icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
15. dec 2010

@zojec no presne tie som obzerala, čo si napísala posledné 🙂
mne je už tiež hore ale po pol hodine, no ráno máva taký kratší spánok

a inak oli sa mi vôbec nedáva na 4, asi jej to lozenie stačí, už je ako namydlený blesk, ma zbadá, že idem do kuchyne, zvískne, naštartuje sa a za chvíľu ma už ťahá za tepláky

ellysa
15. dec 2010

@zojec a tie hoppediz nevieš aké sú, mne sa aj tie páčia a majú aj merino, asi objednám jedny tie a jedny tie TB

zojec
15. dec 2010

@ellysa pokukaj tie toddlebugz aj na inych strankach.. isto budu niekde v akcii, ja som ti hodila len z brucha prve co mi vyhodilo.. ja ich budem mat z ciech, segra donesie, vysli ma na 6€ v akcii no nekup 😀 😀

zojec
15. dec 2010

@ellysa tie neviem... tak je najdolezitejsie, aby nepadali a zaroven neotlacali stehienko.. ak ma olivka tensie nozky, nemali by ju otlacat.. co som citala recenzie, tak najviac otlacaju design socks a baby legs, ale je to fakt individualne.. hoppediz maju velmi kvalitne satky, tak hadam neodflakli navleky 😀 uz sa inak tesim kedy sa moja takto zacne plazit 🙂

riska
15. dec 2010

@monky1, ninka tiež nevedela uložiť hlavu, ked už bola na bruchu strašne dlho, tak tiež oddychovala tak, že ryla nosom do zeme 😉 a posledných pár dní pochopila, že môže ležať aj na uškách a robi to dosť často...takže neboj, aj elinka na to pride sama

lenocka84
15. dec 2010

babyyyy radte rychlo
pre 2,5 rocnehochlapceka co kupit? aut ma po milu jarmilu

a ideme do velkoskladu ze naco sa zamerat

a pre 6rocnu skolacku???
zufalstvo cisteeeee

riska
15. dec 2010

inak ja mam cesto na škoricové hniezda už v chladničke, no strašne som zvedavá na výsledok.... ked som ho robila, ninka čumákovala na stoličke, pištala, musela som ju na chvilu zobrať na ruky, nech si pomieša vareškou.... úplne nadšená bola a zrazu mi tááku slinu do cesta hodila, že dovi-dopo 😀 😀 tak ak budu koláče dobré, budem vedieť prečo 😉

monky1
15. dec 2010

@ellysa no aka musi byt zlata, ked uz rajzuje z izby do izby .... to my zatial len ako hodinky okolo vlastnej osi 🙂
@riska uz nech je to cim skor 🙂 , lebo hlavne v noci mi jej jej luto, ked sa pretoci a ja zaspim 😒

monky1
15. dec 2010

@riska 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 praveze preto budu dobre
😉

riska
15. dec 2010

@lenocka84, ja mam podobný problem so 4ročným krstnaťom 😒 vieš čo je dobrá vec? stolný futbal 😉

lenocka84
15. dec 2010

@riska to uz maju

riska
15. dec 2010

@lenocka84 😠 😠 my ideme asi lego zobrať, lebo vlakov a aut na milú jarmilu

anjelicek26
15. dec 2010

@lenocka84 - 6 rocnej kludne mozes kupit sadu novych gelovych fixiek, bude vytesenaaa ze az... Sasku to najviac zabavi, svoje stale straca, ak sa to bude ligotat, tak si vyhrala 🙂 Nejake velke hracky nikdy nevies, ci sa trafis, ci to uz nema...

A 2,5 rocnemu chlapcekovi mozno nejake lego duplo... teda ak sa s tym hrava... Saska ma 4,5 a hrava sa s tym aj teraz..

@zojec - mala nema chybu 😵

@ameanda - idem sa po tych protismykacoch kuknut

Jedno od nas 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=VzrFoq_ZxNc
ellysa
15. dec 2010

@riska 😀 , len to nehovorte návštevám 😀

@lenocka84 a za akú cenu?
tej školáčke mono niečo tvorivé, teraz je milión takých hier, že vyrob si sám, alebo tak a chlapčekovi nejakú stavebnicu, alebo mne sa páčia také hračky, že napríklaf drevená papučka a nech sa učí prevliekať šnúrkya zaviazať , alebo navliekať veľké drevené guličky na povrázok...

anjelicek26
15. dec 2010

@riska - Saska dostane okrem ineho aj DVD-ka, vianocny pribeh a nova zlatovkaska tusim to je - Rapunzel - vysla, rozmyslala som aj na Tinkerbell III. Ona miluje rozpravky...

lenocka84
15. dec 2010

@anjelicek26 oni maju tak vela veci ze je problem kupit nieco zaujimvae
ju bavi hlavne hannah montana mooooje nervy
a maleho zase cars alebou roury cars

tak uvidime co tam bude ale dilema jak svet

lenocka84
15. dec 2010

@ellysa jednoznacne tvorive, nech rozvija tu svoju hlavicku, ona je dost mudre dievca,

a krpec no asi nejake lego,
mate pravdu, ale az na mieste sa rozhodnem
inak to je des ze vyberaj hracku medzi regalmi kde su len hracky

ellysa
15. dec 2010

@anjelicek26 zlatýýýýýýýý, za chvíľu sa poplazí, inak som sa najviac pobavila na tom, ako si ho vyvalila naspäť, veď počkaj ti to raz vráti, keď budeš stará a nevládna, sa budeš hodinu stavať z postele a on ťa hodí naspäť, že no mami,trénuj 😝

anjelicek26
15. dec 2010

@ellysa - no nech pan len trenuje, ma co dohanat 😅 😅 😅

zojec
15. dec 2010

@anjelicek26 aj barborka kukala na maxika 😀 aj sa pri tom vykakala do nocnika 😀 😀 dufam, ze sa nieco priucila.. ideme skusit 😉

bealondyn
15. dec 2010

@monky1
@mojalili no ani u nas spinkanie na brusku v ziadnom pripade, nevie sa tak ulozit, radsej bude plakat so zdvihnutou hlavickou, ako by sa mala ulozit! 😀 a ked ju nahodou drzim ako babo, tak vystraja presne to co Danko, mam pocit, ze mi padne z ruk ako sa zaklana dozadu.

inak my mame potvrdenu chripku, teplotu uz sice nema, ale sopliky katastrofa a uz aj hnacky ma hrozne. takze to nebolo len zo zubkov, aj ked to tak uplne vyzeralo. ☹ a to sme mali ist dnes na to vianocne fotenie s malymi kamaratmi, som smutna. 😢

mojalili
15. dec 2010

@bealondyn Jejda, akurat som pozerala, ze sa Danko 3x uz pokakal take riedke, co on nezvykne....a soplime uz mesiac, ani to neriesim....

Ja by som mala velmi vela veci, co kupit LILI - okrem koni, ktore zboznuje - mam pre nu LEGO farma a normal lego, z DMky kozmetiku PRincess, @anjelicek26 tie gelovky su dobry napad, musim kupit, velmi rada kresli...

anjelicek26
15. dec 2010

@ameanda - taketo asi

dievcatkovske

http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/...

chlapcenske

http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/...

Je toho na nete kopa, mne ich Saska mala rada, hlavne ked sme boli doma, len bodynko a tieto veci na kolienka cez pancusky a hotovo... ziadne nohavice sme nepotrebovali... tak jej bolo najlepsie...

anjelicek26
15. dec 2010

@bealondyn - ze chripka, jejda, hlavne sa liecte, to nie je sranda 😒

mojalili
15. dec 2010

@anjelicek26 super pancusky, velmi dobrééé, aj na SK trhu je nieco také? co myslite?
@bealondyn skore uzdravenie veru, nech ste do Vianoc OK... 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@mojalili - my mame v nemecku vsade parkety, neviem si predstavit, ze by tam stvornozkovala len tak, vsak by sa jej to smykalo - a riadne teda bez nich - aj protismykove ponozky mala stale do 1,5 roka... pre istotu

ellysa
15. dec 2010

@bealondyn juj :(, skoré uzdravenie, chúďatko
baby natočila som svoje mydielko 😉

https://www.youtube.com/watch?v=cXB0rwzOVo8
monky1
15. dec 2010

@bealondyn no teda, kde k tomu prisla? aj jej nieco predpisali??? ☹