icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
3. dec 2010

no citam vas a dakujem bohu - nasa spi doobednajsi spanok minimalne hodku a pol - max. 3 a pol a poobede je to uz od pol hodky do 2 a pol 😕 ..... neberte to ako provokaciu

lenocka84
3. dec 2010

@riska ako mne patko celkovo zacal dost malo spavat
ale aspon prespi celu noc

anjelicek26
3. dec 2010

@monky1 - to je provokacia 😅 Ale nie, Max zaspava 10:30-11:00 a budi sa 14:00 -15:00... takze spi tak 3-4 hodiny cez obed. Ale je to jeho jediny spanok, inak je uz potom hore a rano vstava o siestej 🙄

anjelicek26
3. dec 2010

@bealondyn - ako kurenie, opravili vam to??

anjelicek26
3. dec 2010

Jedna od nas z dnes 🙂

zojec
3. dec 2010

@anjelicek26 jeej on uz tak pekne sam? tiez rozmyslam, ze kupim malej pod stromcek, ale zda sa mi to este skoro

julinka2787
3. dec 2010

@anjelicek26 jééééj, on ti tak pekne posedí na tom somárikovi??? krásny je! 😉

anjelicek26
3. dec 2010

@zojec - no sam... on sa drzi sa usi a obhryza ich, nepadne odtial ani za svet 😅 Ale tak jasne, som pri nom 🙂 A hopsat na nom bude urcite az od roka 🙂 My ho mame este po Sasenke, asi by som ho tiez kupovala az neskor.

majjka0806
3. dec 2010

@julinka2787 @monky1 baby my tiez mame odsavacku balonikovu....tak ta je na prt. Ale teraz uz pouzivame hadickovu.....a myslim,ze ta je super, len treba mat poriadny nadych 😀

mici111
3. dec 2010

no tak my dnes obed mrkva so zemiakom nula bodov..dala asi lyzicku..myslite, ze jej to mozem ohriat a skusit dat na to dalsie papanie poobede? ci bude mat naladu na to?

monky1
3. dec 2010

@mici111 ano, mozes a pridaj jej do toho aj mlieko - ked kojis tak MM a ked nie, tak UM 😉

monky1
3. dec 2010

@majjka0806 my pouzivame vysavacovu - nedam na nu dopustit - hlavne teraz, ked hanka tak sopli - vie krasne fukat, ale i tak - rano a vecer odsavam, vytiahne az z paty 😀 😀 😀

mici111
3. dec 2010

baby, nam sa zacali tvorit tie supinky na hlavicke..cim to dam dole? a z coho to vlastne vznika? my chodime plavat, moze to mat aj z tej chlorovej vody??? 😕

bealondyn
3. dec 2010

@anjelicek26 ano, kurenie vcera opravili, tak uz tu mame teplucko. 🙂 ale samozrejme tym padom aj suchy vzduch ako slak, mne to v noci vadi, nieto este malej. musim to nejak zvlhcit. aj horsie spala, 3x bola hore, ked sme mali zimsie tak len 1x, takze musim to kurenie na noc stiahnut. 🙂

baby co riesite sopliky, malej vzdy krasne vytekaju, ked ju dam na brusko, sice sa tak jeduje, ona to nemusi, ale sople tecu. 😀 a potom odsat, ja nedam dopustit na vysavacovu. a este vyvysit madrac v postielke, nech im to v noci tak nezateka. skuste... 😉

@zojec krasne Barborka sedka, skusim tam aj Isabellku supnut dnes, ci sa nezlepsila, uz som asi mesiac neskusala.

no a spanok cez den u nas tiez 3x po polhodke, nic moc...uz som si zvykla. ked potrebujem upratat, varit a tak, tak mam malu pri sebe v kuchyni v kociku a ona pekne sedka a kuka, vsetko ju zaujima. tak to neni az take zle. 😵

bealondyn
3. dec 2010

@anjelicek26 maly ti krasne sedka na tom somarikovi 😵
svokrovci kupili toto malej pod stromcek, tak som zvedava, ako tam ona bude sedkat:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe... 😵

julinka2787
3. dec 2010

babule, malá mi nejako kašle. neviem či mám ísť k dokine, možno to má z tých soplíkov, čo zatekajú... na poradňu máme ísť 13teho, tak či čakať či ísť... nie je to nejaký strašný kašlík, ale kašliká...

zojec
3. dec 2010

@bealondyn uz sedi fakt pekne.. prave sme tam dopapali.. 🙂 zasunula som ju pekne za stol.. skoro mi ho zlomila 😀 😀 😀 tak do neho trieskala.. inak takto to u nas vyzera http://www.facebook.com/album.php?aid=93978&id=..., prave sme prisli z prechadzky

ellysa
3. dec 2010

@julinka2787 no to bude asi z tých soplíkov ak nemá teplotku, podľa mňa nemusíš

julinka2787
3. dec 2010

@ellysa teplotku nemá, je veselá blázni sa jedna radosť. tak počkám ak by sa to zhoršilo, pôjdem skôr, ak nie, tak povieme tete dokine na poradni. vďaka ellysa! 😉

miculienka
3. dec 2010

@mici111 - žeby seborea ? neviem či sa to aj takto neskôr robí, možno z tej vody má suchú pokožku , má to také na hlávke že to ide len keď to podškrabneš nechtom , také dožlta sú seborea, na to si kúp v lekárni salycilový lieh 2 %, potrieť pred kúpaním, nechať pôsobiť , pri kúpaní umyť ako inokedy, potom to treba nechtom odšúpať, ale už sa nebudú tvoriť nové, ale ak je to z vody , že suché,tak potom treba hľadať iné riešenie , na seboreu je aj salycilová masť, ja som ju pýtala v lekárni , ale nemali, dali mi ten lieh, ale ten odporúčala aj dokina 😉

julinka2787
3. dec 2010

@zojec zoji, poslala som ti žiadosť o priateľstvo na fb, tak aby si nebola prekvapená,že čo to kto to. 😝 😀 máte to tam krásne, len škoda tých ciest, ale to je daň za takú krásnu prírodu okolo. fakt nádhera! 😉

ameanda
3. dec 2010

@mojalili
my sme mali dnes podobnu noc
resp. posledne noci je maly o jednej/druhej v noci vyspinkany a chce sa hrat
v postielke len place...
aj teraz cez den je nejaky nervny ☹

bealondyn
3. dec 2010

@zojec nadhera, ako v rozpravke, ale stacilo by par dni na vianoce, ze? 😉

@mici111 Isabella ma tiez tie supinky a zacali sa tvorit asi ked mala 4 mesiace, vraj vela deti to ma medzi 3-12 mesiacmi. nema toho nejak vela, skor v strede hlavicky a postupne to mizne same, ja jej na to nic nedavam. a je to take dozlta, tak na vsetkych fotkach vyzera ako rysava. 😀

ameanda
3. dec 2010

@zojec
no presne ako vravis... katastrofa na cestach
ja som sice sla peso s kocikom, ale ked som videla ako smyka auta, tak som sa drzala uplne co najdalej, aby to niekto do nas nevpalil
to mam nastastie obchod 2 min peso

ellysa
3. dec 2010

@julinka2787 no u nás to isté, presna tak to má aj oliv

ameanda
3. dec 2010

@monky1
ja som dnes varila hraskovu polievku
a vepro knedlo zelo a obedujem az teraz 🙂 to uz mas iste navarene

ameanda
3. dec 2010

@lenocka84
no moj dava len po 30 min max 🙂
a presne ako pises 3x-4x do dna... nuz co... musime si zacat zvykat, lepsie to uz asi nebude 😉

lenocka84
3. dec 2010

@ameanda uz zase spal, teraz sa sali v perine, dame papat a rozmyslam ci ist von

monky1
3. dec 2010

@ameanda mam, prave obedujem - LANGOSE 😀 😀 😀
nasla som recept na cesto bez kysnutia, takze rychlovka - zamiesim a peciem 😵

ameanda
3. dec 2010

@mici111 @bealondyn
nam sa tie supinky urobili jedinykrat
sestra mi poradila obyc. modry olejcek aviril, ponatierat pred kupanim
pekne to zmakne, vodou este viac a po okupani vycesat tou kefkou s jemnymi stetinkami
fakt odvtedy sa nam to nezopakovalo a islo to krasne dole