Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ameanda no mozno skusim nejaky olejcek na tu hlavicku, ale ona toho fakt nema vela. 🙂
inak dnes ako naschval, ked sa o tom bavime, mala potiahla obedny spanok na 1,5 hodiny, to uz ani neviem kedy sa jej podarilo a zobudil ju ocko, ked prisiel domov, lebo ved chlapi nevedia byt potichu, mozno by spala aj dlhsie. 🙂
a ten nas tato chce ist s nami do parku, ani som sa nechystala, len do obchodu, no skoro som odpadla! to tusim este nikdy nenavrhol, tak utekaaaame. 😀
@mojalili sikulka, dala by som si. 😝
@miculienka presne take to ma ako to opisujes..dakujem, pojdem pozriet do lekarne..
hehe, mala sa mi furt dava na styri 😀 😀 😀
@zojec aj ja som poslala na fcbk ziadost o priatelstvo 🙂 tak sa tiez nelakaj..@julinka2787 ty sa ako volas na fcbk? aj tebe poslem 😉
@anjelicek26 netuším, to ešte keď bol malý mu tam napísali 😔 Oliv je takto zlatá pekne sa hrajká neplače, len spinkať nevie s takým planým noštekom, no teším sa na noc 🙄
@bealondyn závidím, že je ocino už doma, užite si prechádzku, náš chodí celý týždeň po ôsmej a odchádza pred šiestou ráno, ja už padám na hubu
obdivujem vás babulky, čo ste na ne samé, myslím aj tie, čo muži chodia preč na dlhšie, ja to nejak nezvládam, asi aj preto, že celú rodinu mám ďaleko...
@mici111 julka mareková 🙂
my sme dosli z prechadzky..brrr, som uplne zmrznuta 🙄 dnes krpata prikrm ani citit..neviem preco jej to nechuti..vcera jej to celkom islo...
@julinka2787 fiiha, teraz som ta nasla, ale vypisuje mi to, ze profil nedostupny 😕 tak skusim zachvilu..
inac baby, ake ovocie davate drobcom?
my mame za sebou jablko, broskynu, banan
dnes sme skusali slivku, ale to ste mali vidiet ten vyraz
ho striasalo, ze ake kysle, myslim, ze tak skoro mu ju nedam, ajtak dal 10 lyzic, co je uctyhodny vykon na tu chut 🙂
@julinka2787 ahoj aj moj maly kaslal minuly tyzden volala som doki a kazala mi kupit hedelix sirup,ale ten nemali tak mi v lekarni poradili Prospan a ten nam za chvilku pomohol a je velmi chutny sladucky maly sa velmi tesil ze zase bude cuckat sirupcek, 😀
ozaj uz davate detickam plienky c. 4 alebo este 3
baby, niektora ste tu davali link z mimibazaru, neviem ako sa to vola..take to co sa da na rukovat kocika a ty do toho strcis ruky - namiesto rukavic..ako sa to vola????
@mici111 http://www.ornament.sk/?vysivanie=Zatepleny_ruk... toto myslis?

tak sme hore, spinkala až 30 minút, už z toho začínam mať depku ☹