Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no nasla som aj vsetky ostatne farby, ale tu je drahsia trosku:
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
a teraz uz musim utekat, majte sa tu pekne...
@weirdo, ja som dala dve flase octu.. jeden vcera vecer, preliala som ho cez zasobnik, ten som nasledne umyla v mycke a dnes rano ked som zapla pracku som dala druhu flasu.. ale stale ju citit... ☹ vypustila som aj hadsicu, nic v nej nebolo.. este ju skusim preplachnut, len musi prist mm.. ocot davam aj do mycky, umyvam chladnicku, neriedenym kupelne, zachody.. kuchynsku linku.. proste u nas je spotreba octu obrovska 😀
@niga ja mam tu stolicku co bea a som veelmi spokojna... da sa krasne nastavit.. inak moja uz pekne sedi,, nevala sa.. a dnes na zemi sedela sama asi minutu 😀 ale nepretaca sa ☹
@zojec - a ten odpad, kam to z tej hadice vyteka, nasypali ste tam to cistidlo, nech sa precisti? Lebo tam moze byt tiez kopa nanesena a stat to v tom klbe. Alebo ked nechces chemiu, tak to rozobrat. A to je dobry humus 😝
Barborka ti fakt krasne sedi, mne by sa Max sklatil do strany ci capol po case hlavou na stol 😝
Inak krpec pokracuje v nejedeni, proste hlad nema, prikrm nechce, ak na neho idem s prsom, ked si on mysli, ze to neni vhodne, tak ma surovo pohryzie. No mam dost. Kaslem ja na neho, vsak snad sa ozve, ked bude hladny.
Este jedna od nas 🙂 My asi fakt ostaneme modroocko 🙂
ahojteeeee
@anjelicek26 žjeme len včera mi muž obsadil mini notebook a mne sa nechcelo zapínať druhý a dnes sme mali stertko junoviek v auparku, tak poznáme pár detičiek a mamičiek aj naživo, super bolo 😀
@niga ta stokke asi fakt až keď budete pekne sedieť, nak je super
idem dočítať, lebo ste zasa nejak veľa popísali 😉
@anjelicek26 no veru, asi uz ostane modrooky.. teda cierna uz z toho nebude 😉 aj moja ma modre.. ktovie po kom 😀
@hori tu vlozku do stolicky si usijes za par € 😉 dva kusky molitanu, pevnejsie platno a je 😉
@miculienka no u nas by neuspel citron asi bo kazde 2 tyzdne octom musim cistit kanvicu bo kamen na nej uz riadny.. 😅 cena za zdravu vodu - vodny kamen vsade 😠
ahojte, aj ja sa pripajam k tomu, že som rada, že som dnes videla naživo junove maminky s ich pokladikmi...detičky sa mimoriadne vydarili, všetky sú fakt zlaté 😵
@anjelicek26 tiež si myslím , že bude modroočko ale to je asi jedno aj tak sa budú na neho baby lepiť 😀 😀 😀
@riska joooj, škoda že ste tak ďaleko... ☹ ja tu poblíž mám len fatimušku a ešte weirdo a zojec nie sú tak ďaleko. o iných babulkách neviem... také stretko musí byť strašne fajn. 😉
@julinka2787 no veru.. to je fakt super, ked sa mozte stretnut.. 😉 no ale vdaka aspon za to, ze si mozme pisat 😀
@julinka2787 taketo stredka su fakt super, ja som bola na stredku co sme mamicky z kubina tu z MK v lete sme sa stretli take vlastne ze sme o sebe vedeli skoro vsetko a nazivo sme sa este nepoznali a odvtedy sa stretavame stale, bo sa nebojime sa oslovit 😀 😀 😀 no a tu z junoviek som videla nazivo iba ellysu a aj to z dialky 😀 😀 😀
@deniskateniska no ale akurát dnes som hovorila
@riska , že môžeme dať stretko cez sviatky v DK 😉 😉
@anjelicek26 Max je poriadny fešák 😀
a čo sa týka školského systému, no obdivujem vás baby, čo učíte, ja som tiež bola prijatá na pedagogickú (dejepis-NOS) a potom som sa rozhodla pre inú školu, deti sú fakt strašné a učiteľ nemá autoritu, lebo si nič nemôže dovoliť a tiež si myslím, že sa deti zbytočne učia veľa a nezáživne, ja neviem podľa mňa je to moc, ak má dieťa sedieť v škole 6-7 hodín a potom sa ešte doma 3 hodiny učiť, to je moc 😒 , navyše ak chce učiteľ zmeniť prístup, blbé osnovy mu to nedovolia...no ale hádam sa to časom zmení, čo si o tom myslíte vy pedagogičky? 😉
@lenocka84 no a ja čakám na foto 😀
už sme doma od 13.00 ale keby ste videli aká bola oliv zlá, vôbec nechcela spať aj po riti dostala a zaspala až o 15.30 úplne hotová s revom ako tur, viem, že sa ťažko verí, čo ste ju dnes videli, ale mňa už išlo poraziť, budete k nám musieť prísť aby bola dobrá 😀
@zojec
@deniskateniska no veď ja som rada, že si môžeme aspoň písať... aj keď to stretko je o niečom inom. ale tak snáď raz... 😅
@ellysa by si sa cudovala ale uz sme sa s mici bavili ze dame vylet do hainburgu aj na prikrmy a aj k tebe 🙂
asi 2 dni dozadu sme to riesili
mne Patko poobede spal len 15minut, ani v aaute mi nezaspal, tak som zvedava ze ako to vydrzime
fotky donesie mici zajtra ku mne, tak dam urcite do albumu
asi tu urobim taky ze stretavky, a odtial si ich budete aj vy moct stiahnut
lebo mici ich nevie zmensovaat, tak to urobim ja 🙂
@ellysa 😉 dajte vediet dopravim sa do dk 😉

http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/676?... 😉 😉 😉