icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
14. dec 2010

baby, čím vám ide dole banán z oblečenia? ja používam žlčové mydlo, všetko odopere, len ten blbý banán nie, mám tak odložených pekných pár body, čo furt dookola periem a skúšam a nič, už som v stave, že ich vyhodím, dnes som skúšala soľ, akurát sa perú tak uvidíme

monky1
14. dec 2010

banan neviem, ten este neje - cakam, kym nebude mat 7 mesiacov, takze ja neporadim
no nic, ideme piect, chytila som druhy dych 😀 😀

lenocka84
14. dec 2010

@ellysa fuuha no pekne
mm si urobil robotu tak ze 20 moze skoncit a pokracovat az po novom roku tak som zvedava ako bude

ameanda
14. dec 2010

@mici111
@monky1
fuuu, vy tu riesite ako sa vam deticky schovavaju pod postielku a lozia kade tade a ja som rada, ak sa prekruti na chrbatik 🙂
uz sa tiez tesim, ked maleho budem hladat po byte 😉

ellysa
14. dec 2010

@ameanda no moc sa neteš 😀 lebo už nič neurobíš, len budeš sledovať kde sa čo stane 😀 😀

ameanda
14. dec 2010

@ellysa
viem viem, uz mam v hlave scenar, co kde odpraceme akonahle zacne lobzovat
mam tu vela kvetov a maly by ich asi schrumal aj s hlinou 🙂
ale tesim sa ajtak... si pamatam ako si pisala, ze si sla do kupelky a mala na polceste za tebou 🙂 no netes sa 🙂

anjelicek26
14. dec 2010

@ellysa - my na mrkvu a banan pouzivame jedno - celotelovy brindak 😝 A ak nieco zaprasi, hned zaprat a hodit do pracky. Nenechat to zaschnut.

Iny zazitok z plavania, boze co to draheho napadlo... ani centimeter sa uz urcite od nej nepohne. Esteze sa nic nestalo.

Malemu som dnes robila zemiacik, s prehladom sa mi na to vytoto a to mi pri mixovani zhorel novy mixer, no ked sa dari, tak sa dari... tak budem reklamovat... som niekde zapatrosila odsavacku na mlieko, uz mesiac som neodsavala, tak som musela rucne do toho, a normalne to slo, 100ml za 10 minut, som sa vytesovala... do tej zemiakovej kase som mu pridala mrkvu z hippky a uz to spapal len sa tak zaprasilo... mu to nejako nechutilo same...

@ameanda - my sa este ani len nepretacam. Ale bude aj to, bude... inak sa mi pretaca v spanku, chapete to? Ked ho v noci kojim a vezmem mu prso - on je na nom ako pijavicka - tak sa za nim v spanku tak tahaaa, ze sa pretoci na brucho. No ha ha, ze on to nevie. On to proste ale robit nebude.

anjelicek26
14. dec 2010

@ameanda - ja som kvety - crepniky oblepila foliou, tou kuchynskou, priesvitnou, nechala tam len taky otvor... sa Saska potom nedostala k hline. A jedovate kvety bez milosti von, proste sa neda ich uplne odstriehnut...

deniskateniska
14. dec 2010

@anjelicek26 nastastie starka nic nepocula 😀 😀 ale nas drobec tak bezne ziape, krici, cvici si pluca.. pisti ako baba 😀 😀 😀 ale v noci este takto nebuntosil.. este ze mm nevstaval do prace 😀 😀

anjelicek26
14. dec 2010

@monky1 - nechapem z tvojej malej... no ale potom sa nediv, ze ti v noci nespi, ked cez den vyspava 😅

anjelicek26
14. dec 2010

@deniskateniska - to Max len tak decentne 😀 😀 😀 On rozprava, ale kricat ci skriekat, to zatial nie... ale ukecany je riadne, prave dava pokec z hrackami, co ma v postielke 😅 Ale spat nebude, potvorka... spal cele doobedie, tak do vecera mame srandu.

anjelicek26
14. dec 2010

@monky1 - mnam by som si dalaaa, vyzeraju super tie skoricovniky... ale to by chcela jest aj Saska a na to je tam moc skorice 😖

ellysa
14. dec 2010

@anjelicek26 no ja som urobila chyby, že som to hneď nezaprala, teraz som pozerala tá soľ odprala aspoň to čierne a je to tam také slabo žlté, no tak bude mať také body na doma, alebo pod niečo 😒 a kúpim aj ja ten celotelový podbradník a bude pokoj

ameanda
14. dec 2010

@anjelicek26
🙂 si ma pobavila
aj mne dnes maly prvykrat cucal, ked bol na brusku... vlastne si len tak srkol parkrat, ale pacilo sa mu to
potom som ho radsej pretocila, nech ma nejaku stravovaciu kulturu 🙂

chani
14. dec 2010

ja som v soku, maly zaspal teraz v postielke prvy krat od cias co bolo malinke babo a bez ovacii, nechapem z neho, bo uz mesiace vie cez den len v kociku zaspat ked s nim hrmoceme 🙂

deniskateniska
14. dec 2010

dnes som dostala krasny darcek 😀 😀 😀 idem do bankomatu a tam dost evri ... a ja ze co? uz som mala mat rodicak 256 a tam bolo 660 ci kolko... no tak si vravim ze sa pomylili a matersku mi poslali alebo co... 😅 a to by bolo dost blbe keby som mala vracat lova ktore by som minula tak si vravim nejdem minat nic, kuknem na internet banking a ak nic nezistim tak im tam pojdem zavolat.. ale volala som kamoske a ta mi vravi ze nech sa kuknem do kedy som mala matersku.. tak som kukala od 20.11. mam rodicak priznany tak mi vravi ze to dostanem aj adekvatnu cast materskej aj rodicak 😀 😀 😀 tak som kukala a je to pravda, aj materska aj rodicak 😀 😀 😀 happy som najviac 😀 😀 😀 som sa bala ze sa budeme musiet uskromnit v darcekoch ale nemusime 😀 😀 😀

ellysa
14. dec 2010

ja už som si vytiahla suroviny na tieto, vypadá to na rýchlovku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3117

zojec
14. dec 2010

@ellysa banan a jablko su neodpratelne.. :( iba ked ich operies v sekunde,ale ani to nemusi vzd ypomoct.. na papanie pouzivat tmave a stare tricko.. ja mam ten celotelovy podbradnik, ale malej velmi chuti. chce si ho davat stale do ust.. a to je este horsie ako ked je zabalena len do plienky. .. mrkvu vytiahne aj slniecko, ale banan a jablko eee :(
@anjelicek26 ja som v irsku kupovala soda bread, ale na zaciatku som kupila sodu bikarbonu tiez tu v lidli a davala miesto prasku na pecivo. je to to v podstate to iste 😉
ze dieta na 4roch a lozenie.. moja sa este nepretaca vobec.. ale uz sedi.. vraj ani ja som sa nepretacala... hm lenive decko 😀

ameanda
14. dec 2010

@anjelicek26
dobry tip na kvety, dik

ellysa
14. dec 2010

@deniskateniska 😀 😀 😀 😀

chani
14. dec 2010

@anjelicek26 jaj zlate dieta ten Max, Petko skrieka a krici ako saleny ked sa muu nieco nepaci vo dne v noci posledny cca 2 tyzden

anjelicek26
14. dec 2010

@deniskateniska - to je supis, mne takto teraz doplatili nemecke pridavky na deti odkedy sa Max narodil, tak tiez sa vytesujem, to trvaloooo.

@chani - gratulujem k samostatnemu zaspinkaniu 😵

@ellysa - keby to das na slnko, tak ti to tu zazltnutost vytiahne, ale hladaj teraz slnko 🙄 Neskusis to este preplakat v citronovej vode? Malo by to rozjasnit farby..

chani
14. dec 2010

@ellysa nam staci nastastie obycajny podbradnik a po novom na nom uz nie je ani kvapka jedla a ked aj tak len minimum, Petko papa extremne kulturne z coho sa mooooc tesim 🙂

zojec
14. dec 2010

@deniskateniska no mas pravdu.. tak to ma byt.. .) ja mam tiez matersku do 17.11. a este dostanem aj rodicovsky za november 🙂 potesi.. ale ked som dnes zhromazdila vsekty ucty co mam poplatit.. tak mi bude aj materska malo :(

anjelicek26
14. dec 2010

@chani - my sme este NIKDY neponocovali odkedy je na svete. V noci proste spi. Aj ked sa zobudi - to sa v polo spanku ozyva zaludok, naceca sa a spi dalej...

Inak je podozrivo ticho v postielke, idem kuk, ci tam nahodou nezalomil, uz sa tam hra vyse pol hodiny... 😕

zojec
14. dec 2010

@chani aj moja papa kulturne, az kym si neda raz v necakanej chvili do ust aj ruku.. potom je jedlo vsadeeeeeeeeee 😠 dnes bola zas cvikla.. 🙂

ellysa
14. dec 2010

@anjelicek26
@zojec no to keby som vedela skôr teraz nehorekujem

anjelicek26
14. dec 2010

@chani - my mame doma prasiatko... usta otvori tak na pol... to je na dve veci, jedlo vsade 😠

zojec
14. dec 2010

@ellysa 😉 neboj jedno bodynko ozelies.. 🙂 aspon mas dovod kupit dalsie 😀

deniskateniska
14. dec 2010

babulky otazocka.. moze maly zeler? sme kupili a teraz rozmyslam ci to moze ci nie 😅