icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
14. dec 2010

caute, tak u nas konecne vsetko spi, mozem si uzivat, @kuriatko - krasna trojkolka, na jar bude super, nasa ninka zboznovala trojkolku, tak som zvedava co tomasik, ale on je taky pozorovatel tak by mohol byt tiez nadseny
inak pridavam sa k mamickam ktorych deti sa nepretacaju a nerobia nic, nas sa sice otocil parkrat na brucho a dokonca aj z brucha na chrbat ale povazujem to skorej za tazku nahodu, lebo cielene nerobi nic, aspon mam pocit
iba sa taha do sedu, lebo ma pevne brusne svalstvo ale nerada som ked ho niekto v tom podporuje a nebodaj ho da sediet, snazim sa aby bol najviac v takom pololahu polosede

mici111
14. dec 2010

@riska ale nieeeeee, nie som 😉 😉 😉 ja len panikarim vzdy, a nakoniec malokedy kupim...fakt 🙂

ellysa
14. dec 2010

baby môj šiel uspať malú, vo vysielačke počujem dieťa ako sa v postieľke hrá ale za to muža počujem odfukovať, on tam zaspal

riska
14. dec 2010

@ellysa 😀 😀 😀

@mici111, no len aby 😀 😝

babulina
14. dec 2010

@ellysa 😀 😀 😀

etuska
14. dec 2010

ahojte kočky,
davno som tu nebola-uzivame si Slovensko.Kncom roka letime spat do UK 😝
jaj a mame novinku-3ti zub 😕 akosi skoro,ale zatial pohodka

mojalili
14. dec 2010

@ellysa 😀 😀 😀 😀 😀 to je dobréééé

trosku som zakrikla dnesny skory spanok, Danko uz bol hore s placom, teraz zaspal v kociku, takze sa mam na co tesit, co bude stale hore... 😠 😠 😠 ach jaj

mici111
14. dec 2010

@ellysa suuper 😀 😀 😀

lenocka84
14. dec 2010

@ellysa mm ma jednoducho talent

desmodka
14. dec 2010

baby, dakujem za "odpovede" ☹ ☹
prajem pekne sviatky

mici111
14. dec 2010

@desmodka ja by som ti aj odpovedala na tvoju otazku, ale mne sa tiez sari este nerozjedla..takze som nemala k tomu co povedat 😉 nic si z toho nerob, aj ja musim niekedy pisat viac krat, kym mi niekto odpovie 😉 😉 😉

anjelicek26
14. dec 2010

@kuriatko33 - my o sedeni nechyrujeme, ani omylom. A ani ho nedavam sediet, ved naco... posadi sa, ked bude mat chut, Saska bola sikula a mala uz 8,5 mesiaca, posadila sa zo stvornozkovania... dovtedy jej to nechybalo. Aj stolicku ma na papanie sklopenu na polo lahnutie. Aj sa mi ho tak lepsie krmi.

Trojkolka peknunka, ale asi skor tip na prve narodeniny 😉 Teraz v zime ho tam asi v overale davat nebudes... aj je mokro, spinavo, zima..

@ellysa - nemas vobec zle dieta, len si bola rozmaznana, aka bola predtym. Ono sa to zasa unormalni. Aj Max ide len teraz do postele, akosi sme dnes nestihali, trebalo ich okupat..

@mici111 - ja mam tu kaviaren rada, boli sme tam sice len dva razy, ale fajn, Saska sa vyblbla a Maxa som dala na tie hracie deky ci co to je... on tam prosim zaspal 😝 V hluku a milion ludi a on spal. Ho tam chodili okukovat ako taku raritu 😅

mici111
14. dec 2010

@anjelicek26 faakt? no ty mas super dieta 🙂 dnes tam nebolo nikoho, len ja s kamoskou a dve male dievcatka ..tot vsjo..ale ta trampolinaaa, jaaaj,som jak male decko 😀 😀 😀

anjelicek26
14. dec 2010

@ellysa - takyto sposob uspavania dobre poznam. Nastastie maly salam parky ked vidi, ze tato spi, zalomi aj on 😅

@etuska - gratulujem k zubocku, fakt skoro na treti zubok, tusim ste prvy 🙂

@mojalili - no snad rychlo zasa zaspi potvorka maly 😕

@desmodka - neviem, na co si sa pytala, nevsimla som si 🤐

anjelicek26
14. dec 2010

@mici111 - my sme tam mali posledne stretko s babami, takze nas tam bolo 6 + 6 mimin + 3 väcsie deti... takze dost, este tri maminy s detmi a uz bolo plno... na narobenie hurhaju to fakt stacilo 😀

kuriatko33
14. dec 2010

@anjelicek26 no to ano, som pisala ze hraciek mame dost a zamilovala som sa do nej, tak bude zatial odlozena 🙂
je to limitka ferrari, tak som sa bala ci ju za par mesiacov zozeniem
a ked bude uz sediet sam tak ho povozime aj doma 🙂 aspon bude trochu zmena

anjelicek26
14. dec 2010

@kuriatko33 - peknunka je, moc, sa ti necudujem 😅 My mame po Saske puky wusch, junior bude dedit 😀

miculienka
14. dec 2010

haló, už všetky spíte ?? ja mám konečne veget , vravím si počkám na mm kým príde o 23ej z roboty a teraz mi volal, že nevie kedy dojde, lebo mu niekto na 2 kolesách gumi prepichol, hajzel akýsi, pred firmou je veľké parkovisko, vždy je plné, tak musel zaparkovať troška ďalej a už to niekomu vadilo 😠 😠 😠

miculienka
14. dec 2010

už som totálne zmagorená , gumy , opravujem, vzor žena 😅 , je neskoro, už mi nemyslí a som napálená

miculienka
14. dec 2010

a navyše sa mi dieťa zobudilo 😖

zojec
14. dec 2010

@miculienka no to teda fakt potesi.. takto na noc.. 😠 by som tomu sikovnikovi ruky obtala.. alebo os... la a nepustila k vode.. 😉

ellysa
15. dec 2010

@miculienka no to čo bol za kretén 😠
@anjelicek26 ale ja viem, že nie je zlá, len ma taká depka chytila, v noci spala trošku lepšie zaspala o tej 21.30 potom bola hore o 00.00 a o 4.00 a potiahla do 7.30, len ja som o tej 4.00 ostala hore a nie a nie zaspať a totalna depka ma chytila som revala, ani neviem prečo, asi som unavená, prišiel mi ľúto tem dom, že muž s nami nebude cez sviatky, že s nami nie je celé dni, že sa tak pokazilo spanie, no všetko, uvedomujem si, že moje problémy sú nič ale nejak ma to chytilo...

monky1
15. dec 2010

ahojte
hlasim cekom dobru noc - boli sme hore len 3x, co je za posledne dni uuuuspech a to sa len napapala a spala dalej - to si uz ani nepamatam, kedy take bolo naposledy, lebo vacsinou chyti druhy dych a je hore aj 2 hodiny
..a teraz zasa spi, kedze vstala o 5.30, takze hor sa do pecenia 😀

@miculienka ale som sa zasmiala - nie chybe, to aj mne uleti, ale tomu, ako si to pekne napisala - ze vzor zena 😀 😀 ... sikovnica 😉

mojalili
15. dec 2010

@ellysa MAs na to narok, si urcite vysilena, ked si cely den na Oliv sama a vecer dobre nespavas.... ☹

My sme boli 5-6x v noci hore...ale dalo sa, lebo zaspinkal pri prse pokazde.... 🙂
Akurat ma muz dopadlil, skoda reci.....dobra nalada na cely den... 😒 😖

Idem ja zarobit cesto na vanilkove rohlicky, asi si pustim ked maly zaspi nejake pekne DVD a mam 3 pracky zehlenia...
@miculienka nie si nahodou ucitelka 🙂 vzor zena, mne tiez taketo somariny preblesknu hlavou . ale co sa stalo muzovi, no tomu hajzlovi by som usi odrezala, ako to on urobil gumam ☹

zojec
15. dec 2010

@ellysa ja mavam tiez obcas take depky.. to musi byt.. 😉 dievcata, Barborka sa prave pretocila z chrbatika na brusko.. asi otvorim sampus 😀 😀 som zvedava či ju to zacne bavit 😉
inak podivuhodne sme aj my mali dobru noc, bola hore len 3x.. oproti 6-7 razom uplna parada 😀

piacere
15. dec 2010

ahojte 🙂 dosť často vás čítam... mám rovnako starého šibala 😵

@etuska aj my už máme tri zuby a štvrtý sa prerezáva 😅

monky1
15. dec 2010

no idem si ja dat kavu ... kto sa prida??? 😵

ellysa
15. dec 2010

@piacere ahoj 😉
@mojalili ako ste na tom so zubami? naše horné jednotky vypadajú tak, ako tie Dankove, čo si fotila 😒
@monky1 vy ste aké rýchle už idete piecť? ja sa ešte zbieram, raňajkujeme, uvarila som si kávu a pôjdeme na prechádzku, trochu hlavu prevetrať

ellysa
15. dec 2010

@zojec skvelé, že ste sa už pretočili 😀

monky1
15. dec 2010

@piacere ahooj, styri zuby???? pane boze ... u nas aj prvy daleka buducnost 😀 😀 😀
@ellysa cesto spravis co by dup, len potom je to pracnejsie ... a radsej nech je v chladnicke ... a aj ja by som chcela KONECNEEEEE po tyzdni vybehnut von - hana je uz v skolke, tak sa bude dat