Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 gratulujem k pretacaniu, ale ak ti mam pravdu povedat, tak JA BY SOM TO MOJMU ZATRHLA 😠 😠 😠 😠 😠 Ved sa prevrati a reve...
Kocky, prave som citala MM jeden vtip a nemohla som ho docitat dokonca, co som sa rehotala.....ale davno som sa tak nenasmiala... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
žena v kuchyni a volá:
Táto!Musíš opravit záchod!Táta odpoví:"Je v pořádku."Není, běž a podívej se na to!"Tak táta jde a zase volá:"Mámo, tady nic rozbitého není."Máma."Musíš strčit hlavu do mísy!"Táta strčí hlavu do mísy a volá:Tady taky nic rozbitého není."A máma."No tak tu hlavu vytáhni."Táta vytahuje hlavu a zaječí:"Mámo, pomóóc, zasekly se mi fousy v prasklým prkýnku!"Máma se otočí a spokojeně zavolá:"Bolí, co?" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
KOCKYYY - NEUVERITELNE ALE MOJ DANKO UZ SPIIIII. A bez placu, cucol si a drime. Kasu papal o 18tej a pekne sa potom este zahral... 🙂 😉 🙂
@monky1 Dakujem za recept, veru som nehladala, cakala som na teba 😉 😉 😉 zajtra sa do neho pustim 😀
@mojalili 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@deniskateniska - žiaľ, jev to tak , čo už , človek je rád, že má prácu a navyše tak blízko domu
@miculienka presne tak.. 😉
@miculienka dobré, že? nie je nad to, zasmiat sa takto vecer... 😉
No vybrala som zopar fotos od nas, ako mi Danko rastie....no a na to, ako papa ako zrut, na desiatu 2 jablka s 3 susenkami, obed 150 ml zemiak a cukina, pazravec moj, no nie je az taky tlsty ako bola LILI. 😉
@anjelicek26 - Ta fotka, kde zleza z kocika - takto som to myslela, ze niekedy som aj proti jeho prevracaniu 😉 😉 😉
NO prosim este na mna moc nepozerajte, ja sa fotit neviem, ale deti su uzasne....
@ellysa jaaaaaaaaj skooooda..no neva, este podumam a ked tak skusim napisat a ked ne, tak aspon usetrim 🙂
boozinku, ta tvoja Oliv, by som ju vystiskala, ona je tak rozkosna 😵 😵 😵
baby, som sa chcela spytat, na doma co obliekate deturencom?? lebo ked jej dam ze teplacky a ponozky, tak teplaky sa jej vzdy vyhrnu az nad kolena a ma to jak pumpky.. 😠 tak neviem co vymysliet..vcera mala len pancusky a dnes take dupky..ale chcela by som jej uz davat teplacky ale neviem ako na to, aby sa jej to nevyhrnalo ked labzuje po obyvacke..
kocky, kuk ako som nasla pred chvilou malu v postielke..na bruchu a dolu hlavou ako som ju tam davala..
inak, boli sme dnes s kamoskou kuknut v tej kaviarni hopsasa..je to tam suuper, aj ked je pravda, ze skor pre chodiace deticky..ale sari som polozila na koberec a hrala sa tam..aj sme v hojdacke boli chvilu..a maminka sa vyblaznila a skakala na trampoline..paradaaaa 😀 😀 😀
ahojte babluky tak sa vitesujem som malemu objednala trojkolku pod stromcek 🙂 hraciek mame dost a toto vyuzijeme na jar 😉 kuk na foto je uzasna, taku som nikde do teraz nenasla
inak vam poviem,že zacinam mat pochybnosti o sebe, vidim, že čo davate foto deti, všetky vam uz sedia, moj damko ani sa o to nepokusa ja ho do tej polohy vobec nedavam, az ked sa posadi sam, ale neviem, ako to ma byt naozaj, lebo všetky deti čo poznam od pol roka vysedavaju uz same ale nie žeby sa posadili ale ich to rodicia naucili, nas sa vie akurat potiahnut za ruky a to sa smeje a hodi do lehu 😖
@kuriatko33 jej krásna je, neboj ani naša nesedí sama, to len v tej stoličke inak ju tiež nedávam do sedu a ona ani nechce
@kuriatko33 presne toto som si myslela i ja, ked vidim, ako vacsina deticiek sedi....my ani zdaleka...to vo vani sa drzi, inak by padol ako hruska zelena....
Asi nam neostava nic ine len cakat...alebo treba nejako posilnovat svalstvo, aby dokazal sediet? Lenocka, ako to bolo u vas?
@kuriatko33, ani naša nesedí, teda len s oporou v stoličke a to ju dávam len na chvilu...ved v šiestich mesiacoch je to ešte skoro 😉
@mici111, no veru, ty si náákupnáá maniačka 😀 😀

@miculienka ludia si nevedia vazit manualnu pracu, kolko casu to zaberie a sily a vsetkeho, keby to robili oni hned by ti pridali ale... zial je to tak ako to je 😠