Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte čítam, že tak pravidelne striháte nechtíky ☹ u nás sa to veľmi nedá ostrihám keď treba, teda keď ma už fest škriabe lebo furt si stihne vytiahnuť rúčku a na nožkách od začiatku som strihala 3-5 krát ale tu nám to ide trosku lepsie ako s ruckami 😒 neviem ako ho zabaviť aby sa tolko nemykal ked som sama, ked je so mnou niekto doma, ze ho zabava tak je to celkom fajn, ale ked zisti, že mu striham, tak mi ju vytiahne a to mu drzim dost pevne rucku 😠 prefikanec malý 😔
@ameanda, podľa mňa mám dosť mlieka, lebo malý dobre prospieva, až moc 😀 (veď už má cez 8,5 kg). Na prsiach sa to nezdá, ja teda nemám bohvieaké zásobníky 😀, ale vždy si z nich niečo vytiahne. Adamko papá na požiadanie a teda to je dosť často. Žiaľ aj v noci, ale neriešim to, aspoň zatiaľ nie.
@julinka2787 - vsak si to stihani z ulozto.cz Len to strane trva, mne sa to uz 6 hodin stahuje a este 54 minut bude. Snad to stihnem, nez sa protajsok odpoji, to by ma svihlo. Chyba mi fakt uz len kusok. Skus stahovat doobeda, to to ide celkom rychlo 🙂 Vecer je to blbe... ja som dnes Saske stiahla za ani nie hodinu novu Zvonilku, tesila sa strasne 🙂
Nechtiky ja striham raz do tyzdna - obom a naraz, to su nervy 🙄
@anjelicek26 no pokukám, len musím nájsť dabovanú verziu, lebo neznášam čítať titulky. 😅 snáď sa niečo podarí, alebo si budem musieť počkať... ☹
@anjelicek26, aj ja môžem pottera a som zvedavá na posledný diel (myslím sfilmovný). Keď som kojila ešte Tomina, tak som pri ňom prečítala všetkých 7 častí. On bol taký pohoďák, si to vychutnával a bol prisatý aj 45 min. (hlavne večer), takže sa dalo.
Adam, ten je najedený za 5 min., a potom sa vrtí, nedajbože niečo za ním šuchne, hneď sa otáča, takže nemôžem ani knihy čítať.
u nas to strihanie nastastie zatial nie je problem, petko drzi ako hluchy dvere, minule som mu vsetky aj na rukach aj na nozkach jednym supom ostrihala a ked som mu strihala na rukach, tak ma sledoval ako sup, leskli sa mmu noznice tak cucal ze co sa mu deje na rukach a potom celou cas pozorne sledoval ako odkladam odstrihnute nechtiky bokom, zlatunky moj malinky 🙂
@ceresna knihy mám prečítané rad radom všetky už xkrát a videla som zatiaľ všetky časti... no to si mala akú pohodku, že sa ti malinký napapal za 45 min. moja aj vyše dvoch hodín na mne visela...des a hrúza...ale tak prežili sme... 😅
@julinka2787 - mala by to byt ceska verzia, tak neviem...teda tu, co stahujem. Myslis, ze to budu titulky? To by bolo super, drahy by mohol kukat so mnou v anglictine 🙂
@weirdo no dosť ako dosť... ale áno, zomiera tam pár ľudí... 😅
@julinka2787 - kto kto ktooooooooooooooooo???
@anjelicek26 tak by to malo byť dabované. myslím, že keby to mali byť titulky, tak asi by to bolo napísané... ale veď nakoniec čoskoro uvidíš... jáááj, ticho závidím. ja mám na prd net, takže nestiahnem to. ☹ ☹ 😠
@julinka2787 - ja cakam na posledny film, tak nech ani nenapadne to sem niekomu pisat, lebo sa nepoznam 😠 😠 😅
@weirdo och bože a čo ja už viem... normálne si ma teraz zaskočila... jejda, to už je dávno čo som dočítala 7 diel. a ešte aj tá demencia popôrodná... (btw. kedy by to malo skončiť???) veď prečítaj si. 😝
@julinka2787 - no ved uvidime, tesim 🙂 este 15 minut 🙂 Uz to ide rychlo 4%
@anjelicek26 neboj nenapíšem... ak tak do ip. 😀 😀 😀 ale to by som najprv musela prísť k môjej pôvodnej pamäti. kde tá už je... 😠 😠 😠 a knihu si nečítala???
@julinka2787 - nejako ma to nechytilo, segry to citali obe... ja som chodila do prace + skoly od nevidim do nevidim, casu nejako nebolo...
@julinka2787 - neviem, kedy to prejde, ale dufam aj ja, ze coskoro 😀. Citat? Mam tu mrte kniziek, co chcem precitat, ale mozem zaradit aj Harryho 😀
@anjelicek26 - daj vediet, ako to skoncilo 😉
Ozaj baby, ked ste robili zemiacik, ako ste ho mixovali? Ja som dnes skusila mixerom a ono mi to spravilo takmer uuuplne do hladka ako zemiakovu kasu, tak to moze byt?
@anjelicek26 no tak to hej, ja som mala časúúúú. ja som pri prvých dieloch bola dokonca ešte na základne škole... 😅 😅 😅 takže mne to nejaká práca nesťažila. až potom, ale čas som si našla. koľkokrát som ani nespala, len aby som mohla čítať 😀 . ale prácu + školu by som asi nezmákla. klobúk dole všetkým, ktoré to zvládajú. ja len tak, že stredoškolská študentka + práca v bare, kde by som aj tak bola s partiou každý deň... 😅 😅 😀
@weirdo ja zemiak radšej pasírujem cez husté sito, lebo neznášam ja osobne mixnutý zemiak. ale inak je to tak v poriadku. má to byť taká kaša. 😉
@julinka2787 - ved ja som to ochutnala a teda aj lepsie veci som jedla 😀 . Ale ja som taky uchyl na konzistencie, takze toto bolo pre mna divne, ale mozno malej zachuti. Bojim sa to este pasirovat, bude to jej 4.den, aby tam neboli este kusky ...
Je to v anglictine + ceske titulky 🙂
@weirdo ja tam nemám vôbec kúsky, keď to pasírujem. a nariedim to trošku vodou a capim do toho mrkvu mixnutú a domácu jablkovú výživku. a malá sa ide zblázniť z toho. 😀 alebo zvarené a mixnuté mäsko s touto zlátaninou.
@anjelicek26 no vidíš, tak môže aj drahý kukošiť s tebou. 😉
@julinka2787 - ale masko mixujes mixerom asi ponornym, ci?
@weirdo áno ponorným a riedim tiež vodou, bo by to bolo ako betón...
no dámy, idem si naplno vychutnať konečne konečné rozhodnutie v talent mánii a idem do hajan. dobrú nôcku! 😉

@anjelicek26 aj ja chcéééém potteríka! zbožňujem ho! 😵 😵 😵 😵 😅 😀