Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa tie neviem... tak je najdolezitejsie, aby nepadali a zaroven neotlacali stehienko.. ak ma olivka tensie nozky, nemali by ju otlacat.. co som citala recenzie, tak najviac otlacaju design socks a baby legs, ale je to fakt individualne.. hoppediz maju velmi kvalitne satky, tak hadam neodflakli navleky 😀 uz sa inak tesim kedy sa moja takto zacne plazit 🙂
babyyyy radte rychlo
pre 2,5 rocnehochlapceka co kupit? aut ma po milu jarmilu
a ideme do velkoskladu ze naco sa zamerat
a pre 6rocnu skolacku???
zufalstvo cisteeeee
inak ja mam cesto na škoricové hniezda už v chladničke, no strašne som zvedavá na výsledok.... ked som ho robila, ninka čumákovala na stoličke, pištala, musela som ju na chvilu zobrať na ruky, nech si pomieša vareškou.... úplne nadšená bola a zrazu mi tááku slinu do cesta hodila, že dovi-dopo 😀 😀 tak ak budu koláče dobré, budem vedieť prečo 😉
@lenocka84 - 6 rocnej kludne mozes kupit sadu novych gelovych fixiek, bude vytesenaaa ze az... Sasku to najviac zabavi, svoje stale straca, ak sa to bude ligotat, tak si vyhrala 🙂 Nejake velke hracky nikdy nevies, ci sa trafis, ci to uz nema...
A 2,5 rocnemu chlapcekovi mozno nejake lego duplo... teda ak sa s tym hrava... Saska ma 4,5 a hrava sa s tym aj teraz..
@zojec - mala nema chybu 😵
@ameanda - idem sa po tych protismykacoch kuknut
Jedno od nas 🙂
@riska 😀 , len to nehovorte návštevám 😀
@lenocka84 a za akú cenu?
tej školáčke mono niečo tvorivé, teraz je milión takých hier, že vyrob si sám, alebo tak a chlapčekovi nejakú stavebnicu, alebo mne sa páčia také hračky, že napríklaf drevená papučka a nech sa učí prevliekať šnúrkya zaviazať , alebo navliekať veľké drevené guličky na povrázok...
@riska - Saska dostane okrem ineho aj DVD-ka, vianocny pribeh a nova zlatovkaska tusim to je - Rapunzel - vysla, rozmyslala som aj na Tinkerbell III. Ona miluje rozpravky...
@anjelicek26 oni maju tak vela veci ze je problem kupit nieco zaujimvae
ju bavi hlavne hannah montana mooooje nervy
a maleho zase cars alebou roury cars
tak uvidime co tam bude ale dilema jak svet
@anjelicek26 zlatýýýýýýýý, za chvíľu sa poplazí, inak som sa najviac pobavila na tom, ako si ho vyvalila naspäť, veď počkaj ti to raz vráti, keď budeš stará a nevládna, sa budeš hodinu stavať z postele a on ťa hodí naspäť, že no mami,trénuj 😝
@ellysa - no nech pan len trenuje, ma co dohanat 😅 😅 😅
@anjelicek26 aj barborka kukala na maxika 😀 aj sa pri tom vykakala do nocnika 😀 😀 dufam, ze sa nieco priucila.. ideme skusit 😉
@monky1
@mojalili no ani u nas spinkanie na brusku v ziadnom pripade, nevie sa tak ulozit, radsej bude plakat so zdvihnutou hlavickou, ako by sa mala ulozit! 😀 a ked ju nahodou drzim ako babo, tak vystraja presne to co Danko, mam pocit, ze mi padne z ruk ako sa zaklana dozadu.
inak my mame potvrdenu chripku, teplotu uz sice nema, ale sopliky katastrofa a uz aj hnacky ma hrozne. takze to nebolo len zo zubkov, aj ked to tak uplne vyzeralo. ☹ a to sme mali ist dnes na to vianocne fotenie s malymi kamaratmi, som smutna. 😢
@bealondyn Jejda, akurat som pozerala, ze sa Danko 3x uz pokakal take riedke, co on nezvykne....a soplime uz mesiac, ani to neriesim....
Ja by som mala velmi vela veci, co kupit LILI - okrem koni, ktore zboznuje - mam pre nu LEGO farma a normal lego, z DMky kozmetiku PRincess, @anjelicek26 tie gelovky su dobry napad, musim kupit, velmi rada kresli...
@ameanda - taketo asi
dievcatkovske
http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/...
chlapcenske
http://www.baby-walz.de/dmc_mb3_search_pi1.num/...
Je toho na nete kopa, mne ich Saska mala rada, hlavne ked sme boli doma, len bodynko a tieto veci na kolienka cez pancusky a hotovo... ziadne nohavice sme nepotrebovali... tak jej bolo najlepsie...
@bealondyn - ze chripka, jejda, hlavne sa liecte, to nie je sranda 😒
@anjelicek26 super pancusky, velmi dobrééé, aj na SK trhu je nieco také? co myslite?
@bealondyn skore uzdravenie veru, nech ste do Vianoc OK... 🙂
@mojalili - my mame v nemecku vsade parkety, neviem si predstavit, ze by tam stvornozkovala len tak, vsak by sa jej to smykalo - a riadne teda bez nich - aj protismykove ponozky mala stale do 1,5 roka... pre istotu
@bealondyn juj :(, skoré uzdravenie, chúďatko
baby natočila som svoje mydielko 😉

@zojec no presne tie som obzerala, čo si napísala posledné 🙂
mne je už tiež hore ale po pol hodine, no ráno máva taký kratší spánok
a inak oli sa mi vôbec nedáva na 4, asi jej to lozenie stačí, už je ako namydlený blesk, ma zbadá, že idem do kuchyne, zvískne, naštartuje sa a za chvíľu ma už ťahá za tepláky