Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa no čo ti ja viem.... asi to nebude ktoviečo pre brušká, keď to nemusí byť v chlade. bohvie čo tam natrepali, aby to bolo také odolné. a neviem zloženie, ale myslím že to obsahuje kravské mlieko a to tiež nič moc pre také malé bábo...
@takyna ja robim len na pare zeleninku, potom ju popucim vidlickou, zalejem 2 lyzicami prevarenej Lucky a prepasirujem cez sitko, trochu narocnejsie ale ta zelenina ma uplne inu chut takto, je to o dost lepsie aspon mne sa zda a aj malemu to takto viac chuti ako ked som ju skusala varit.
@deniskateniska my sa na ovocie chystame ked bude mat maly zhrruba polroka, lekarka nam vravela ze najprv zeleninku potom pridat masko a od polroka aj ovocie, ja jej velmo doverujem, tak sa toho budeme drzat, casu dost si vravim 🙂
ja som dala ovocie asi 2,5tt po zelenine a v pohode a teraz sa chystam vyskusat biely jogurt 🙂
@bzucinka2 dakujeme, ale my sa kojime len dvakrat do dňa ostatok umele mliečko a skoro mesiac uz davame prikrmy aby som ho nenapchavala len UM a to len 1. sme uzivali do dnes a dnes uz sla 2x aj 2. je sytejšia a ma trosku rozdielne hodnoty ako 1. a to nie sme ani tucnucky ziaden panacik mishelin 😀 je velky papkac a nic s tym neurobim otvara pusinku jedna radosť sa teší na každú jednu lyžičku až vyska 🙂
ahojte.neviete poradit nejaku dobru stranku na detske vecicky?dakujem
no ja som tiez nejako to nedoriesila s tym ponornym mixerom, karfiol bol hrudkavy a malu natahovalo a bolo po papkani 😝 , musim zmenit techniku, inak sa riadne z mrkvicky zasrala az mala ritusu cervenu 🙂
chcem kupit stolicku na papanie, mate uz nieco kupene? aka znacka je dobra diky za poradenie 🙂
@bealondyn, gratulujem k polrôčku 🙂 a polievočku ideš dať malej na lyžičke?
@deniskateniska, karfiol vraj zvykne nadúvať, skús mu ho dať znova až po nejakom čase
@anjelicek26 dikyyy, ale kocik na tento styl mam teraz - taku trojkolku..chcela by som nieco mensie a lahsie..
@sofinka2009 a co potrebujes kupit?

@deniskateniska
ja tak tyzden/tyzden a pol po prvom prikrme
pokial viem, skodit by to nemalo, ide akurat o sladsiu chut ovocia a riziko, ze dieta moze potom odmietat zeleninu
u nas ten problem nastastie nenastal