icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@ellysa - jeeej sikulka malinka 😵 😵

zojec
15. dec 2010

@ellysa paradna je.. 😀 fakt ako partizan.. xi xi..
@bealondyn skore uzdravenie prajem..

bealondyn
15. dec 2010

dakujeme, budeme sa liecit, nastastie dnes jej je lepsie ako vcera, az na tu hnacku teda. 😒 lekar sa tvaril, ze to neni nic vazne, za par dni to prejde, ze je teraz toho vela...mam jej dalej davat sirupcek paracetamolovy a dal mi take kvapky, aby sa jej lepsie dychalo... kamoskina dcerka mala pred 2 tyzdnami tiez nejaky virus, hnackovala a grckala vela a nechcela nic papat, tak skoncili na infuzkach v nemocnici. ☹ moja uz nastastie negrcka a papa aspon moje mliecko, aj ked nic ine nechce, nevadi.
@ellysa Olivuska je uzasnaaaa a tie vlasky, krasna, uz sa tesim, ked aj moja tak bude lozit, zatial robi len kliky. 😀

bealondyn
15. dec 2010

@anjelicek26 tie podkolienky s chranicmi, ci ako to mam nazvat, su super! videla si to niekde aj v UK? ja teda zatial nie...pokukam.

zojec
15. dec 2010

inak ste tu minule hovorili o mufe.. 🙂 tak sa idem pochvalit aky som spichla ja 😉 😉

ellysa
15. dec 2010

bože už tu nič nedávajte, ma muž z domu vyhodí, keď budem toľko kupovať

ellysa
15. dec 2010

@zojec krááááááááááááásnyyyyyyyyyyyy,

ameanda
15. dec 2010

@zojec
dik za linky
bombova je Barborka 🙂

ameanda
15. dec 2010

@monky1
Matusko si tak polezka oddychne, ked je pridlho na brusku
naberie za par sekund energiu a uz sa dviha opat 😉

mojalili
15. dec 2010

@zojec Dakujem 😉 😉 😉
@ellysa Sikulka, musi mat velmi pevne rucky 😵 😵 😵

monky1
15. dec 2010

@ellysa no ja nemam slov - ako keby bola o 2 mesiace starsia 😵 😵 😵
kamoskin maly v 6. mesiacoch dostvornozkoval k postielke a chytajuc sa tych tyciek sa postavil - len som kukala 😲 😲
@zojec daj kuscok zo svojej sikovnosti 😀 😀 😀 .. ja tak maximalne gombik prisijem 😀
@mojalili rozky napecene??? moje cesto je este v chladnicke, ale Elinka nakoniec isla von s tetou, tak sa idem do toho pustit

ameanda
15. dec 2010

@anjelicek26
zlaty je malicky 🙂 to piskanie poznam 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@zojec - sikula, ja dufam, ze mne ho donesie jezisko, mal ho na zozname, tak snad na to bude mysliet.

@bealondyn - este som ich nevidela, ale po pravde som ani nehladala, objednam ich teraz a niekedy cez vianoce mi dojdu, ked budeme v DE..

@ellysa - ale nevyhodi, vzdy musis argumentovat, ze ostatne baby kupuju este ovela viacej 😅 Deticky treba rozmaznavat, ved koho ineho...

bealondyn
15. dec 2010

@zojec sikulka 🙂
@anjelicek26 no kukla som next aj mothercare na nete a nic take nemaju, asi to tu nepoznaju, nevadi.

anjelicek26
15. dec 2010

@monky1 - ja som mala ako Olivku mala Sasku, ta tiez v 6 mesiacoch presne zacala liezt, v 7 stala a obchadzala nabytok, proste parada.... Max mi oproti nej prijde ako uplna lemra.

To mi pripomina, ze kamoska vcera pisala, ze jej presne 9 mesacny syncek zacal sam chodit. Ten v 5 mesiacoch lozil, v 6 stal, v 7 stvornozkoval... a ma len 6 kilo 😅 Taky krpec, je sranda to pozorovat...

niga
15. dec 2010

@anjelicek26 Gratulujem k otacaniu!!! Musi to byt super pocit, snad sa ho aj ja raz dozijem 😉

ameanda
15. dec 2010

@anjelicek26
@zojec
baby, vy vsetko najdete 🙂 vdaka!, uz nakupujem 🙂

zojec
15. dec 2010

@ameanda 😀
@anjelicek26 mali by nas za to platit 😀 😀 😀

ameanda
15. dec 2010

@zojec
klobuk dole! teda mat take sikovne ruky...
neberies objednavky? 🙂

niga
15. dec 2010

@anjelicek26 Tie topanocky su super, to su ako liliputi? A to ze ma Max vacsiu nohu znamena, ze bude vyssi, ved je nejaky chlap 😉

zojec
15. dec 2010

inak ma napadlo, ze su aj take 3D fixky na textil, z ktorch sa robi aj tato protismykova uprava, dava sa to vypiect do rury.. ale este som neskusala.. mohlo by sa to fajn aplikovat aj na kolienka.. odstrihnut ponozky, urobit navleky, a na kolienka nakreslit.. xi xi som si zas vymyslela 😀

niga
15. dec 2010

@monky1 "Ze kazde deculo vie nieco ine" - a co vie moj Max? - len rozprava a usmieva sa 😀

zojec
15. dec 2010

@ameanda 🙂 tie nity co mam nie su bohvieco, lebo je to dost hrube :( takze na toto neberiem 😉 nebudem sa za to hanbit.. ale dufam, ze nam to tuto zimu vydrzi , inak je to brutalne jednoduche 😉 vyroba cca 30minut

niga
15. dec 2010

@ellysa Krasna oliv, taka je velka.... A super kolaciky...mnam

zojec
15. dec 2010

@niga 😀 😀 bude z neho maly myslitel...

ellysa
15. dec 2010

no hej je šikulka, už sa mi tiež začína dvíhať v postieľke a o nábytok ale zatiaľ sa len tak nadvihne, myslím si, že začne chodiť tak normálne okolo roka 🙂
my chodíme už na druhý kurz na plávanie s jedným chlapčekom, ja som si vždy myslela, že on je tak o mesiac starší, je dokonca menší od Olivie, pýtala som sa jeho maminy, že či už sedí, že ešte nie, že sa trošku stavia na 4, ale inak nič a potom povedala, že má 11 mesiacov 😕 , tak som bola na moju hrdá, že aká je šikovná , ale možno ona ostane pri partizánovi do roka 😀

niga
15. dec 2010

@mojalili Krasne deticky - a ten kukuc. Velmi sa tesim, ze Danko uz v noci spinkava, ono to asi citia deti, ze maminka je uz kaput 😉

ameanda
15. dec 2010

@niga
🙂 fesi, aka dlha ofina, to si mu dala nadpojit? 🙂

@zojec
no mne by taka vyroba trvala 3 dni minimalne a odhodlanie aj 2 mesiace 🙂
takze uz ides aj na navleky na kolienka? 🙂

hori
15. dec 2010

@monky1 preeesne... moja to vcera urobila prvykrat, ze si na brusku lahla... ale nezda sa mi, ze by si to chcela zapamatat... inak na brusku cumakuje a ked uz nevladze, tak ruciiii...

ellysa
15. dec 2010

@niga krásna fotka, sa tvári už ako na maturitné oznámenie 😀