Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
žeby som sa tento rok hecla a napiekla 5 druhov, ked sem samé dobre recepty hádžete? 🙂 🙂 ja vždy len linecké a vanilkové rožky pečiem 😉
Co myslite? Mne sa celkom pacia.. Velkost 17-19, my uz mame 18-ku nohu...
@riska - myslim, ze rozmyslas spravne, radsej dobru sedacku do 36 kg, ako neznackovu do 18... aj ked teda tu do 18 mas do 3-4 rokov a potom ta dalsia uz tolko nestoji... maxi cosi rodi len 80€ ci tak dajako...
@anjelicek26 nadherne su 😉
tak ja som objednala tu caretero ibiza.. paci sa mi 😀
My sa vieme otaaacat konecneee, prave sa otocil 4x po sebe, aby sa dostal ku hracke, bez animacie, bez vsetkeho, tesiiim sa 😅
chystam sa este venceky piect, uz ma svrbia prsty, chcem ich uz piect ale nemozem bo by som ich pozrala vsetky a hlavne neviem ako dlho vydrzia, teda ked je tam ta plnka tak neviem kolko sa to moze skladovat 😅
@anjelicek26 juchuuuuuuuuu parada... gratulujem 😉 len tak dalej 😉 my mame lenivca najvacsieho na svete 😀 😀 😀
tak mne sa škoricové klbká celkom podarili, foto hodím večer, dala som ich do dózičky a mužovi ni nepoviem, aby ostali 😝 , robila som len z pol dávky tak ich je málo, ale tak zasa ak urobím ešte nejaké tri druhy, pre nás dvoch úplne stačí
@anjelicek26 no my sme do prveho ockovania zacali takto. ponocovat, dovtedy boli noci uzasne napapal sa a spal a nebol problem ale od prveho ockovania su noci. vacsinou na nic
@anjelicek26 krásne sú tie papučky a gratulujemeeeeeeeeee, no vidíš
@anjelicek26 gratulacia k otacaniu 🙂
Jej baby ja sa taaak tesim, robi to furt dokola 😵 😵 😵 😵
@anjelicek26 😉 😉 moja sa puci na brusku.. asi bude fakt posledna pretacacka.. ale teda nevyzera to na pretacanie vobec.. :/ tie papucky su kraaaasne 😉
joj baby dnes ráno som obliekla oliv nové beilo ružové body a bledo ružové elasťáčiky, viete akej farby sú teraz ? ja neviem kde ona všade vymetá rohy ale vypadá to ako keby som rok neutierala dlážku- bodaj by už chodila 🙄 a už kupujem všetko tmavé
@anjelicek26 to uz sa toho teraz nezbavis, pri prebalovani, pri vsetkom sa bude gulaaaat 😀 😀
@ellysa 😅 😀 😀 no to len mi hlupe maminky kupujeme vecicky aby deticky vypadali krasne, im to je jedno aj keby boli vo vreci 😀
@anjelicek26, supeeer, šikovník..teraz nebude chcieť prestať 😀
taak som vás stihla dočítať a malá sa práve zobudila, nepíšte tak veľa, lebo mi neostáva čas na iné veci kým malá spí 😀
inak nič nestíham, stále mám toho kopu, ale niečo som už aj urobila , nahodila som do pc celú školskú knižnicu, paráda, konečne to mám z krku 3000 kníh, dnes som to ukončila , asi sa opijem 😀 , ale len z vody
malá mi už 2. deň nechce papať na obed príkrm, len mrnčí na ňom a frfle, dnes ho jedla polhodinu, asi 9 lyžičiek, skoro ma pri tom piclo 😖
@miculienka ani nas nejedol uz druhy den.. asi trucuje alebo co 😠
@miculienka - mne Max nechcel, ked mu sli zuby, ani lyzicku, maximalne trolinka z donutenia, ale inak nic... ked prerazili, uz bol klud...
Ty katalogizujes kniznicu? No to mas teda co robit 😕
@ellysa - nemas tie chranice na kolienka? Tie sa daju rychlo supnut do pracky a tie nohavice vyzeraju normalne...
Topanocky som uz objednala, snad mu to bude dobre, on ma nejaku velku nohu... Saska zacinala chodit vo velkosti 16-ky a on uz ma teraz 18-ku..
@miculienka, micu ty robiš také veci na md? 😲
@anjelicek26 - asi aj jej idú zúbky, celá je mrzutá , nemá náladu a stále mrnčí, momentálne je spokojná lebo je holá, ideme sa kúpať 🙂
@anjelicek26
@riska - no, knižnicu mám ja na starosti a keďže som ja začala s tým projektom , tak teraz to dokončujem, vyšlo to tak , že som to nestihla do tehu , tak mám doma robotu počas md 😒
@miculienka - opravujem, už som to dokončila, takže to pôjdem odovzdať nejakej zastupujúcej za mňa 😵
@miculienka micu ty si riadna sikovnica teda... ja by som len nohy vylozila a majte ma radi 😀 😀
@deniskateniska -´ˇdakujem za pochvalu, aspoň niekto ma pochváli, v robote to berú ako samozrejmosť, že som to robila , ale zas ja som za to dostala určitú čiastku peňazí , tak robota ostala pre mňa, aj keď bolo toho fakt dosť veľa, kopa môjho voľného času na to padla 😒 , mohli by mi ešte priplatiť 😅
no ja dnes len ziram - sanka mi pada, ako Ela vzorne zaspava - za tym urcite nieco bude 😀 😀 😀 ... alebo mi to vynhradi v noci - uz asi 15 minut spi
inak zabudla som vam napisat a uz davnejsie som chcela, co jej pomaha rychlejsie zaspat - ked ju vlozim do postielky, nechavam jej svietit taku skoro nesvietitelnu led lampu a otvaram jej okno na mikrovetranie (ale len kym nezaspi, potom zatvaram - prip. ked dlho nezaspava, tak zavriem) - toto je hotovy zazrak - v izbe kosa ako svina, ona nezakryta, len cez hlavu si stiahne moje triko, kt. nie je prane uz 2 mesiace - ALE NOSENE BOLO LEN TYZDEN 😀 😀 😀 a spi
@mojalili medovnicky sa vydarili, aj s cestom sa super pracovalo, tie som robila vcera, dnes skoricove s orechami 😠 😠 ... ale mm chutia - jemu sice vsetko chuti 😅
link na tie rozky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2938#diskuse ak si este nenasla ... zajtra sa ne tesiiiiim 😵 😵 😵
@ellysa aj ja mam uzasny recept na linecke - pamatam si, ako raz bola u nas svokra a len si brala a brala a sa ma pyta - kde si kupila tie keksy, bo bars fajne su, nemam dno 😀 ... ja na to - nekupila, piekla som ... no oci jej vypadli a verit nechcela, lebo tak som si dala zalezat, ze boli aj velmi uhladne pofrkane cokoladou, len take tenulinke ciarocky -- hned pisala recept a uz pecie aj ona, ale moje su krajsie aj chutnejsie, lebo ona vyvalka vzdy velmi natenko a potom jej aj prismahnu
@hori skoda orieskov, coklady ... 🙂
@anjelicek26 super, blahozelam, teraz ho uz neudrzis 😀 😀
@zojec vy zase sedite - my nie 🙂 ... kazde deculo vie nieco ine 😉
@miculienka nazdravie 😀 😀 😀
@monky1 - že ďakujem 😵

@mici111 @babulina - ešte k tej autosedačke, musime to ešte trocha poštudovať, ale chlapik v peg perego vravel, že ak necestujeme autom priliš často a na dlhé trate, tak môžeme zobrať aj od 9-36...neviem, či to má logiku 😲 😲
ale je pravda, že momentalne je to aj otázka penazí u nas, ked sa nam podarí splatiť auto, tak nam to dosť ulahčí finančnu situaciu...na druhej strane si hovorim, že radšej takúto britax-romer do 36, ako nejakú neznačkovú do 18... ale ešte uvidíme 😉
inak mici, sári je zlatunká, potvorka 😵 😵