Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@fatimuska
@ellysa ako ja mam teraz take depky... maly je zly ako cert, stale mrnci vcera som ho nechala revat proste som nemala silu ho nosit ☹ dnes mi ryza prihorela - prvy krat v zivote aj to pre maleho tak bude papat az poobede ☹ a keby ste videli ako mam doma, totalny bordel.. hruza.. som naladovejsia ako v tehu ... s muzom ani neviem kedy som na nho normalne rozpravala som nervozna totalne a stale ☹
@monky1 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@julinka2787 poslala som ju za tatkom, hehe 😀 , ze co on na to povie 😉
@ameanda nemas zaco 😉
@ellysa to si aj ja hovorim casto, ze jedno dieta uplne staci, hlavne teda v noci. 😀 ale potom si uvedomim, akych mam 2 uzasnych bratov a ze nechcem, aby malinka bola jedinacik, tak na jedno sa este necham ukecat. tak za 2 roky snad. 😀
@julinka2787 neskusali ste odvzdusnit radiator? mozno je problem len v tom, ked ostatne su fajn a len v spalni je chladno. 😕
inak moja mala odvcera sama sedi! 😵 ja som ju davala len do pololahu v takej hracke na sedenie, je to ako nafukovacie koleso potiahnute latkou, tam sa hravala (teda hracky odtial s radostou vyhadzuje) a sama sa zacala tahat do sedu a uz tam len sedava. a ked strati rovnovahu, tak sa nic nestane...aj ked ju uz posadim mimo toho, tak vydrzi...
@deniskateniska no s mm som nespala vyše mesiaca, čo je už čo povedať, a tiež len po ňom vrčím a on tiež nie je 2x príjemný, ale vždy si tak poviem, že toto je dno a opäť bude len lepšie🙂tak rátam do Vianoc sa budem zas škeriť🙂
Ale nam sa už tlačia spodne zubky🙂@lenocka84
@bealondyn radiator je v pohodke. len ja mám izbu úplne okrajovú. čiže dve steny mám vlastne roh baráku. a radiatory v iných izbách sú takisto teplé. a ešte v iných izbách sú dvojplechové a ja mám len jednoplech... 😠 no rozmýšľali tí komunisti, keď stavali náš barák. akurát idem zisťovať či si môžem vymeniť radiator. neviete niektorá?? nemenili ste v družstevnom byte radiatory za nové?? či potrebujem nejaké povolenia o bytového alebo čo...
ani ja sa veľmi Vianočne necítim, teším sa len na to, že dám malej darčeky 🙂 asi to všetko na mňa doľahlo, takéto pocity som mala keď bola malinká pár týždňová a ja som od únavy nevládala oči otvoriť, čo som ich mala také napuchnuté, no keď si pomyslím, že toto ešte nie sú problémy, že horšie bude až budú v puberte 😝 ...
@julinka2787 viem ze sused menil radiatory v byte.. treba odstavit celu stupacku tusim, takze to asi budes musiet riesit s dakym domovnikom alebo dakym 😉
@fatimuska mna to tak serie, bo pride vecer z prace, bo taha a ja na nho len ziapem... 😠 no ja dufam ze to prejde, bo asi zosaliem z toho alebo co. 😠
@ellysa asi mame krizu daku alebo co, ja som si fakt myslela ze som sama taka, ale vidim ze nie 😅 😔
Babulky drzte palce, my o hodinku vyrazame smer letisko. Nech prosim prosm nesnezi a nestvrdneme niekde 🙄
@anjelicek26 držííííme
@anjelicek26 stastnu cestu 😉
@anjelicek26 jasné že držíme!!! a prajeme suprovú vianočnú dovolenku vo svojom vynovenom domčeku!! 😀 😝
@anjelicek26 tak nech nikde nestvrdnete a šťastnúúúúúúúúúúúúúú cestuuuuuuuuuuuuuuuuu
@anjelicek26 šťastnú a pohodovú cestu 🙂
Ja idem práve mesko malej skusit som zvedava ci mi ho spapka 🙂
caute baby dakujem za odpovede a zajtra uvarim mrkvu vsak ja som uz tiez bola pripravena ze tento mesiac zacnem prikrmovat ved aj domacu zeleninu som pozhanala 😀
dnes este vybehnem kupit nejaku kasu a zacnem aj s nou lebo som sa pozerala ako som to mala pri Barbarke a tu som uz teraz v pohode prikrmovala
@monky1 a co tatko na to? bude este jedno???
@bealondyn jeeeej kolko hraciek mate a mala je zlata
a este tie navleky na kolienka mam aj ja (som dostala od kamosky) ale este som ich malemu nedavala
dakujeme 😵
no ona ma strasne vela hraciek, ale vacsinu dostala. 😝
@monky1 Hanka podarenaaaa a co povedal tatko? ze este braceka mamina porodi a hotovo? 😀
inak ja som si isla s malou lahnut, spali sme hodinku a medzitym strasne nasnezilo! 😲 predtym nikde nic a zrazu vsetko biele...predpokladam, ze @anjelicek26 to bude mat s komplikaciami, ked uz v londyne je takto a ona je severnejsie...kazdopadne stastnu cestu a nech tu nezostanete trcat! 😕
@lenocka84 ale ved kukuricu nestravi ani dospelemu cloveku nie ? 😕

@monky1 jééééjda, to je aké zlaté!!! 😀 😀 😀 no mamíííí a teda porodíííš??? 😀 😀