icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
11. dec 2010

@mojalili no to už máte na spadnutie, my sme takéto mali asi tri dni dozadu, prajem aby to bolo ešte rýchlejšie, to je nafigu, že to Danko tak zle znáša, skúšala si už Chamomillu-homeopatikum?

ellysa
11. dec 2010

@deniskateniska no sú aj také tubičky farebné, čo môžeš kúpiť, vypadá to ako tie farby na sklo

mojalili
11. dec 2010

@deniskateniska mala som super zdobicky, nieco ako taka tuba od -Pikaa, ale LILI mi to rozkusala, tak, tento rok bude len sacikom, dnes vecer chcem zacat.

@riska este nie, ale coskoro ano 🙂

ellysa
11. dec 2010

baby tu je ten môj nový kávovar, teda kapslovač, ale som sa doňho zaľúbila, taký je malinký a chutný, len som ho kúpila za 40 EUR 😀 http://www.amazon.com/Nescafe-Krups-KP1006-Picc...

mici111
11. dec 2010

@kuriatko33 velkost 19/20, radsej vacsie ako male..lebo niektore cizmicky co som jej skusala 17/18 malej boli male... 😅

deniskateniska
11. dec 2010

@ellysa
@mojalili no ak nezozeniem budem musiet sackom :( alebo nebudem zdobit a budem mat pokoj 😀 😀

bzucinka2
11. dec 2010

inak citam ze spominatecizmicky, nadherne mali v H M -kulen my mame overali aj s nozickami, tak su nam zbytocne 🙂

riska
11. dec 2010

@mici111, ty si mysliš, že baby už potrebujú tuto zimu čižmičky?

deniskateniska
11. dec 2010

@ellysa
@mojalili http://eshop.tescoma.sk/pecenie/pomocky-na-pece... nasla som toto, dufam ze to budu mat aj u nas ... 😉

mici111
11. dec 2010

@riska no hej, lebo my mame overal bez noziciek, a furt niekde labzujeme a mame len take papuckove a furt ma studene nohale v tom...kebyze mam taky overal ako ty, s nozickami vcelku, tak jasne ze neriesim 😉

bzucinka2
11. dec 2010

@deniskateniska take nieco maju aj v kauflande 🙂

deniskateniska
11. dec 2010

@bzucinka2 no ja to chcem na tie pernicky, bo je tam aj maly nadstavec, tak var kupim v euronics - e tam predavaju vyrobky tescoma 😉

zojec
11. dec 2010

@deniskateniska moja tiez povyzuva uplne vsetky topanocky, dokonca aj take ponozkopapuce, mame podobne tymto : http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod... ale inu znacku.. nepamatam.. a papucky su hore nechce sa mi ist kuknut.. ale su kozene a vzadu maju gumicku 🙂 a tie nevyzuje.. jedine jedny.. 🙂 este tam ma aj trosku miesta ale nepadaju. su super 😉 dokonca ich davam aj do overalu.. ale ten ma nozky.. 😉
panecku tu uz riadne rastu zuby.. 🙂 moja este nic.... ale aj tak sa nevyspim poriadne.. vstavam aj 5x.. :(

riska
11. dec 2010

@mici111, jaj, tak potom je to jasné...ja len že či som zas niečo nezanedbala 😉
inak včera mi došla stolička 😉

mici111
11. dec 2010

@riska ja by som radsej overal aj s nozkami, ale tak kupovat uz nebudem..lacnejsie je kupit taketo cizmicky 🙂
jeeej a ninke sa tam paci? uz ste papali v nej?

deniskateniska
11. dec 2010

@zojec ja som si dala zavazok ze nekupim kym nevyskusam bo sa zase osernkam.. 😀 ale tak ked ma 3 vrstvy a zabalene nohy v decke ... 🙂 no a plus nanoznik... my mame celkovo problemy najst nieco na drobca bo je tucnucky riadne 😀 😀 😀

mici111
11. dec 2010

@deniskateniska ja som sa tiez toho bala, ale tak ked nebudu dobre, da sa to vratit.. 😉

deniskateniska
11. dec 2010

@zojec my papame kazde 2 hodky o jedenastej zabuva, ale kojim potom o polnoci o druhej o stvrtej niekedy az o piatej o siedmej a potiahne do osmej 😀 😀 no ale zvykla som si pokial neplace a len takto papka, je to fpohode 😀

ellysa
11. dec 2010

@zojec moja má tiež kopec čižiem a všetko je do 30 sekúnd dole,
@zojec keď budeš niekedy pri tých topánočkách napíš proím značku, možno by som jej niečo také kúpila, ak sa fakt až tak nevyzúvajú

ellysa
11. dec 2010

@deniskateniska mne sa páčia napríklad veci z h&m, majú tie posuvné gumky na gaťoch, čo sme mali ako tehotné, sú aj chudším aj baculatejším bábam, asi to majú aj iné značky, next viem...

riska
11. dec 2010

@mici111, ano papali, aj sa tam hrala (teda ťapkala a hádzala veci na zem) 🙂 som spokojná, je pekná a dobre sa s nou manipuluje, akurat ked ju rozopinam, tak to ide hrozne ťažko - aj tebe?

zojec
11. dec 2010

@deniskateniska a co sa tyka zdobenia pernikov, urcite sa ti lepsie bude zdobit vo vrecusku s dierkou ako s tymito zdobickami.. to bude velmi hrube podla mna.. :( toto vyzera na ovela vacsie otvory.. aj ten najmensi.. @miculienka spominala ze ona zdobi z kornutku.. ten vyrobi z mastneho papiera, u nas su osvedcene plastove vrecka, ale take hrubsie, netrha sa potom ta dierka a nezvacsuje sa 😉

mici111
11. dec 2010

@riska no ved to...prvykrat ked som ju tam zapla, tak som ju nevedela rozopnut, musela mamina moja 😀 😀 😀 ale teraz som si nejako zvykla..ide to hrooozne tazko..a bojim sa ze jej tam pricviknem prstik, lebo ona ich ma vsade, ked ju zapinam a rozopinam..inak ten pultik sme dali zatial dole..aj vy??

zojec
11. dec 2010

@ellysa topanocky su tieto: http://www.snugglefeet.com/lion-baby-shoes-6.html 😉 urcite zakupim aj vo vacsej velkositi.. su nadherne makucke 🙂 a inak ja na tehu veci z HM nedam dopustit.. maju paradne rieseny ten vrch.. ocenila som hlavne ku koncu tehu, ked mi vsetko bolo kratke a padalo mi z brucha , len HM gate dobre.. a este z CA... tie mam pocit ze narastli tych skoro 30kg so mnou 😀 a maju tam aj fajn tricka na kojenie..sice uz nepouzivam, ale na zaciatok, kym som si zvykla, boli fajn... aspon mi nikto neocumoval ten faldisko na bruchu

bzucinka2
11. dec 2010

@deniskateniska myslim, ze by si to mala zohnat, ved to je riadna znacka, tak ju maju asi vsade 🙂

bzucinka2
11. dec 2010

http://www.facebook.com/album.php?aid=2043181&i...

Prosím všetkých kamarátov, aby mi dali, že sa im to páči. Ďakujem!

riska
11. dec 2010

@mici111, no ešteže tak 😎 ale snad sa to vychodí časom...ved možno keby to tak nedržalo, tak tie naše baby by boli schopne si to aj rozopnut 😀 pultik v podstate nedavam, len sme skúšali a ťapkala si po nom

sofinka2009
11. dec 2010

@bzucinka2 my mame cizmicky z ham ale malemu je v nich zima ci ze su nam na nic a hrozne zle sa obuvaju .my mame overal adidas kde sa daju bud take meklinke botky pripnut alebo odpodnut podla potreby su k nim take origos.

ellysa
11. dec 2010

no baby tak dieťa ešte nespí, totálne ju rozhodili tie zuby, mrnká, tak ju ešte bolia, ale keď som jej ich natierala gelom už je ich pekne cítiť, také malé žiletky, len bodaj by už bol pokoj, predpokladám, že ďalšia zlá noc pred nami 🙄
@zojec ďakujem idem kuk

anjelicek26
11. dec 2010

@bzucinka2 - no ja do cizmiciek z HM-ka nedostanem Maxovu tlstu nohu 😝 Nosime normalne naturino topanky na prve kroky, 17-ky, jemu su uz takmer male... velku labu ma. Ale teda aspon sa do nich dostane.. Ist von len z ponozkou, aj ked len do auta, sa mi zda blbe...