icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
2. dec 2010

no a my sme boli na poradni dnes, aj sme mali ist na klbiky lenze uz tyzden je pokazeny pristroj a nerobia az do odvolania tak neviem... no a tak aspon na poradni sme boli 10,8 kg --- aj dake drobne ale nepamatam a 72 cm... doky bola vo vytrzeni ako sa nas krpec da na brusku na dlane, povedala ze sa coskoro bude pretacat kedze uplne vystrie rucicky.... 😀 😀 😀

mici111
2. dec 2010

baby, ta moja sa zachvilu postavi na styri!!! 😀 😀 dnes dava take polohy, ze na brusku sa da iba na dlane, cele telo lzdvihne a je v podstate iba opreta kolenami a holenami o zem..neviem ci som to dobre opisala 😀

lenocka84
2. dec 2010

@ellysa mlieko ma len na ranajky a vecer kasa. inak je na normal strave
co ma celkom aj tesi

riska
2. dec 2010

aj ja kukám....hurá, môžeme sa prežierať 😀 😀

@deniskateniska, valibuk 😎

lenocka84
2. dec 2010

@mici111 to robi aj patko, len este nevie ze ked sa sa na kolena a ruky aby sa pohol
polohu ma ale pohyb nikde

mojalili
2. dec 2010

@ellysa Tak sme nakoniec sli von, Danko spi uz pomaly 2 hodiny.
Kupila som si krem proti ocnym vraskam, lebo tieto noci mi davaju zabrat 😒

TAKA SOM NASRATAAAAA - Mala so na mojom auticku nalepku Danielko a LILIANKA na palube a nejakeho FRACKOVI to podavalo ruky a totl mi to odrhol.....hajzlik maly, taka so nasrata, komu to len mohlo tam vadit 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Dnes som zacala piect, robila som grilážky a idem linecke suche piect....pre mna je to odreagovanie.... 🙂

Ale taka som vytocena, ach jaj..... 😖 az mi bolo do placu 😢 😢

ellysa
2. dec 2010

@mici111
@lenocka84 to sú šikulky, asi preskočia plazenie a idú rovno štvornožkovať, naša stále štýl partizán aj keď ten už speje k dokonalosti, ide ako namydlený blesk

ellysa
2. dec 2010

@mojalili no ruky mu dolámať, isto to bol nejaký fagan, čo sa nudil, no naštve to poriadne 😠 , deti dnes hrúúúúúza, dúfam, že naše vychováme lepšie, podľa mňa je to tým, že na deti nemáme čas, každý od nevidím do nevidím v robote a potom vyrastie toto 🙄 😨 😨 , lenže ktorá z nás si môže dovoliť ostať navždy žena v domácnosti

evio
2. dec 2010

@miculienka no uz je to lepsie este to nie je ok ale ason sa vykakal a biogaiu mame 🙂

ellysa
2. dec 2010

my sme sa aj kvôli tomuto presťahovali do AT, akurát dnes ma suseda videla trepať kočík po schodoch a hovorí, že čo si nenechávam dole pri vchode a ja že , však mi ho ukradnú, tak sa začala smiať, že za 20 rokov tam nič neukradli, mi to až ľúto prišlo, že čo sme to my na SK za blbá mentalita aj tu pri hraniciach čo kradnú, tak len Slováci, známa robí tlmočníčku na polícii a hovorí, že sa len hanbí každý deň 😕 🙄 🙄 🙄 , ale tak sme matky na to aby sme vychovali lepšiu generáciu, nie?

lenocka84
2. dec 2010

@ellysa on sa plazi, a gulanim sa dostane kam chce

evio
2. dec 2010

dnes sme boli na koznom tak nam dali zase kortikoidy a oilatum do kupela , lipobase krem,kys. mliecnu a objednany sme na alergologiu,tam ma nasrali lebo ze vsetko pre deti:pridte 31.1.2011 mame vela pacientov a do vtedy co????to ako sa mozme trapit dalej a uz mam mohli aspon zistit ci nie je alergia na nieco.Toto je hrozny pristup a zvast ked sa jedna o deticky ☹ ☹ ☹

ellysa
2. dec 2010

inak baby ja už neviem, čo do bytu aby sa tu dalo dýchať už máme všade odparovače a malú počujem vo vysielačke ako má plný noštek len chrčí 🙄 , to budeme celú zimu bojovať a ak je po mne ja mám nádchu celý rok, som rozmýšľala či by som mohla dať trochu eukalyptovej esencie do tých odparovačov, nemôže jej to ublížiť?

ellysa
2. dec 2010

@evio a tie kortikoidy vám pomáhajú, ja by som to takému malinkému drobcovi nedávala, ak chceš skúsim sa popýtať sesternice ona mala strašné exémy na rukách a doktor jej tiež stále predpisoval kortikoidy ale ona to nechcela, šla k nejakej bylinkárke a tá jej namiešala bylinky a potom sa v tom kúpala a prešllo jej to, ale bolo to niekde na kysucich myslím, ak chceš vyzistím kde to bolo,možno by to bolo lepšie... 😔

chani
2. dec 2010

tak mi sme dnes poo 4 dnoch na. mrkvicke pridali aj zemiak, zostal taky soknuty pri prvom hlte aj hostriasloo, ale potom pekne papal, uvidime kedy bude chciet kojit, lebo potom nechcel, spapal cca 9 polovicnycg lyziciek. 🙂

evio
2. dec 2010

@ellysa dakujem moc mozes sa opytat ja som z martina takte to by nebolo az tak daleko,tak ti moc dakujem.A kortikoidy nam zaberaju len tiez to moc nechcem davat,to staci ze mu vecer natrem a do rana je peknucky lenze za 3 dni to ma spat,a niekedy este horsie ☹

ellysa
2. dec 2010

@evio už som jej napísala mail, tak sa hádam ozve a dám vedieť 😉 😉

evio
2. dec 2010

@ellysa tak dakujem velmi pekne

weirdo
2. dec 2010

@ellysa
@mici111
@monky1
Dakujem baby. Ellysa, mozno by vydrzala. Ale s nou je to tazko. Ranny a poobedny spanok viem, ze bude 30 minut (az na par vynimiek, kedy sa zobudi skor), ale obedny, to je nevyspytatelne. Nevie, nevie, NEVIE spat. Zaspinka, a niekedy sa zobudi po 5 minutach, akoze vyspata, ako dnes napriklad a tak ju idem douspat. Pred spanim papala. Po tychto 5 minutach "spanku" som jej dala druhe prso a po hodinovom boji zaspala (unaveny je totalne, oci ako pomlcky, ale nezaspi). Po 30 minutach sa zobudila, ze som hore. Tak znova som ju 20 minut uspavala, zobudila sa po 20 minutach a tak som jej dala znova papat a papala a zaspala, teraz buva, dokedy? Neviem. Uz je hore, spala 10 minut 😠
Takze ja nemozem nic planovat cez obed, iba ju uspavat. Keby som videla, ze nechce spat, ok, ale ona je total unavena ... takze preto neviem, ci sa nezobudi, ked ju dokrmim a uz zostane hore a bude plna na prikrm alebo ako ... ach jo

fatimuska
2. dec 2010

@weirdo tak to poznáááám, sme mali teraz 10 min. spánok🙂))

weirdo
2. dec 2010

Cize suma sumarum, od 11 do 14:20 spala hodinu aj 5 minut, ostatne bolo uspavanie 😀

weirdo
2. dec 2010

@fatimuska - takze tiez si vies veci porobit, co? 😀

miculienka
2. dec 2010

tak vďaka babule, očkovať sa nedám , ani som nemala v pláne, len dnes sa bol mm, ale on nech do seba pichá čo chce

@mojalili - a to čo za idiota bolo ? 😠 nehorázne
@evio - my sme mali včera a predvčerom také problémy - len bobky šli a dnes dva razy taká srajda , to robia tie zuby, pri tej druhej som bola aj ja od hovienka 😀 😝 , ako som ju chytila pod zadkom pri prebaľovaní - netušila som , že je taká zasratá s prepáčením - tak šup ruka celá od kaki 😝

@weirdo aj my tak spávame , uspíš , zachvíľu je hore 😒
@mojalili - už pečieš ? ja sa chystám od budúceho týždňa , že naštartujem to s Mikulášom, dnes som len recepty sťahovala , neviem , či sa to tu dá dať , keď to mám v pdf formáte

miculienka
2. dec 2010

tak nedá sa to 😒 , chcela som vás potešiť , tak fajn to vyzerá , kopa receptov na vianoce

miculienka
2. dec 2010

@evio
@ellysa - inak včera bolo v tv, že deti s atopickým ekzémom chodia do kúpeľov do podhájskej - tuším, tam im dávajú tú vodu s nejakými olejčekmi - kúpele, a ukazovali tie detičky - pekne im to mizlo, tiež im kortikoidy dávali najskôr, ale to im nezaberalo

evio
2. dec 2010

@miculienka ahoj no tak pred chvilkou sme sa konecne poriadne dokakali tak uz je to hadam fajn,a o Podhajskej neviem to som este nepocula ale volala som do Travnice a tam sme uz objednani na maj teraz este nie je malicky tak to by asi nebolo moc dobre a v maji uz bude mat skoro rocik tak vydrzime

bealondyn
2. dec 2010

no opravar tu este nebol, svihne ma. 😠
par foto z dneska:

miculienka
2. dec 2010

@evio - skús si nájsť archív tv markíza zo včerajška - reflex , tam to bolo ku koncu relácie 😉 , vraveli tam aj, že takéto detičky musia mať extra jedálniček, lebo to súvisí so stravou - alergiami na jedlo napr. mlieko

deniskateniska
2. dec 2010

prave sme povredali BA 😀 😀 😀 ako ked sa mu podari nieco tak je to len tak ze nie alebo tak... ale nezopakuje a ja som povedala ba a on zopakoval ba.. a takto sme asi 5 minut babakovali 😀 😀 😀 😀

mojalili
2. dec 2010

KOčky, fakt neviem čo je s DAnkom, asi tie zubky.....stale je nevrly, reve a reve, jaci, sople tecu, nervozny....ach jaj, uz neviem co s nim... ☹