icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
15. dec 2010

@anjelicek26
ja chcem presne take boticky kupit, ale nasla som nezateplene na US/UK stranke

mojalili
15. dec 2010

@ellysa no myslim, ze uz ame mensiu cestu na vyrazenie von, prave som to pozerala...

kucierka24
15. dec 2010

@piacere Ten tretí a štvrtý zubok vysiel hore?? Moj maly ma uz dva dole, ale mam pocit ze mu ide treti zase dole, stava sa to?? 😝
@monky1 Aj ja popijam kavicku 😀 drobec zaspal tak hodinka pohodicky
@ellysa to je dobre ze si sa vyplakala, niekedy to pomoze a hlavne nad ranom ked nemozem spat, mam tiez najhorsie myslienky a pospajam do seba vsetko zleee....Noo to sa potom riadne place...poznnnnaaaam 😒

kucierka24
15. dec 2010

@mojalili aha, tak ked uz su take bielejsie dasienka vtedy vychadzaju?? Lebo ked isli dolne, tam to pekne napuchlo, no ale teraz hore nic nevidim... ☹

ellysa
15. dec 2010

@mojalili mne malá nechce ukázať horné, sa mi to podarilo teraz asi na pol sekundy, ale tak nejak to má, no tak neviem, ak majú výjsť dúfam, že bude do vianoc pokoj

ameanda
15. dec 2010

@mojalili
😀 super vtip!
inac nasa noc bola tiez super, maly zalomil o siedmej a spal do druhej vkuse
to sa fakt davno nestalo, potom cucol a spal dalej do 6tej rana...

ameanda
15. dec 2010

@ellysa
hmm.. super vyzeraju tie cukrovinky, mnam...
si ma navnadila, mozno tiez spravim 🙂

ellysa
15. dec 2010

@mojalili tak teraz som jej to ešte raz na silu pozrela, ešte to nemáme až také, len trošku sú v ďsienkach hore, tak buď ju bolí aj to, alebo sa ešte dotláčajú spodné

ameanda
15. dec 2010

@kuriatko33
krasna trojkolka, tiez nad niecim podobnym uvazujem
my tiez sedime este len s pomocou, inac ho vala, takze pohodka 🙂

ameanda
15. dec 2010

@ellysa
@mojalili
@mici111
super fotky, krasne su tie detvaky

ameanda
15. dec 2010

@ellysa
😀 😀 😀
som sa zasmiala... takto to inac casto dopadne aj u nas
maleho uspavam (cez den), ja pri nom zaspim a co on zatial vyvadza netusim, povacsine ma zobudi krik a rev 😉

ameanda
15. dec 2010

@etuska
fiiha, super, ze treti zubok
tusim sme tu jedini, komu nevysli dva zubky naraz, ja mam jednozubaca 🙂
a po druhom ani chyru, ani slychu
tak sa tesim, kedy to zase pride 😒

zojec
15. dec 2010
mojalili
15. dec 2010

@ellysa Nam sa spodne zuby drali skoro 1 mesiac, tak ak to je i pri tych hornych, uz by mohli vyliezt tiez do Vianoc, ved chudatko ho to musi boliet,teraz sa tak od placu zajakaval, ale uz spinka...

monky1
15. dec 2010

cesto v chladnicke, kava s ranajkami na stole, dieta spi, ticho v dome - tazka pohoda 😀 😀 😀

nam sa nic v puse nebeleje -ani naznak 😒 ..... snad do prvych narodenin vyjde aspon jeden 😀
Hanke priniesli prvy zub v 11. mesiacoch Traja krali 😀

@zojec vidis, esta vcera sme rozoberali, ze vy sa nepretacate, my nesedime a aha ho 😀 😀 😀

anjelicek26
15. dec 2010

@piacere - ahojky 🙂
@ellysa - depku mame raz za cas vsetky, je to podla mna aj treba, lebo clovek ked sa z toho dostane si uvedomi, co vlastne doma ma... Nie si sama na malu, aj ked manzel nebyva casto s vami a musi byt kopu casu v praci - nie si sama. Malu a teba lubi. Mas nadherne ZDRAVE dievcatko. Niektori ani otehotniet nemozu, alebo sa dietatko narodi chore. Aj keby bolo milion krat za noc hore, ver mi, menili by. Domcek vam nevysiel, ale vyjde iny, urcite, je to len otazka casu/penazi. Mozno ked pojdes znovu do prace a Oliv do skolky. Nevadi. Raz bude.

Pozeraj na to, co mate, nie na to, co chyba. Mne to velmi pomaha, ked je drahy vikendy v pazi a cez tyzden chodi az ked deti pomaly spia... na vsetko sama... uz roky.

@zojec - gratulujem, je to fajneee, Max to robil aj v noci (som teda nevyspata az strach, lebo som ho furt pretacala spät). No a zacina mi zdvihat ritu ked sa pretoci na brusku ako keby sa chcel plazit 😨 No ze by chcel dohnat strateny cas?

@monky1 - kavu radsej nie, ale cajicek rada 😵

ameanda
15. dec 2010

@zojec
vyborny link aj tie ceny, len skoda, ze nedorucuju na SK ☹

anjelicek26
15. dec 2010

@mojalili - u nas tie horne zubky vyzeraju rovnako a furt nic 🙄

@ameanda - ja som chcela prave zateplene, lebo mam aj overal bez noziciek, aby mu nebola zimuska. Take tie nezateplene kupim, ked sa zacne tahat do stoja o nejake 1-2 mesiace.

Musim ist za chvilu odviezt Sasku do skoly, taaak sa mi nechce 🤐

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 no myslim, ze teraz za tyzden budu robit vsetko 🙂 kym som prisla zo sprchy nasla som ju mimo podlozky asi 20cm a na bruchu 😀 a este aj opisanu, lebo som ju nechala vetrat .. vcera sa mi tak dokadila.. vsetko bolo okadene aj levika som musela oprat 😀 bolo to cca 3minuty co som sa nedivala

zojec
15. dec 2010

@ameanda no to je skoda.. esteze mi ich ma kto kupit 🙂 ale to postovne je dost drahe v ramici UK, pomaly vacsie ako capacky

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - to ako vyrobia za taku cenu z brusenej koze?? Zda sa mi to malo. Ked objednas, daj vediet, aka je to kvalita, ci nefarbia... lebo ja som raz kupila Saske taketo lacnejsie a v dobrej viere smahla do pracky, VSETKO bolo ruzove, ale totalne, flaky tmavo ruzove na vsetkych veciach, no amen tma...

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - no to zvladol dnes aj krpec, kym som sla po plienku, mi prisla dcerka oznamit, ze jej opisal koberec 🙄

ameanda
15. dec 2010

@zojec
🙂 tak Barborka sa nastartovala na raketve tempo
my sme sa zacali pretacat z bruska na chrbatik ... postupujeme pomaly, ale isto 🙂
aj plazit by sa rad, ale nejak tie zaprete nozky sa vzdy posmyknu

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 ja mam overene tie snuggle feet 🙂 tak asi objednam tie 🙂 ale neskor, teraz jedny bohate stacia.. tiez sa mi ta cena nejak nezda..

zojec
15. dec 2010

baby inak uz mate vsetky darceky nakupene? ja vobec neviem co mam kupit svokrovi.. dajte nejake tipy.. ked on sa nejak o nic nejak extra nezaujima.. :( mojmu otcovi kupujem termo bezecke rukavice, vosky na bezky a termo ciapku.. dufam, ze to v nasom zapadakove zozeniem, kedze z netu uz asi neskoro objednavat.. :(

anjelicek26
15. dec 2010

@ameanda - ja idem kupit tie protismykove vecicky na kolienka, tak sa im smykat nebude, urcite to pomoze k rychlejsiemu lozeniu. Idem hned objednat, kym na to zabudnem, netusim, co sa stalo s tymi, co som mala pri Saske...

@zojec - vsak to, ked sa im tam bude parit noha, ak to bude umela koza, je to na dve veci... alebo farbit... aj ked super by bolo, keby je to dobra kvalita aj cena 😅 Urcite stacia bohate jedny 🙂 Ja tiez pockam, kym Max vyrastie z tych, co som objednala teraz.

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - ked nic nevymyslis, tak proste kup darcekovy kos s dobrym vinom a bonbonierami, myslim, ze sa potesi, to robime aj my niekedy... plus nejaky mensi darcek - fotky deti alebo podobne... a mas vybavene.

ameanda
15. dec 2010

@zojec
jj, vyhoda mat niekoho mimo

@anjelicek26
ja riesim cizmicky do overalu bez tapiek, ale mozno ani tie zateplene nie su zly napad
len nas maly strasne kope nozkami a tak sa povyhrna, ze nohavice ma pri kolenach a teda radsej nech ma vyssie cizmicky a je mu teplo

anjelicek26
15. dec 2010

@ameanda - no mne ma Max tlstu nohu a do ciziem ho nenarvem, uz sme to skusali v obchode do par modelov, ze zabudni. A nejake o par cisiel väcsie, to sa mi zda blbost, vsak to skope dolu... tak ma normalne snurovacie poltopanky, ale uz mu zacinaju byt hodne male.

No idem ja tu Sasku odviezt, maju vianocny vecierok dnes s obedom, tak sa tesiii, nemusi ist v uniforme..

ameanda
15. dec 2010

@anjelicek26
😉 daj link na protismykace, nieco vygooglim, co poslu aj na SVK
@zojec
kdeze, ze vsetky darceky...
nas caka asi perny vikend, aj ked teraz bude vsade hrozny naval 😖 , ale inac s malym sa sama do obchodov nevyberiem (okrem potravin), lebo mi tam vzdy zacne revat odusu
uz sme v sportiaku a on bol zvyknuty na mna vidiet z vanicky a ked ma teraz nevidi, tak reve, skoda, ze sa mi neda sportiak otocit ku mne ☹
a k tym darcekom pre svokrovcov, teda hlavne svokrovi nejake dobre vina, to on rad...
a inac vsetkym davame nejake fotodarceky