icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 no asi to budem musiet tak urobit, lebo svokor je naozaj tazky oriesok.. svokre som dala urobit kalendar s fotkami malej.. myslim, ze bude hiiiiiikat este mesiac.. ona miluje fotky.. jediny clovek co poznam, co dava este vyvolavat fotky vzdy ked ma plnu kartu vo fotaku.. 😀
@ameanda odporucam toto: http://eskrina.sk/1718-boticky-merinovlna.html, su sice drahe jak slak, ale zarucena kvalitka.. my mame len kuklu, longiesky, a navleky som teraz objednala.. ale poskulujem aj po tomto.. ma ich kamoska, a su fakt velmi dobre..vysoke su skoro az po pllienku, cize netreba davat ani pancusky. 😉 po vianociach ich asi zakupim.. 😀

ameanda
15. dec 2010

idem aj ja do ulic, vyvencit seba aj maleho trosku
len on uz zase hodku vyspava namiesto toho, aby radsej potiahol noc ... ach jo...

monky1
15. dec 2010

@zojec ja uz dlhsie zvazujem, ze toho roku pojde Jezisko cez lekaren - svokra i otca bolia klby a kosti, tak isto nejake fajnejsie masazne gely a nieco k tomu ... mozno blbost, ale prakticke a viem, ze vyuziju 😀

my cizmicky neriesime - ma overal s nozickami a vo fusaku ma priam saunu - az jej niekedy zavidim 😀

ameanda
15. dec 2010

@zojec
fiiiha, to som este nevidela
link ulozeny 🙂 uvidime ci po vianociach daju nejaku vypredajovu cenu 🙂

zojec
15. dec 2010

@monky1 vidis.. lekaren to je tiez dobry napad.. 🙂 hm.. ale co mu kupit? mozno nejaku zubnu kolekciu.. on pouziva lacalut pastu, kupim mu aj curaprox kefku, nejaku ustnu vodu.. super napad.. 🙂 dakujem.. 😉

monky1
15. dec 2010

@zojec som rada, ze som pomohla - svagrina studuje na VS - tak nieco na pamät, svokra chce schudnut .... hehehe a mam vybavene 😀 😀 😀 😀

zojec
15. dec 2010

@ameanda ak nieco vynuram, tak dam vediet.. 😉 ja som teraz objdenala tieto navleky: http://www.ekoplienky.sk/product/merino-wool-tu..., je to fakt vyborna vec... ja vobec nepouzivam pancusky.. strasne mi pridu neprakticke.. a navleky aj dokonale drzia ponozku.. 😉 ale my sa aj nosime v satke, a tam to ma svoje opodstatnenie.. na nozky je najvacsia kosa...

zojec
15. dec 2010

@monky1 na pamat gingo biloba 😀 😀 som brala ked som sprtala na statnice, ale nejak nepomahlao 😀

zojec
15. dec 2010

moja mala kuklova reperka.. 🙂

miculienka
15. dec 2010

tak hlásim sa po prebdenej noci, najskôr som čakala mm, prišiel akotak, no potom slečna o 2.30 začala disco v postieľke , brejkovala tam a smiala sa, no a tak sme mali discotéku do 5tej rána, proste bola vyspatá , potom ale spala do 9tej

@zojec - my kupujeme dedovi tachometer, lebo stále bicykluje, tak každý rok dostáva niečo od bicykla, vlani sme už nevedeli čo, tak sme mu kúpili takú zateplenú čiapku, a on - ja to nosiť nebudem - by ťa nas...l

zojec
15. dec 2010

@miculienka no ono sa lahko kupuje, ked ma niekto nejaku zalubu... ale ked nerobi nic, tak mu nevymyslis nic... najlepsie sa kupuju darceky pre moju segru.. tej ked kupim cokolvek co sa tyka folkloru, tak sa tesi ako mala.. 🙂 tento rok som jej kupila krpce 😀 dokonca tu na MK na bazari

mici111
15. dec 2010

@ellysa to je uplne normalka, aj mna chyta depka dost casto....ja som dnes v noci o 3 este nemohla spat a potom sa rano prebrat... 😠

mojalili
15. dec 2010

Hm, aj aj rozmyslam, co rodicom - resp. svokrovcom - svokor masiar, tak jemu tazko nieco, jedine zasteru 🙂 navyse nemam chut ist nieco kupovat. Mojim rodicom tiez nieco z lekarne. Ja nemam ani nic pre manzela, s Dankom sa mi nechce nikde chodit po obchodoch, hruza...

@monky, robim tie vanilkove rozteky, teda cesto a na zajtra do skolky Muffiny pre LILI, maju besiedku. Ale to musim asi az s nou, nech ma radost.

ellysa
15. dec 2010

@zojec no môj sa so svokrovcami dohodol, že si už darčeky nedávame len malej, ale dali sme im urobiť kalendár a šálky, to isté našim pre našich mám ešte dolce gusto, mňa štve darček pre muža už som ho objednala 2.12 a stál neprišiel, sa bojím, že ostane bez neho a na ďalší už nemám čas ani peniaze, dnes som im písala, tak som zvedavá, či sa ozvú. Ja dostanem cd čka fragile a ešte drahému pílim uši na voňavku angel-snívam o nej už od výšky a teraz ju u nás majú za dobrú cenu, tak dúfam, že mi ju Ježiško donesie 🙂 , iným darčeky nekupujeme, ja som krstným synom ešte kúpila spoločenské hry a to je všetko.

A cesto na medovníky je v chladničke

monky1
15. dec 2010

@mojalili neprovokujj s besiedkou, hej????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a som zvedava, co povies na rohlicky - snad pochvalis 😀 😀 😀 😀
a ani ja nemam nic pre draheho - ale sak on uz dostal paradny darcek, co si sam vybral, len nebude pod jedlou 😉

monky1
15. dec 2010

ozaj, chcem sa opytat - dokazu si vase deturence v polohe na brusku normalne polozit hlavku na podlozku tak, ze si lezia na usku? lebo Ela toto este nikdy neurobila a v noci ked sa prekoprcne na brusko, a uz po viac ako polhodine nevladze, zabori nos do madraca, chilku oddychuje a potom znova čumakuje ... ako jej vysvetlit, ze si moze normalne lahnut 😕

mojalili
15. dec 2010

@monky1 CO sa chystas aj ty piect??? 😝 😀 😀 😀 😀 😀 navnadim ta???

Inak to GS Condro by sa zislo aj mne, co tu spominate starych ludi a ich klby.....mna tak strasne dnes bolia nohy, kosti, ta boles mi putuje hore a dole klbami, hroznaaaaa.

mici111
15. dec 2010

@monky1 mne vcera tak mala zaspala v postielke, sa prevratila na brusko aj v spacom vaku a nasla som ju, ako pekne spinka..ale som ju otocila spat na chrbatik..

zojec
15. dec 2010

@monky1 ani moja tak nevie ulozit hlavku..

monky1
15. dec 2010

@mici111 hej, videla som fotecky, zlata je 😵 😵 😵 ... ale Ela ked je hore, ona proste nedokaze polozit hlavu na postel - len nosom zaryje, a ked uz nedycha, tak ju znova dvihne

@mojalili ale ved ja robim tiez dnes tie rohlicky - som pisala vcera, ze musim dnes, lebo vcera som mala malo muky - cesto je uz v chladnicke od rana, ale sa mi zase nechce - ela spi a mne ja taaak dobre, ze nic nerobim ... poobede ju vezme von nasa zlata teta, takze napeciem si potom a aj Hany je v skolke do 17h - dnes ma tanecnu, pojde po nu tatko ... NO KRASSSSNY DEN - aj slnko vyslo 😵 😵

monky1
15. dec 2010

@zojec to faaaakt? som si myslela, ze len nasej to nejde

ozik, baby, co mate starsie deti - poznate toto probiotikum? http://www.lekarna-zdravi.cz/eshop/detail-70984... citala som o nom same dobre veci a nam alergologicka kaze stale uzivat probiotika a ja som uz na nervy z toho, ze kazdy tyzden vysolim 1€ za Biogaiu, lebo berie aj Ela na to kakanie .... hladam nieco ine - vela muziky za malo penazi 😀 a toto sa mi zda super

zzz
15. dec 2010

ahojte @monky1 patulo si polozi hlavicku,hlavne ked ho hladkam a skrabkam po chrbatiku....pozitkar maly 😀

vy tu ako super vsetky peciete....my sme zatial len medovniky....ja odkladam pecenie, aby sme vsetko nepojedli....teda hlavne je 😀 , ked som cely den doma , pride kriza a fakt mi to nie je treba 😎 ....

zzz
15. dec 2010

@monky1 nepoznam

anjelicek26
15. dec 2010

@monky - Max si v pohode ked ho hladkam a lezi na mne polozi hlavu a vyslovene si to uziva 😅

No a probiotika ja vobec ziadne nedavam, ved na co... len keby mala antibiotika ci bola po nejakych hnackach, co jej rozhodia crievka, tak vtedy... ale urcite nie preventivne..

ellysa
15. dec 2010

@monky1 nie ani Oliv to nikdy nesparvila, ani mojkať sa nenechá, to už musí byť hotová, aby mi ležala na rukách, inak sa len krúti a vzpiera, lebo chce loziť, len raz spala na bruško keď bola malinká pod mojim dozorom inak tak nechce byť

@zojec aj ja chcem tie návleky, len som sa ešte nevysomárila, že ktorú značku, aké by si odporučila ty?

mojalili
15. dec 2010

@ellysa Presne, ak si zoberiem Danka na ruky ako babo,t ak sa zacne natahovat a vystierat,, dozadu naklanat, hruuuza, ze pomokjat...ale neviem kde by sa tak hrabal...

Co som si vsila, tak uz sa viac prehadzuje chbat brucho a spet, sikovnejsie a rychlejsie, a dokonca uz aj do obcho stran, ide nakolen a aj na ruky,ale hned klesne spet, a da si nohy do ust,to doteraz nedokazal...

A prave na desiatu zjedol celu domacu predsnidavku...

monky1
15. dec 2010

ach, aka blba chyba - ze 1€ 😀 😀 😀 😀 10€ tam malo byt 😀 😀 😀 😀

monky1
15. dec 2010

u nas len preatcanie do jednej strany - do pravej, ale zato v polohe na brusku vie byt aj hodinu - ked ma hracky okolo .... a na styri sa da a hompala sa dopredu a dozadu , obcas sa jej podlomi ruka, obcas sa odrazi a posunie sa aj 15 cm...a le nema chybu, ako sa kolise so zdvihnutou ritkou 😀 😀 😀 😵 😵 😵

monky1
15. dec 2010

a sme hore ... uz si odspala svoje tri hodinky 😀

zojec
15. dec 2010

@ellysa ja mam teraz take lacnejsie, 2x design socks http://www.ekoplienky.sk/product/navleky-design..., ale tie uz zacinaju otlacat stehienko.. potom mam http://eskrina.sk/2717-navleky-sponks-lienka.html, tie su fajn za tu cenu.. ale o chvilu budu kratke.. takze som zakupila teraz tieto http://www.nosime.sk/kategoria542-toodle_bugz, na ne su velmi dobre recenzie, a cakam na tie merino.. tam nie je o com.. to je zarucena kvalita.. 😉 tie merino bude este asi trosku dlhe, ale da sa to krasne nariasnit a fakt su nositelne velmi dlho.. 😉 a ta cena je vyborna 😉 ja potrebujem tak 2-3ks, lebo ked vetrame ritku tak ich casto opiska