Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa no presne na tomto sme sa dnes smiali s kamoskou..ked som nebola tehotna, tak som zazerala na mamicky s kocikmi, ci im sibe, ze chodia s detmi do nakupnych centier..a ejha, uz je to tu..my sme tiez tak 2xdo tyzdna niekde strcene..sla by som kuk aj do shopping city sud, ale neviem cestu..
no a najlepsie je, ze sme boli minuly vikend v tom pardorfe..kamoska sa ma pyta, ci mam malu zapisanu v pase 😕 uuups, to mi uuplne vypadlo, ze sag ja som isla na obciansky - neriesim - sag je schengen, nie? ale mala? xixi ona bola v podstate "na cierno" v rakusku 😀 😀 😀 musim si ju dat rychlo zapisat do pasu, lebo chcem stihnut vypredaje v parndorfe 😀 😀 😀
@monky1, peknučkááá kuchyna...sa bude dobre variť 😉 a tiež si myslím, že sa už teraz s hankou na seba podobajú 😉 úplne mi to udrelo do očí 😉
@ellysa, dobrééé 🙂 moja krpana sa zabáva tým, že v kuse vyhadzuje dudel z postielky a potom ho odo mna chce 😠 a minule letel dole aj monitor dychu,, v poslednej chvili som ho zachytila... ja si normalne uživam, že ešte nelozí 😉 potom sa asi na MK tak skoro neukážem
@mici111 porovnávať nemám s čím ale podľa toho, čo hovoria kamošky tak je to dosť veľký rozdiel, pritom hainburg je len taká krpatá "dedinská" nemocnica, všetko bolo super celý pôrod bol so mnou môj muž, mala som izbu kde bola posteľ aj preňho aj pre mňa, veľká vaňa, celý pobyt ti nosili jedlo na izbu a mohla si si vybrať, čo chceš, návštevy mohli chodiť kedy chceli a na ako dlho chceli, a o ochote personálu ani nehovorím...
@mici111 nie epi som nemala, celé to 22 hodinové šialenstvo som si odtrpela, ja som epi nechcela, ale asi aj vďaka tomu prostrediu a prístupu teraz z toho nemám traumu, v rakúsku dokonca nedávajú ani klistír ani nenastrihávajú, ale je som sa neroztrhla, tak v pohode, nestálo ma to chvalabohu nič, muž tu pracuje a ja aj malá sme poistené naňho, tu sa to tak dá, že žena aj deti sú pripoistené k mužovi
to ano, idem ja buvať, majte sa dobrúúúúú
@ellysa - ja som mala taku Sasku, v ani nie siedmich mesiacoch mi obchadzala nabytok, vsade sa tahala, plazila, proste katastrofa. Sediet nevedela, takze zo stoju padala rovno do zadu na hlave. A mater jak kamikadze hadzala rybicku, aby ju zachranila. V tomto je to fakt pohodlnejsie s takym lenivcom, ako je Max 😅
Dobré ránko kočky...
Este jedna takato noc a mozem sa dat na prasky....bol hore 23.00 - 00.00 - 1.00 - od 2.00 do 3.00 -od 4.00 do 5.00 - 6.30.
fakt uz neviem co s nim, mrncal, kecal, natahoval sa, jacal...sople zatekali, no slak ma siel trafit.... 😒 😒 😒 😒 😒

@ellysa vies co, nakoniec sme nesli, lebo obidve slecny mali spat, tak sme sli do auparku nakoniec..ze reku zaspia v kociku..aupark moj druhy domov...ale tak kam inam sa da ist s drobcami ak nie do nakupnych centier v takomto pocasi?? uz sa tesim na leto..