icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
2. dec 2010

@ellysa ta telocvicna ze? ale to nie je pre starsie deti? neviem ako toto vyzera, dnes pojdeme kuk a uvidime..kamoska ma starsiu dceru, ona ma uz rok..tak neviem, ci sa moja nebude nudit 😅

anjelicek26
2. dec 2010

@ellysa - inak baby Max furt nic, nepretaca, nelozi, nesedi, proste NIC, aj na brusku vydrzi len chvilu. Ja mam pocit,, ze by som to uz mala nejakym cvicenim zacat riesit... mate nejake tipy? Vsak uskodit mu to neuskodi..

bealondyn
2. dec 2010

@ellysa no krb mame, ale kedze tu byvame od jula, tak nevieme, ci nie je upchaty komin alebo nieco, este sme ho neskusali zapalit. 😀 musim sa opytat majitela, ked s nim budem riesit toho opravara.

anjelicek26
2. dec 2010

@ellysa - do 1,5 roka su este blbucki a nemaju pud sebazachovy, tam treba proste vzdy zasiahnut 😝 Inak sa neda... a vysvetlovat do nemoty 🙄

mici111
2. dec 2010

@weirdo my papame zhruba okolo 8 rano MM a potom okolo desiatej pol jedenastej ide spat..medzitym ja uvarim obedik pre nu, a ked sa zobudi, tak dame prikrm a dotlaci sa MM...

bealondyn
2. dec 2010

@anjelicek26 urcite tam mate nejaku baby clinic a health visitors, tam kde aj GP. byva to vsade minimalne raz do tyzdna, s nimi sa riesi vsetko ohladom krmenia, spania a vyvoja deti a za lekarom potom len kvoli chorobam. skus zistit a ist na pokec, daju ti rady, tam sa netreba ani objednavat. nemusis cakat na tu prehliadku v 7.mesiaci. ja idem na poradnu zase zajtra (snad), ze ako priberame.

monky1
2. dec 2010

@weirdo po prebudeni ... das jej mm, nech si cucne a po chvilke das obed ...... ja to tiez tak robim, hl. ked cez obed spi 3 hodiny a viac ..... zo zaciatku, ked sme zacali s prikrmami sa nam presne toto stalo - vstala po 3 a pol hodinach, dostala obed a vobec ho nechcela, len plakala, plakala .... dala som jej prso a bola kludna .... takze najprv nech sa trosku nacicka a potom zeleninku 😉

riska
2. dec 2010

@mici111, jeeej, to vyzerá tiež dobre 🙂 už sa tešim na jar/leto...a aj krpci budú väčší 😵

@ellysa, my máme v mrazaku namrazené príkrmy po 120g a všetko mi poje a ešte cca 80ml mm mlieka za tým 😲 ale je pravda, že potom jedno mliečne papanie vynechá 😉

monky1
2. dec 2010

baby, ja som uz na prasky ... hane tie ATB vobec nezaberaju - kasle ako stary fajciar, sopli, usta jej chodia ako kačke zadok, nie ze by bola ticho a lezala, ale stale beha, lieta, spieva, tancuje a popri tom ju ide zadusit .... uz neviem, ako ju prinutit lezat - skusali sme citat rozpravku, ale tak to mozem len kym ela spi - ked prave nevarim, skusali sme pozerat rozpravku - vydrzi chvilku .... tak som jej na chodidla prilepila kolieska cibule, obula ponozky a LEZIIIIIIIIII ... a tiez pije karamelovo-cibulovy caj - boze, nic lepsie z cibule som nepila - mnaaaaaaam .... a co je hlavne, aj jej chuti 😵 😵 😵

mici111
2. dec 2010

@riska zee? budeme tralalakat vselibarskde 🙂 aj ja sa uz tesiiiiim 🙂

monky1
2. dec 2010

ja sa uz snazim nedavat mm za obedom 😒 ... ale tak zje mi dost vela na obed ... dnes polievocka - masko, rezance a mrkva - este sme nemali rezance, som zvedavaaa 😀

mici111
2. dec 2010

@monky1 hiiiiiiiiiii a preco ze kolieska cibule nalepit na nohy?? to som este nepocula 😀 😀

monky1
2. dec 2010

@mici111 jednak docielim, ze bude lezat 😀 😀 😀 😀 😀 a jednak to vraj pomaha na kasel - mozno to znie primitivne, ale je to tak - aj mne to pomohlo v tehu, ked som sa 2 mesiace nevedela zbavit kasla ... nasla som to tusim na MMB
...a ja sa uz chytam kazdej slamky - myslela som - SPOLIEHALA SOM SA - ze ATB jej od pondelka zaberu a ze v piatok pojde do skolky aspon na tu besiedku a Mikulasa, ale ved by ma rodicia prekliali, kebyze tam zacne kaslat ako stary hrniec ... fest trapne by som sa citila

ellysa
2. dec 2010

@monky1 no to s tou cibuľou na nohe ma tiež zaujíma 🙂

mojalili
2. dec 2010

@monky1 AKO KEBY SOM CITALA O MOJEJ LILI....tiez to iste mam doma, ibaze aj Danko sopli.... 😀 😀 😀 😀 Cibulu som davala aj na zapastie aj na kotniky, ked mala vysoke teploty....ale aj citron zaberal......

@ellysa prave rozmyslam nad tym, ze ked ho zababusim, ci to nebude lepsie, aspon vyvetram poriadne po tej chorobe byt...

miculienka
2. dec 2010

kočky , čo vy na to, dali by ste sa očkovať proti chrípke keď dojčíte ? - na letáčiku je , že sa môže , no ale neviem 😕

monky1
2. dec 2010

@mojalili aj ela mas vodickovy
my sme bez horucky, len kasel a sopel

ela je hore, ideme sa krmit, ked najdem link, hodim ho sem, ok?

mici111
2. dec 2010

@miculienka ja som sa nedala proti chripke ockovat a ani sa nedam..neviem, nejako tomu neverim...
moja krpana uz taha 2 hodky 😀 keby som vedela, ze bude tak dlho spat, idem hned za nou..

miculienka
2. dec 2010

@mici111 - tiež k tomu nemám pozitívny vzťah

riska
2. dec 2010

@miculienka, ja by som sa očkovať nedala, tiež tomu neverim....ved tých kmenov chripky je strašne vela....chce to pohyb na čerstvom vzduchu a vitamíny 😉

riska
2. dec 2010

@monky1, chúda hanka, snad sa čoskoro vylieči...a na dost dlhu dobu 😒 ja keby som mohla, by som potichúčky ležala celý den, ani by som sa nepohla, a ani by si mi cibulu nemusela na nohy lepiť 😀 😀

monky1
2. dec 2010
ellysa
2. dec 2010

@miculienka ja by som sa tiež nedala očkovať, baby dobrá správa akurát hovoria v dámskom magazíne, že tento rok je také dobré postavenie hviezd, že môžeme na Vianoce žrať 😀 😀 😀

mici111
2. dec 2010

baby, my sme teraz dopapali..dala ze 40 ml mrkvy so zemiakom..na to ze prikrmujeme 4 den je to dobre, nie? ci?? 😕

ellysa
2. dec 2010

@mici111 no to je super, moja dá 60 ml a to prikrmujem pomaly dva mesiace
ešte k tomu žraniu, že dva dni pred vianocami môžeme koláče, no nie sú to dobré správy? 😝

lenocka84
2. dec 2010

baby to je ake zlate tie davky na prikrmy, ked si spomeniem kedy sme my mali 40-60ml 😅
a teraz? kludne aj 300g na desiatu 😵

bealondyn
2. dec 2010

@ellysa aj povedali kolko si ich mozeme dat? 😀 😝

ellysa
2. dec 2010

@lenocka84 😀 😀 no len tebe už nepapá toľko mliečka potom
@bealondyn to nepovedali, vyskúšaš a budeš sa po každom rezni vážiť a keď sa pohne ručička tak dosť?

deniskateniska
2. dec 2010

@miculienka ockovanie proti chripke je blbost, davas si vedome do seba virusy ... a hlavne je to len na predpokladany typ virusu a nie na vsetky.. ak bude iny tak mozes ochoriet.. a hlavne ak si nikdy nemala chripk nebudes ju mat ak si ju mala budes mat aj napriek ockovaniu.. a tym ze sa davame ockovat nutime virusy mutovat!!! neviem davala som tu link o tom 😉

zojec
2. dec 2010

@ellysa ja som to tiez kukala 🙂 21 nejest a potom az do popuku 🙂