Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa potom odfot a hod fotku.. 🙂 nech sa inspirujem.. ale mne to bude asi na dve veci.. kocik zapada prachom v tomto snehu.. a sane mame stale u svokrovcov, minule sa nam nezmestili do auta.. inak brutal rozdiel.. cena sani v tescu cca 100€ aj s opeirkou.. cena v polsku 20 😕 tie iste sane
ešte takúto srandu som našla 😲 🙂
http://www.kidsworld.sk/kategoria/pre-mamicky/m......
@stelika e nepouzivas Oilatum do kupela??? je to super, len pozor ked vyberate dieta z vane, STRASNE SA SMYYYYYYKA
ja som dnes v lekarni kupila Biodermu atoderm krem (vhodny na suchu aj atopicku pokozku) vo vyhodnom baleni - kupila som 500ml s pumpou a nahradnych 500 ml bolo zadara 😵
niektorym som na FB dala ziadost o priatelstvo, tak ak chcete, tak ma odkliknite 😉
@monky1 a ako by som Ťa mohla nájsť na FB? 🙂, nie nepoužívali, ale myslím, že aj ten olivový by som mohla trošku pridať hmm??? aa biodermu som ja niekedy používala na pleť ale nesmieš ju dlh používať, potom som mala zas opačný problém 😅 lepšie povedané všetkého veľa škodí 😀 takže bioderma je fajn to máš pravdu....
že aké šikovnice ste vy, aj napiecť stíhate 🙂 aj popísať , ja keď budem piecť, tak asi v noci 😀 od tej mojej kukučky sa nedá keď sme len 2 doma, 5 min sa pobaví sama , potom s ňou musím vysedávať a chodiť a blbnúť 🙂
baby, ale ste mi pribudli do priatelov na tom facebooku 😀
@miculienka som na tom podobne :(( už som na nervy z toho, ani na krok od malého, mm je vo Francúzsku už mesiac, príde až na Vianoce , asi sa zbláznim dovtedy 🙂
@evio my sme na 4. kach uz asi 2-3 mesiace 😀 😀 😀 😀 😀 ale maxi nie maxi plus.. tie by boli asi moc velke..

@ellysa uz mam, no ja som typicka blondina 😀 😀 😀 som nevedela dojst na to, ako to vygooglit...