icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
14. dec 2010

@anjelicek26 a ako je soda bikarbóna v nemecku, ma štve že vždy utekám do BA a z akej múky pečieš chlieb keď si v DE, ja sa tu bojím nejakú kúpiť

ameanda
14. dec 2010

@anjelicek26
🙂 asi ano, mas skratka dobreho spaca
alebo my tu mame nieco vo vzduchu a este do nedoslo do UK 🙂

hori
14. dec 2010

@anjelicek26 este aj ja sa hlasim do klubu s prespatou nocou dnes... mala iba dvakrat zapistala, co som musela cumel podavat, inak nic... to akoze nechcem provokovat ostatnych, tiez som sa zo styri noci predtym moc nevyspala...

dnes som skusila jablcko s BB keksom a mala mi po prvej lyzicke vygrcla aj ranajsie mlieko... ☹ mi tym chcela asi jasne dat najavo, ze jablcko si mozem schovat tak akurat pre navstevy... 😉 no na obed zeleninku zjedla pekne...

vcera u nas bola na navsteve kamoska s polrocnym synom a sa inak plazil, koky, som cumela jak puk, moja mala sa akurat prevali na brusko a tam reve ako tur...

monky1
14. dec 2010

@mici111 jeeeeejda, zlataaa, ako keby som elu videla .....to je aj u nas zabavka - strka sa pod hankinu postel - minule dokonca ani hlavu zodvihnut nemohla, lebo bocnu dosku mala v polke hlavicky 😀 😀 😀 😀 ... ale kricala statocne

ameanda
14. dec 2010

@mojalili
potom daj vediet, ci vak pomohol, ci sa nenervaci aj v nom...

mojalili
14. dec 2010

@ameanda Uvidime, ked tak pohrozim NONONO a bude 😀 😀 😀

ellysa
14. dec 2010

@mici111 no vitaj v klube " už ani oko nespustiť"

inak baby som sa ani nepochválila, že mi muž na poslednom plávaní skoro zabil dieťa, dal ju na plávajúcu karimatku a on jej šiel hľadať hračku, odišiel od nej asi na dva metre a malá v tom momente spadla do bazéna, samozrejme šla hneď ku dnu, ja som vyskočila, že idem oblečená skočiť do vody-muž úplne skamenel, chvalabohu, že bol pri nej iný otec a svoje dieťa mal iba v jednej ruke a rýchlo ju vylovil ☹ som môjho potom tak sprdla, povedal, že mu srdce zastalo, že už sa od nej ani na milimeter nepohne
@mojalili tak to je super, nech už je to stále dobre

mojalili
14. dec 2010

@mici111 úúúúžasnééé akoby som videla moju dcerku, tiez bola takato sidlo male, Dievacata su sikovnejse ako chlapci 🙂 to je jasneeeeeeee

takyna
14. dec 2010

Ahojte babule 🙂
My sme v noci dobre spali az na ranny o 5 preslov, ale nastastie bola este tma tak spala dalej 🙂
@mojalili ja davam presnu tu istu kasu malej 🙂
@mici111 zlatunka je a ako sa pekne schovala 🙂
prave sme sa vratili s prechadzky, vykuklo slniecko tak je celkom fajne, mala este buva, tak rychlo obedujem 🙂

ameanda
14. dec 2010

@evio
🙂 u nas to funguje podobne
ja nieco upeciem a drahy hned polovicu len ochutnava 🙂
ale aspon viem, ze su chutne

takyna
14. dec 2010

@ellysa tak to bolo riadne šťastie , ešte , že to takto dopadlo

mici111
14. dec 2010

jeej, dakujem kocky 😵 😵 😵
@ellysa hiiiiiii, normalne mi az zle prislo ako som to citala..a Oliv ako? nema strach z vody odvtedy?? my zajtra vynechame uz 3 lekciu po sebe..najprv ma zub bolel a teraz som to zrusila, lebo mala sopli...

evio
14. dec 2010

@ameanda no u nas to iste a ja som na sladke tiez,do toho prisiel synovec a bolo po 🙂,tak sa zajtra chystam zase piect

monky1
14. dec 2010

no ked sa mi dnes ela nedogrca, tak to bude hotovy zazrak - zjedla polovicu jablka s ovsenymi vlockami, pol hodku na to stiahla prso a teraz zjedla 225 ml spenat+zemiak+polovica zltka a rozriedene MM
...a este som jej za tym dala do pusy kusok chrumky Hamky, lebo v puske sa jej zelenali slinky, tak nech nie su vsade - aby to prehltla 😀
dam jej este 20 minut a hajde do postielky 😀 😀 😀 😀
a my s hankou k skoricovnikom
@ellysa jeminecky, chudatenko male ... dufam, ze si si to s mm riadne vybavila

lenocka84
14. dec 2010

@anjelicek26 my uz tak bezne 6:30 takze sme si zvykli a to aj mm vstava do prace, takze je to ok

monky1
14. dec 2010

@lenocka84 moj je uz 6.30 v praci ☹

ellysa
14. dec 2010

@mici111 no chvalabohu, ten otec ju vybral asi tak do 5 sekúnd a to si ani neglgla, takže to asi brala ako súčšsť hodiny, ale presne to som povedala, že ak by sme ju lovili zo dna bazéna, vodu už v živote nechce vidieť 🙄

anjelicek26
14. dec 2010

@hori - kludne moze byt na jablko alergicka, tak jej to nedavaj, ked tak blbo reaguje. Viem, ze je to alergia krizena z pelovymi alergiami a mam dve kamosky, co jablko fakt nemozu, strasne im to drazdi zaludok 🙄

My ideme papat zemiak 😀

ellysa
14. dec 2010

@monky1 vieš čo ked som videla aký je zelený od strchu ani som mu veľmi nenadala, len prízvukovala, že na ňu už treba dávať pozor
aké škoricovníky robiš? ja som pozerala na recept s mmibazaru na škoricové klbká

lenocka84
14. dec 2010

@monky1 u nas obcas tiez ale potom aj vecer je dlho, no des

deniskateniska
14. dec 2010

@mici111 nepozerala som , ale ani tuto co mame som nepozerala 😅 😀

ellysa
14. dec 2010

@lenocka84
@monky1 mne muž tiež odchádza o 6.00 do práce niekedy aj skôr a mal by chodiť o 16.00 domov ale to hádam eše neprišiel, tak okolo 19.00-20.00 zvyčajne, aj dnes volal, že to bude na dlho, hlavne robí v potravinárskom priemysle a to je okolo sviatkov katastrofa

ludka_r
14. dec 2010

Ahojte.
Tak my dnes máme pol roka. Už nejaký čas dávam aj kašičku a začala som aj s mrkvou, lebo drobec mi stále nechce priberať. Má len 6kg, čo mi príde dosť málo na jeho vek. Ale netvári sa, že by mu niečo chýbalo a ja som rada, že stále aj kojím, tak je to asi OK. Dúfam, že keď v januári pôjdeme zas na poradňu, tak už konečne niečo naberie. Inak ma z toho porazí.

Riško mi nedávno padol prvý krát z postele. Už začína byť riadne pohyblivý, a na zem ho v zime nechcem dávať. Našťastie padol na brušku a na mäkký koberec, tak miesto plakania sa smial. 😀 Neskutočne zlatý bol.

@ellysa uf, tak to ozaj bolo šťastie, že sa nič nestalo. Takéto situácie sú veru najhoršie. 😖

monky1
14. dec 2010

ona spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...... ja nechapem .... som ju dala preventivne do postielky skor, ze snad do pol hodinky sa vyhra a zaspi a zalomila do 5 minut 😲 😲 😲 😲 😲 ... no dnes je ukazkova 😵 ... len skoda, ze v noci sa to povedat neda
doteraz sa budila po prvykrat az po polonoci, teraz vstava uz aj o 22h a vie byt aj 2 hodiny hore - no des hruuuuza ... a vobec netusim, ci zuby, ci hlad, ci to, ze nekaka, lebo nic nic a zrazu taky narazovy plac, ako keby sme ju trhali na kusy 😖

@ellysa dnes peciem tieto http://ekucharka.net/skoricove-cukrovi-s-orisky

lenocka84
14. dec 2010

@ellysa nas chodi aj neskor, ked maju pracu makaju tak uvidime kedy dorazi dnes
snad aspon cez vianoce bude len s nami, a nie lietat po kamaratoch
bo to mapodmienku ze len raz a odchadzam

monky1
14. dec 2010

@ellysa no tak zato ten moj chodi o 16h, to ho fakt musim pochvalit

chani
14. dec 2010

toto bola zase noc noci, tentokrqat bol viacmenej hore od tristvrtena1 do cca 4 sa striedalo skriekanie doslova dopismena s kratkym spankom, a zjapal vzdy az kym prso nedostal a takato je pomaly kazda noc uz ano neviem ako dlho. ja uz som tak nadavala v posteli ako pohan kym som ho z postielky brala☹

dnes sme mali spenat 1x, zatial len so zemiakom a chutil, spapal 90ml 🙂

ellysa
14. dec 2010

@monky1 no tak tie vypadajú tiež úžasne, keby mi tak mal kto malú postrážiť, že by som napiekla 😅
aj mne oli zalomila do minúty, čo sa už asi dva týždne nestalo, to bude tou neprespatou nocou

monky1
14. dec 2010

@ellysa napeciem a dam vediet, ako chutia 😀 😀
nestihas, ani ked spi? ci nespi tak dlho? ja si rano urobim cesto, necham v chladnicke, kym mala nejde poobede lahnut a peciem - ale vcera som mala az 2 pomocnicky a to sme upiekli 5 plechov medovnikov - a dokonca aj tatko dosiel a pomohol - minimalne elinku zabaval 😵

ellysa
14. dec 2010

@lenocka84 u nás ani len na Vianoce, na Štedrý deň sa v AT pracuje, takže je doma len 25 a 26 a to tento rok je víkend takže žiadne voľno navyše a inak majú zákaz brať si voľno, ale sľúbil, že akonáhle sa to trochu ukľudní pôjdeme niekam na predĺžený víkend

ellysa
14. dec 2010

@monky1 no poviem ti pravdu keď spí oddychujem ako teraz, najem sa ,dám kávu a ona spí tak hodinku, však ak bude mať náladu keď sa zobudí, dám ju do stoličky a urobím aspoň cesto na jedny, ona sa pozerá, včera som tak varila ani nedýchala, že čo to robím