Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ďakujem 🙂
@anjelicek26 @zojec - dala som krasne červené, zo záhrady, sladké bolo....preto ma to prekvapilo 😕 o.k. dnes jej radšej nedam a zajtra skúsim teda radšej doobeda....vdaka 😵
@takyna, zlatunkááá je bibuška 🙂
ďakujem babule 🙂
manžel jej chce hryzátko na zúbky kúpiť, lebo všetko ohrýza, neviete či to zoženiem aj v lekárni?
@hori no to mas pravdu ked pride manžel tak valime do Polska na nakup Nutrilonu 😅 Uz to vidim predavacky si budu mysliet ze mame aspon 3 deti 😀 😀
@kuriatko33 ahoj aj mam dali kys.mliecnu ale nezabera tak preto som sa pytala tu.inak idem skusit odfotit maleho ako to vyzera u nas pre porovnanie ci to iste mate aj vy
@anjelicek26 ja neprovokujem sama sa cudujem ze ako je to mozne pre tehotenstvom som sa snazila zhodit a neslo to a teraz fakt nic nerobim a ide to same ale do kedy?
ahojte baby,
my budeme mat tiez coskoro meninky, 9.12. 🙂
@ellysa mala nas tiez hypnotizujem pohladom, ked nieco jeme a niekedy zacne plakat, ked nedostane. ☹ vcera sa vrhla na muzove jablko, tak dostala polovicku nastruhanu a strasne ju pri tom striasalo a pritom bolo sladke cervene, ale papala dalej, podarena bola.
@zojec no ona pekne drzi avent poharik aj sa z neho vie napit, ale len co zisti, ze to je voda, tak vypluva. a flaska nula bodov...
@deniskateniska ano este kojim, ale uz to podla mna dlho nepotrva, mam malo mlieka a myslela som, ze uz by mala vodicku, ked prikrmujeme 2x denne.
inak dnes som sa rozhodla si odsat mlieko, nech viem, ako na tom som, ci sa potvrdi moj blby pocit, ze je to bieda. ved potom napisem, ako to dopadlo. kolko by som mala mat priblizne? 😕
baby potrebujem pomoooc,maly sa mi nemoze poriadne vykakat tak som mu uz prestala davat aj prikrmy,stale tlaci co chce kakat,a vyjde z neho take male tvrde hovienko a takto je to uz treti den,a to uz mal aj slivkovu presnidavku,aj stavicku slivkovu aj hrusku a aj biogaiu som kupila a nejak sa to nie a nie upravit,neviete nieco poradit alebo mam ist k doktorke?
@bealondyn - ako pise @zojec, niekedy je s odsavanim trampota. Kedysi som odsavala a len taky lopot. Teraz niekedy prsia jak kamen a nejde za toho pana. A niekedy sa spusti jak dive a za par minut da 100ml jeden prsnik, inokedy ledva 20 vytlacim a to mliecko tam je ... takze to nebude objektivne, ked odsajes ...
aha takze takto to je s tym odsavanim...no tak skusim len zo zvedavosti, mozno budem milo prekvapena. 😝 ked bola malinka, tak som odsavala a islo mi to, tak uvidim...
@majjka0806
@ellysa
pripajam sa k Orave 🙂 som z TS
@ameanda no nás tu teda je aj @deniskateniska aj @riska tak napoly ona má len drahého odtiaľ 😀
babyyyyyy konečne som objednala darček pre môjho na Vianoce 😀
@chani vsetky nemliecne kase mozes miesat so svojim MM 😉 .. aj ja to tak robim
@takyna nepamatam si, jedla Bibianka aj samotne ovocie? ci len po kasi jej to vybehne? lebo hanka mi tak reagovala na vsetko ovocie- hruska, jablka, broskyna, marhula, ked sme s tym pred rokmi zacali ... ale ona mala skor flaky, ktore do pol hodinky zmizli
@riska priklanam sa k @zojec , ze ovocie skor doobedu
...nasu po jablcku napinalo, ale asi preto, ze bolo kysle, dnes zjedla polovicu citronky, fajna sladucka
@zojec myslis chrumky Hamky 😉 ... ale pozor, su aj solene a j nesolene - my sme vcera kupili od Ravity http://www.ravita.sk/main.php?page=produkt&id=96
@takyna ano, hryzadielka maju aj v lekarni - len neviem, ci vo vsetkych ... a aj my prajeme malickej vsetko naj 😵
ja uz nerozmyslam, my sme sa uz ojeziskovali ... a poriadne 😀 😀 😀 😀

@takyna - jeeej Bibka je naadherna 😵 😵 😵
@riska - to je fakt, urcite nie tie zelene, oni maju kopu kyseliny, to moze podrazdit brusko... cervene, co najsladsie, kludne aj take uz napoly pieskove, tie su sladucke.