icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
4. dec 2010

a ja este mrcha furt nic 😀 😀 😀 uz rok aj stvrt neviem co to je..ze jaka pohodickaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

mojalili
4. dec 2010

@mici111 to som si i ja myslela, tak som sa tesila, aj MM som povedala, nech sa tesi na vecer....prd prd cililig... 😒

julinka2787
4. dec 2010

@mici111 aby si nebola prekvapená. ja tiež nič nič a keď som písala že ešte nič, tak bác ho a bez varovania 🙄

mici111
4. dec 2010

@julinka2787 no dufam, ze nie 🙄 a ze zrovna jak naschval zajtra sa dostavia, nie? 😠

zojec
4. dec 2010

@mojalili
@mici111 kupte si odvlhcovac ceresit.. nie je to az tak drahe, minule som v tescu videla..... aspon do spalne, vlhko pre deti hotova katastrofa.. :( a plesen je aj nebezpecna... usadzuje sa v dychacich cestach a moze velmi tazko ublizit.. :( a treba vraj dobre vetrat.. a pozrite aj do skrin do veci co nepouzivate casto.. zvyknu byt plesnive aj tie.. minule sa mi aj bubina stazovala, ze jej splesnela cela skrina.. :(

ellysa
4. dec 2010

@mojalili joj chúdatenko danko, naša už bola dva krát hore s plačom, dalo som jej vyššie postieľku, mokrú plienku, odparovať slanú vodu...
už vynecháme druhé plávanie, rozmýšľam, že ten kurz celý zruším cez zimu

ellysa
4. dec 2010

baby ide vám na koňa pridať fotku 😕 ?

zojec
4. dec 2010

skusila som, ani mne nejde.. nacita ju na 100% a potom napise chyba pri nahravani fotky. :(

anjelicek26
4. dec 2010

Babulky Max sa dnes vecer 6x pretocil, jupiiiii, tak ze by to konecne aj on zvladol??

anjelicek26
4. dec 2010

@zojec @ellysa - mne to tiez nejde, asi maju nejaku chybu na stranke

anjelicek26
4. dec 2010

@mici111 - u mna mrcha tiez nic, u Sasky to bolo 8 mesiacov bez, tak dufam, ze aj teraz aspon tak 😀

deniskateniska
5. dec 2010

baby toto nieeeeeeeeee.. ja som chora totalne... nadcha hrdlo, dufam ze nebudu horucky.... ☹ nebola som chora ani nepamatam ☹

miculienka
5. dec 2010

dobré ránko , u nás bolo - 22 😅

@deniskateniska - lieč sa moja , kloktaj niečím dobrým, slivovicou napríklad 😉
@anjelicek26 - spomínate tu mrchu, ani u mňa nič , ako fajne 😀

kočky, dali ste už niektorá robiť drobcom fotoknihu ? ja o tom uvažujem, len musím zistiť, či to robia aj v našej fotoslužbe v meste, alebo len cez net to otbavím

ako často striháte krpcom nechty, tá moja je ako orol, každý 3. deň jej musím ošťukať 😒

mici111
5. dec 2010

@miculienka ja chcem dat tiez fotoknihu spravit, ale este pockam minimalne po vianociach..chcela by som taku, ze od narodenia do jedneho roka, ale neviem ci vydrzim 😀 😀 😀

ellysa
5. dec 2010

@deniskateniska skoré uzdravenie prajeme

ellysa
5. dec 2010
mici111
5. dec 2010

@deniskateniska pekne sa liec ☹

zojec
5. dec 2010

@miculienka jeminenku taka kosa?? uff.. ale aj tu prituhlo... ale vonku je prenadherne 😀 fotoknihu chcem aj ja, ae este sa mi zda skoro.. niezeby som nemala toolko fotiek, ale tiez tak do roka by som nazbierala 😀 potom z toho mozno vyjdu fotoknihy aj 3 😀 aj ja casto striham nechtiky.. na nohach uz mala minule pazuraky 🙂 🙂 🙂
@deniskateniska veru pekne sa liec.. daj si veela vit. C

majjka0806
5. dec 2010

Baby my sme tu rano mali - 15 ale teraz uz je na -11, tak fajne...som bola rano chodniky odhadzat...skoro som zamrzla a to som bola vonku 10 minut....taka kosa...ja nemam rada zimu...uplne by stacilo keby snezilo len na vianoce 🙂 @mici111 ja uz mam po mrche som si to minuly tyzden odtrpela.som ju dostala po 2 tyzdnoch ako som prestala kojit...ale lialo zo mna ako z prasata....boze to je taky nezvyk po takom dlhom case.... Akurat som sju dostala, ked mm prisiel z tyzdnovky domov, tak bol s toho sklamany, ze nic nebude... 😉
@deniskateniska prajem ti skore uzdravenie a nech to drobcek nechyti

mojalili
5. dec 2010

@majjka0806 Ja stale kojim pravidelne, neviem, co mi to tak prislo necakane...ale len trosku, dnes je o zase skoro nic....

Kočky, ja som urobila LILI power point ked mala 1. rok a kazdy jeden rok zvast, vzdy na narodeniny, je to hravou formou, je to zabavne.....a navyse vediem kroniku nasej rodiny, od nasho zoznamenia s MM a postupne co sa stalo, kde sme boli a tak... 🙂

INAK - CIBULA NA CHODIDLACH ZABRALA.....sice zakasle, ale uz taky vykasliavaci, inak drazdivy kasel je prec a celu noc ani nezakaslala.....TAKZE TO FAKT FUNGUJE, este dnes jej to dam... 😉 😉 😉

majjka0806
5. dec 2010

@anjelicek26 Gratulujem k uspechu 😀 😀 🙂

julinka2787
5. dec 2010

@mojalili aj ja som chcela skúsiť tú cibulku na nôžky ale bojím sa že by jej to nevyžralo kožu na chodidlách. nemôže sa to stať?? a dá sa zniesť ten smrad cibuľový v izbe? lebo ja neznášam cibuľu, tak neviem či by som si aj neodblinkla z toho smradu... 😅

majjka0806
5. dec 2010

@mojalili to ja som tak mala si to presne pamatam bolo to 1. augusta som ju dostala...a to bolo len trosku a 2 dni...som sa vtedy aj potesila, ze super keby som ju mala tak kratko a tak malo.....a potom som cakala ze dostanem o 28 dni zas a stale nic a nic a nic....uz som sa normalne bala ze ci niesom zas tehotna....tak som sla kupit test, ked uz mesiac nic... ale nic nebola som.... a minulytyzden taky lejak no bol to des 😝

mojalili
5. dec 2010

@julinka2787 dalo sa to zniest, myslim ten smrad, ani ja neznasam cibulu. Dala som jej gazu na nozicku, taku tenku a na to tu cibulu, nevvyzralo jej to.Potom som dala vody do lavorika a mala si tam vymocila chodidla, v takej vonavej vode....len perina nam smrdi... 😀
@majjka0806 NO uvidim, ako to bude u mna, o budu tiez stresy, ci som tehotna 😕 🙄

majjka0806
5. dec 2010

Baby co idete dnes varit, alebo co varite??? Ja vyvar - klasika a asi urobim spanielskych vtacikov...

majjka0806
5. dec 2010

@mojalili no u mna to boli....uz som si predstavovala ako to budem zvladat a sama...a mm si robil srandu z toho 😉 ze sa malo snazil...som myslela ze ho ... lebo jemu sa to povie 10 dni je prec a pride na 4 a zas ide prec a ja som s nim stale sama...no sice byvame u svokry ale ta robi na rychlej, tak je stale v praci....a tak sme s malinkym sami 🙂

evio
5. dec 2010

no ja som tiez dostala kramy predvcerom a tiez to zo mna leje ako z prasata

evio
5. dec 2010

a inak mne tiez minule nechcelo nacitat foto tak som ju zmensila aby mala menej pixelov a potom to v pohode zobralo, 🙂 🙂 🙂

evio
5. dec 2010

@ellysa ozaj dik za komentarik maly sa vozi na tatrovke uz pomly 3mesiace,som mu chcela kupit tatru pod stromcek ale v tescu mali akciu tak som mu ju kupila uz davno a takto sa vozime

deniskateniska
5. dec 2010

@miculienka
@ellysa
@mici111
@majjka0806 babulky dakujem dufam ze to coskoro prejde, var budem coskoro fit.. ☹

miculienka
5. dec 2010

ja uvažujem, že dám fotoknihu do polroka a potom ´dalšiu, lebo asi nevydržím do 1 roka, a potom neviem pre ktoré fotky by som sa rozhodla , to zas bude špekulovanie