icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

niga
7. dec 2010

@anjelicek26 Myslim, ze tvoj pohodak varovanie bez problem zvladne. Aj ja som sa prvykrat bala, ale je len dobre, aby boli pripraveni aj na taketo situacie. A Sasenka bude stastna, ze ta bude mat pre seba.
No a 6x sa pretocit - to uz moj nestihne ani do konca roka 😀

bzucinka2
7. dec 2010

ahojte dlhsie som tu nebola, lebo nestiham velmi, obidve deti mam chore, tak bojujeme ako sa da, Hlavne Tomi to horsie znasa, lebo je malinky a velmi sa hneva, ked sa mu cokolvek robi s nostekom a teraz aj odsavat, aj kvapky, aj utriet a umyt, tak sa jeduje ako maly certik ☹

anjelicek26
7. dec 2010

@deniskateniska - u nas pohoda, ani prdiky, ani bolenie bruska. Len mu bohvie ako nechuti, vela toho nezje, papava zemiacik+karfiol...

deniskateniska
7. dec 2010

@ellysa
@chani @anjelicek26 nas mal prvy den iba karfiol a potom som mu robila polievocku bo som aj nam varila darfiol zemiacik a mrkvicka... ale var bude dobre, ani nas toho bohvie ako nezjedol najviac mrkvicka, mrkvicka + zemiacik toho sa nevedel dojest.. len mi uz dochadzaju napady co ideme varit a hlavne ked som chora teraz tak ani do obchodu ani nic, ze by som sa presla po obchode a nachytala napady 😅 😀 😀
dnes som nanic tak som mu dala vyzivu co sme mali z porodky brokolica s ryzou, tak som zvedava ale toto mu viac chutilo ako karfiol 😀 😀 😀

ameanda
7. dec 2010

@deniskateniska
nasa reakcia normalna, ale ako u vas aj u nas z toho brutalne duni pod Matuskovou duchnou 🙂

takyna
7. dec 2010

Babule varite zeleninu ci na pare?

ameanda
7. dec 2010

@takyna
ja varim ako polievku, len to potom pomixujem a je to take hustejsie, nie cista voda
a neviem ci som vadna, ale mne tie maleho polievocky normalne chutia 🙂

takyna
7. dec 2010

@ameanda prave varim karfiol, tak som zvedava ci mi to bude tiez chutit 🙂

deniskateniska
7. dec 2010

@mici111 my sme kupovali trojkombinaciu atlantic espiro a sportiak sa da, velke kolesa nafukovacie do auta sa nam zmesti, ale ltt, dam tam pred neho este tak daku tu tasku z nakupu a nic viac bo mame bmw lumusinu takze kufor nic moc - foto pripajam, ale tak hlavne ze zmestime... ale aj tak sme cez velky sneh isli skoro smykom, musela som sa riadne namahat aby sme na zastavku dosli 😅 ale ked som videla babulky s golfacmi s umelymi kolieskami tak chudatka kocik do ruky a tak sli 😒 mozno keby ti nasi uzasny cestari viac odhrnali chodniky a cesty nic by sa take nedialo, ale to by som asi moc chcela 😅

deniskateniska
7. dec 2010

@ameanda ja som citala ze sa maju tie nozicky odkrojit aby sa z toho neprdkalo ale nepomaha 😀

deniskateniska
7. dec 2010

@takyna my varime ako polievocku bo ked to pomixujem tak to riedim tou vodickou v ktorej sa varilo, ale mam aj parak, ale nechce sa mi ho koli troske vytahovat, ale skusali sme brokolicu v tom,ale zdalo sa mi to pomalsie 🙂

ameanda
7. dec 2010

@takyna
dobru chut! 🙂
inac ja som zacinala mrkvou a ked bola v poho reakcia, tak som pridavala dalsie druhy zeleniny
po mrkve som mu vlasnte samotnu zeleninu uz nedavala, vzdy s niecim predtym odskusanym
jedine co nam obom nechutilo bola cukina (to som kupila taku bio vyzivku), je to aj so zemiakom a ta chut... bleee, maly dal pol lyzicky, viac ani za svet

ameanda
7. dec 2010

@deniskateniska
tak tak, ja som varila len ruzicky, bez hlubikov
ale, tak si aspon poprdka 🙂

zojec
7. dec 2010

ja zeleninu len parim...na tom, na com sa paria buchty, alebo ked varim ryzu tak nad tym uparim v sitku zeleninu.. dnes sme mali prvy krat cviklu s ryzou a brokoli.. som zvedava na to farebne hovienko 😀

takyna
7. dec 2010

@ameanda dakujeme 🙂

konzistencia ostala dost vodnata, ale tak hadam jej bude chutit, uz prave spi 3 hodinu, co u nej v tomto obdobi nie je zvykom

anjelicek26
7. dec 2010

@deniskateniska - ten golfac nevyzera zle 😎 No ja mam teraz skodu roomster a drahy audi variant a o pol roka budem mat skodu yeti a on audi A6, tak snad problem s kocarmi mat nebudeme... aj tak uz jar/leto budu len golfky ci sportak.

A aj ja zeleninu obvarim, asi 3-5 minut podla toho aku a mixujem... viacej podla mna netreba.

@zojec - nejaka odvazna, ze cvikla 😀 Ja uz mam srandu, ako ma pomalovanu tvar od mrkvy, od cvikle si to ani neviem predstavit, hod potom fotooo 😅 😅 😅

mojalili
7. dec 2010

Nam karfiol nechutil a maleho asi trosku naduvalo, prdel ako hroch......zato cukinu mam doma namrazenu domacu a chuti mu s cimkolvek... 😉
Dnes zosrotoval 150ml kuracie masko+zemiaky+mrkva, velmi mu to chutilo....Skusali ste kalerab????? 😕

Maleho bolia horne jednotky, vrčí, mrnčí, jeduje sa, ach jo...prave trieska do kočika (do madla) a jeduje sa , kriči a vrtí sa...

zojec
7. dec 2010

@anjelicek26 noooooo nebolo to az take zle 😀 mam aj taky igelitvy podbradnik, ale ked ho ma, tak si stale pcha ten igelit do ust, tak je este viac spinava 😀 tak ju len omotavam do plienky.. ona je velky srotovnik, zatial zjedla uplne vsetko co som jej dala.. nevybera a ja sa tesim, ze bude zeleninozrut po mame 😀 najnovsie kaka vzdy uprostred jedenia.. a kedze ju davam na nocnik, tak na mna kuka zatlaci a caka kedy ju vyzleciem a posadim ... sa tesim z toho 😀 neviem si predstavit mat ten smradok v plienke .. ja uz som rozhodnuta dalsi kocik sa kupovat nebude.. predpokladam ze v tomto sa ohreje este pol roka a potom ked nahodou nebude vladat sup do nosica.. ten sa mi zmesti aj do vacsej kabelky 😉

zojec
7. dec 2010

@mojalili kalerab, bude asi tiez nafukovat, a tie co sa daju kupit teraz, by som velmi nedavala.. to su take rychlene.. ktovie cim napustane... ☹

ellysa
7. dec 2010

@zojec fííííha cvikla 🙂
my sme mlai včera prvý krát špenát a zemiak a čuduj sa svete chutil, ja robím aj tak aj tak, buď ako krémovú polievku alebo aj v parnom hrnci, napríklad špenát v paráku nemá chybu, pridávam len maslo, cesnak a trochu soli a so zemiakom, mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
dnes robím zeleninovú polievku s cestovinkou, varím aj pre nás, len malej odoberem a potom nám dochutím, baby ale u nás nemajú bezvaječné cestoviny, zobrala som také kde písali najmenej 10 % vajec, myslíte, že jej môžem ublížiť? však hádam aj rakúske deti jedia cestovinu, nie?

ellysa
7. dec 2010

vám už toľko spapajú, mne stále tak maximálne 80 ml a to už prikrmujem dva mesiace

stelika
7. dec 2010

@ellysa, @zojec, @monky1, @ameanda, @kuriatko33, @mici111, @anjelicek26 ahojte baby, takže máme za sebou poradňu poslednú tohtoročnú vážime 8100g 😀 , sme zdravučkí, skontrolované zúbky, začína sa tlačiť von dolný vpravo 😀 však už 3 noc mrnčíme a nespím poriadne 😀 . A čo sa týka tej suchej pokožky tak nam dala doktorka hontovu masť a oilatum do kupeľa, čiže ekzem není, ani atopický 😔 takže som moooc rada, ešte okrem toho nám kázala ked tak kupiť niveu sos 😉 a ešte Vás musím potom večer dočítať zatiaľ pekný dník Vám prajem 😉

zojec
7. dec 2010

@ellysa moja kebyze jej davam, tak podla mna zje aj 200... dnes zdusila 130 bez problemov.. a ja prikrumujem nieco cez tyzden

zojec
7. dec 2010

@stelika tak gratulujem.. to su dobre spravy.. 😉 na tu niveu som uz aj ja citala ze je dobra.. aj na ritku.. tak vyskusaj, potom daj vediet 😉

ellysa
7. dec 2010

@zojec
@zojec no ja neviem, keď už neotvára pusu a začne sa vrtieť tak prestávam, čo ja viem, mám to do nej tlačiť? ale tak napríklad banán dnes zjedla dobrú väčšiu polku

deniskateniska
7. dec 2010

odkedy ste zacali davat ovocie?

ameanda
7. dec 2010

@zojec
mnam, dobry obed
aj my tak kakame, akonahle malemu dam par lyziciek prikrmu, uz tlaci
mame z toho normalny "ritual", ja sa pri tom vselijak tvarim a on tlaci a tlaci a rehce sa... aspon sranda 🙂
tiez uz chcem zacat s nocnikom, dari sa ti zachytit zakazdym? maleho mam dost odsledovaneho, ale tieto posledne dni je fakt nevyspytatelny a ked pocujem velky rev, viem, ze uz ma po... a to sa ani vopred poriadne neohlasi 🙂

ameanda
7. dec 2010

@mojalili
aj kalerab mam odskusany, aj z toho si maly prdika 🙂 ale chuti...

ameanda
7. dec 2010

@stelika
tesime sa s tebou a s Miskom 🙂

ameanda
7. dec 2010

@zojec
my nemame dobre skusenosti s Niveou na ritku
mne pripada taka velmi husta, tazko rozotieratelna a ucinok nic moc
ale ktovie, mozno su aj ine kremiky od Nivey na zapareniny

ellysa
7. dec 2010

@stelika super 😀
baby objavila som na slovensku nejaké jogurtové desiaty od nestle, sú od ukončeného 6.m neskúšali ste niektorá?
http://www.dojcenskavyziva.sk/content.aspx?page...