icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
2. dec 2010

@mojalili chuda, urcite si uz vyskusala vsetko, asi to treba len prezit. ☹
my uz mame teplooo...opravar prisiel namiesto doobeda az o 5, ale hlavne, ze to opravil. 😵

ellysa
2. dec 2010

@evio tak mám link na toho bylinkára, že raz za mesiac chodí do čadce, tak sa s ním treba spojiť http://www.wojnar.cz/

fatimuska
2. dec 2010

@weirdo no to iste, niekedy ako keď bomba padne, proste sa nedá a to ešte bývame v rodinnom dome, treba ísť dole zakúriť, zajace nakŕmiť🙂))

deniskateniska
2. dec 2010

tu je nas mikulasik 😀

mojalili
2. dec 2010

@bealondyn Vydrzala, i ked s placom, uz bol taky unaveny z toho revu, ze som ho rychlo umyla, urobila kasu a uz spi. Dala som mu Ibalgin sirup od bolesti, vdiet ze zabral...PAnadol cipky nezaberaju, si nanic....Chuda, dasna ma ako mozambicky bubenik... ☹
Dala som ho spinkat do kocika vedla mna, aby som ho mala v dohlade a o hodinku ho supnem do postielky, ked pojdem i ja spat...

@deniskateniska Krasne modre ocka ma Romanko. Danko ma take roznofarebne, aj zelena, aj hneda, aj seda, mozem si vybrat...🙂

evio
2. dec 2010

@miculienka dakujem pozrem si to

evio
2. dec 2010

@ellysa dakujem moc

ameanda
2. dec 2010

@deniskateniska
tiez ma zaujali tie modre ocka, chutnucky je 🙂

monky, dik za link, ja take babske recepty fakt mozem 🙂

evio
2. dec 2010

@miculienka tak som si to pozrela je to travnica,tak tam sme sa uz objednali ideme v maji ale ak to bude stale taketo zle zavolam ci mozme uz skorej,kamoska tam bola s malou a vravela ze su mam deticky tak od 8 mesiacov,tak este musime pockat a po novom roku zavolam ci uz mozme prist skor a diky ze si mi dala vediet

mici111
2. dec 2010

cafte, tak poslusne hlasim, ze ta moja krpana sa uz dala na styri 😵 😵 😵 a raz hodila takeho papulňáka, bola na styroch a chcela sa asi odrazit alebo co a zapikovala to rovno nosom do podlozky 😀 😀

mici111
2. dec 2010

@mojalili a take nalepky sa nelepia zvnutra auta??? 😕

mici111
2. dec 2010

@ellysa hehe 😀 😀 😀 ze styl partizan 😀 to je dobre 😀 😀 😀

mici111
2. dec 2010

@chani aj my sme odvcera pridali k mrkvicke aj zemiacik a veru paradny uspech..normalne sama otvarala pusu 😵 😵 v sobotu jej skusim znova pridat asi karfiol..

weirdo
2. dec 2010

@miculienka - 😖 a ako to riesis?

deniskateniska
2. dec 2010

@mojalili
@ameanda no mal ich este krajsie, ale uz sa mu menia, na takom svetle si myslim ze idu do zelena na inom zase ze su sive, do hneda (co mam aj ja aj mm ) sa ani nechytaju 😀 😀 😀

ameanda
2. dec 2010

@deniskateniska
ja dufam, ze malemu sa farba oci nezmeni, nech ma aspon nieco po mne 😉

zojec
2. dec 2010

@bealondyn dnes konecne dorazila stolicka.. je uplne super.. 🙂 mala v nej koplala nohami ako najata.. 🙂 uz tam prikrmujes tvoju Bellu?
@mojalili no parada.. by som ruky polamala tomu sikovnikovi.. 😠
@weirdo aj moja mala spava len pol hodku a niekedy len 5 minut.. ale ja sa s nou netrapim, ked nespi, tak ju vezmem hore.. bud ideme vonku v satke a tam zaspi za chvilu, alebo si ju dam este pomojkat na prsko.. alebo najnovsie jej staci ked si ju dam na rameno a skrabkam jej chrbatik.. 😉
@anjelicek26, ani moja sa nepretaca, nelozi, nestoji, sedi s podoprenim a nejak to neriesim.. doktorka mi povedala, ze to pride a zacne robit vsetko naraz.. ze si mam este uzit klud a pohodu.. tak si uzivam, kym niekto za mnou nesliedi ako maly elllysin partizanik 😉
@deniskateniska no moja ma tiez take neidentifikovatelne oci.. ja mam tmavo tmavo hnede, mm zelene a nasa mala sede.. ktovie co to bude ked vyrastie.. 🙂

bealondyn
2. dec 2010

@zojec super, tak si sa dockala 🙂 este ju v nej nekrmim, predsa este nevie pevne sediet a ona sa furt nacahuje za lyzickou a krmi sa, tak ju taha do stran. 😀 preto je este radsej v kresielku, kde ju mozem aj poriadne pripnut.

ellysa
2. dec 2010

@zojec xe xe no v tichosti závidím kľudné dieťa, som si predstavila ako je moja spokojná, keď ju škrabem po chrbátiku- prd mám čo robiť aby mi z rúk nevyskočila, má krycie meno úhor 😝, neviem ako mám ruky prekladať keď ju nosím, teraz sme ju dali do postieľky a ona demontovala vysielačku, ešte sa do nej zarehotala, zapišťala a bolo ticho, našli sme ju tak, že vysielačka vyhodená von z postieľky a ona omataný kábel o ruku a obzerala ho 😕 😅

bealondyn
2. dec 2010

@ellysa 😀 😀 mate to vesele

mici111
2. dec 2010

@ellysa tak si ma teraz dobre pobavila, normalne som sa schuti zasmiala 😀 😀 😀 boze, to musi byt zabava s tou tvojou Oliv 😵 nase baby by si rozumeli..by povyvadzali hovadin 😀 😀 😀

monky1
2. dec 2010

@ameanda posli mailovu adresu, poslem ti nieco 😉
@deniskateniska Romanko je uuuzasnyy ... krasne okaale 😵

a pridavam foto nasej kuchyne 🙂, stol a stolicky este chceme vymenit a aj koberec je tam docasne 😉
a nasa sojka vo vani 😀

ellysa
2. dec 2010

@mici111 vieš si ich predstaviť spolu tak v 16 tich na nejakej diskotéke? si aj detektíva zaplatím, čo bude sliediť

mici111
2. dec 2010

@monky1 no paradna kuchyna 🙂 a Elinka ake okaliska krasne ma 😉 take ma aj Hanka, aspon sa mi na niektorych fotkach zda..

ellysa
2. dec 2010

@monky1 no pekná kuchynka, biela sa aj mne páči 😉 a Eli je prenádherná a veľmi sa ti s Hankou začínajú podobať, hlavne tie očičká 🙂

mici111
2. dec 2010

@ellysa no to nehrozi 😀 jaaj, to bude este srandy kopec 😀 inak dnes mi tiez Sara vyhadzala cely stolik co je v obyvacke..nieco som robila v kuchyni a ja ze co je tak ticho...a ona tvrdo pracovala 😀 😀 😀 tak som si spomenula na vas, ze Oliv uz tiez "upratuje" 😀 😀 😀

mici111
2. dec 2010

@ellysa
@monky1 hehe, vidis, sme to napisali uplne nezavisle od seba, ze oci maju skoro rovnake 😀

ellysa
2. dec 2010

@mici111 my ich len pekne v lete vytrepeme von a v zime do centra a tam nech si rozbíjajú, čo chcú, inak bola si dnes v tej kaviarni?

bealondyn
2. dec 2010

@monky1 super kuchyna, musis byt natesena 🙂 a presne som chcela napisat ako baby, ze mi Elinka pripomina velmi Hanku, je kraaaasna. 😵

ameanda
2. dec 2010

@monky1
mas v IP, hezke to tam mate
mame podobny sporak, len my mame nerez 🙂
mala aka fesanda... podarena