutil, ze planujem coskoro dat znova, aj som kvoli nej kupila chlebik bez zrniecok a semiacok 😀

kuriatko33
30. nov 2010

ahojte dnes vecer o 7 hod som dala malemu kasu s jablcnou výzivou, tazko zaspaval a uz treti krat mrnči a prehadzje sa, je to z tej kase???? zjedol skoro cely via poharik ☹ mu velmi chutilo

bealondyn
30. nov 2010

aha a raz mala aj keksik od ocka, to ste mali vidiet ako sa po nom zaprasilo a potom plakala ze chce viac, ale moze zabudnut, tolko cukru! 😠 musim jej tu zohnat nejake detske kekse...
inak preco vadia vajecne piskoty? 😕 ved aj krpci by uz mali teraz raz do tyzdna zltok...a tie piskoty su upecene...viete niekto?

bealondyn
30. nov 2010

@kuriatko33 a kedy isiel spinkat? moze to byt z toho, mozno to mal tesne pred spanim a mu to zatazilo brusko...ja davam kasu hodinu a pol pred spanim. ona praveze mrnka a budi sa viac vtedy ked nedam, to som uz vypozorovala. 🙂

riska
30. nov 2010

@weirdo, lepok som ešte nedala, ale chcem začať s ovsennými vločkami....do niečoho ich primiešam 😉
@zojec , ved to, že tolko ho neje ani dospelý 🙂

@kuriatko33, može byť, kaša je na noc ťažká

anjelicek26
30. nov 2010

@bealondyn - idem to objednat, za tu cenu vazne neni o com uvazovat.

A reakciu sme nemali ziadnu, uuuuuzasne, ani len nervny nebol, vobec nic 😵 😵 😵

anjelicek26
30. nov 2010

@weirdo - Maxovi som dala par krat zuzlat kusok bagety, alebo mu davala take kusocky striedky do pusy, zapijal to vodickou, chutilo mu to...

NO a mäsko... urcite primiesavat do zeleniny a v prikrme by to malo byt 20 g ak robis 100 g prikrmu.

bealondyn
30. nov 2010

Isabellka vobec nechce ani vodu ani caj, ako ju to mam naucit? ci len skusat a raz jej zachuti? 😕

anjelicek26
30. nov 2010

@bealondyn - ja som zacala ponukat ked dostal prikrm - automaticky po kazdom prikrme dostal do pusy flasu z vodou - najprv len kusal, potom si cucol a aj prekvapene prehltol, teraz aj pocucka a nieco vypije.. Hlavne po kasi vecer je smädny a teda sa aj poriadne napije. Akosi mu to k tomu patri. K obecu ci veceri je aj voda 😅 Pre mna je maximalne dolezite, aby vedel pit z flase... nikdy nevies, kedy budes z jedneho dna na druhy musiet prestat alebo bude tvoje dieta musiet nakrmit niekto iny.

bealondyn
30. nov 2010

@anjelicek26 ona vedela pit z flase, ja som jej davala mliecko z flasky, ked sme boli vonku, tam som nekojila. ale ked som bola v septembri na slovensku, skoro mesiac flasku nedostala a odvtedy to nevie, proste zabudla. 😲 no budeme skusat...

denisekkk
30. nov 2010

@marcelka123 ahoj nasa mala presne taketo problemy a bol v tom asi kolika....

weirdo
1. dec 2010

@bealondyn - s tymi susienkami je to preto, ze do nich ide cele vajicko tusim a bielko sa do roka nemoze, je to vraj silny alergen ... tak preto vajecne az neskor 😉
@amaenda - aj ja cakam, ale pripravujem sa 😀
@riska
@anjelicek26 - dakujem 😉

kuriatko33
1. dec 2010

@bealondyn no zaspinkali sme skoro o 9hod takze 2hodiny pred spanim, no neviem ale viac mu ju tak neskoro nedam nemali sme dobru noc ☹ ☹

mojalili
1. dec 2010

Ahojte kočky,
normalne som vyslala muža kupit ocny krém nočný proti vráskam od Vichy....zasluzim si (vcera som sa snazila) a nielen preto, po tychto nocnych a dennych budem ako stara baba o chvilku,... 😒 😒 😒

Mrska zaspal o 20.30, pred polnocou bol 1.x hore, od 2 - 3 hodiny bol uplne hore, načo spat.... 😠 😠 😠 , potom o 4.45 a o 5.45 bol uz vyspaty....cisty cas spanku...nejakych 5 hodin 😠 😠 😠 😠 😠

K tomu LILI kasle ako stary hrnec, ma 37,4, obrovsku nadchu, ktoru tusim chyta od nej aj Danko, slak ma ide trafit... 😖 😖 😖 uz mam,tak pojdem s LILI doobeda k lekarovi a poobde s Dankom na poradnu

zojec
1. dec 2010

@weirdo ty nemozes spavat ??? 😕
@bealondyn myslim si, ze malej este mliecko od smadu staci, ak ti nebude chciet flasu, myslim ze v pohode postaci poharik od aventu, no mozno ani ten nebude chciet, niektore deti prijmu rovno klasicky poharik.. 😉 k tym susienkam.. ano je to z jednej strany kvoli vajicku, ale aj kvoli cukru a inym konzervantom, ktore obsahuju.. cukor nie je prospesny pre deti vo velkom mnozstve.. (ani pre dospelych 🙂 ) okrem toho mozu sa tam vyskytovat stopy orechov alebo soje, co su alergenny , skoro na kazdom takomto vyrobku to pisu
volila by som radsej kukuricne alebo pohankove sulky.. neviem ako sa to presne vola.. vyzera to ako hovienka 😀 dieta kym mu nedas sladke alebo slane nevie ze take existuje.. takez mu to urcite bude chutit..
@kuriatko33 kasa by sa vecer nemala davat.. a s ovocim tiez radsej rano.. ovocie obsahuje cukry a kyseliny a to v brusku nerobi dobroty, zatazi to velmi zaludok, dospelym sa tiez neodporuca jest 2-3 hodiny pred spanim... na vecer skor kasu so zeleninou ale aspon dve hodiny pred spanim.. na noc potom davat radsej mliecko..

zojec
1. dec 2010

@mojalili och.. tie tvoje deticky su nejak casto chore :( to je neprijemne... tak sa rychlo uzdravte, potom daj vediet ako ten krem zabral 🙂

mojalili
1. dec 2010

Inak my uz sme kusali korku, taaaaaak nam chutila....

https://www.youtube.com/watch?v=c4foRaZJeic

mojalili
1. dec 2010

@zojec Veru su, ale podla mna to je tymto bytom, mame tu velmi sucho, aj ked zvlhcujeme, tak zase je tu plesen, hrozneee, uz nech sme na rodinnom domceku. Navyse to schytavaju jeden od druheho... ☹

kuriatko33
1. dec 2010

@zojec no ja som si myslela, že kasa ho viac zasiti na veceru, no pocula som ze detom sa dava kasa na vecer 😕

deniskateniska
1. dec 2010

@kuriatko33 no kasicky davaju pred spanim, alebo tie na dobru noc aby deticky dlhsie spali, ale ani mne nie je dobre ked sa pred spanim moc najem 😅

deniskateniska
1. dec 2010

@bealondyn a naco jej je vodicka alebo caj ked kojis? ci uz nie? bo vies, ked je smadna popyta si cicku... vodicku a caj naco ked nie su horucavy,... cez leto sme davali aj my ale vrackal z toho ... a ak chces silou mocou, tak skus z poharika (ale pravdu si povedzme keby sme mali mliecko sladucke dobrucke komu by chutil horky caj alebo voda 😀 😀 😀 )

ellysa
1. dec 2010

dobré ránko, vy ste včera večer riadne popísali 🙂
@mojalili no teda kôrka poriadne šmakovala
inak čo už prikrmujete aj vaše detičky sa tak smutne pozerajú keď aj vy niečo jete, ja som teraz raňajkovala a malá sa priplazila k mojej nohe, chutila ma za tepláky a smutne pozerala, ústa otvorené, ako taký psíček a to robí vždy keď niekoho vidí papať

mojalili
1. dec 2010

@ellysa Veru, prehlta naprazdno 😀 Inak zistila som, ze Danko nechce papat ovocie, neviem preco...zeleninu zmorzuje hned,ale ovocie nechce ☹

Tak dnes mam odcvicene, taky moj adventny zavazok, uvidime, co z toho bude....inak po 1,5 mesiaci som sa postavila na vahu a 2 kg dole, takze este 6 kg do povodnej vahy a 2 kg navyse a teda nech je ako je... ale zase som funala pri cviceni ako ježko, dokocna som musela 2 cviky vynechat, co som na brucho nevladala. LILI mi povedala, ze som tlsta, preto mi to nejde, ze ona je chuda a jej to ide....a mam to

mici111
1. dec 2010

@mojalili zlaty, sme pozerali spolu so Sarkou a jej sa veelmi pacil 🙂 tak sa smiala a radovala sa 🙂 uz mate frajerku pre danka? 🙂