icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
7. dec 2010

@deniskateniska
ja tak tyzden/tyzden a pol po prvom prikrme
pokial viem, skodit by to nemalo, ide akurat o sladsiu chut ovocia a riziko, ze dieta moze potom odmietat zeleninu
u nas ten problem nastastie nenastal

ameanda
7. dec 2010

@ellysa
minule som ich tiez objavila v obchode
ale radsej som ich tam nechala, bojim sa ich odskusat 🙂 mozno niekto iny poradi 🙂

ellysa
7. dec 2010

@ameanda 😀 no aj ja

julinka2787
7. dec 2010

@ellysa no čo ti ja viem.... asi to nebude ktoviečo pre brušká, keď to nemusí byť v chlade. bohvie čo tam natrepali, aby to bolo také odolné. a neviem zloženie, ale myslím že to obsahuje kravské mlieko a to tiež nič moc pre také malé bábo...

chani
7. dec 2010

@ellysa ja prikrmujem druhy tyzden a posledne 2 dni zjedol 70ml a potiahol skoro cele prsko, takze tiez ziadne velikanske cislo 🙂 ale tak som rada ze aspon to a ze mu chuti 🙂

ellysa
7. dec 2010

@chani no Olivia včera zjedla 70 ml špenátu a zemiaku, potomz toho ešte dve hodiny grgala a mleiko mala až na noc 😀 , no veľký jedák to ie je, ale tak veľká je dosť

chani
7. dec 2010

@takyna ja robim len na pare zeleninku, potom ju popucim vidlickou, zalejem 2 lyzicami prevarenej Lucky a prepasirujem cez sitko, trochu narocnejsie ale ta zelenina ma uplne inu chut takto, je to o dost lepsie aspon mne sa zda a aj malemu to takto viac chuti ako ked som ju skusala varit.

chani
7. dec 2010

@ellysa ten spenat aky davas, cele listy a potom nejak mixujes, alebo taky ten rozdrveny zamrazeny uz?

zojec
7. dec 2010

@ameanda no zatial sa mi vzdy podarilo pouzivam latkove plienky a to je pre mna vyborna motivacia 😀 prat by som to nechcela... 😀

chani
7. dec 2010

@deniskateniska my sa na ovocie chystame ked bude mat maly zhrruba polroka, lekarka nam vravela ze najprv zeleninku potom pridat masko a od polroka aj ovocie, ja jej velmo doverujem, tak sa toho budeme drzat, casu dost si vravim 🙂

zojec
7. dec 2010

@chani inak ovocie neodporucaju kvoli tomu ze je sladke, aby dieta potom chcelo zeleninu.. ja malej davam aj ovocie, ale nie varene, jablcko, banan.. trosku doobeda ked chce tak dve tri lyzicky 😉 nevidim dovod nedavat.. aj mrkva je sladka, aj cvikla aj hrasok... 😉

bzucinka2
7. dec 2010

@takyna ja varim a potom popucim vidlickou a pridam stavu z varenia 🙂
@stelika fiha, krasne miery mate my len 6660🙂
@ameanda nivae ma krem konkretne na zapareniny, ale tie z sa mi zda hustejsi, mne vyhovuje sudokrem najviac 🙂

bzucinka2
7. dec 2010

ja som dala ovocie asi 2,5tt po zelenine a v pohode a teraz sa chystam vyskusat biely jogurt 🙂

stelika
7. dec 2010

@zojec oki dam dam 😉

stelika
7. dec 2010

@ameanda dakujeme ja sa tu tiez obcas vytesujem ked nieco vesele napisete, ale napr anjelicek26 aku ma fotku som ostala az v soku aky je jej drobcek sikovny 🙂

stelika
7. dec 2010

@ellysa ja nie skusala som len hami a tie su dobre aj tie prve lyzicky len kus riedke to som len odskusala, a kasicky su bombove malemu velmi chutia ale musim kuk aj po niecom inom ako hami 😀

lenocka84
7. dec 2010

@bzucinka2 a nemyslis ze je to skoro? jogurt sa odporuca po 9.ukonc. mesiaci, my sme ho mali po ukon, 7m ale maly nie je kojeny
netreba sa ponahlat 😅

stelika
7. dec 2010

@bzucinka2 dakujeme, ale my sa kojime len dvakrat do dňa ostatok umele mliečko a skoro mesiac uz davame prikrmy aby som ho nenapchavala len UM a to len 1. sme uzivali do dnes a dnes uz sla 2x aj 2. je sytejšia a ma trosku rozdielne hodnoty ako 1. a to nie sme ani tucnucky ziaden panacik mishelin 😀 je velky papkac a nic s tym neurobim otvara pusinku jedna radosť sa teší na každú jednu lyžičku až vyska 🙂

ameanda
7. dec 2010

@zojec
absolutne chapem s motivaciou 🙂

@bzucinka2
ja by som s jogurtom tiez este pockala

sofinka2009
7. dec 2010

ahojte.neviete poradit nejaku dobru stranku na detske vecicky?dakujem

stelika
7. dec 2010

@bzucinka2 aaa zabudla som ze my tiez len popucime vidlickou lepsie ako mixovat na mixer potrebujem vacsie mnozstvo inac mi to pomixuje naprd 😝 a to mam len taky malinky co sme mali spolu s rucnym slahacom 😵

takyna
7. dec 2010

no ja som tiez nejako to nedoriesila s tym ponornym mixerom, karfiol bol hrudkavy a malu natahovalo a bolo po papkani 😝 , musim zmenit techniku, inak sa riadne z mrkvicky zasrala az mala ritusu cervenu 🙂

chcem kupit stolicku na papanie, mate uz nieco kupene? aka znacka je dobra diky za poradenie 🙂

riska
7. dec 2010

@bealondyn, gratulujem k polrôčku 🙂 a polievočku ideš dať malej na lyžičke?

@deniskateniska, karfiol vraj zvykne nadúvať, skús mu ho dať znova až po nejakom čase

mici111
7. dec 2010

@anjelicek26 dikyyy, ale kocik na tento styl mam teraz - taku trojkolku..chcela by som nieco mensie a lahsie..

ellysa
7. dec 2010

@chani mrazený už zmixovany iglo

takyna
7. dec 2010

@sofinka2009 a co potrebujes kupit?

mici111
7. dec 2010

@evio tak presne tento hauck ma kamoska a strasnyy smejd..ja by som to nechcela..ani zadarmo 🙂

mici111
7. dec 2010

@chani toyotu yaris mam..myslis, ze by som ho tam narvala???

ellysa
7. dec 2010

@takyna ja mám obyčko z ikea a malej sa páči, dnes mi v nej asistovala pri varení a nechcela ísť ani von, normálne nohy napla a rehotala sa, čertík jeden 😀

riska
7. dec 2010

@bzucinka2, jogurt sa ešte nemá dávať 😲