icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
16. dec 2010

@fatimuska ja som zistila ze ma hryzie ked sa chce hrat, proste nechce papat a dava mi tym najavo ze mu "nasilu" dam cicku... a robil to asi mesiac v kuse potom prestal, teda vychytala som muchy 😀 😀 tento tyzden ma zase uhryzol ale tak ho odtiahnem, zjacim od bolesti ten sa tomu rehoce, zvysim hlas ze nono, to nesmies bude dadada a cicku mu nedam potom 🙂

deniskateniska
16. dec 2010

@lenocka84 aj ja dam mojho sediet, ale ide o to ze sam sedi pekne a nepodkladam ho vankusmi, ved sami deti zacnu sediet az ked zacnu lozit, ako by sa inak dali do sedu, ved to je chore... to co je za doktorka.. kks, riadna krava 😠

ellysa
16. dec 2010

@lenocka84 aj podľa mňa je to hlúposť, nemôžeš mu zakázať robiť niečo, čo vie, len preto, že to nie je podľa tabuľky 🙄 a nechápem, prečo ho berie ako 6,5 mesačného, však by mala byť rada, že všetko dobehol

lenocka84
16. dec 2010

@deniskateniska ale to je vraj spravny postup
najprv lozit a sam aby sa posadil, aby nepreskocil fazu ze sa sam posadi
to mi viacero dr pvoedalo nezavisle od seba

lenocka84
16. dec 2010

@ellysa len oni su ambulancie pre predcasne narodenych
pre nich je dolezity povodny termin, nie ten kedy sa narodili
ale logicky, aj ked sa dieta skor narodi zacina hned papat,

deniskateniska
16. dec 2010

@lenocka84 ako ja ich mozem vies co... tak keby som toho mojho nedala sediet, tak nic nerobim len ho vlacim na rukach bo mi lezat nechce, polezi, znudi ho to, potom brusko a potom co cely den ruky? dam ho sedkat, sam sa hra, ja si aj v klude mozem odist, a ked je unaveny, nechce sa mu vykryt pad, proste nechce sa mu uz balancovat tak "spade" a vlastne sa da na bok alebo niekedy na brusko....

weirdo
16. dec 2010

@riska - dakujem, kuknem 🙂
@anjelicek26 - a maxi cosi nerobi 9-36kg? Sice nikdy nehovor nikdy, ale auto nechceme 😉, mali sme, predali sme a sme spokojni ako sme 🙂. Ale dakujem za radu.

lenocka84
16. dec 2010

@deniskateniska ved prave, my to iste
len ma to mrzi, ze clovek sa snazi a furt je rovnaky debil

ellysa
16. dec 2010

@lenocka84 no však práve, nehovorím, že je to doki naprd, ale asi moc tabuľková

lenocka84
16. dec 2010

@ellysa tito z rizikovych su vsetci taky, ale fakt do jedneho

deniskateniska
16. dec 2010

@lenocka84 ved nemame titul a vystudovanu medicinu tak sme hovno (sorry za vyraz, ale je to tak )

deniskateniska
16. dec 2010

@lenocka84 nechapem ako moze brat tabulkovo babo, ktore sa nenarodilo tabulkovo ale predcasne... nechapem 😠

lenocka84
16. dec 2010

@deniskateniska no a ona ho radi do tabulky podla datumu kedy sa narodit malo

mojalili
16. dec 2010

@lenocka84 Lenocka , a to je aka tazka nadvaha? A este vacsia blbost, co povedala doktorka. My sme mali v 6. mesiacoch 8,5 kg....
Patko ti krasne napreduje a to mozes byt stastna maminka, ser na lekarky, tie vedia len zdeptat...

lenocka84
16. dec 2010

@mojalili ako ja ju uz neriesim
a to je dobre ze som nepovedala co vsetko uz ma v prikrmoch bo to by ma rovno prizabila
ona ze zeleninka neuskodi,

mojalili
16. dec 2010

Ahojte kočky, tak mame besiedku za sebou, deticky boli uzasne, ucitelka s nimi nacvicila super program..
@monky1 dnes sa mi rohlicky krasne vydarili, super 😵 😵 😵

Dnes som toho postihala, uz som nachystala do rohu stromcek, musela som ale PC stol odpratat k LILI do detskej, ta ma z neho radost, oblozila si ho ako chlebicek...zajtra ideme zdobit s LILI stromcek.

Danko dnes spal az od 11 - 14tej a potom nic. Tak teraz som ho umyla dala kasu a zalomil...dala som ho do spacieho vaku, doobeda v nom krasne vydrzal..a teraz je v nom tiez, krasne spinka...len dokedy... ☹
Ale zajtra budem doobeda spat, uz naozaj...som si povedala...

ellysa
16. dec 2010

@mojalili Lili aká fešanda, Oli už tiež spí ale aj mrnčí, takže nič nové nás nečaká 😒

riska
16. dec 2010

@mojalili, jemine, aká je zlatá 😵 😵 😵 ja sa normalne tešim na takéto škôlkárske besiedky 😵

lenocka84
16. dec 2010

@mojalili kocicaaaa

@ellysa boze tvoja Olivka je uzasna, a tie kukadlaaaaa

riska
16. dec 2010

@ellysa, krááásna okana 😵 to je aktualne foto?

mojalili
16. dec 2010

@ellysa Oliv ma uzasne kukadla, naaaadherneeee. Vlasky ani nehovorim, kraaaaaasne 😵 😵 😵

Lili strasne rada vystupuje, ved ju tam bolo najviac pocut 🙂

ellysa
16. dec 2010

@riska nie nie dva mesiace stará, len mi ju až teraz švagriná poslala

riska
16. dec 2010

@mojalili 😀 😀 😀 si pamatam video, ktoré si tu volakedy davala, ako lili vyspevovala a danko jej sekundoval...som sa na tom bavila 😎

zojec
16. dec 2010

@ellysa paradna je, okana 😉

bakatuska
16. dec 2010

ahojte
som tu dlhoooooo nebola ale obcas si vas precitam ale nedocitam 😀
baby je tu este niektora co nedokrmuje? lebo ja este nie a dokina nam kazala az za mesiac zacat
Dominik vazi 6820g 68cm a uz lozi teda sa plazi 😀 ale dava sa aj na kolienka a posuva sa napriklad dnes bol odlezeny z obyvacky do kuchyne 🙂

bakatuska
16. dec 2010

@mojalili Lili je kocka a tusim je ostrihana 🙂

@ellysa Oliv je fakt zlatucka 😉

ameanda
16. dec 2010

@mojalili
@ellysa
kraaasne babule! 🙂

deniskateniska
16. dec 2010

@bakatuska az za mesiac zacat s prikrmami? ved to budete mat 7 mesiacov... 😕

bakatuska
16. dec 2010

@deniskateniska vsak preto sa pytam 😉 ale na druhej strane zase sa hovori az od ukonceneho 6 mesiaca 😉

anjelicek26
16. dec 2010

@bakatuska - ved uz mate ukonceny 6 mesiac - 6*30 dni... teraz uz mate siedmy mesiac zivota... ked ma dieta 4 tyzdne, uz ma ukonceny prvy mesiac... tak to treba pocitat.

Maly je sikulo 😵