icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kuriatko33
8. dec 2010

@anjelicek26 ked predavas ako peniaze pitas, polovisu priblizne, alebo ako si to cenis?

ellysa
8. dec 2010

@riska túto žabku http://www.amazon.de/Haba-1042-HABA-Greifling-Q...
@deniskateniska to sú nôžky na zahryznutie
@tintinka1 ja som sa dnes zaľúbila do tohto len to nemáme kam dať http://www.nattou.be/6/Noa/119/Schommelpaard.html

tintinka1
8. dec 2010

@deniskateniska no Romanko je chlap jak sa patrí. No čo chutí mu papať a keď začne chodiť tak to vybehá 🙂 Ja tiež neznášam tabulkových doktorov. My sme na začiatku tiež tak rýchlo priberali a teraz máme cca. 8,5 kg a 73cm .

chani
8. dec 2010

@mici111 no netusim aky velky ma kufor yaris, my mame hondu civic a jazz a na dlzku je to akurat, v civicovi je aj trochu volneho miesta ale napr do chevroletu kalosa sa nezmestil podvozok

deniskateniska
8. dec 2010

@etuska ano kojim ... zacali sme uz so zeleninkou 😉
@ellysa fakt na spapkanie, aj to ma rad ked mu ich cmukam 😀 😀 😀
@tintinka1 ako ja sa nestresujem koli tomu ze je taky aky je proste tak to priroda chcela a zariadila to tak 😉

zojec
8. dec 2010

@tintinka1 ak sa tvoja sestra vola silvia a ma dvojicky, tak potom mam kocik od nej 😉 ja na indie nedam dopustit.. dnes som dala malu na starost mm, boli sme v meste a ja som mala prezentaciu, vonku lialo a on mi po hodine napise, aky vodny stlpec ma nas kocik?? prisiel s malou, ta mokre rucicky, premoceny skoro aj fusak.. studena.. skoro som ho zabila.. a plastenka na kocik v kosiku .. no netrafil by vas slak? ked nedas chlapovi podrobne instrukcie.. tak sodoma gomora..

mici111
8. dec 2010

@zojec vodny stlpec na kocik 😀 😀 😀 juuuj, ale dufam, ze Barborka neprechladne ☹

tintinka1
8. dec 2010

@zojec hej to je moje sestra 🙂 a ten tvoj chlap si môže podať ruky s mojim. človek im musí všetko kázať,no ale aj tak ich ľúbime jak kone 😀 😀 😀

ellysa
8. dec 2010

@zojec no poznám minule išiel môj s malou a prišli a aona ruky ako ľad, rukavičky v košíku, však prečo by sa pozrel alebo zavolal
a segerka už má Nikolku 😀

bealondyn
8. dec 2010

@ellysa blahozelam sesternici a nech su obe zdravucke a stastne! 😵
@zojec jooj ti chlapi, katastrofa obcas. 😖 moj teraz pred spanim drzal malu na rukach, hodila sa mu dozadu a buchla sa hlavickou o sedacku, to bol placuuuu a ma tam peknu hrcu. ☹ a vzdy ked pozrela na ocka, rozplakala sa este viac, aj ked to nebola jeho chyba. 😔
@tintinka1 super foto pod vodou. 🙂
@mici111 krasna je malinka 🙂
@etuska Bella ovocie nechce, ale zeleninka, masko aj kase jej chutia 😝

a my oddnes papame pekne za stolom v stolicke, lebo som ju krmila v kresielku v obyvke a jedlo bolo vzdy vsade, ale pri stole papa pekne (co znamena, ze to nema az na oboci rozotrete), snad jej to vydrzi. 😀

etuska
8. dec 2010

kočky,ja som aj smutna z jednej znamej-ma o par tyzdnov mladsie babatko a dava mu kravske mlieko 😔
Nerada ludi poucujem,ale premyslam ako jej povedat ze to teda vobec nie je vhodna strava pre babatko 😔 -teda najma citlivo-aby som ju neurazila ☹

etuska
8. dec 2010

@bealondyn
jeeej,
Bella je krasnucka 🙂

ellysa
8. dec 2010

@bealondyn ďakujem ja si hlavne prajem aby Nikolka mala milujúcu mamu, jej otec ju nechcel poslal segerku na potrat no a poviem pravdu, že ani ona ju vľmi nechce 😔 , v ich rodine je to veľmi ťažké aj jej osud je dlhý a komplikovaný, mexická telenovela je prd, bojím sa, že malá ostane pri starej mame a mama ju opustí, tým, že ja som mamina a tú sesternicu mám veľmi rada (aj keď je taká aká je) mám rada aj jej dieťatko a malinká za nič nemôže, ona sa na svet nepýtala, nemôže za svojich rodičov ...cítim, že ma bude v živote potrebovať... veľmi dúfam, že sa postoj sesternice zmení, že keď ju bude držať v náruči, tak ju začne ľúbiť... ☹

bealondyn
8. dec 2010

@etuska dakujem 😵 a ako sa mate na Slovensku? urcite super, uzite si, zavidim vam (v dobrom). 🙂
joj a to mlieko, no neviem ako by si jej to mohla naznacit alebo povedat. ☹

bealondyn
8. dec 2010

@ellysa to je hrozne, dufam, aj ja, ze ju maminka uz teraz lubi. 😔

mici111
8. dec 2010

@etuska uzitocny clanok 🙂

@bealondyn aka je podarena Bella, pekne stolujete 😀

anjelicek26
8. dec 2010

Vy ste teda draci, clovek tu pol dna neni a ani snad nedocita... tak postupne..

@ellysa - jej tesim sa, ze si ho videla nazivo, ja ho asi rovno objednam, ked vravite, ze je fajn, mne sa proste opticky moc moc paci. Ale chcem ho pouzivat az na jar, fusak uz do neho kupovat nebudem. Az tak na dalsiu zimu.

Dufam, ze to s autom nebude nic vazneho, ale teda ak sa skrivila ta riadiaca tyc, tak to teda nic moc :(

@stastnevydatam - presne ako pises, doktora mas tlka, totalneho. Kojenie dieta keby ma v pol roku aj 12 kilo, tak je to OK, pretoze z materskeho mlieka si vezme len tolko, kolko skutocne potrebuje. Mne sa Max narodil ako 2,5 kilove babo a dnes ma pol roka a 8,3 kg, ja sa z toho straaaasne tesim a ani omylom by ma nenapadlo ho klamat cajom ci vodou, ked ma evidentne hlad.

Ak chces zacat prvy raz z prikrmami, vhodnejsi je obed, kasa na noc je tazka, aj teda na vecer, lepsie az ako druhu ju davt alebo teda redsiu do flasky - co ja som teda este nerobila, radsej krmim lyzickou. Zeleninove pyre na obed, postupne, aspon tri dni jednu prichut, aby si videla, co to spravi zo stolicou a ci sa zo niecoho nevyhadze. Nemusite sa nikam ponahlat, ked ti mala z MM tak krasne pribera.

@bzucinka2 - chudatko Tomi, snad sa rychlo vylieci. Antibiotika neni vidno hned zlepsenie, ale tak po troch dnoch by to rozhodne malo byt lepsie. Dostali ste nejake sirokospektralne?

No a ku keksikom, my mame kupene ryzove keksiky, take tie vafle - ale ten 3cm priemer *0,5 cm vyska , tie si uz zuzle, aj tak je to na nom viac nalepene, ako v nom, ale teda ho to dost bavi. Od hipp-u su to... z lepkom sme zacali asi dva tyzdne dozadu, ja neviem, ako dlho este budem kojit, vnutorne by som najradsej uz prestat, strasne sa bojim dalsieho zapalu, ale maly je strasny zavislak a o UM ani pocut. Ale tak radsej sme zacali z lepkom... robim domaci chlieb a dostava zuzlat korku. Nic viac. Na "ochutnanie" lepku to staci a po siedmom mesiaci zacneme asi aj nejake kase z lepkom davat.

@mici111 - mne ten link nejde otvorit 😖 A s rentgenom neviem, akoze odstriekat mlieko by som este pochopila priamo po rentgenovani, ale uplne prestat dojcit mi prijde prehnane.
@deniskateniska - to je teda macko 😅 Presne tak, kazde dieta je ine, Saska sa zasa pohybuje na absolutnom dne, je pod krivkou, no ale zasa doky neni blba, videla mna, 153 cm krpec, no co ma cakat, ze kolko bude mala merat?? Skontrolovala jej stitnu zlazu, je to ok a viacej riesit nebude.

mici111
8. dec 2010

@ellysa tak na takeho hajzla som mala bohuzial "stastie" aj ja..ale malinku by som nedala za nic na svete, milujem ju najviac ako sa len da, ona je moje vsetko..pevne verim, ze aj sesternica tvoja nakoniec ziska taky postoj a bude ju lubit..

anjelicek26
8. dec 2010

@etuska - Saska do roka nepila nic, len MM 🙂 Potom zacala pit vodu z pohara z naustkom 🙂

@mici111 - jeeej, ake ste tam zlate na fotkach 😵 😵 Ja mam len skusenost s tymito vecickami, ked su u susedov, su straaasne zaujimave, ked su doma, zapadaju prachom 😅 A su to strasne velke "potvory" a zaberaju kopu miesta v detskej izbe. My mame takeho velkeho dreveneho zajaca...

mici111
8. dec 2010

@anjelicek26 skusim este raz hodit link..aj ja som dala malej zuzlat korku od chleba..mame 6 mesiacov a tyzden, nie je to skoro nie???

http://www.alltoys.sk/iobchod/product_info.php?...

anjelicek26
8. dec 2010

@kuriatko33 - kolekcie 2011 su uz snad vsetky vonku, ci sa mylim? Ked si zadas typ kocika a 2011 do googlu a das fotky, tak ti to vyhodi. Ci su uz dostupne, je vec druha, ale uz su... Aj ked niektore ma velmi sklamali, hlavne farebne kombinacie.

No a co pytam za veci... myslis ako napriklad teraz za kocik? Davam tolko, kolko by som ja bola ochotna dat za pouzitu vec, asi tak nejako 😅 A hlavne, aby sa to predalo, nemienim nic skladovat... Za jane pytaju tusim 730-890€ novy z autosedackou, model 2010... ja mam pol roka "pouzivany" teda stal bez pouzivania v garazi, no ale to je fuk, to mi nikto verit nemusi... vies ako... sportova cast je nova a aj autosedacka... ale tak je to kombinacia modelu 2008/2009... takze nie novinka... uz to znizuje cenu... Ja som ho kupila v akcii za 550€... a zaokruhlena polka je tych 300€ co by som za neho chcela... je to taka z "brucha" vytiahnuta cena, hlavne, nech sa preda...

@zojec - presne tak, ja mu vzdy vravim, fusak je tam, ciapka, bundicka tam, boty tam, prsiplast mas dolu a keby fukalo, tak tam pripni windbreaker... nahodou to celkom do bodky splna. Snad nebude Barborka chorucka. Predsalen je riadna kosa.

@bealondyn - a neprasi ti v tom strasne? Lebo Max sa mi strasne taha do sedu, nechce byt tak, ako ho napolohujem v stolicke do polo lahu, potom mu to pada od pusy a az na gate, Hneva ma tym teda riadne... cely napnuty ako luk a drziiii sa, len aby sedel 🙄 No skus ho tak krmit :(

@ellysa - gratulujem sesternici! A neboj, deti velmi ten postoj zmenia, staci jeden usmev a je vsetko zabudnute. Aj ked na zaciatku je to z takym dietatkom tazke... Sasenka bola nehoda a dost dlho mi trvalo to akceptovat, ze sa mi zrazu zmeni zivot od zakladou... je ine si to zelat a ine do toho spadnut. Bacha na poporodne depky, ja som v tom plavala dobry mesiac.... Teraz ju neskutocne milujem, ale vtedy... prve co ma napadalo bolo, ze som si znicila zivot. Ani uz na to mysliet nechcem, lebo by som sama sebou chcela spätne zatriast, ze som bola totalne sibnuta.

anjelicek26
8. dec 2010

@mici111 - no ja robim domaci chlebik, tak presne viem, co do neho ide, nie su tam ziadne konzervanty, ani E-ka, ani glazura na tom, ani nic, tak tomu doverujem viac ako takemu z obchodu... Max rad zuzle tu korku, asi mu to aj dobre na zubky robi.

A ta zebra je maximalne coool 😵 😵 😵

kuriatko33
8. dec 2010

@zojec katastrofa s tymi chlapmi ☹

mici111
8. dec 2010

@anjelicek26 ahaa, no tak radsej teda uz nedam.. ☹ to ma nenapadlo, ze su tam aj E-cka..mas pravdu..
zeee? aj mne sa straasne paci, svetova je..aj ked to este na vianoce nebude pre nu vhodna hracka, ale tak za take dva mesiace uz hadam hej..

mici111
8. dec 2010

@anjelicek26 ale Sasenka je naaadherna nehoda 🙂 musis byt na nu nesmierne hrda 😵 fakt kraasne dievcatko 😵 😵 😵

anjelicek26
8. dec 2010

@etuska -

"Co ti lekarka hovorila na to, ze uz davas kravske mlieko, ved nam vraveli, ze najskor po roku, najlepsie do dvoch umele treba davat!"

A ja dufam, ze sa spyta preco... a uz jej mozes porozpravat o kazeine, o stiepeni bielkovin, o zatazovani obliciek, pecene, traviacom trakte, boleni bruska a neznasanlivosti a alergiach v buducnosti.

bealondyn
8. dec 2010

@anjelicek26 nie, sedkala tam pekne, vystreta ako vojak, ani sa neopierala dozadu, myslela som, ze si tlaci na brusko, ale evidentne bola spokojna a papkala ozaj pekne, nic jej nepadalo, ani tolko nevymyslala ako v obyvacke, tam sa furt vrtela za telkou a tak. 😀

anjelicek26
8. dec 2010

@mici111 - ono ak kupujes priamo od pekara, tak mas aku-taku istotu, ale ak kupujes chleba z masovky - tesca, lidlu, billy... tak tam pouzivaju tie najlacnejsie prisady... casto boli v nemecku v spravach infosky, ze v tom nasli kultury plesni... ja viem, ze to mozno prehanam, ale aspon tie prve mesiace si chcem este davat bacha, co dostane do pusinky. A aspon mam motivaciu castejsie zapnut pekaren na chlieb. Zajtra by som chcela spravit vianocku, ale tu tam dam len vykysnut, upeciem ju v rure 😅

No a veru, dnes Saske nehovorime nehoda, ale nas darcek, darcek bez objednavky 😵 😵 😵 Uz si to bez nej neviem a ani nechcem predstavit.

anjelicek26
8. dec 2010

@bealondyn - tak to mas super. Nas posledne dni aj tak vymysla z jedlom, zje ani nie tretinu vyzivy... ja mam tusaka, ze nam zas lezu zuby 🙄 A teda strasne dufam, ze sa mylim.