Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26
🙂 asi ano, mas skratka dobreho spaca
alebo my tu mame nieco vo vzduchu a este do nedoslo do UK 🙂
@anjelicek26 este aj ja sa hlasim do klubu s prespatou nocou dnes... mala iba dvakrat zapistala, co som musela cumel podavat, inak nic... to akoze nechcem provokovat ostatnych, tiez som sa zo styri noci predtym moc nevyspala...
dnes som skusila jablcko s BB keksom a mala mi po prvej lyzicke vygrcla aj ranajsie mlieko... ☹ mi tym chcela asi jasne dat najavo, ze jablcko si mozem schovat tak akurat pre navstevy... 😉 no na obed zeleninku zjedla pekne...
vcera u nas bola na navsteve kamoska s polrocnym synom a sa inak plazil, koky, som cumela jak puk, moja mala sa akurat prevali na brusko a tam reve ako tur...
@mici111 no vitaj v klube " už ani oko nespustiť"
inak baby som sa ani nepochválila, že mi muž na poslednom plávaní skoro zabil dieťa, dal ju na plávajúcu karimatku a on jej šiel hľadať hračku, odišiel od nej asi na dva metre a malá v tom momente spadla do bazéna, samozrejme šla hneď ku dnu, ja som vyskočila, že idem oblečená skočiť do vody-muž úplne skamenel, chvalabohu, že bol pri nej iný otec a svoje dieťa mal iba v jednej ruke a rýchlo ju vylovil ☹ som môjho potom tak sprdla, povedal, že mu srdce zastalo, že už sa od nej ani na milimeter nepohne
@mojalili tak to je super, nech už je to stále dobre
Ahojte babule 🙂
My sme v noci dobre spali az na ranny o 5 preslov, ale nastastie bola este tma tak spala dalej 🙂
@mojalili ja davam presnu tu istu kasu malej 🙂
@mici111 zlatunka je a ako sa pekne schovala 🙂
prave sme sa vratili s prechadzky, vykuklo slniecko tak je celkom fajne, mala este buva, tak rychlo obedujem 🙂
no ked sa mi dnes ela nedogrca, tak to bude hotovy zazrak - zjedla polovicu jablka s ovsenymi vlockami, pol hodku na to stiahla prso a teraz zjedla 225 ml spenat+zemiak+polovica zltka a rozriedene MM
...a este som jej za tym dala do pusy kusok chrumky Hamky, lebo v puske sa jej zelenali slinky, tak nech nie su vsade - aby to prehltla 😀
dam jej este 20 minut a hajde do postielky 😀 😀 😀 😀
a my s hankou k skoricovnikom
@ellysa jeminecky, chudatenko male ... dufam, ze si si to s mm riadne vybavila
@anjelicek26 my uz tak bezne 6:30 takze sme si zvykli a to aj mm vstava do prace, takze je to ok
@hori - kludne moze byt na jablko alergicka, tak jej to nedavaj, ked tak blbo reaguje. Viem, ze je to alergia krizena z pelovymi alergiami a mam dve kamosky, co jablko fakt nemozu, strasne im to drazdi zaludok 🙄
My ideme papat zemiak 😀
@mici111 nepozerala som , ale ani tuto co mame som nepozerala 😅 😀
Ahojte.
Tak my dnes máme pol roka. Už nejaký čas dávam aj kašičku a začala som aj s mrkvou, lebo drobec mi stále nechce priberať. Má len 6kg, čo mi príde dosť málo na jeho vek. Ale netvári sa, že by mu niečo chýbalo a ja som rada, že stále aj kojím, tak je to asi OK. Dúfam, že keď v januári pôjdeme zas na poradňu, tak už konečne niečo naberie. Inak ma z toho porazí.
Riško mi nedávno padol prvý krát z postele. Už začína byť riadne pohyblivý, a na zem ho v zime nechcem dávať. Našťastie padol na brušku a na mäkký koberec, tak miesto plakania sa smial. 😀 Neskutočne zlatý bol.
@ellysa uf, tak to ozaj bolo šťastie, že sa nič nestalo. Takéto situácie sú veru najhoršie. 😖
ona spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...... ja nechapem .... som ju dala preventivne do postielky skor, ze snad do pol hodinky sa vyhra a zaspi a zalomila do 5 minut 😲 😲 😲 😲 😲 ... no dnes je ukazkova 😵 ... len skoda, ze v noci sa to povedat neda
doteraz sa budila po prvykrat az po polonoci, teraz vstava uz aj o 22h a vie byt aj 2 hodiny hore - no des hruuuuza ... a vobec netusim, ci zuby, ci hlad, ci to, ze nekaka, lebo nic nic a zrazu taky narazovy plac, ako keby sme ju trhali na kusy 😖
@ellysa dnes peciem tieto http://ekucharka.net/skoricove-cukrovi-s-orisky
toto bola zase noc noci, tentokrqat bol viacmenej hore od tristvrtena1 do cca 4 sa striedalo skriekanie doslova dopismena s kratkym spankom, a zjapal vzdy az kym prso nedostal a takato je pomaly kazda noc uz ano neviem ako dlho. ja uz som tak nadavala v posteli ako pohan kym som ho z postielky brala☹
dnes sme mali spenat 1x, zatial len so zemiakom a chutil, spapal 90ml 🙂
@ellysa napeciem a dam vediet, ako chutia 😀 😀
nestihas, ani ked spi? ci nespi tak dlho? ja si rano urobim cesto, necham v chladnicke, kym mala nejde poobede lahnut a peciem - ale vcera som mala az 2 pomocnicky a to sme upiekli 5 plechov medovnikov - a dokonca aj tatko dosiel a pomohol - minimalne elinku zabaval 😵

@anjelicek26 a ako je soda bikarbóna v nemecku, ma štve že vždy utekám do BA a z akej múky pečieš chlieb keď si v DE, ja sa tu bojím nejakú kúpiť