icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bealondyn
15. dec 2010

@sportpark zabudla som tam napisat, ze ked niekomu na rukach plackala, tak jasne, ze som ju brala k sebe, nenechala som ju nech si zvyka alebo co...teraz uz neplace nikomu nastastie. 🙂

anjelicek26
15. dec 2010

@sportpark - viem, ze pri Saske mi to vadilo, hlavne cudzi ludia, moja rodina ani tak nie... pri Maxovi som rada, ze si ho niekto na chvilu vezme, on u nikoho neplace.

bealondyn
15. dec 2010

@anjelicek26 fiha, tak to by som kavu neskusala. 😖 moja nastastie okrem tych vajicok na nic nereaguje zle, ani na kapustu, fazulu, kavu..nic.

@zojec ja som tiez byvaly fajciar a teraz mi to hrozne vadi, hlavne ked sme boli na slovensku v kaviarnach, tak som mala hrozne nervy, tu je to zakazane, tak som si odvykla, uz aj tam by to mohli zakazat. 🙄

anjelicek26
15. dec 2010

@bealondyn - Maxa ide roztrhnut ak si dam co i len bobulku hrozna, hrusku, slivku, cibulu, kapustu, vajicko, ak si dam co i len hlt koly, tak nespi, ak si dam cappucino, tak nespi (a to si robim polku toho praskoveho, nie cele a dolievam mliekom), aj z cierneho caju ma dost problem. On je nejaka citlivka. Aj ked ja kava - tiez vydrzim celu noc byt hore a nemusim sa nijako snazit. Toto ma po mne 🙄

miculienka
15. dec 2010

@sportpark - tak ja mám tvoj problém každý deň, my bývame v jednom dome, ale niekedy mi aj dobre padne keď mi ju pobaví, ale viem, že keď mám blbú náladu, tak mi vadí všetko 😝 , ja mojej sv. nemôžem nič povedať, lebo sa hneď urazí, je strašne citlivá, hneď by plakala, že jej nechcem malú dať a tak, neviem ako tvoja je na tom, ja som to raz povedala, že sa mi nepáči, keď ju stále navlačuje a pri každom mrnknutí hneď berie a vraví jej - ty moje chúďatko malé - a bolo zle, tak teraz som ticho, keď mám blbú náladu a stráášne mi vadí všetko, tak sa radšej zdekujem niečo robiť a ona nech ju nosí ako chce, nakoniec malá skončí aj tak u mňa, matka je matka a dieťa to vie, inak pevné nervy ti prajem, ja si ich cvičím každodenne 😵 no a ako píše @zojec , tiež neznesiem keď na ňu šušle 😠

sportpark
15. dec 2010

no budem to musiet zvladnut asi,a hovorit asi nie tiez je dost citliva...a plakala by...vadi mi len to suslanie na malu.....desne uz sme jej to hovorili aj s muzom no desne......nic furt sa k tomu vrati..

ellysa
15. dec 2010

no baby inak odvtedy, čo ma malá vyhodila z izby a zaspala sama, tak sa jej už samej skoro vždy podarí zapsať, síce sa aj pol hodinu ešte hrá v postieľke, demontuje vysielačku, strháva hniezdo 😀 , ale potom sa tak unaví, že zaspí, aj teraz som ju tam mechala, vykrikovala, nakoniec začala mrnčať, tak som prišla ale len som jej dala dečku a spala, asi jej bola zimka, tak ma volala, dúfam, že teda aspoň toto sa naučí, večer ju tak nenechávame, lebo plakáva, ale asi je to chyba, lebo aj cez deň keď pri nej ostanem nebude spať, chce sa hrať a vymýšľa, tak asi ju dnes skúsim nechať samú aj večer, že čo to spraví

anjelicek26
15. dec 2010

@sportpark - deti maju okolo 8 mesiacov separacnu uzkost, skoro vsetky a to trva u niektorych az do 1,5 roka, ani na zachod od nej nebudes moct odijst a u svokry bude revaaat na lesy... ja som myslela, ze mam na sebe prisavku, ani tatovi, ani nikomu, len mama, mama, mama, desneeee...

Hm a suslanie a blba rec... keby si pocula, ako s nim hovori Saska. Milionkrat jej mozem vraviet, ze je to normalny clovek, ze sa ma naucit normalne rozpravat, aj tak s nim stale hovori nununu, tututu, vysoky pisklavy hlas, no katastrofa, ale totalne.

ellysa
15. dec 2010

ale je to sranda, že vlastne si to ona sama vypýtala, že chce byť sama, asi musí dieťatko na to dozrieť

bealondyn
15. dec 2010

@ellysa super, nech je to vydrzi, ja by som sa tiez potesila, keby vedela sama zaspavat. 😉

a na moju malu nastastie nikto nesusle, len moja mama je z nej taka paf, ze vzdy okolo nej narobi halo a potom sa mala zlakne a place, tak to jej vzdy poviem, nech sa ukludni, ze mala sa boji. ale ze by som mame alebo svokre povedala, nech si ju na ruky neberu, to nie, ved aj oni ju velmi lubia a chcu si ju uzit a popestovat...asi by ma bolelo, keby mi raz moja dcera povedala, ze si nemozem vnucatko zobrat na ruky. 😔 vobec nechcem odsudzovat mamicky, ktorym to vadi, ale ja sa snazim vzit aj do koze toho druheho.

niga
15. dec 2010

Tak baby, dnesny spanok 11,15-15,15 - len cumim...

ellysa
15. dec 2010

tak medovničky hotove

ellysa
15. dec 2010

@niga fíííííííha toho sa ja už nedožijem

anjelicek26
15. dec 2010

@niga - a ze Max nic nevie... vie krasne spat!!! Kde sa na neho ostatne junovcata hrabu 😉

ellysa
15. dec 2010

@anjelicek26
@niga myslíte, že je to tým meno? 😉

anjelicek26
15. dec 2010

@ellysa - myslis? Tak to poto vies, ake meno dat synacikovi, keby raz nejaky bol 😅

Baby u nas je vonku taaaak, hnusne, zasa tipujem 15:15 zacne prsat. To totiz kakzdy den, ked idem po Sasku. Ja tak milujem zmoknut 😠

bealondyn
15. dec 2010

no baby, my uz mame davno vybrate meno Max pre chlapceka, az raz nejaky bude, takze teraz ma uz nikto neodhovori! 😀

@anjelicek26 cez vikend ma zase hrozne snezit, tak sa "tes"! 🙄

ellysa
15. dec 2010

@anjelicek26 no už nad tým uvažujem 😉
inak baby som ostala v šoku, ste vedeli, že tá trafená Martina z "Farmár hľadá ženu", má 28 rokov?ja som myslela, že aspoň 45 😕

niga
15. dec 2010

@ellysa Ale dozijes, to su take fazy, aj ja uz som mnohymi presla. Ale dnesny spanok som este nezazila.
@anjelicek26 Ked sa ma ine mamicky spytaju ci uz sa pretaca, odpoviem: "Nie, ale keby ste videli ako spinka" 😀
Prajem vela slniecka.

monky1
15. dec 2010

@anjelicek26 aj hanka bola v tom case na mne nonstop nalepena, ale ja to pripisujem tomu, ze sme boli 4 mesiace celkom same - len my dve, bez manzela, dokonca ani s rodinou sme sa nestretavali - asi len 3x ..... 24 h len ja a ona .... sa divim, ze mi nesvihlo

a aj ja mam napecene ....@mojalili - mne vysli na jednotku - ziadne velke kravy 😀 😀 😀 😀 😀

anjelicek26
15. dec 2010

@bealondyn - no nech si snezi, my uz budeme v nemecku 😅 😅 😅 Letime v piatok o piatej 🙂

A Max je krasne meno 🙂 Nas je Maximilian 🙂 Kamoska ma Maxima, to je tiez pekne 🙂

Idem ja po tu malu...jasne...zacina kvapkat... ze sa divim 🙄

niga
15. dec 2010

@ellysa 28? Nevymysla si aj to? Aspon vidime co robi dobry make-up 😀

niga
15. dec 2010

@anjelicek26 Plne suhlasim s nazorom o mene, aj ked my sme sa na nom zhodli az pri ceste do porodnice. 😉

ellysa
15. dec 2010

@niga neviem, to má na bleskovkách napísané 😅

a tu moja malinká, ďalšia fotka od krstnej

niga
15. dec 2010

@ellysa Krasa Oliv a zrucne ruky pri Photoshope - uzasna kombinacia. Nadherna je.

monky1
15. dec 2010

@ellysa myslis tu ruzovu diskogulu z holyvooooodu, co doma nehresia??? 😀 😀 😀
malinka krasna je

zojec
15. dec 2010

@ellysa rokov 28 a rozum tak na 8.. tolku primitivitu som pokope uz davno nevidela a este ju vie aj spenazit... ale aj to jej isto musel niekto poradit ... namalúvana chudera 🙂

chani
15. dec 2010

tak sme dnes 2.den papali spenatik so zemiacikom, za obet padlo 110 uzasnych ml 🙂 a prve spenatove nadelenie bolo teraz v plienke, to je aroooooma 🙂

no a ja mam za sebou prvu navstevu zubara za sebou - 1 zub = 43 evry a to nie posledny krat 27.1. pokracjeme, ale ta bolest, ani hryznut na to, zubarko skoncil kusok od nervu, taky bol ten chnusak kaz pod polombou hlboky eeee

julinka2787
15. dec 2010

my sme dnes dali 160ml!!! skoro som odpadla. a to som už viac nemala, možno by sprášila aj viac... 😅 a boli sme na nožičky (na sono prvé), ak nerátam sono v pôrodnici... doktorka ma zdrbáckala, že ako je možné, že som s ňou ešte nebola... ale mne to nikto nekázal, ani ma nik neposlal. akurát v pondelok to napadlo našu pediatričku na poradni, že či sme boli na druhej kontrole už. nuž neboli sme ani na prvej, tak že ona na to zabudla! 😠 ale máme ich chvalabohu v poriadku. a to nikdy nemala okrem jednorázovky ďalšiu plienočku. takže po mne kĺbiky mať nebude. aspoňže to. 😝 jáááj a ešte som chcela, máme 7,77kg!

niga
15. dec 2010

Ahojte,maly vazi 7535g, za posledny mesiac priberal 95g/tyzden, takze prikrmy zatial neriesim.
@julinka2787 mala si stastie s klbikmi, tie kontroly su opodstatnene. Ale hlavne, ze je vsetko OK.