Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
baby môj šiel uspať malú, vo vysielačke počujem dieťa ako sa v postieľke hrá ale za to muža počujem odfukovať, on tam zaspal
ahojte kočky,
davno som tu nebola-uzivame si Slovensko.Kncom roka letime spat do UK 😝
jaj a mame novinku-3ti zub 😕 akosi skoro,ale zatial pohodka
baby, dakujem za "odpovede" ☹ ☹
prajem pekne sviatky
@kuriatko33 - my o sedeni nechyrujeme, ani omylom. A ani ho nedavam sediet, ved naco... posadi sa, ked bude mat chut, Saska bola sikula a mala uz 8,5 mesiaca, posadila sa zo stvornozkovania... dovtedy jej to nechybalo. Aj stolicku ma na papanie sklopenu na polo lahnutie. Aj sa mi ho tak lepsie krmi.
Trojkolka peknunka, ale asi skor tip na prve narodeniny 😉 Teraz v zime ho tam asi v overale davat nebudes... aj je mokro, spinavo, zima..
@ellysa - nemas vobec zle dieta, len si bola rozmaznana, aka bola predtym. Ono sa to zasa unormalni. Aj Max ide len teraz do postele, akosi sme dnes nestihali, trebalo ich okupat..
@mici111 - ja mam tu kaviaren rada, boli sme tam sice len dva razy, ale fajn, Saska sa vyblbla a Maxa som dala na tie hracie deky ci co to je... on tam prosim zaspal 😝 V hluku a milion ludi a on spal. Ho tam chodili okukovat ako taku raritu 😅
@anjelicek26 faakt? no ty mas super dieta 🙂 dnes tam nebolo nikoho, len ja s kamoskou a dve male dievcatka ..tot vsjo..ale ta trampolinaaa, jaaaj,som jak male decko 😀 😀 😀
@mici111 - my sme tam mali posledne stretko s babami, takze nas tam bolo 6 + 6 mimin + 3 väcsie deti... takze dost, este tri maminy s detmi a uz bolo plno... na narobenie hurhaju to fakt stacilo 😀
@anjelicek26 no to ano, som pisala ze hraciek mame dost a zamilovala som sa do nej, tak bude zatial odlozena 🙂
je to limitka ferrari, tak som sa bala ci ju za par mesiacov zozeniem
a ked bude uz sediet sam tak ho povozime aj doma 🙂 aspon bude trochu zmena
@kuriatko33 - peknunka je, moc, sa ti necudujem 😅 My mame po Saske puky wusch, junior bude dedit 😀
haló, už všetky spíte ?? ja mám konečne veget , vravím si počkám na mm kým príde o 23ej z roboty a teraz mi volal, že nevie kedy dojde, lebo mu niekto na 2 kolesách gumi prepichol, hajzel akýsi, pred firmou je veľké parkovisko, vždy je plné, tak musel zaparkovať troška ďalej a už to niekomu vadilo 😠 😠 😠
už som totálne zmagorená , gumy , opravujem, vzor žena 😅 , je neskoro, už mi nemyslí a som napálená
a navyše sa mi dieťa zobudilo 😖
@miculienka no to teda fakt potesi.. takto na noc.. 😠 by som tomu sikovnikovi ruky obtala.. alebo os... la a nepustila k vode.. 😉
@miculienka no to čo bol za kretén 😠
@anjelicek26 ale ja viem, že nie je zlá, len ma taká depka chytila, v noci spala trošku lepšie zaspala o tej 21.30 potom bola hore o 00.00 a o 4.00 a potiahla do 7.30, len ja som o tej 4.00 ostala hore a nie a nie zaspať a totalna depka ma chytila som revala, ani neviem prečo, asi som unavená, prišiel mi ľúto tem dom, že muž s nami nebude cez sviatky, že s nami nie je celé dni, že sa tak pokazilo spanie, no všetko, uvedomujem si, že moje problémy sú nič ale nejak ma to chytilo...
ahojte
hlasim cekom dobru noc - boli sme hore len 3x, co je za posledne dni uuuuspech a to sa len napapala a spala dalej - to si uz ani nepamatam, kedy take bolo naposledy, lebo vacsinou chyti druhy dych a je hore aj 2 hodiny
..a teraz zasa spi, kedze vstala o 5.30, takze hor sa do pecenia 😀
@miculienka ale som sa zasmiala - nie chybe, to aj mne uleti, ale tomu, ako si to pekne napisala - ze vzor zena 😀 😀 ... sikovnica 😉
@ellysa MAs na to narok, si urcite vysilena, ked si cely den na Oliv sama a vecer dobre nespavas.... ☹
My sme boli 5-6x v noci hore...ale dalo sa, lebo zaspinkal pri prse pokazde.... 🙂
Akurat ma muz dopadlil, skoda reci.....dobra nalada na cely den... 😒 😖
Idem ja zarobit cesto na vanilkove rohlicky, asi si pustim ked maly zaspi nejake pekne DVD a mam 3 pracky zehlenia...
@miculienka nie si nahodou ucitelka 🙂 vzor zena, mne tiez taketo somariny preblesknu hlavou . ale co sa stalo muzovi, no tomu hajzlovi by som usi odrezala, ako to on urobil gumam ☹
no idem si ja dat kavu ... kto sa prida??? 😵

caute, tak u nas konecne vsetko spi, mozem si uzivat, @kuriatko - krasna trojkolka, na jar bude super, nasa ninka zboznovala trojkolku, tak som zvedava co tomasik, ale on je taky pozorovatel tak by mohol byt tiez nadseny
inak pridavam sa k mamickam ktorych deti sa nepretacaju a nerobia nic, nas sa sice otocil parkrat na brucho a dokonca aj z brucha na chrbat ale povazujem to skorej za tazku nahodu, lebo cielene nerobi nic, aspon mam pocit
iba sa taha do sedu, lebo ma pevne brusne svalstvo ale nerada som ked ho niekto v tom podporuje a nebodaj ho da sediet, snazim sa aby bol najviac v takom pololahu polosede