Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte, tak som vas docitala - pri vas by sa cervenal aj Shakespeare 🙂 Ked tak pozeram, je tu este niekto kto neprikrmuje?
Mam obavy, ze ked zacnem s prikrmami ja, tak uz mi nebudete vediet poradit, budete uz o par levelov dalej 😉
V sobotu som bola na Harry Potter, vo stvrtok idem na koncert Mullera - uz vcelku zacinam kulturne zit 😉 Maly je dobry, tak nemam problem, aj ked dostava len MM.
Jediny problem mam, ze z noci na noc sa mi zmenil v spani - krmila som ho 1x, prvy spanok spaval aj 7 hod, aj ked sa zobudil, pomojkala som a spal dalej. Teraz je minimalne 3x hore a musi do minuty jest, lebo asi zahynie od hladu 😉 Asi ho pojdem zmerat, ale az mam strach pri jeho dlzke a nasej malej vanicke Casualplay - je tam ako robot, ruky nepohnute hore, nohy skrcene... No sportak ho caka, ale este som neskusala, tiez ma Casualplay.
No a vobec sa nepretaca, raz to urobil, obvolala som s hrdostou celu rodinu a bola to len nahoda 🙂
Prajem vam vsetkym pekny den bez padov, soplikov a kratkych spankov 😉
ahojte, tak nám začal fasa deň, muž ráno dostal šmyk a musel stočiť auto do kopy snehu aby sa nezrazil s druhým a že má niečo s riadením, no super, dúfam, že celá náprava je v ....
chorí sme už všetci, tak popíjam zázvorový čaj
@mojalili xi to je výraz, myslíš, že mu chutila 😝
@mici111 ja asi kúpim ten zapp, ja mám šporťák dobrý, zapp bude vyslovene do auta
ale inak na tvojom mieste ak hovoríš, že máš nafigu šporťák kúpila by som pp pliko ale priplatila by som za switch
@ellysa no vám sa darí... 😖 snáď nebude náprava v ... aspoň že sa nikomu nič nestalo a hlavne nie tvojmu mužíčkovi... 😉
@mici111 vsak on sa skladá na dáždnik, nie, to by sa snáď malo zmestiť, čo ja viem mne sa tie kolieska zdajú v pohode, samozrejme nie na pol metra snehu ale to asi neprejdeš s ničím, známa ho mala a chodila aj v zime, lebo potom si sa mi zdá nie moc dobrá voľba ak to chceš mať ako regulérny športiak
@mici111 vsak on sa skladá na dáždnik, nie, to by sa snáď malo zmestiť, čo ja viem mne sa tie kolieska zdajú v pohode, samozrejme nie na pol metra snehu ale to asi neprejdeš s ničím, známa ho mala a chodila aj v zime, lebo potom si sa mi zdá nie moc dobrá voľba ak to chceš mať ako regulérny športiak
@anjelicek26
fiiha, rastovy spurt
ani ma to nenapadlo
lebo maly je velmi nervozny posledne noci, sa mi budi x-krat a nechce dalej spat ani za svet
a len sa hniezdi a kope a potom place
a zda sa mi nejaky dlhsi 🙂 asi ho pomeram
@mici111 - ja som mala pp pliko ako golfac, kym som kupila zapp... ma milion prednosti (lahunko skladny - aj ked dlhy, dlzka miesta na lezanie uzasna, da sa sklopit uplne na rovno, strieska pekne sklopitelna, velky kosik) , fakt spokojnost, len ten potah mi prisiel taky umely, hlavne v lete to malej vadilo. A teda nespojena rucka je na dve veci :( No a teda do snehu teda nie je. Tak 2-3cm prejdes v pohode... ak viac, tak tam potrebujes väcsie kolecka.
@anjelicek26 no ved to..ja by som chcela taky golfac ako sportak, aby bol lahky, skladny, priestranny, do kufra auta sa mi zmestil a este aj do zimy..to chcem asi vela, zeee??? 😀 😀 😀
@anjelicek26
@mici111 ale tak v BA hádam až toľko snehu nehrozí, prípadne kúpiš sánky, keď bude najhoršie 😀 , neviem nenapadá ma ešte niečo super skladné a veľmi pohodlné, ak tak ti dám link
@niga - my taky tak, predvcerom sa otocil 6x za sebou a teraz zas dva dni nic, on to ma taaak na haku 🙄 No a ked zacnete s prikrmami, aspon ti budeme vediet lepsie poradit 🙂 My chceme zajtra skusit vajecny zltok prvy raz, som zvedavaaaa, ako mu to bude chutit (a v akej forme mu ho vlastne dam???)
My ideme vo stvrtok Saske na besiedku a kedze do tej mini miestnosti nesmies s kocikom a ja si neviem predstavit mat vyse hodiny Maxa na rukach... no tak ostava u susedky, ta sa tesi, ako mala, ze sa moze postarat o babo... no to som zvedava, lebo tam bude od 6-8-mej, jeho najumrncanejsi cas, budu ho aj krmit vyzivkou, to bude veseleee...
@miculienka
🙂 jj, hodila som si foto, aby som bola spoznatelna 😅
ja som AJ, RJ; a mozno sa tu najde este nejaky rusofil 🙂
@mici111 - ja som uz spominala, ze idealny kocik/golfac neexistuje, ze ano 😅 Co napriklad toto?
alebo toto?
http://www.amazon.de/Aluminium-JOGGER-BUGGY-Kin...
Nejaka uzasna kvalita to za tu cenu nebude, ale prakticky je a ma fajn kritiky...a jedna holka tam pise, ze ho v pohode zmesti do fiesty, takze..
caute baby, som tu len na skok, ze vas precitam rychlo a vy ste zase spisovatelky! 😀 no tak nic, az vecer...
dnes mame 6 mesiacikov! 😵 namiesto torticky dostane nasa zabka prvu kuraciu polievocku, uz sa vari. som zvedava ako bude reagovat na kur.masko, dostane prvykrat. ale dala som jej tam vsetku zeleninku, co uz ma odskusanu, tak snad si pochuti. 😝
vcera sme kupili vianocny stromcek, umely biely s 200 svetielkami, uz stoji, mala je nadsena. dnes idem dokupit ozdoby a potom ju pod nim cvaknem. 😵
zatial sa majteeeee
@bealondyn - s kuracou polievockou opatrne, ono je to mastne, nech sa z toho nepoblinka, jej to urcite podrazdi zaludocek... kuraciu - teda vyvar - tak od roka, skor podla mna nie. Ja by som jej dala len tu zeleninku a mäsko odtial.
Super, ze uz mate stromcek, mna svrbia prsty, no ale tu v anglicku to nema vyznam, ked o desat dni letime do Nemecka... tak musim vydrzat.
ahojte maminky,
mam otazocku, davali ste drobcom karfiol? ak ano ako reagovali? ok? bo mne sa zda ze maleho brusko boli a straaaasne prdiii 😀 😀 😀
@deniskateniska mali a v pohode, tak Romankovi asi nesadol, hádam sa vyprdká a bude dobre 😒
ahojte uz sme prisli z poradnem,nastastie nas este neockovali takze pohoda ze az do konca roka mame cas a vo stvrtok idu brat malemu krvicku to sa netesim,a mame 70cm a 9310 g
@anjelicek26 tak tie dva sportaky co si dala link vypadaju super idem kuk ci zozeniem u nas su velmi pekne a som zvedava na ceny u nas
http://www.obchodny.sk/product/sportovy-kocik-h...
co poviete na toto asi to bude smejd za tu cenu vsak,a pozeram trojkolky no u nas fakt ine ceny anjelicek26 u vas su super ceny
@deniskateniska aj Petko uz mal karfiol a tiez v poho bez problemov klop klop klop 🙂

@mici111 ahoj no nebola by si na materskej tak dlho, lebo osamelým matkám ostalo 37 týždňov bez zmeny ak sa nemýlim skús si prečítať rodičovský príspevok od 1.1.2011 stranu 200