icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
1. dec 2010

jaaaaj baby, nam sa pokazil bojler, takze ani kurenie ani tepla voda!!! 😢 asi tu do rana pomrzneme, vonku je zatial -2. opravar ma na to prist kuknut zajtra pred obedom, to som zvedava, ci to aj hned opravi! jaaaj tieto pokaslane stare anglicke domy, furt sa nieco kazi. 😠

deniskateniska
1. dec 2010

@ellysa aj ja idem nieco take robit.. kalendar a pohladnice, len kalendar neviem ake fotky by som tam dala lebo sme sa akosi malo fotili 😀

zojec
2. dec 2010

@tintinka1 krasna 🙂 no ja uz som fotky mala vyrobene od fotorafa, ale aj tak to dost dlho trvalo 🙂

mojalili
2. dec 2010

@tintinka1 ALex tak krásne stoji ? Super... a ten kostym, no je uuuzasny 🙂

Ahojte kočky, dnes mame 1/2 ročka, 70 cm a 8,5 kg.... 😵 😵 😵 😵 😵

Hrozna noc, Danko dostal od LILI nadchu, tak som sa trapila......nechcel zaspat, co ho zubky boleli, zaspal o 22hod,o polnoci uz hore, potom od 2 hodiny nonstop hore a plakal, o 3 hodine zaspal tak na pol spanok a stale sa budil a fnukal...o 5 hodine az zaspal do 6.20........

Kedy sa to zmení s tým spankom????, Ved ja sa dam tusim na makovy odvar ci nejake drogy 🙄 😀 😀 😀 (myslene ako joke) 😒

Danko dnes rano objavil novu skupinu hlasok, stale keca BLA BLA BLA BLA BLA... 😀 😀 😀 okrem jeho ERkovania 🙂
NO a este nieco, Rano sa Danko spiatockou zosuval dole kocikom a ked uz bol na kraji, zakrical MAMAAAA, neviem ci to bola nahoda, ale normalne som ostala obarena...

zojec
2. dec 2010

@mojalili och chudatko mamina aj Danko.. :( nezavidim.. moja spava uz krasne.. budi sa sice nadranom na cickanie.. ale fakt ma to neobtazuje.. zlata je 🙂 chvalabohu

majjka0806
2. dec 2010

My sme dnes tiez spinkali cudne....malicky sa stale prehadzoval a to ho rusilo...zacal plakat. ☹ ...nevedel si najst polohu... a tak sme od 6 boli hore co inak sme okolo 7.30 - 8.00 ale teraz spinka uz hodinku....co je fajn...lebo jeho spanok cez den trva asi nejakej pol hodinky.... no uvidime aky bude dnicek..... 🙂
Ale dnes sa chystame ist aspon na hodinku vyvetrat, lebo vyzera ze bude krasne, tak dufam, ze to vydrzi.... 😉

bealondyn
2. dec 2010

dobre ranko, tak my sme nejak prezili noc pri malom elektrickom ohrievaci. 😒 super nam tu nasnezilo, tak snad ten opravar pride, lebo zivot v londyne sa zastavil. 😠 no a vyhrievat mozem vzdy len jednu izbu, do kuchyne a kupelne chodit je ako za trest!

@mojalili chudatko maly aj ty, uz nech ho tie zubky prestanu trapit... my uz spavame krasne, tuto noc hore len 1x o 4 na papkanie, to potiahla od 20.30 a zobudila sa definitivne o 7. 🙂 sa tesiiiiiim.

a pridavam vyhlad pred domom a vzadu 🙂 celkom nevidane na londyn

riska
2. dec 2010

@bealondyn, fuuuha, to musí byť hrozne taká kosa, dúfam, že neochoriete 😔 inak vyhlad mate peknučký 😉

riska
2. dec 2010

@tintinka1, aký zlatunký miluláško 🙂 🙂

miculienka
2. dec 2010

ahoj babule, tak nám vypadúva net, 2 dni nešiel vôbec, teraz akotak, idem vás dočítať

jaj, nám začínajú zúbky, včera kaka v každej plienke, tak som kukla a čiaročka pekná silná naľavo dole 🙂 a aj poplačkali sme ale len tak kde tu zatiaľ - našťastie

mici111
2. dec 2010

@bealondyn kraasne 🙂

mici111
2. dec 2010

@miculienka my sme kakali do kazdej plienky tyzden dozadu vkuse asi dva tyzdne..a po zuboch ani chyru ani slychu..

anjelicek26
2. dec 2010

@mojalili - to je maly teda dobry zrutik. Mne sa to zda este moc, vsak Max bude mat az o tyzden 6 mesiacov a kojenemu dietatu nahradzat uz tolko mliecnych jedal prikrmom sa mi zda moc. Do osem mesiacov my budeme maximalne na dvoch prikrmoch denne, mozno nejaky keksik/ovocie do ruky medzi tym, ale nic ineho...

@kuriatko33 - my sme mali FP hojdacku a tiez som ju uz dala prec, lebo sa s nim uz ani nehojdala, ked je taky tazky. Tak skusame hacku, uvidime, ci bude mat uspech.

Mam dnes doma draheho, takze fajn, som si nakazala, ze si berie volno a hotovo, prechladnuta som, teplota, mam toho fakt plne zuby, dva vikendy nebol doma... tak som mu dala na starost deti, tak lieta 😅

mojalili
2. dec 2010

@bealondyn KRásny výhlad. No ale ta zima, nezavidim veru ☹ Inak mi to pripomenulo Skotsko, tam to tak vyzeralo.....

Kočky, asi von by som nemala ist s Dankom, ked ma taku super nadchu, vsak? Mysli, ze to ma aj z tych zubkov, horne dasna ma tak strasne napuchnute..... stale len place a sople stekaju von z nosa spolu so slinami... 😒

anjelicek26
2. dec 2010

@bealondyn - to vam vypadlo kurenie?? Jejda moje, to musi byt strasna zima, tu tie domy strasne rychlo vychladnu 😖 Aj u nas je snehu 😖 bez teplej vody si to neviem ani predstavit 🤐 Drzim palce, nech opravar dojde co najskor.

miculienka
2. dec 2010

@mici111 - možno sa niekde rysovali pod ďasienkom 😉 , naše ešte tiež netrčia, len vidieť čiaročky, jednu silnejšiu, druhú slabšiu

miculienka
2. dec 2010

@evio - neviem či ešte je to aktuálne s tým kakaním, nám teta v lekárni poradila kvapky BioGaia

mojalili
2. dec 2010

@anjelicek26 Danko ma stale mliecko, zapija aj hlavny prikrm, ale nestacilo by mu to napr na olovrant len MM, stale by bol hladny....

miculienka
2. dec 2010

@zojec - plne s tebou súhlasím s tým modrým z neba, ja to tiež nepozerám, otrasný nátlak na city 😝

anjelicek26
2. dec 2010

@mojalili - aky zrut 😅 😅 😅

ellysa
2. dec 2010

@bealondyn no to nie je bohvie čo , škoda, že aspoň krb nemáte , ja kúrim len ním 😉

@mojalili a nepomohol by mu práve ten chladný vzduch na nádchu? ja by som sa šla prejsť, lepšie ako v tých suchých bytoch, my sme sa tiež akurát vrátili z prechádzky, teda ja som kočík skôr nosila, no nič ideme kúpiť zimné kolesá na náš kočík, inak zimu neprežijeme

inak akurát toto som sa vás chcela spýtať, koľko príkrmu by mali krpci jesť? lebo moja spapá len tak 60 ml, viac do nej nedostanem a kedy by mali úplne vynechať mliečko po príkrme? lebo Oliv pije stále 5x denne, síce tak 2 hodiny po príkrme ale aj tak a nie je to veľa dávať 2 x príkrm a potom ešte kašu na noc, nie je tá kaša tiež príkrm? sorry, že sa pýtam ako blbá, ale nechcem ju prepchávať ani nechať hladovať

mici111
2. dec 2010

baby, niekedy by sme mohli aj sem zavitat..dnes to tam pojdeme s kamoskou asi okuknut 🙂
http://www.hopsasa.sk/

ellysa
2. dec 2010

@mici111 no jasné a mne sa páči aj to čo je teraz v carefure v petržke, tam aspoň nie je problém parkovať

weirdo
2. dec 2010

Ahojte,
chcela som sa spytat na prikrm, ten "obedny". Ked mala chodi spinkat na obedny spanok o nejakej 10:30 - 11:00, kedy ho dat? Po zobudeni chce hned mm, takze to by nevydrzala do nachystania prikrmu, a zase pred spanim to nie je skoro? Ked bude papavat ovocie, tak to potom doobeda nemam kde strcit 😀

ellysa
2. dec 2010

a inak ten môj lezúň mi je stále za zadkom, kde sa pohnem ja je aj ona 😀 , baby čo máte doma dve detičky ako ste staršie naučili, že k niečomu nemajú ísť, lebo tú našu ten krb najviac trápi a keď jej hovorím že nono žiža sa len rehoce a ide ďalej
a teraz práve obžúva strapce na koberci

ellysa
2. dec 2010

@weirdo ja som dávala ten obed pred spaním, teraz má okolo 10.30 desiatu-ovocie a obed -zeleninku má až tak okol 15.00 keď sa zobudí

ellysa
2. dec 2010

@weirdo len mne chodí spať až okolo 14.00 a keĎ si ho pripravíš skôr, nevzdrží ani kým to len prihreješ?

bealondyn
2. dec 2010

@anjelicek26 no vcera vecer sa nam pokazil bojler, ako naschval, ked je taka strasna zima. 😠 ak nahodou opravar povie, ze to dnes neopravi, lebo mu chyba nejaka suciastka alebo nieco, tak pojdem na par dni k svokrovcom. a muz to tu nejak zvladne v bojovych podmienkach, ved je byvaly vojak. 😀

anjelicek26
2. dec 2010

@bealondyn - toto sa stalo drahemu minuly rok a bol tyzden bez kurenia, spal v izbe z krbom, ten je nastastie plynovy a fungoval...

anjelicek26
2. dec 2010

@weirdo Max dostava obed 10:30 - 11:00 tak nejako, potom tri hodiny spi... potom ma kasu o siestej.