icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
3. dec 2010

@ellysa uz mam, no ja som typicka blondina 😀 😀 😀 som nevedela dojst na to, ako to vygooglit...

zojec
3. dec 2010

@ellysa potom odfot a hod fotku.. 🙂 nech sa inspirujem.. ale mne to bude asi na dve veci.. kocik zapada prachom v tomto snehu.. a sane mame stale u svokrovcov, minule sa nam nezmestili do auta.. inak brutal rozdiel.. cena sani v tescu cca 100€ aj s opeirkou.. cena v polsku 20 😕 tie iste sane

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 tam som si ho dala ušiť 🙂 , dám vedieť ako sa mi páči, dám zaň 9 EUR, chcela som ten emitex, ten stojí tiež tak,ale nikde v ba som ho nevidela, v babymarket majú len kaiser a ten stojí 19 EUR, tá pani ho ušila za pár dní

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa a odkial z ba su?

ellysa
3. dec 2010

@zojec ja som rozmýšľala nad tými plastovými, cez zimu sa chodievame korčuľovať na jazero a tie sa dajú tisnúť

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 z karlovky

lenocka84
3. dec 2010

@ellysa ked ho budes mat daj vediet, ci je to ok, a objednam
snad to ete stihne kym odideme k rodicom

zojec
3. dec 2010

@ellysa u nas v kopcoch tahacie lepsie vyuzijeme.. aj ocko sa moze sanovat 🙂inak ten muf sa da usit za 5mint a dalsich 5 trva nabitie cvokov 😉 ale este som neskusala.. mozno sa mylim

riska
3. dec 2010

@mici111, ty chceš muf? ved si hovorila, že rukavice stačia 😀 😝
a ja si potom tiež od teba popridavam na FB kočky 😵 😵

ja som sa tiež prave vratila z prechádzky, bola som naobliekaná ako na sibiri, ale celkom fajn bolo...dieťa spalo ako zarezané 😉

riska
3. dec 2010

ešte takúto srandu som našla 😲 🙂
http://www.kidsworld.sk/kategoria/pre-mamicky/m......

lenocka84
3. dec 2010

@riska to som dnes videla, ale uz lepsie je mat to cele zakryte, takto mozem mat aj klasicke rukavice, to je to iste

riska
3. dec 2010

@lenocka84, ano, toto je fakt blbost podla mna a hlavne za 20€, to radšej ten muf 😉

lenocka84
3. dec 2010

@riska mne akurat pisala ta kocka, tak uvidim kedy to bude hotove

ellysa
3. dec 2010

@lenocka84 jasné dám aj pofotím na kočíku

ellysa
3. dec 2010

@zojec my máme také drevené ešte po nás na orave u starkých

stelika
3. dec 2010

@zojec no to je jasne, radsej vzorky hoci u nás by sa to aj tak spotrebovalo o tom nepochybujem, ale zatial nejdem nic kupovat ako to mastim tou vazelinou tak to pomizlo a pokozka sa dala dokopy, skusila som kupit v lekarni zatial olivový olej 🙂

stelika
3. dec 2010

@monky1 vyhodili sa nám také suché ložiská presušili sme až príliš pokožku, ale biela vazelina nampomohla dostat späť svoju hebkosť (vlhkosť) 😀

stelika
3. dec 2010

@ameanda Ďakujeeeem 🙂

monky1
3. dec 2010

@stelika e nepouzivas Oilatum do kupela??? je to super, len pozor ked vyberate dieta z vane, STRASNE SA SMYYYYYYKA

ja som dnes v lekarni kupila Biodermu atoderm krem (vhodny na suchu aj atopicku pokozku) vo vyhodnom baleni - kupila som 500ml s pumpou a nahradnych 500 ml bolo zadara 😵

monky1
3. dec 2010

niektorym som na FB dala ziadost o priatelstvo, tak ak chcete, tak ma odkliknite 😉

stelika
3. dec 2010

@monky1 a ako by som Ťa mohla nájsť na FB? 🙂, nie nepoužívali, ale myslím, že aj ten olivový by som mohla trošku pridať hmm??? aa biodermu som ja niekedy používala na pleť ale nesmieš ju dlh používať, potom som mala zas opačný problém 😅 lepšie povedané všetkého veľa škodí 😀 takže bioderma je fajn to máš pravdu....

miculienka
3. dec 2010

že aké šikovnice ste vy, aj napiecť stíhate 🙂 aj popísať , ja keď budem piecť, tak asi v noci 😀 od tej mojej kukučky sa nedá keď sme len 2 doma, 5 min sa pobaví sama , potom s ňou musím vysedávať a chodiť a blbnúť 🙂

mici111
3. dec 2010

baby, ale ste mi pribudli do priatelov na tom facebooku 😀

mici111
3. dec 2010

@riska len som chcela kuknut co to stoji..neviem, ci to chcem, asi mi zatial stacia rukavice 😀

bealondyn
3. dec 2010

no tak my sme boli vyse hodiny vonku, pekna kosa, sme vymrzli...vonku je vsetko zamrznute, na chodnikoch lad, bol to adrenalin. aj som malu trosku pocvakala. 😀
inak nas tato tiez dlho robi, ale teraz ich kvoli snehu uz 2.den pustili o 12 domov a to zacinaju o 9! 😀

palculka
3. dec 2010

@miculienka som na tom podobne :(( už som na nervy z toho, ani na krok od malého, mm je vo Francúzsku už mesiac, príde až na Vianoce , asi sa zbláznim dovtedy 🙂

zojec
3. dec 2010

@bealondyn aj licka malej vystipalo 😀

bealondyn
3. dec 2010

@zojec hej a poriadne. 😀 ale davam jej kremik od weledy do zleho pocasia, tak by mala byt ok aj v takom mraze. 😉

mici111
3. dec 2010

@bealondyn fiha a dobre sa ti ide s takymi koleckami na kociku po snehu?

deniskateniska
3. dec 2010

@evio my sme na 4. kach uz asi 2-3 mesiace 😀 😀 😀 😀 😀 ale maxi nie maxi plus.. tie by boli asi moc velke..