Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111 aby si nebola prekvapená. ja tiež nič nič a keď som písala že ešte nič, tak bác ho a bez varovania 🙄
@julinka2787 no dufam, ze nie 🙄 a ze zrovna jak naschval zajtra sa dostavia, nie? 😠
@mojalili
@mici111 kupte si odvlhcovac ceresit.. nie je to az tak drahe, minule som v tescu videla..... aspon do spalne, vlhko pre deti hotova katastrofa.. :( a plesen je aj nebezpecna... usadzuje sa v dychacich cestach a moze velmi tazko ublizit.. :( a treba vraj dobre vetrat.. a pozrite aj do skrin do veci co nepouzivate casto.. zvyknu byt plesnive aj tie.. minule sa mi aj bubina stazovala, ze jej splesnela cela skrina.. :(
baby ide vám na koňa pridať fotku 😕 ?
skusila som, ani mne nejde.. nacita ju na 100% a potom napise chyba pri nahravani fotky. :(
Babulky Max sa dnes vecer 6x pretocil, jupiiiii, tak ze by to konecne aj on zvladol??
@mici111 - u mna mrcha tiez nic, u Sasky to bolo 8 mesiacov bez, tak dufam, ze aj teraz aspon tak 😀
baby toto nieeeeeeeeee.. ja som chora totalne... nadcha hrdlo, dufam ze nebudu horucky.... ☹ nebola som chora ani nepamatam ☹
dobré ránko , u nás bolo - 22 😅
@deniskateniska - lieč sa moja , kloktaj niečím dobrým, slivovicou napríklad 😉
@anjelicek26 - spomínate tu mrchu, ani u mňa nič , ako fajne 😀
kočky, dali ste už niektorá robiť drobcom fotoknihu ? ja o tom uvažujem, len musím zistiť, či to robia aj v našej fotoslužbe v meste, alebo len cez net to otbavím
ako často striháte krpcom nechty, tá moja je ako orol, každý 3. deň jej musím ošťukať 😒
@miculienka ja chcem dat tiez fotoknihu spravit, ale este pockam minimalne po vianociach..chcela by som taku, ze od narodenia do jedneho roka, ale neviem ci vydrzim 😀 😀 😀
@deniskateniska skoré uzdravenie prajeme
@deniskateniska pekne sa liec ☹
@miculienka jeminenku taka kosa?? uff.. ale aj tu prituhlo... ale vonku je prenadherne 😀 fotoknihu chcem aj ja, ae este sa mi zda skoro.. niezeby som nemala toolko fotiek, ale tiez tak do roka by som nazbierala 😀 potom z toho mozno vyjdu fotoknihy aj 3 😀 aj ja casto striham nechtiky.. na nohach uz mala minule pazuraky 🙂 🙂 🙂
@deniskateniska veru pekne sa liec.. daj si veela vit. C
Baby my sme tu rano mali - 15 ale teraz uz je na -11, tak fajne...som bola rano chodniky odhadzat...skoro som zamrzla a to som bola vonku 10 minut....taka kosa...ja nemam rada zimu...uplne by stacilo keby snezilo len na vianoce 🙂 @mici111 ja uz mam po mrche som si to minuly tyzden odtrpela.som ju dostala po 2 tyzdnoch ako som prestala kojit...ale lialo zo mna ako z prasata....boze to je taky nezvyk po takom dlhom case.... Akurat som sju dostala, ked mm prisiel z tyzdnovky domov, tak bol s toho sklamany, ze nic nebude... 😉
@deniskateniska prajem ti skore uzdravenie a nech to drobcek nechyti
@majjka0806 Ja stale kojim pravidelne, neviem, co mi to tak prislo necakane...ale len trosku, dnes je o zase skoro nic....
Kočky, ja som urobila LILI power point ked mala 1. rok a kazdy jeden rok zvast, vzdy na narodeniny, je to hravou formou, je to zabavne.....a navyse vediem kroniku nasej rodiny, od nasho zoznamenia s MM a postupne co sa stalo, kde sme boli a tak... 🙂
INAK - CIBULA NA CHODIDLACH ZABRALA.....sice zakasle, ale uz taky vykasliavaci, inak drazdivy kasel je prec a celu noc ani nezakaslala.....TAKZE TO FAKT FUNGUJE, este dnes jej to dam... 😉 😉 😉
@anjelicek26 Gratulujem k uspechu 😀 😀 🙂
@mojalili aj ja som chcela skúsiť tú cibulku na nôžky ale bojím sa že by jej to nevyžralo kožu na chodidlách. nemôže sa to stať?? a dá sa zniesť ten smrad cibuľový v izbe? lebo ja neznášam cibuľu, tak neviem či by som si aj neodblinkla z toho smradu... 😅
@mojalili to ja som tak mala si to presne pamatam bolo to 1. augusta som ju dostala...a to bolo len trosku a 2 dni...som sa vtedy aj potesila, ze super keby som ju mala tak kratko a tak malo.....a potom som cakala ze dostanem o 28 dni zas a stale nic a nic a nic....uz som sa normalne bala ze ci niesom zas tehotna....tak som sla kupit test, ked uz mesiac nic... ale nic nebola som.... a minulytyzden taky lejak no bol to des 😝
@julinka2787 dalo sa to zniest, myslim ten smrad, ani ja neznasam cibulu. Dala som jej gazu na nozicku, taku tenku a na to tu cibulu, nevvyzralo jej to.Potom som dala vody do lavorika a mala si tam vymocila chodidla, v takej vonavej vode....len perina nam smrdi... 😀
@majjka0806 NO uvidim, ako to bude u mna, o budu tiez stresy, ci som tehotna 😕 🙄
Baby co idete dnes varit, alebo co varite??? Ja vyvar - klasika a asi urobim spanielskych vtacikov...
@mojalili no u mna to boli....uz som si predstavovala ako to budem zvladat a sama...a mm si robil srandu z toho 😉 ze sa malo snazil...som myslela ze ho ... lebo jemu sa to povie 10 dni je prec a pride na 4 a zas ide prec a ja som s nim stale sama...no sice byvame u svokry ale ta robi na rychlej, tak je stale v praci....a tak sme s malinkym sami 🙂
no ja som tiez dostala kramy predvcerom a tiez to zo mna leje ako z prasata
a inak mne tiez minule nechcelo nacitat foto tak som ju zmensila aby mala menej pixelov a potom to v pohode zobralo, 🙂 🙂 🙂
@miculienka
@ellysa
@mici111
@majjka0806 babulky dakujem dufam ze to coskoro prejde, var budem coskoro fit.. ☹
ja uvažujem, že dám fotoknihu do polroka a potom ´dalšiu, lebo asi nevydržím do 1 roka, a potom neviem pre ktoré fotky by som sa rozhodla , to zas bude špekulovanie

a ja este mrcha furt nic 😀 😀 😀 uz rok aj stvrt neviem co to je..ze jaka pohodickaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀