icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
3. dec 2010

@ellysa - odsavat s rozumom, aby si zbytocne nedrazdila sliznicu, a mne sa celkom osvedcil kvapkat bud libenar ked je soplikov pomenej a ked viac tak psyhiomer, a ja vzdy davam sinupret pri takychto soplikov, je to na prirodnej baze a mozu to drobcaci, homeo pri takych malych detoch nemam odskusane,

ellysa
3. dec 2010

@babulina no doma mám len morskú vodu a von sa asi nedostanem, budeme to musieť nejak prežiť, ale už mi to lezie na nervy kým sme neboli na očkovaní nebola chorá a tieto posledné dva týždne vkuse

lenocka84
3. dec 2010

caute mamicky
to co sa deje za oknami???zacina doba ladova?

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 no hrúza a to je taký ten nepríjemný sneh s dažďom zasa budeme doma, ale aspoň upracem a zajtra mám pokoj

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa najhorsie ze to potom rychlo mrzne joooj nam treba ist do obchodu kedze sme sa vcera vratili, nic nemame ☹

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 ani my, ale malej mám zamrazené, muž má navarené zo včera a ja sa nejak zariadim no a večer si asi objednáme pizzu

riska
3. dec 2010

ahojte, no teda to počasie no comment 😠 aj ja musim ist do obchodu, nevyjdu mi na vikend plienky...snad sa nejako došmýkam 😖
@ellysa, oliv je znova chorá? 😲

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa myslis si ze k vam dorazi? 😅 nastastie obchod nie je daleko, tak to nejako snad zvladneme
a co je malickej?

miculienka
3. dec 2010

@evio - hlavne, aby vám to pomohlo 😉
@weirdo - moja spí cez deň v takej kolíske na koliečkach, tak v momente ako sa začne mrviť pokolíšem a zvykne zaspať naspäť, niekedy nepomáha nič - proste trpíme a potom najlepšie spí u mňa na rukách - zaspí pri kojení ale ak by som ju prekladala do postieľky alebo kamkoľvek , tak sa opica preberie, tak ju kojím pri tv a sedím tam s ňou potom a čučím na tv kým sa nevyspí - figu urobím, ale decko sa vyspí a má dobrú náladu no a od poobedia jej dávam piť čajík na dobrú noc , tak okolo 22.30 zalomí a spí do 2-3 tej, nacucká sa a spí ďalej do 6tej, potom už je to také všelijaké, niekedy má bujaré noci , ako aj dnešnú - o 1 , o 2 sme boli hore - papala , potom stále zo sna plakala a ráno 6.13 fit ako rybička a teraz už zasa chrápe - po uspávanke - ešte aj spievať musím - keď začnem tak sa už spokojne začne hniezdiť - akože divadlo sa začína 😀
@ellysa - expertka tá Olivka 😀 -myslím s tou vysielačkou, teraz máš s ňou iné trápenie , kamoške pomáha pri malej, keď vyvetrá 1 miestnosť a potom tam zapáli éterickú lampu nakvapká mentolový olejček, to prevonia izbu a potom tam dá malú, sa jej lepšie dýcha
@monky1 - tééda, ty si už totálna macherka v tej kuchyni , parádna a malá je zlatá , aký kukuč má

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84
@riska ale len sople, ale zateká jej to do hrdielka tak ani v noci poriadne nespala, nechápem, však sme brali ATB, či to môže byť zo zúbkov, alebo čo? ona je inak v pohode len chrčí

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa zeby tieklo z nosteka aj pri zubkoch?? to sa mam fakt naco tesit, nemame este ani jeden zub 😠 hlavne ze noci sme uz mavali desneeee a furt nic

miculienka
3. dec 2010

ľudia , čo sa tam dole na juhu robí ? u nás je to ok, začína pekne snežiť, je asi - 8 , zatiaľ pohoda

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 aj Oliv je ešte štrbavá, na dotyk cítim hrbolčeky ale nevyliezajú

babulina
3. dec 2010

@riska -a pojdes do dm-ky pre plienky? asi ninku hodim do cikcaku tam je mikulas, tak snad sa prebrodim, dufam ze tomasko v manduce nebude protestovat lebo s kocikom neni sanca, tak keby si bola poblizs tak sa zastavte s tvojou ninkou mozno sa jej bude pacit mikulasik, je to o 10h asi hodinku

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa len oliv je aj trosku mladsia, a nas vek by sa uz aspon jeden patril 😅 a ani na dotyk nic ☹ dufam ze do roka mu aspon jeden vylezie nech ma na fotkach 😀

lenocka84
3. dec 2010

baby z ba ziadna z Vas nie je z race?

sofinka2009
3. dec 2010

ahojte.je v poriadku ak ma babo v kaku take akokeby nestravene kusky mrkvy?a do coho vsetkeho davate tie ryzove vlocky?a co je dobre dat babetku ked sa mu po prikrmoch tazko kaka?dakujem

sofinka2009
3. dec 2010

@ellysa aj my mame sople uplne hektolitre v noci sa budi s taym krikom co nemoze dychat odsavanie nezanasa tak bojujeme kym sa podari odsat ☹ my to mame odkedy sme boli u doktorky

ellysa
3. dec 2010

@sofinka2009 no teda tie sople dávajú zabrať, asi to bude aj tým, že sa začalo kúriť 😒
ja tie ryžové vločky dávam aj k výživke aj k zeleninke ak nemá zemiak, a namiesto ryže, a koľko ti už nekaká? ak nekaká skús veľa tekutiniek, masírovať bruško, a ak ani to nie, tak možno nejakú slivkovú šťavičku alebo výživku a bio gaju, naša mala tiež včera také tvrdé kako ale večer už bola plná plienka

monky1
3. dec 2010

ahojte, dievcata, dakujem za pochvalu 😵 .... kazdy tvrdi, ze sa sojky zacinaju podobat, len ja to stale nevidiiiiim, heh 😀

@leveretka - dozvedela som sa o Vasej fantastickej Cajovni dobrych ludi a chcela som odtial jeden cajik, ale medzitym sa mi ozvala tintinka, dohodli sme sa a caj uz mam doma ..... kebyze mi to posiela priamo cajovna, zaplatim za dva 50 g caje 7€ postovne, co je hotove sialenstvo 😠
a ten caj som nikde inde nenasla, len v tej cajovni, tak sa tesim, ze dobri ludia este existuju .... dakujem za ochotu 😉

sofinka2009
3. dec 2010

my davame infant dophilus ale nejako nezabera teraz.on kaka ale po trosickach a hrozne sa pritom jeduje ze mu to tazko ide.kakal teraz taku trosku.

mici111
3. dec 2010

@ellysa no homeo na nadchu, cize sople je coryzalia..ale neviem, ci to pomoze aj ked ma sopliky zo zubkov.. ☹

bzucinka2
3. dec 2010

ahojte, co dnes varite drobcom?

monky1
3. dec 2010

@bzucinka2 ja dnes masko, zemiak a brokolicu 😉

zojec
3. dec 2010

@monky... kuchyna krasna a mala vyzera fakt ako Hanka.. 🙂
@weirdo moja hodi ten polhodinkovy spanok cca 3-4x do dna.. doobeda okolo 9tej, potom okolo 12tej, ked ideme vonku tak v satke okolo 14tej, niekedy vynecha ale o 4tej si schrupne aj na hodku.. o 7,30 je uz tvrda.. a spi s 2mi prestavkami az do 5tej .. potom este so 4rmi pocuckavaniami aj do 7mej.. 😉
dievcata tu brutalne snezi.. :( vcera som vybehla na postu a do mesta a bolo to hotova adrenalinova jazda.. :( na ceste lad.. a to doslova, ledva som na 1tke zisla dole.. hore nas musel vytiahnut otec na 4x4.. teraz snezi zas.. takze tu ostaneme zapadnuti cely vikend.. a zajtra sme mali ist na mikulasa do mm roboty.. teda odsoferovala som uz 2 zimy, ale takto tu veru este nebolo .. a hlavne tak skoro.. :(
fotka z dnesneho rana a mala v sedacke.. 🙂

evio
3. dec 2010

@sofinka2009 ahoj aj my sme sa tak trapili,tak sme kupili slivkovu presnidavku,slivkovu stavicku,mame biogaju ta je na travenie a nedala som mu nic len mliecko kym sa poriadne nevykaka a teraz zase prikrmujem

bzucinka2
3. dec 2010

@zojec riadn asnezna nadielka 🙂

lenocka84
3. dec 2010

neviem ako u Vas baby ale tu tak snezi ze auto uz nevidim, a z balkona co som dala dole sneh je ho tam este viac 😠

julinka2787
3. dec 2010

@babulina ja som tiež kúpila physiomer baby a keď som jej to strekla a chvíľku počkala a potom odsala, tak mi nevyšlo vôbec nič. a chrčí ako traktor 😕 ako to z nej mám dostať? mne sa dajú soplíky povyťahovať akurát tak, keď už má v nošteku šušníky... inak z nej nedostanem nič... 😒

monky1
3. dec 2010

@zojec hej, vraj ma byt tuha zima tento rok .... sa "velmi tesim", lebo ja zimu moc nemusim 😒
barborka si ako krasne sedka - nasu vala do stran ako keby tri piva mala v sebe 😀 ... ona len na brusko a tak bude lebedit aj pol dna ... ale sedie sa jej samej nechce

inac - my mame novinku - Ela vecer krasne zaspi - cca o 19h a uz 3 dni za sebou o 21.20 je hore vysmiata, vyspata, vesela, ukecana ... skusala som ju uspavat v spalni, ale marna snaha, len mrnka, place .... tak kuka s nami film, debatime, smejeme sa ... ale vcera to bolo cosi neskutocne ... stacilo sa na nu pozriet a chytala zachvaty smiechu ... a my z nej ... spat sme isli pred polnocou 😀

no a Hanka je doma, na besiedku nesla, volala som ucitelke, aka je situacia a mrzi ma to o to viac, lebo mi povedala, ze velka skoda, ze sa na nu tesila, spoliehala, lebo ze jej dali spievat nejaku solo piesen v saristine 😕 ... do placu mi bolo 😒