icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ceresna
5. dec 2010

Baby, čo ste z BA a okolia nechystate sa od januára plávať? Nechcete prísť do Ivanky pri Dunaji v soboty?
Vyzerá to tam veľmi pekne a aj cenovo je to tam veľmi prijateľné. Ja som sa tam prihlásila a povedali, ze ak chcem chodit v soboty musí nás byt min. 5 (zatiaľ sme dve 😕. Môžte mi napísať aj do IP. Budem veľmi rada, ak sa niektorá pridáte.
Kuk na stránku: http://kojenecke-plavanie.zubrienka.sk/

sofinka2009
5. dec 2010

ahojte.Dnes slavime 6mesiacov 🙂 🙂 6100 g 64cm a uz 3den sa krasne prteaca do vsetkych stran.akurat dnes vygrcol skoro cely obedny prikrm oblukom 😔 neviem ci je to uz normalne ale tesne predtym tancoval na gumimacika ale aj tak az tak vela neskackal ze by to malo ist von 🙄

hori
5. dec 2010

babenky, ked spominate tu mrchu, tak ja som dostala hned po sestonedeli v juli, potom do septembra som mala zo trikrat vzdy po dvoch tyzdnoch na cca dva-tri dni a odvtedy nic.... a to uz mesiac nekojim... chaos, ze?

fotokniha... hm... ja som raz dala robit z dovolenky v happyfote a este mam v zivej pamati to zdesenie nad nizkou kvalitou tych zaberov v tej knizke... som si vtedy povedala, ze nikdy viac... pre ilustraciu: dvojcentimetrova hlava na obycajnej fotke krasna ostra a v knihe nebolo vidiet do tvare!

miculienka
5. dec 2010

@sofinka2009 - tiež fičíte na gumimackovi ? naša to kuká na pc každé ráno po zobudení 😀
, možno mu to práve dnes nesadlo , moja dnes tiež vygrcla sušienku , čo som jej rozmočila v čajíku , proste nesdla 😒

@hori - teraz si ma zneistila, musím pozisťovať kde a ako kvalitne spracúvajú fotky, lebo ja som videla jednu hotovú fotoknihu od známych, ale oni to mali veľmi pekné, ale robili im to v Prahe, oni tam aj bývajú , tak možno závisí aj od spracovateľa , musí byť hádam aj u nás niečo kvalitné

anjelicek26
5. dec 2010

@sofinka2009 - gratulujem k 6 mesiacikom 😵 😵 😵 Max grcal dnes rano, zabehlo mu a vygrcal vsetko, co zjedol. No co uz s nim 🙄 A Max je este take pierocko, ten nas ma o vyse dve kila viac 😅 😅 😅

No a fotky sa mi furt nedaju nahravat :(

stastnevydatam
5. dec 2010

ahojte, tak aj vy ste poniektore dostali mrchu a taku silnu... ja mam endometriozu, a po porode v 5. mesiac som dostala total slabucku, som sa tesila, ze porodom sa to upravilo, ale nie, po par dnoch som dostala dalsiu a silnu, ale nastastie ma brusko neboli...
vam sa babatka este zmestia do vanicky v kociku? alebo uz musite prejst na buginku? fusak sme objednali, ale neviem, sak v takejto kose sediet len tak... 😕
nasa malinka Lianka (za 13 dni bude mat 6.mesiac) sa vcera prvy krat otocila i na brusko... Boze, ake krasne pokroky kazdym dnom ;)

deniskateniska
5. dec 2010

tak ja som tiez mrchu dostala, asi 3mesiace po porode 😒 ale moja mamina vravela ze ona dostala hned po sestonedeli pri vsetkych styroch detoch... takze to mame v rodine asi 😀 a pri prvej migrena neskutocna a teraz som mala taku silnuuuuuuuuu ze az... a az tyzden 😅 😅

stastnevydatam
5. dec 2010

@deniskateniska ja som mavala bolest hlavy prvy trimester ked sme cakali babatko, potom zazrakom prestala boliet.. ale dnes mi ju ide opat roztrhnut.. a nechcem si davat tabletku, ked kojim...

weirdo
5. dec 2010

@hori
@miculienka - sranda. Ja som dala robit v Happyfoto 2 roky dozadu a bola v pohode. Neskusala si to reklamovat? Inac mame aj z Fotolabu, na fotopapieri (taky tvrdsi) a tiez je to super. Takze ja som skusila 2x a pohoda.

deniskateniska
5. dec 2010

@stastnevydatam no ja som mavala migreny pred mrchou vzdy, ale cez skolu, potom to akosi ustalo a nebolo to kazdy mesiac, len obcas ked bol zly tlak a tak... a presne ani tabletku ani nic.. paralen som si dala, ale co ked mi to nepomohlo bo to bola migrena... a teraz ked ma boli hlava, vacsinou to je nizky tlak tak pomoze kava... alebo veeeeeeeeeela veeeeeela pit,,

chani
5. dec 2010

@miculienka ja Petkovi tiez striham cca kazde 3-4 dni na ruckach ale na nozkach tak raz 2 tyzdne zatial stacilo

chani
5. dec 2010

@stastnevydatam ja som dostala presne den potom ako mal maly 3 mesiace a odvtedy ma kraaaasny 28 dnovy cyklus eeee
Petko sa este do vanicky zmessti ale davam mu este tak maximalne mesiac ak vobec tollko a budeme musiet prejst na sportak

deniskateniska
5. dec 2010

@miculienka ja som sa na nechtoch "popalila" na nohe sa mi metal tak neviem asi som mu zle ostrihala tak mal hnisik ☹ ale uz je to ok nastastie, inak nechty na rukach sme strihali fakt asi kazdy 3ti den ale teraz som od toho upustila 😉 proste ked treba ostriham 😀

ameanda
5. dec 2010

aj ja som chcela pridat fotky, ako sa dnes u nas zastavil Mikulas
ale nejdu ☹
mozno inokedy

nam takisto rastu pazuriky ohromnou rychlostou, strihame tiez cca kazdy 3ti den
a mrcha? no mala som dvakrat a odvtedy nic, co mi nesmierne vyhjovuje

sofinka2009
5. dec 2010

@miculienka jasne gumimacik to je jeho ani nedyhca ked ho vydi.no ten nas grca furt a vsetko ale dnes uz to bolo moc ranosa este skoro zadusil ked mu svokra utierala usta servitkou si odhryzol ona si nsevsimla az ked sa drhol 😖 mozem kojit ked mam chripku?

bealondyn
5. dec 2010

caute maminky, no ja tiez striham nechtiky cca kazdy 3.den, ale nikdy nie obe ruky naraz, lebo mala to nema rada a strasne sa mece. 😀 tak to mame na pokracovanie... mrchu som mala od augusta 2009 len raz, hned po sestonedeli a odvtedy nic, super. 🙂

@sofinka2009 mozes kojit, ja som mala minuly mesiac chripku, dokonca 2x a horucku 39 a kojila som ok. davala som si paralen, ked som sa citila uplne zle. 😉

mici111
5. dec 2010

@ceresna my chodime uz treti mesiac do Zabiatka 🙂 ale rozmyslam, ze si dame pauzu, ked je takato zima a budeme pokracovat na jar..

mici111
5. dec 2010

baby, navecer sme boli na nakupe v tescu, a ako sme sli domov, tak na krizovatke som dostala taky smyk 😨 az mi zle prislo..isla som pomaly na 3 max 35 km/hod a tak ma stocilo, ze som zostala uplne otocena, smykalo ma uplne nekontrolovatelne, a to si mozem povedat, ze som skuseny vodic...za mnou auto, este ze sa stihlo vyhnut, dalsie stalo na cervenej, tomu som sa zazrakom vyhla ja..no poviem vam, ze dnes pri nas vsetci anjeli strazni stali..mala vzadu, fuuuuuuuuj, strasne som sa zlakla..

bealondyn
5. dec 2010

@mici111 jooj mici, to verim, ze si sa zlakla. nastastie sa nic vazne nestalo. a snad sa to uz nezopakuje. 😖

julinka2787
5. dec 2010

@mici111 fúúúha, ešte že sa nič nestalo a nejako si to "ustála". ale zážitok strašný... 😖 poznám podobné, len ja som ešte nemala malinkú. ale aj tak som bola z toho na prášky...

weirdo
5. dec 2010

@mici111 - fuha, tak chvalapanu je vsetko ok. U mna by sa krvi nedorezal asi 😒

ceresna
5. dec 2010

@mici111, no tak mňa včera tiež šmyklo na kruháči, našťastie široko ďaleko žiadne auto - hnusný pocit, keď nevieš auto ovládať. Deti som v aute nemala, lebo som išla z cvičenia.
To minule ste sa bavili o cvičení a mlieku - tak ja chodím už vyše mesiaca cvičiť - a nie len nejakú jogu 😉, normálna makačka (pol hodinu tanečné kroky, druhú posilňovacie cviky) ... A malý sa teda nesťažuje na mlieko.

ameanda
5. dec 2010

@mici111
chvalabohu sa vam fakt nic nestalo

vraj to ma byt na cestach este horsie ☹ zajtra/pozajtra primrzajuci dazd... tak sa uz teraz obavam, co bude ☹

ameanda
5. dec 2010

@ceresna
hmmm.... no my sa tu chystame zacat s cvicenim od noveho roka 🙂
a menej mlieka kvoli cviceniu nemas?

weirdo
5. dec 2010

@ameanda - ono bola nejaka studia, ale v anglictine, kde sa dokazalo, ze pokial sa cvici v aerobnej zone (70-80% tepovej frekvencie), tak sa chut mliecka nemeni, takze sa moze tak cvicit 🙂

anjelicek26
5. dec 2010

@ceresna - ja mam skolu smyku, ale aj tak to cloveka vzdy vydesi, ked sa mu auto "smykne"

U nas vcera lialo, dnes to primrzlo, no aka parada... Drahy sa zrubal, ked boli s kocikom. Nastastie teda kocik ostal stat 🙄 Sa tesim zajtra na tu cestu do skoly :(

@sofinka2009 - kojit mozes, len ak budes mat horucku, moze sa ti stat, ze maly nebude chciet, lebo je to teple. Vtedy odstriekat a dat mu to z flase. Ale Max zatial pil aj pri 40-kach bez akychkolvek problemov. No a ak mas fakt chripku - teda chripku - nie prechladnutie ci anginu ci zapal priedusiek - tak by som si davala rusku, toto neni pre babo sranda

anjelicek26
5. dec 2010

Boze baby este 1 h 18 minut a mam pottera 7-ku v pocitaci, taaak sa na to trasieeeem!!!

ellysa
5. dec 2010

@sofinka2009 gratulujeeeeem
@mici111 fuj, my sme boli v tescu dnes a akurát tam bola nehoda, neviem, čo je to za cesta ☹ , chvalabohu, ž eto ešte dopadlo tak 😒
a už ma štve, že fotky nejde pridať, z mikuláša som dala na FB

ellysa
5. dec 2010

@sofinka2009 gratulujeeeeem
@mici111 fuj, my sme boli v tescu dnes a akurát tam bola nehoda, neviem, čo je to za cesta ☹ , chvalabohu, ž eto ešte dopadlo tak 😒
a už ma štve, že fotky nejde pridať, z mikuláša som dala na FB

anjelicek26
5. dec 2010

@ellysa - vraj ked zmensis 320*240, tak to ide, ale teda s tym sa prplat a to rozlisenie je na dve veci... idem radsej kuk na FB...

ceresna
5. dec 2010

Inak Adamkovi sa k soplíkom pridal aj kašel a stráca hlas 🤐 - normálne je zachrípnutý 😨

A dnes sme začali prikrmovať - mrkvičku. Pol roka máme síce o 3 dni, ale tatino chcel byť pritom.
Drobček náš - také ksichty hádzal akoby sme mu citrón dávali, aj ho napínalo.
Asi stále nefunguje foto, lebo som chcela pridať 🙄