icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julinka2787
17. dec 2010

@monky1 jééééjda, to je aké zlaté!!! 😀 😀 😀 no mamíííí a teda porodíííš??? 😀 😀

deniskateniska
17. dec 2010

@fatimuska
@ellysa ako ja mam teraz take depky... maly je zly ako cert, stale mrnci vcera som ho nechala revat proste som nemala silu ho nosit ☹ dnes mi ryza prihorela - prvy krat v zivote aj to pre maleho tak bude papat az poobede ☹ a keby ste videli ako mam doma, totalny bordel.. hruza.. som naladovejsia ako v tehu ... s muzom ani neviem kedy som na nho normalne rozpravala som nervozna totalne a stale ☹

deniskateniska
17. dec 2010

@monky1 😀 😀 😀 😀 😀 😀

monky1
17. dec 2010

@julinka2787 poslala som ju za tatkom, hehe 😀 , ze co on na to povie 😉

bealondyn
17. dec 2010

@ameanda nemas zaco 😉
@ellysa to si aj ja hovorim casto, ze jedno dieta uplne staci, hlavne teda v noci. 😀 ale potom si uvedomim, akych mam 2 uzasnych bratov a ze nechcem, aby malinka bola jedinacik, tak na jedno sa este necham ukecat. tak za 2 roky snad. 😀

@julinka2787 neskusali ste odvzdusnit radiator? mozno je problem len v tom, ked ostatne su fajn a len v spalni je chladno. 😕

inak moja mala odvcera sama sedi! 😵 ja som ju davala len do pololahu v takej hracke na sedenie, je to ako nafukovacie koleso potiahnute latkou, tam sa hravala (teda hracky odtial s radostou vyhadzuje) a sama sa zacala tahat do sedu a uz tam len sedava. a ked strati rovnovahu, tak sa nic nestane...aj ked ju uz posadim mimo toho, tak vydrzi...

fatimuska
17. dec 2010

@deniskateniska no s mm som nespala vyše mesiaca, čo je už čo povedať, a tiež len po ňom vrčím a on tiež nie je 2x príjemný, ale vždy si tak poviem, že toto je dno a opäť bude len lepšie🙂tak rátam do Vianoc sa budem zas škeriť🙂

lenocka84
17. dec 2010

@fatimuska ved to robi aj mne Patko, sedi krasne sam opytaj sa @mici111 sak ho vidi min. 2x do tyzdna
len v tom momente ma to nenapadlo bo som bola celkovo vytocena

monky1
17. dec 2010

@bealondyn to je kraaaasne, jeeeeeej ... zlata je 😵 😵

fatimuska
17. dec 2010

@lenocka84 no tak to sa nedá zakázať🙂

veve2211985
17. dec 2010

Ale nam sa už tlačia spodne zubky🙂@lenocka84

julinka2787
17. dec 2010

@bealondyn radiator je v pohodke. len ja mám izbu úplne okrajovú. čiže dve steny mám vlastne roh baráku. a radiatory v iných izbách sú takisto teplé. a ešte v iných izbách sú dvojplechové a ja mám len jednoplech... 😠 no rozmýšľali tí komunisti, keď stavali náš barák. akurát idem zisťovať či si môžem vymeniť radiator. neviete niektorá?? nemenili ste v družstevnom byte radiatory za nové?? či potrebujem nejaké povolenia o bytového alebo čo...

ellysa
17. dec 2010

ani ja sa veľmi Vianočne necítim, teším sa len na to, že dám malej darčeky 🙂 asi to všetko na mňa doľahlo, takéto pocity som mala keď bola malinká pár týždňová a ja som od únavy nevládala oči otvoriť, čo som ich mala také napuchnuté, no keď si pomyslím, že toto ešte nie sú problémy, že horšie bude až budú v puberte 😝 ...

deniskateniska
17. dec 2010

@julinka2787 viem ze sused menil radiatory v byte.. treba odstavit celu stupacku tusim, takze to asi budes musiet riesit s dakym domovnikom alebo dakym 😉
@fatimuska mna to tak serie, bo pride vecer z prace, bo taha a ja na nho len ziapem... 😠 no ja dufam ze to prejde, bo asi zosaliem z toho alebo co. 😠

ellysa
17. dec 2010

@bealondyn šikulka

deniskateniska
17. dec 2010

@ellysa asi mame krizu daku alebo co, ja som si fakt myslela ze som sama taka, ale vidim ze nie 😅 😔

anjelicek26
17. dec 2010

Babulky drzte palce, my o hodinku vyrazame smer letisko. Nech prosim prosm nesnezi a nestvrdneme niekde 🙄

fatimuska
17. dec 2010

@anjelicek26 držííííme

deniskateniska
17. dec 2010

@anjelicek26 stastnu cestu 😉

julinka2787
17. dec 2010

@anjelicek26 jasné že držíme!!! a prajeme suprovú vianočnú dovolenku vo svojom vynovenom domčeku!! 😀 😝

lenocka84
17. dec 2010

@fatimuska tak da sa zkazat do dvihanie do sedu, ale viem co robi ked ho nedam aspon obcas, rici jak saleny

ellysa
17. dec 2010

@anjelicek26 tak nech nikde nestvrdnete a šťastnúúúúúúúúúúúúúú cestuuuuuuuuuuuuuuuuu

hori
17. dec 2010

@takyna nemame ho diagnostikovany, lebo sme neboli na vysetreniach, ale ja si aj tak myslim, ze je to reflux ako vysity... no vsade sa pise, ze to prejde samo... ono je pravda, ze po prikrmoch grcka menej... tak cakam, uvidim, ci sa to zlepsi, ked bude mala vediet sediet...

takyna
17. dec 2010

@anjelicek26 šťastnú a pohodovú cestu 🙂
Ja idem práve mesko malej skusit som zvedava ci mi ho spapka 🙂

lenocka84
17. dec 2010

@takyna ake masko ides davat?
nas caka ryza a kuracie na brokolici a kukurici

ellysa
17. dec 2010

@lenocka84 a ty ešte mixuješ, či už Paťkovi len pučíš? A kukuričku dávaš mrazenú?

bakatuska
17. dec 2010

caute baby dakujem za odpovede a zajtra uvarim mrkvu vsak ja som uz tiez bola pripravena ze tento mesiac zacnem prikrmovat ved aj domacu zeleninu som pozhanala 😀
dnes este vybehnem kupit nejaku kasu a zacnem aj s nou lebo som sa pozerala ako som to mala pri Barbarke a tu som uz teraz v pohode prikrmovala

@monky1 a co tatko na to? bude este jedno???

@bealondyn jeeeej kolko hraciek mate a mala je zlata
a este tie navleky na kolienka mam aj ja (som dostala od kamosky) ale este som ich malemu nedavala

bealondyn
17. dec 2010

dakujeme 😵
no ona ma strasne vela hraciek, ale vacsinu dostala. 😝
@monky1 Hanka podarenaaaa a co povedal tatko? ze este braceka mamina porodi a hotovo? 😀

inak ja som si isla s malou lahnut, spali sme hodinku a medzitym strasne nasnezilo! 😲 predtym nikde nic a zrazu vsetko biele...predpokladam, ze @anjelicek26 to bude mat s komplikaciami, ked uz v londyne je takto a ona je severnejsie...kazdopadne stastnu cestu a nech tu nezostanete trcat! 😕

deniskateniska
17. dec 2010

@lenocka84 ale ved kukuricu nestravi ani dospelemu cloveku nie ? 😕

takyna
17. dec 2010

@lenocka84 dnes som skusila prvy krat , iba kuracie prsia, mrkva a zemiacik , ale iba par lyziciek spapkala, tak skusim neskor 🙂

takyna
17. dec 2010

@bealondyn krásna je a ako si parádne sedkáte 🙂 a tých hračiek 🙂

lenocka84
17. dec 2010

@ellysa nie pucim, masko krajam na drobno, a ked chcem jemnu omacku maso vyberiem a zvysok zmixujem
a kukuricku ano mrazenu som dala