Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
pridavam sa aj ja, super bolo baby, mohli by sme fakt urobit kazdomesacnu akciu z toho 😉
@majjka0806 - na vankusik je este skoro, nasa ninka este stale nema a to ma vyse 2,5roka
baby a to kam ste sa natrepali s tolkymi kocikmi? 😀
My mavame v Bratislave stretko v kaviarni hopsasa na Sustekovej v Petrzalke, tam sa s kocikmi narveme v pohode, je to fajne aj pre drobcov 🙂 Sa tam stretavame z rodinky.sk, ked sme na Slovensku 😉
@mici111 kujeeeeeeeeeeeeeeeeem
baby ja som krkavčia matka, dieťa mi od ôsmej nemohlo spať, cucla vypľula fľašu, krútila sa plakala, muž prišiel to isté, už mi odpadávala na rukách, tak som jej dala zasa papať, to isté rev, tak som skúsila čo sa jej na tom mlieku nepáči a jej nešlo cez cumlík, som jej kúpila novú kašu a tá jej cez ten cumešľ netiekla, keď som jej dala väčší papala ako keby týždeň nejedla a okamžite zaspala -o pol desiatej, ona bola hladnučká a ja som ju hodinu a pol týrala, ja by som sa vytrieskala 😠
@ellysa - ale nevadi, ved i nemohla vediet ... nabuduce pozries, ked bude strajkovat 😉
Ozaj, ja som Ti tak premyslala na tou Tvojou sesterkou a ma tak napadlo, ze ja to citim tak, ze radsej nech to dietatko vychovava niekto iny ako ona s laskou a preto, ze to chce, akoby to mala robit len z povinnosti, lebo je jej matka a necitit to tak. Ja verim, ze ked ju bude mat v naruci, zmeni nazor a zalubi sa do malej 😵
@ellysa ale neboj.. od hladu neumrela.. a aspon bude rano dlhsie spat 😉
@weirdo mne je vzdy tak smutno ked pocujem take pribehy ... tolko z nas zien nemoze pocat prirodzene... je to smutne.. :( ale co uz.. taky je zivot, dufam aspon ze tu malu caka pekna buducnost, ked uz nie s matkou tak aspon s niekym inym... 😉
ahoj kočky, dnes máme polroka, moje dieťa sa zobudilo ráno v čase svjho narodenia o 6tej 😀 , koniec noci zahlásila, tak sme kukali rozprávky v tv, teraz už chrápe
@ellysa - to máš pravdu, učiteľ by zmenil veľa, ale osnovy nedovolia, ak by sa aj niečo dalo, zas ťa brzdí vedenie, inšpekcie atď . , je to tu u nás v celku na figu 😒 , hlavne tie nevydarené decká, sú protivné, keď je človek troška milý, v tom momente to zneužijú - no, toho by sa tu dalo písať , to by bolo na ďalšiu tému
že stretko, vám tam je , ja tu nemám nikoho ☹ , sú tu maminy v dedine, čo tu vídavam kočíkovať, ale nepoznám ich, no a kde by sme tu aj išli , keby že ich oslovím - že, hej maminky, môžem sa pridať s kočíkom do radu ? , tu máme len takú smradľavú krčmu 😖
@zojec - Barborka ako sedká 🙂
@zojec ževraj pospí, prd, celú noc sa budila s plačom a o 6.50 už kukala, že čo ideme dnes robiť, dúfam, že sú to už tie žubyyyyyyy, lebo neviem, čo vymýšľa
@zojec
@weirdo aj ja si myslím, že bude lepšie ak malinká radšej ostane u jej maminy, tam sú aj moji rodičia a moja sestra a prídem aj ja, a my ju určite ľúbiť budeme, no dúfam, že sa segerka spamätá 😒 a všetko bude tak ako má byť, len momentálne je tá predstava pre mňa dosť utópia, uvidím na vianoce keď prídem, ako sa bude správať
@ellysa - a koľko má rokov tá sesterka ?
@miculienka bude mať 29
dobre ranko, tak aj mala je hore od 7 a vykrikovala, aby nas zobudila, aj vase deti tak kricia od radosti? 😀 tak sme sa presunuli zo spalne, aby ocko este mohol spat, aspon niekto. 🙂 tak pozerame Poziarnika Sama. 😀
@lenocka84 tak fajn, ze ste sa pomestili, ved vas bolo dost. 🙂
@ellysa tak to uz by mohla mat sesternica aj rozum a nejaky pocit zodpovednosti. aj ked cim je clovek starsi, tym horsie si zvyka na zmeny. 😒
@majjka0806 ja vankusik mam ale len taky uplne tenucky 😉
@takyna hej na mikulasa, ono my sme mu dali, dve babky, krsny... tak sa toho nazbieralo 🙂
@mici111 ano to su jeho Mikulasske mlsnoty 🙂
@anjelicek26 dakujem velmi pekne 🙂
Ahojte babule 🙂
Tak samá rodáčka je tu 🙂 , ja som rodená BBčanka a zatiaľ tu žijem a ako sa hovorí, za živa v Bystrici po smrti v nebi 😵
ahojte babky... robili ste niektora drobcom cuketu? ak ano tak na aky sposob? dakujem 😉
@deniskateniska hej, len uvarila spolu so zemiacikom..chutila 😉
@mici111 tak som ju uparila v paraku ... neviem akosi nechutila alebo nema naladu na papanie 😅 😀
@deniskateniska aj ja by som, ale nemam parak 😉 ma dost vyraznu chut , tak mozno preto ..
@deniskateniska hej, trojkombinaciu zemiak - mrkva - cuketa... varene... mnaaam 🙂
inak dnes je v BA desne pocasie, od rana snezi..brrrrrr
@mici111 este nie je moc co zavidiet... to su len take "svetle obdobia", ked sa vobec neozobudi... 🙂
ja uz v noci nekrmim, dam nanajvys napit cajika... pretoze mi mala stale grcka a musime ju po kazdom krmeni este asi pol hodinu nosit vo vertikalnej polohe, co sa mi teda v noci nechce... 😒 vsak ona uz v pohode vydrzi...
ale napr. dnes som asi 10 krat vstavala, co som jej podavala cumlik... ja uz sa celkovo citim ako vyuceny podavac cumlov s praxou... 🙂

@chani lne suhlasim ze aspon raz mesacne