Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dakujeme, budeme sa liecit, nastastie dnes jej je lepsie ako vcera, az na tu hnacku teda. 😒 lekar sa tvaril, ze to neni nic vazne, za par dni to prejde, ze je teraz toho vela...mam jej dalej davat sirupcek paracetamolovy a dal mi take kvapky, aby sa jej lepsie dychalo... kamoskina dcerka mala pred 2 tyzdnami tiez nejaky virus, hnackovala a grckala vela a nechcela nic papat, tak skoncili na infuzkach v nemocnici. ☹ moja uz nastastie negrcka a papa aspon moje mliecko, aj ked nic ine nechce, nevadi.
@ellysa Olivuska je uzasnaaaa a tie vlasky, krasna, uz sa tesim, ked aj moja tak bude lozit, zatial robi len kliky. 😀
@anjelicek26 tie podkolienky s chranicmi, ci ako to mam nazvat, su super! videla si to niekde aj v UK? ja teda zatial nie...pokukam.
bože už tu nič nedávajte, ma muž z domu vyhodí, keď budem toľko kupovať
@ellysa no ja nemam slov - ako keby bola o 2 mesiace starsia 😵 😵 😵
kamoskin maly v 6. mesiacoch dostvornozkoval k postielke a chytajuc sa tych tyciek sa postavil - len som kukala 😲 😲
@zojec daj kuscok zo svojej sikovnosti 😀 😀 😀 .. ja tak maximalne gombik prisijem 😀
@mojalili rozky napecene??? moje cesto je este v chladnicke, ale Elinka nakoniec isla von s tetou, tak sa idem do toho pustit
@anjelicek26
zlaty je malicky 🙂 to piskanie poznam 🙂
@zojec - sikula, ja dufam, ze mne ho donesie jezisko, mal ho na zozname, tak snad na to bude mysliet.
@bealondyn - este som ich nevidela, ale po pravde som ani nehladala, objednam ich teraz a niekedy cez vianoce mi dojdu, ked budeme v DE..
@ellysa - ale nevyhodi, vzdy musis argumentovat, ze ostatne baby kupuju este ovela viacej 😅 Deticky treba rozmaznavat, ved koho ineho...
@zojec sikulka 🙂
@anjelicek26 no kukla som next aj mothercare na nete a nic take nemaju, asi to tu nepoznaju, nevadi.
@monky1 - ja som mala ako Olivku mala Sasku, ta tiez v 6 mesiacoch presne zacala liezt, v 7 stala a obchadzala nabytok, proste parada.... Max mi oproti nej prijde ako uplna lemra.
To mi pripomina, ze kamoska vcera pisala, ze jej presne 9 mesacny syncek zacal sam chodit. Ten v 5 mesiacoch lozil, v 6 stal, v 7 stvornozkoval... a ma len 6 kilo 😅 Taky krpec, je sranda to pozorovat...
@anjelicek26 Gratulujem k otacaniu!!! Musi to byt super pocit, snad sa ho aj ja raz dozijem 😉
@anjelicek26
@zojec
baby, vy vsetko najdete 🙂 vdaka!, uz nakupujem 🙂
@ameanda 😀
@anjelicek26 mali by nas za to platit 😀 😀 😀
@anjelicek26 Tie topanocky su super, to su ako liliputi? A to ze ma Max vacsiu nohu znamena, ze bude vyssi, ved je nejaky chlap 😉
inak ma napadlo, ze su aj take 3D fixky na textil, z ktorch sa robi aj tato protismykova uprava, dava sa to vypiect do rury.. ale este som neskusala.. mohlo by sa to fajn aplikovat aj na kolienka.. odstrihnut ponozky, urobit navleky, a na kolienka nakreslit.. xi xi som si zas vymyslela 😀
no hej je šikulka, už sa mi tiež začína dvíhať v postieľke a o nábytok ale zatiaľ sa len tak nadvihne, myslím si, že začne chodiť tak normálne okolo roka 🙂
my chodíme už na druhý kurz na plávanie s jedným chlapčekom, ja som si vždy myslela, že on je tak o mesiac starší, je dokonca menší od Olivie, pýtala som sa jeho maminy, že či už sedí, že ešte nie, že sa trošku stavia na 4, ale inak nič a potom povedala, že má 11 mesiacov 😕 , tak som bola na moju hrdá, že aká je šikovná , ale možno ona ostane pri partizánovi do roka 😀

@ellysa - jeeej sikulka malinka 😵 😵