Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa
@anjelicek26
jj, ta kasa ma 225 g a na porciu ide 40 g... a moja Luci uz zje plnu davku... no nestazujem sa, chuti jej a celkom jej sadla, vecer je mala syta a spokojna a casto prespi celu noc... ovocko jej este nedavam, kedze uz mame dva prikrmy (kasu a zeleninu)... ryzove vlocky tiez mam, tiez ma napadlo dat ich, ale planujem do zeleniny k obedu namiesto zemiaka... poradila mi doktorka 🙂
@ellysa no práve som pozerala na internete výrobky, ktoré si spomínala z tej nobilis asi pravdepodobne ten marhuľový olej, saloos ricínový a olivový olej a weleda s výťažkom nechtíka ale bez prísad eterických olejov? neviem ktoremu mam dat prednost....hmmm.... 🙂 alebo mi pomožeš s výberom? pls ☹
@stelika
my tiez pouzivame weledu pre maleho a ja pouzivam saloos, ak sa pre ich pripravky rozhodnes a budes mat vyskusane, dam ti aspon link, kde su tusim najlepsie ceny
http://www.jvnatur.sk/detska-kozmetika-c-67.html
no my sme mali tento http://www.nobilis.cz/index.php?page=detail&id=248 , ten je vynikajúci, len bacha obsahuje harmanček a ten nemusí každému robiť dobre, a potom tú umývaciu emulziu od weledy, saloos používam ja aj muž a sme spokojní a pokukávam aj po oleji pre malinkú, ale ešte neviem ktorý, ja používam jojobový namiesto krému a veľa tých balzamov máme aj muž používa ten atopic olej. od saloosu sa myslím dajú objednať aj menšie balenia, tak poskúšaj
@anjelicek26
no nielen hacka, ale aj ostatne a vyzdoba na oknach...
super! hotovy detsky kutik 🙂
@ameanda - presunula som tam veci a deko z herne, z herne bude radsej hostovska... nedalo sa tam ani otocit a nie to napchat vsetky veci... takto je to lepsie 🙂 Inak mala Saska vsetko lego roztahane, nebolo kde stupit... tu si my sadneme na sedacky a oni sa mozu hrat... a my cajickovat 🙂 V albume je ta fotka väcsia, lepsie to vidno 🙂
ahojte kocice, my sme dnes v takom pocasi hnusnom sli na plavanie..isli sme po meste 30, cesty neodhrabane, dvojka, trojka, dvojka, trojka..desnee
a musime sa pochvalit, my mame dnes 6 mesiacikov 😵 😵 😵 😵
@anjelicek26 paraada 😵 😵 😵 jaaj, co by som ja dala za viac priestoru v byte ☹
@anjelicek26 jeeeej krasa.. ako si spokojna? a Max?
@mici111 - gratulujem k 6 mesacninam 😵 My az o tyzden 😎
@zojec - no uvidim, zatial mu to prijde vtipne, spat ho tam tak skoro asi nenapadne... ale vyskusame zajtra obedny spanok, mozno si da povedat. Vypadnut urcite nevypadne, len to este musim vyvazit, nejako sa mi skotulava na stranu 😝 Ale inak je fakt robustna za tych par libier 😎
@anjelicek26 no kebyze ho tam hojdas od narodenia, podla mna by ani nikde inde nechcel spat.. 😀 jaaj co by som ja za to dala.. 😀 moja sa rada hojda cez den pri zaspavani.. vecer spi v pevnej posteli ale cez den v koliske...
@zojec - no ved uvidim zajtra, skusim ho tam dat spinkat. Momentalne sa tam len vyskiera a prijde mu strasne vtipne, ze ho hojdam.
@mojalili - to ti Danko krasne papka... Max dnes spapal len 90g a dostane svoje prso a pojde spat. Inak dostal dnes svoje prve UM - 70 ml vypil. Mne to mlieko furt nenabieha po zapale a ani sa o to nejako nesnazim 🤐
baby, dnes je tu nejako mrtvo ..idem asi dospat zameskane 🙂
@anjelicek26 co to mate aku hupacku mi mame doma elektricku a uz ju budeme musiet predat, lebo je len do 6 mesiacov ☹ nieco na hupanie by som chcela pre damka, ked je od malicka zviknutý 😉
@anjelicek26 Veru papá a chutí mu.
Ráno má miečko MM - spánok doobeda
12 hod - obed, zje 150 ml zelen-mas-príkrmu a MM, pohrá sa
14 hod spánok - 15 -15.30 hod, MM
16.30 hod - ovocie 100ml
19.30 - 180-190ml kase a MM, spi do polnoci a potom kazde 2 hodiny MM do rana...
baby pozeravate Modre z neba? dnes sa na to ani neda pozerat, fnuk ake dojimave 😢
a ja som sa dovadila s chlapom tak šiel sapať do obyvky, ja si idem trucovať k malej, dobrú

@monky1 tak my budeme mať niečo také tiež, skor kontakt s pokozkou je to podla mna