icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
17. dec 2010

@mojalili perfektne, Danko aky zlatyyyyy, len aby vam nestiahol cely stromcek 😀 😀 😀 😀

zojec
17. dec 2010

xi xi.. nam minuly rok cely stromcek stiahol kocur.. ani som nestihla povedat mm, ze pozor na toho kocura, uz bol stromcek na zemi.. chvalabohu nemame ani jednu sklenenu gulu .. 🙂 inak u nas sa stromcek stavia presne na stedry den doobeda.. 😉 my este ani nemame doneseny z lesa

bealondyn
17. dec 2010

@mojalili Danko je podareny a mate nerozbitne gule? 😀

inak Isabellke je zase horsie, ma hroznu hnacku a po vecernom kojeni sa tak strasne pogrckala, prudom a na 3x, chudatko moje. 😢 😢 teraz spinka, snad nebude noc nejaka zla a nebude grckat v spanku. ☹ nastastie nema teplotu, ale musim sledovat ci neni dehydrovana, nezda sa mi, ze by papala menej, mozno len trosku.

monky1
17. dec 2010

@bakatuska, @bealondyn tatko sa len usmieval a usmieval .... on by chcel tri, len si asi neuvedomuje , ze ja uz mladsia nebudem 😀

@zojec v nemom uzase obdivujem 😵 ... skoda, ze nie sme rodina 😀 😀 😀

@niga no ja som to piekla na klasike - horny dolny ohrev, v strede - 3. pozicia, cca 15 -20 minut pri 170 stupnoch
a co sa velkosti tyka, ja robim skor mensie - tak na 2 zahryznutia - taky 1,5 az 2 cm priemer 😉

@ludka_r aj my kakame horko tazko 😒, ale dnes sa podarilo 🙂

ja som tu len na skok, baby mi spia, mm zurkuje, kolega oslavuje narodky 😠

babulina
17. dec 2010

baby akurat riesime letnu dovolenku, dajte nejaky dobry tip 😉 chorvatsko, taliansko, grecko???? 😅

zojec
17. dec 2010

@monky1 😉 dakujem, ked budes mat to tretie babo chlapceka, mozno aj rodina budeme 😀 😀 .. .. aj moj mm zurkuje.. dnes maju xmas party z roboty.. som zvedava kedy pride.. minuly rok prisiel o 5tej rano.. 😠

zojec
17. dec 2010

@babulina vsetko ma nieco do seba.. 🙂 a ako chcete ist autom ci lietadlom? ak autom tak chorvatsko urcite.. mne sa tam asi najviac paci, bola som tam uz 7x 😉 .. taliansko velmi nemusim.. prilis hlucna a spinava krajina na mna.. grecko je tiez krasne.. juzna Kreta parada.. ticho, pokoj, klud.. 😉 my ak nam vyda financne pojdeme urcite do chorvatska, alebo len slovensko.. maximalne cechy..

babulina
17. dec 2010

@zojec - to este neviem ako pojdeme, ja by som radsej letela, mm zase autom, v chorvatsku sme boli asi zo styrikrat a sa boji ze tam bude hlava na hlave, v grecku tiez ale to bolo take skapal pes, sice vtedy sa nam to hodilo sme boli akurat po statniciach tak sme mali aspon klud,v taliansku sme tiez sice boli ale to iba okukavat mesta nie vylihovat, sice s dvomi detmi to nebude velmi na vylihovanie
kretu som mala v hladaciku, len kamarati nam hovorili ze velmi veterno tam mali, tak teraz neviem ci nahoda alebo standard

zojec
17. dec 2010

@babulina no ja urcite nepojdem na dovolenku v hlavnej sezone.. boli sme tak pred dvoma rokmi a chodila som 4km na plaz kde mi poliaci, a hlucny slovaci neskakali po hlave.. 😠 ale to je skoro vsade tak cez sezonu.. juzna kreta je taka ticha, ze skapal pes, my sme tam boli na svadobnej ceste a dost sme aj cestovali .. no nefukalo tam.. my sme ju autom presli celu.. 😉 kazdy den na inej plazi.. to bola super dovolenka.. ale uz s detmi je to ine.. musis mysliet aj na ne ako ich zabavit 😉

mojalili
17. dec 2010

@bealondyn krásna je tvoja bambulka... 😵

Kocky, 1,5 hod som uspavala Danka, v plnej energii, ani lezat, ani hrat sa, ani na ruky, nic.....hruuuuuuuuuza.
Poobede varoval MM Danka, samozrejme sa mu predviedol v plnej krase...reval reval reval.....ale dnes ako tur .... ☹ ☹ ☹
TAK som sa popod fuz skerila, ze "nech si to aj on zazije"....nech vie, ze si doma sunky nevalam pri nom....

Som zvedava, aka bude noc...
@monky1 - no MM mi stale hovori, ze "podme na tu Grétku", no keby som vedela ze to bude dievca, chlapca uz nechcem...

My pojdeme na dovolenku vraj na SK, ja by som radsej dala korunky do prestavby domu,ale MM si to nenecha vyhovorit...

a este....gule su nerozbitne, to mam po LILI v pamati 🙂

babulina
17. dec 2010

my by chceli koniec augusta, lebo v maji som s detmi prec na lieceni, ak sa teda zadari to vybavit do uspesneho konca, tak nech mame aj nejaku prestavku a najma v brutal horucavach nebudem drobcov niekam tahat do tramtarie, i tak stale neviem ci to je dobry napad a nebude lepsie ostat este tento rok an svk, ja som len chcela podporit liecbu ekzemu u tomaska primorskym vzduchom

lenka160180
17. dec 2010

Aj my sme narodili v juni 22.6.2010 vecer 21.10h 🙂)))

zojec
17. dec 2010

@lenka160180 vitaj medzi nami junovkami 😀

lenka160180
17. dec 2010

kujeeeeeeeeeem

anjelicek26
17. dec 2010

Ahojte babulky, my sme uz doma, deticky boli uzasne a cesta bezproblemova, tesiiiim sa!!! Malinky zaspinkal 5 minut pred startom, prespal start, spal cely cas pocas letu a zobudil sa az po pristani. Moj maly uzasny.

Idem sa venovat drahemu, zajtra sa ozvem 🙂

ameanda
17. dec 2010

@babulina
my dame v lete chorvatsko
tiez sme tam uz boli parkrat a prave preto tam pojdeme opat
mozno sa stretneme 🙂

ameanda
17. dec 2010

@anjelicek26
super, ze cesta bola uplne v poriadku
o piatej som sledovala spravy a tam prave vraveli, ze vela letov zrusenych v Nemecku a jedna kolona na dialnici 180km! tak som si na vas hned spomenula, ze ci ste vobec odleteli...

ellysa
18. dec 2010

@lenka160180 ahoj, vitaj medzi nami
@anjelicek26 no super 🙂
my noc lepšia, spala v postieľke od 20.00-1.00 potom s nami do 5.00 a potom zasa v postieľke do 7.30
baby včera sme si už už chceli objednať TV na Vianoce a v tom momente nám praskol bojler, takže máme dnes o robotu aj peniaze postarané ☹ 😠
a keď hovoríte o dovolenkách, my asi plánujeme Rakúsko Kaprun- Zell am See, máme kontakt na ubytko krásne, dobrá cena-vlastní Slovenka, sú tam aj hory aj jazero, kde sa dá kúpať, plus bazén v meste, tak to budeme mať dva v jednom

mici111
18. dec 2010

@ellysa no to fakt "potesi" ten bojler...a zrovna pred vianocami...no my noc nic moc...ma plny nostek, tak sa jej zle dycha a je furt hore..☹
no ja leto netusim, to je este hrooozne daleko..ale more nehrozi..a podla mna je zbytocne s tak malymi detmi chodit k moru, lebo si tu dovolenku vobec neuzijete..@babulina vy ste jasne ze iny pripad, ked tam chcete zo zdravotnych dovodov tomaska..
my ideme dnes konecne piect..a zdobit stromcek..

mojalili
18. dec 2010

@ellysa Tak to je dobre, ze tak spinkala....Danko zaspal o 21hod,o 22 hod hore, muz ho uspaval, plakal a plakal asi od bolesti, taky plac.....potom zaspal o 23 hod do 2 hod, 4 hod, 5 hod, 6.30 sme hore.... uz to neriesim, kupila som si Visine na unavene oci...

lenocka84
18. dec 2010

dobre ranko, tak nas dnes synacik nechal spat do 7:30
hotovy zazrak, v noci bol hore len 1x, inak spinkal pekne
ale vyzera to ze nejaky zub sa nam tlaci, uplne biele dasienko, tak som zvedava

mici111
18. dec 2010

@mojalili ty by si si mala naozaj oddychnut...chuudatko, ty toho moc nenaspis.. ☹

mojalili
18. dec 2010

@lenka160180 LEnka Vitaj medzi nami.. 🙂

@mici111 No ja by som si,ale kazdy si mysli, ze som asi na baterky naozaj....ale od stredy ma mm volno, tak to ponecham na neho trosku...

monky1
18. dec 2010

caute baby 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

citim sa ako zbity pes, po ktorom 100x presiel parny valec - isto som dnes v noci schudla 3 kila 🙄
najhorsia noc v zivote - okolo 23-tej h ma sokovalo naliate prso a ela ako na truc spala ako zabita, ale tak vybrala som ju z postielky, dala potiahnut, dala spät do postielky netusiac, co ma este caka
o polnoci som si isla lahnut , no zacala sa z detskej ozyvat hanka, vyzadovala si moju pritomnost v izbe, tak som si ustlala pri nej na zemi 😒 , ze budem spat s nou
...medzitym som odbiehala k ele do spalne - nastastie ta si len vytiahla prso a spala ako drevo - asi tusila, co bude nasledovat, ze musi byt dobrucka

hanka nespala, stale mrncala, cosi rozpravala, ja som lezala pri nej na zemi - pri jej posteli ako verny psik na nejakych perinach, ale tvrdo bolo aj tak, asi 3x na mna spadla, dvihala som ju spat na postel - 18 kiiiil 🙄 .... ked tu o 3.45 si sadla dole a cosi v predklone hmkala a kym som si sadla a zistila, ze zvracia a stihla z kupelne doniest lavor, stihla ovracat vsetko co sa dalo 😖 😖 😖
tak sme zasvietili, vsetko povyzliekali, aj ju, aj paplony .. ja som isla vsetko odprat do kupelne a lahla som k nej, ze uz bude dobre
lenze ona zvracala este 4x - naposledy rano o 6.30 .... nespala som ani sekundu, stale som bola v strehu, nastastie som uz vymakla, ked to na nu islo a stihla som podlozit lavor

mm je samozrejme kdesi v riti na chate - mala som sto chuti mu v noci pisat, ako na h.... sa mame, lebo to je zakon schvalnosti - kolkokrat maju v praci nejaku akciu, hana grca - som mu rano do telefonu povedala, ze to bola jeho poslednaaa!!!!!!!!
a ten naliaty prsnik ma priserne boli na dotyk - neviete cim to je???

nie som schopna nic robit, ela sa uspava, hanka pocuva koledy a hra sa, furt daco chce, nemozem ani len lahnut a oko zavriet - len som hodila ogrcane veci do pracky a zapla umyvacku a toť vsjo - nerobim nic, dnes upratuje a vari mm - za odmenu, ze sa mal vcera tak dobre 😠

monky1
18. dec 2010

no a zase zvracala 😕

bzucinka2
18. dec 2010

@monky1 fuj moja no besnu noc si mala, chudatko Hanka a co na nu nieco lezie, ci jej nieco nesadlo co vcera papala? daj jej smectu ta zarucene pomoze, chudatko male sa natrapi aj ona nie len ty, ja som sa tiez v noci modlila, aby sa nic nestalo, elbo mm bol tiez na vianocnej akcii 😒 tak snad sa najde cas a zaspia obidve a zdriemni si s nimi 😉

zojec
18. dec 2010

@monky1 och moja.. :( nezavidim.. u nas vcera zvracal ocko. .. aj dnes rano 😀 nuz darmo ked niekto nevie pit.. a to neprisiel opity... ja som sila do pol jednej.. 😉 dnes sa chysatame na jarmok, ale tak snezi a je kosa ze sa mi velmi nechce..

monky1
18. dec 2010

@zojec 😀 😀 😀 chudak tatko ... nas uz je doma a nevracal 😀 😀 😀 ... staci jeden clen z rodiny 😅
ale chysta sa k nam stolar - ach jo, bude sa vrtat do panela 🙄

mojalili
18. dec 2010

@monky1 Jejda MOnky, to si mala perneee...nejaka brusna viroza, nech to Hanke cim skor prejde...
Ti chlapi sa ale maju, co? Zakon schvalnosti vzdy funguje, mam to overene... 😒

Dorobila som zemiakove placky plnene kuracim maskom so sampionami, mnam, a ideme svagrovi na faru, LILI si tam bude aspon v klude stavat snehuliaka 🙂

monky1
18. dec 2010

@mojalili mnaaaaaaaaaaaaaaam, hned by som si dala, znie to velmi lakavo
ja prave potajomky tlacim suchy rozok so sunkou, aby ma hanka nevidela

a myslim si, ze to ma z vcerajsieho ovocneho taniery, kt. si poobede vypytala - jej to nesadlo a ma z toho stavy