icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
6. dec 2010

Juj baby, no tento potter stoji za to. A to teraz akoze mam rok cakat na posledneho?? Nevydrziiiim 😝

Spominala som, ze nas maximalny palcovy zavislak si uz tyzden necuca palec? Ako mu vysli zuby, tak s tym prestal. Nechapem z neho, ale tesim sa 🙂

chani
6. dec 2010

@weirdo my prikrmy od zaciatku len pasirujeme cez sitko a potom to riedim prevarenou luckou a nemal s tym Petusko problem, dnes ideme pridat k mrkve a zemiaku karfiol tak som zvedava ako to vezme 🙂

chani
6. dec 2010

krasne noci prezivame, krpaty sa posledne dni budi kazde dve a pol hodky a neprestane jacat kym prsko nedostane, sa cpe v noci ako o zivot, uz som ako ziva mrtvola, neviem ci je to zubami alebo ma take obdobie alebo co sa deje a nepomaha ani to ze je so mnou v posteli po novom, jedine co zaberie je prso, ale niezeby sa normalne najedol ale potiahne pusti a takto koldokola, som fakt zvedava kolko to potrva. skusim mu dat kasu okolo 6 vecer ze co to spravi na noc a potom ho okolo pol8 dokojit a uvidim

sofinka2009
6. dec 2010

@anjelicek26 neviem presne co to je ale mame to doma vsetci aj maly-bolsti hrdla sople ale bez horuciek teplotu ma maly 37,2 ja mam 37.0.maly zacina aj kaslat musim zavolat dokine ci mame dojst.

ellysa
6. dec 2010

@anjelicek26 no ja som sa dostala po 5ku, čítala som, keď som bola tehu, filmy som nevidela vôbec, ale sú to dobré knihy, sa teším až budem mať niekedy čas to dočítať, len neviem kedy
inak babule, malá mala dnes ráno takú inú konzistenciu soplíkov, doteraz len voda, a dnes ráno už také hustejšie hlieniky, je to lepšie?

ellysa
6. dec 2010

@sofinka2009 jaj liečte sa ☹
môj malý soplík sa zasa za mnou ťahá po celom byte, nechám ju na dečke, išla som jej vyhodiť plienku do kúpelky a stretla som ju v chodbe na pol ceste za mnou 😅 😀

mici111
6. dec 2010

ked rozpravate o knizkach..ja teraz citam uz drzhy krat twilight sagu..uz som na poslednej knihe.. uzasneeee 😀

lenocka84
6. dec 2010

@mici111 a to kedy stihas citat?
ale ak mas celu sadu by si mohla pozicat 🙂

mici111
6. dec 2010

@lenocka84 jasneee, zajtra ti nabalim 😀 😀 😀 no vecer vzdy, ked sa odtrhnem od netu, tak este pol hodka v posteli musi byt 🙂 inak by som nezaspala 😀 inak to sa mi divili vsetci, este aj ked som sa na statnice ucila od rana do noci, tak aspon 5 minut som musela citat v posteli nejaku knihu..inak by som nezaspala.. 😝 😝 😝

lenocka84
6. dec 2010

@mici111 ty brdo, ide ti 🙂 jj tesim sa, ze bude napecene ked som ja nestihla 🙂
ale mozno dnes stihnem a donesieme

mici111
6. dec 2010

@lenocka84 no moja, napeciem ti akurat tak z obchodu co kupim 😀 😀 😀

lenocka84
6. dec 2010

@mici111 no bleeeee, tak to ja dnes radsej skusim stihnut upiect babovku a ty urobis kavu 🙂

weirdo
6. dec 2010

@chani - dakujem, skusim aj to. A Vam nech sa noci zlepsia co najskor 😒

julinka2787
6. dec 2010

@anjelicek26 jój, moja a teraz ja budem nadupaná, kde zoženiem tohto potteríka. no nič, musím nejako pocvičiť trpezlivosť. 😖
a super, že maxík upustil od palčeka. moja sa ním stále uspáva. 😒

riska
6. dec 2010

@mici111, fakt je to také dobré? tak po lenočke sa hlásim aj ja 🙂 ja som mala v posledných rokoch až averziu ku knihám, kedže na výške som ich musela povinne čitať kvantá...len netušim, kedy to budem čitať 😉

julinka2787
6. dec 2010

kočky ako často môžem dávať tie zábaly s kačacou masťou? dnes tak bola do rána a mám pocit, že je to už lepšie...
joj aj na mňa čosik lezie, ide mi na kašeľ, ako tomu zabránim? okrem čajíkov, lebo tie mi moc nezaberajú ani s medíkom.

@mici111 a dá sa tá sága čítať? lebo ja som len videla prvú časť a moc ti ma to nevzalo. ale tak knihy sú omnoho lepšie ako sfilmované veci...

mici111
6. dec 2010

@riska jasne, poziciaaam 🙂 sa zamilujete vsetky do edwarda ...taky chlap neexistuje podla mna.. 😀 😀 😀 no okrem toho, ze je upir 😀

mici111
6. dec 2010

@julinka2787 kniha sa s filmom neda porovnat 🙂 fakt..film je dost slaby...

anjelicek26
6. dec 2010

@julinka2787 - mozes davat kludne par noci po sebe, stat sa nemoze nic 🙂 Super, ze ti Tatianka v tom vydrzi, mne sa v tom Saska vzdy krutila ako had, ze fuuuuj 🙄

@ellysa - filmy su super, ja som pozerala raz zo segrami celu noc potterov 1-6 😅 Len oni mi k tomu hadzu komentare k urcitym veciam, kde je to detailnejsie v knihe, ze preco je to a to tak, proste film nemoze zdaleka obsiahnut vsetko.

No a sopliky - vodovejsie su lepsie, ako tie huste. Cim su zltsie, zelensie, hustejsie - hlienovitejsie, tym viacej bacilov v nich je 😖

julinka2787
6. dec 2010

@mici111 no tak sa pokúsim si to zohnať. lebo tá téma upírov a nadľudov sa mi páči... 😀

@anjelicek26 no tatianka sa ani nepohla, keď som ju natierala, len keď som ju balila, tak sa trošku vrtela. ale v pohode. a spinkala suprovo... len ráno mala ten sáčok taký zhužvaný, ale plienočka, čo mala ešte na tom bola na svojom mieste. tak to snáď splnilo svoj účel...

bakatuska
6. dec 2010

caute
vsetkym zelam krasneho Mikulasa 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

takyna
6. dec 2010

Ahojte babule , tak sme po stužkovej, víkend ubehol ako voda, pridala som jednu fotku mojej maturantky 🙂

takyna
6. dec 2010

Este budu aj lepsie fotky, toto su len take nase 🙂

julinka2787
6. dec 2010

@takyna kočica je mladá. pekné šatočky ste vybrali, veľmi jej pristanú... 😉

takyna
6. dec 2010

@julinka2787 dakujem 🙂 take univerzalne moze vyuzit aj na ine prilezitosti ako je stuzkova

julinka2787
6. dec 2010

@takyna no veď tak je to najlepšie. aby potom nestáli v skrini ako tie moje. 😅 a na ďaľšiu príležitosť som si aj tak kúpila druhé, lebo bolo leto a aj tie už len v skrini stoja. 😀 😝

ellysa
6. dec 2010

@takyna wow aká kočka, tak to asi nemáte núdzu o frajerov 😀
baby mne malá dnes spadal z postele ☹ , sociálku na mňa poslať, fakt to bola sekunda, som tam skladala prádlo a len som sa otočila, ani nie že chrbtom a zadunela, mojko tak plačkala, ale skontrolovala som ruky nohy a teraz sa pekne hrajká, neviem, či ísť na pohotovosť 😒

julinka2787
6. dec 2010

@ellysa no takých pádov ešte bude... nemôžme mať oči všade... ak je teraz v pohode, tak podľa mňa bude ok. ak by sa ti niečo nezdalo, tak behneš potom. chúďa malé, asi sa zľakla viac ako udrela...

riska
6. dec 2010

@takyna, kočica...určite po mame 😵

@ellysa, neobvinuj sa, my sme minule sedeli s mužom na gauči a ninka medzi nami...a zrazu sa otočila a hlavou sa rutila k zemi...v poslednej chvili som ju chytila za nohu 😲
len ju pozoruj, zatial by som nikam nešla

a už sa da pridať foto? 🙂

riska
6. dec 2010

asi ano 😵