icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
3. dec 2010

tak sme hore, spinkala až 30 minút, už z toho začínam mať depku ☹

bealondyn
3. dec 2010

@ameanda no mozno skusim nejaky olejcek na tu hlavicku, ale ona toho fakt nema vela. 🙂

inak dnes ako naschval, ked sa o tom bavime, mala potiahla obedny spanok na 1,5 hodiny, to uz ani neviem kedy sa jej podarilo a zobudil ju ocko, ked prisiel domov, lebo ved chlapi nevedia byt potichu, mozno by spala aj dlhsie. 🙂
a ten nas tato chce ist s nami do parku, ani som sa nechystala, len do obchodu, no skoro som odpadla! to tusim este nikdy nenavrhol, tak utekaaaame. 😀

@mojalili sikulka, dala by som si. 😝

mici111
3. dec 2010

@miculienka presne take to ma ako to opisujes..dakujem, pojdem pozriet do lekarne..
hehe, mala sa mi furt dava na styri 😀 😀 😀

mici111
3. dec 2010

@zojec aj ja som poslala na fcbk ziadost o priatelstvo 🙂 tak sa tiez nelakaj..@julinka2787 ty sa ako volas na fcbk? aj tebe poslem 😉

ellysa
3. dec 2010

@anjelicek26 netuším, to ešte keď bol malý mu tam napísali 😔 Oliv je takto zlatá pekne sa hrajká neplače, len spinkať nevie s takým planým noštekom, no teším sa na noc 🙄

ellysa
3. dec 2010

@bealondyn závidím, že je ocino už doma, užite si prechádzku, náš chodí celý týždeň po ôsmej a odchádza pred šiestou ráno, ja už padám na hubu
obdivujem vás babulky, čo ste na ne samé, myslím aj tie, čo muži chodia preč na dlhšie, ja to nejak nezvládam, asi aj preto, že celú rodinu mám ďaleko...

julinka2787
3. dec 2010

@mici111 julka mareková 🙂

mici111
3. dec 2010

my sme dosli z prechadzky..brrr, som uplne zmrznuta 🙄 dnes krpata prikrm ani citit..neviem preco jej to nechuti..vcera jej to celkom islo...

mici111
3. dec 2010

@julinka2787 fiiha, teraz som ta nasla, ale vypisuje mi to, ze profil nedostupny 😕 tak skusim zachvilu..

ellysa
3. dec 2010

@mici111 len si baby porpidávaj potom si ich od teba šlohnem a požiadam o priateľstvo, sa mi nechce hľadať, to som drzá, čo?

mici111
3. dec 2010

@lenocka84 jaky je Patko podareny, zda sa, ze si kvaka ostosesto..a kraaasne sedkate uz 🙂

ameanda
3. dec 2010

@ellysa
davala som to len na par hodin, lebo maly aj ked sa mrvil, tak sa to posuvalo a niekedy som to nasla na krku, hlavicke 🙂
nevedela som ho tak uviazat, aby nedychal 🙂

ameanda
3. dec 2010

@mojalili
klobuk dole, ze tu este aj piect stihate
ja ak budem, tak zacnem o 7mej/8mej vecer

lenocka84
3. dec 2010

@mici111 on je ukecany po mame 😀 a sedenie ti predvedie ked budeme spolu
by ste mohli aj k nam prist

mici111
3. dec 2010

@ellysa jasneeee, slohni 😀

mici111
3. dec 2010

@lenocka84 jasnacka, dojdeme na navstevu..aj vy by ste potom mohli k nam...dohodneme..ked budu lepsie cesty..

ameanda
3. dec 2010

@bealondyn
juuj 🙂 keby mna tak niekedy prekvapil
to ja mojho musim sama hnat, ze ocinko prechadzocka, ale najradsej som, ked ide sam, aspon mam chvilku pre seba
on ajtak dlhsie ako pol hodku sam s malym neda 🙂

lenocka84
3. dec 2010

@mici111 jasan, deti sa mozno aj zahraju 🙂 my dame v klude kavu

ameanda
3. dec 2010

inac baby, ake ovocie davate drobcom?
my mame za sebou jablko, broskynu, banan
dnes sme skusali slivku, ale to ste mali vidiet ten vyraz
ho striasalo, ze ake kysle, myslim, ze tak skoro mu ju nedam, ajtak dal 10 lyzic, co je uctyhodny vykon na tu chut 🙂

evio
3. dec 2010

@julinka2787 ahoj aj moj maly kaslal minuly tyzden volala som doki a kazala mi kupit hedelix sirup,ale ten nemali tak mi v lekarni poradili Prospan a ten nam za chvilku pomohol a je velmi chutny sladucky maly sa velmi tesil ze zase bude cuckat sirupcek, 😀

ellysa
3. dec 2010

@ameanda no môj tiež chodieva cez víkend sám aby som mohla navariť a upratať a neviem ako to robí ale sú von aj dve hoďky a malá spí

evio
3. dec 2010

ozaj uz davate detickam plienky c. 4 alebo este 3

ellysa
3. dec 2010

@evio 3 mám ešte dva balíky ale potom už ideme na 4

mici111
3. dec 2010

@evio este 3 🙂

evio
3. dec 2010

@ellysa ja mam tiez este 2baliky tak asi nejdem kupovat dalsie do zasoby asi uz aj my dame potom 4

mici111
3. dec 2010

baby, niektora ste tu davali link z mimibazaru, neviem ako sa to vola..take to co sa da na rukovat kocika a ty do toho strcis ruky - namiesto rukavic..ako sa to vola????

ellysa
3. dec 2010

@mici111 myslím, že muf, ja som si to dala šiť u jednej pani v BA, v nedeľu si mám ísť po to

mici111
3. dec 2010

@ellysa aj ja som si to tak pamatala..ale google mi to pod tym nenanasiel..idem este skusit..

ellysa
3. dec 2010

@mici111 skús ešte návlek na madlo, alebo rukávnik na kočík