Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
teraz mala sedi v stolicke pri okne a pozera ako snezi, tak tam vykrikuje od radosti, zlaticko... 😵 aspon si vas mozem precitat a aj kavu si idem rychlo urobit, este som nestihla. 🙄
@bealondyn no ten sneh potesi.. prave mi pise kamoska z londona, ze zrusili vsetky lety a zavreli letiska.. a mali dnes letiet do Kene na dovolenku.. ☹ aj tu je strsane pocko.. snezi a je kosa.. -10 uz dva dni sme neboli vonku a mala ma sopliky a ja s nou , tiez sme dnes mali ist na vianocne trhy ale vzdali sme to... mame tu taky maly lazareth...
ahojte, ja len tak na skok medzi vianočným upratovanim...my tiež zlá noc, soplíky nas potrápili, poriadne zaspala až o 2, našťastie rano potiahla trocha dlhšie...aj mm soplí, no už len ja to chytím a bude vymalované 😖
@monky1 bože to znie strašne, chúďa Hanka a aj ty ☹
nám bojler ešte nevisí, len teraz sme ho doniesli, za hodinu máme byť na oslave kamaráta, ja dva dni neumytá, mastné vlasy no fasa
a baby ako idú horné zúbky, tiež tak zozadu ako dolné, myslím, že nevychádzajú priamo z ďasienka, lebo teraz malej skúšam a ona má zozadu pravú hornú jednotku takú drsnú ako keby sa tam už už išlko niečo prerezať, ale neviem, či to má len tak ďasienko, pozrieť sa mi nedá
@monky1 bože to znie strašne, chúďa Hanka a aj ty ☹
nám bojler ešte nevisí, len teraz sme ho doniesli, za hodinu máme byť na oslave kamaráta, ja dva dni neumytá, mastné vlasy no fasa
a baby ako idú horné zúbky, tiež tak zozadu ako dolné, myslím, že nevychádzajú priamo z ďasienka, lebo teraz malej skúšam a ona má zozadu pravú hornú jednotku takú drsnú ako keby sa tam už už išlko niečo prerezať, ale neviem, či to má len tak ďasienko, pozrieť sa mi nedá
@monky1, fuuu....manžel by sa mal postarať o obe deti a ty by si si mala aspon 2 hodky pospať...takto to tretie dieťa neporodíš 😀 😀
@babulina, my sa chystame do talianska, autom, niekde na sever, že keby čosi, aby sme sa mohli rýchlo vratiť domov...boli sme pred 2 rokmi v jednom hoteli a celkom realne nad nim znova uvažujeme...nam taliansko brutalne vyhovuje kvoli pieskovým plážam a euru 😎 🙂
Jej babulky, tak konecne chvilka casu... Max zaspal a Saska kuka Tinkerbell... parada 🙂 Obaja okupani, napapani a riadne unaveny. Takze nariadeny oddych 🙂 Drahy nastastie zrusil vecierok, co mal byt u nas, ide s chalanmi do mesta, pochopil troska, ze je to blby napad a kopa stresu to robit hned po prichode u nas. U nas ti je taky bordel :( Ani nie neupratane, ale davali este obkladacky dolu v kupelni a vsade je taky jemny prasok, takze vsade na parketach stopy, na schodisku, vsetko je od toho biele, spinave, proste fuj...
Dnes sme boli s drobcom po stromcek, doviezli nam ho pred chvilou, tak sa z neho tesim. Ten pan si ma pamäta a aj tento rok mi odlozil uzasny strom. Vraj ten, co som zobrala minuly rok, mu zena vynadala, ze ten chcela ona, ze bol taky krasny. No smola, bol nas potom 😅 😅 😅 Zajtra budeme zdobit. Pecenia sa budem chytat az od pondelka, najprv spravime stromcek, upraceme, lebo takto sa to fakt neda. Aj kopu veci neni na svojom mieste, hlavne Saskina izba ako keby tam nieco vybuchlo, som tam dnes dve hodiny stravila, kym to vyzeralo ako-tak normalne...
No a ano k letiskam, ked sme odlietali my, tak prave zatvarali ostatne anglicke letiska, sa to riadne cervenalo na tej tabuli... ale z Manchestru nastastie let isiel, dokonca sme boli doma nacas. Vsade je sneh, nadhera, dnes sme boli po stromcek na sankach 🙂 Maly v kocari... a skoncilo to takto 🙂
@anjelicek26 ste mali stastie vcera 🙂 dnes je to uz sodoma gomora.. maly riadne zalomil 😀 och moja strasne prska a soplik jej tecie dole pod nosom ☹ ☹ som zvedava aka bude noc.. :(
@zojec - potvorka ani za svet nechcel lezat v kociku (to keby mi spravi dva dni dozadu, tak vezmem na dovcu sportovu cast a neriesim 🙄 )Tak chcel sedkat a kukat von a proste to akosi nezvladol 😅 😅 Vyzeralo to dost zle, ked mu tam tak klesla hlava, ale uz sme boli skoro doma, tak sme ho neposuvali...
Barborka je chorucka? Chudatko male, tak snad sa jej polepsi, sople su blbe, nevedia po tom spinkat...
@riska spanok sa nekonal, nedalo sa, bol u nas stolar este dokoncit nejake veci, odchadzal za tmy, teraz som dopiekla kolac - neskutocna rychlovka - vlastne je to len zo zvysnych bielkov, aby nevysli nazmar - uz to potrebujem len nakrajat a ususit v rure
@zojec @riska takze soplikujete??? my sa teraz drzime - teda Elinka, lebo Hanka vracala este aj o 11h .... je na dietke, nespala nic a to bola defakto hore od polnoci 😕 😕 😕 ... ale tak co narobim, ked ju neprinutim spat ... teraz si isla lahnut s tatkom, snad rychlo zaspi
@anjelicek26 no Max aky podarenyyy ... som pozerala, ako je tam pokruteny, ale uz si to vysvetlila 😀
@monky1 - co to inak citam? Aspon, ze uz Hanka nevracala, Saska vtedy zije na soletkach a kole a ciernom caji, ked ju boli zaludok, dost to pomaha... Mala len pokazeny zaludok, alebo je to nejaky virus, snad to nenachyta Elinka...
Baby nemate tip na rychly kolac? Ze by vanilkove rozteky spravim? Mam taku chut stiahnut Sasku pred spanim do kuchyne... hodte recept pliiiis 😵
@anjelicek26 vanilkove rozky - mam super recept, ale cesto musi stat aspon 2 hodiny v chladnicke
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17485
nieco podobne som robila, ale robila som to z 3 bielkov, 9 dkg kryst. cukru a 9 dkg. hladkej muky ... a 10 dkg nasekanych vlasskych orechov - je to super mnamka, len je to tvrdeeee - ako suchar ... ale sladke a chrumkave ... mnaaaaam
@anjelicek26, my podobne, stromček stoji, zajtra dozdobime, dokončim upratovanie a od pondelka ešte čosi rýchle napečiem 😉
@monky1
@anjelicek26
@riska dakujem baby.. co inak zaspava max 15 minut, dnes to bolo hodku a pol.. :( ani pit sa jej poriadne neda.. ale apon ze kycha, jej tie sopliky vyjdu z nosteka.. aj odsavame, ale boji sa toho ☹ od narodenia odsavam prvy krat.. ani sa nejdem pustat do pecenia, lebo ak sa zobudi,tak neviem kto dokonci.. tak zajtra spravim rozky, cesto na medovniky, linecke a mam dva super rychle recepty...
take dietne.. 😉 pol pohara slnecnicovych semiacok, 2lyzice hrozienok, 1lyzicka skorice a este aj skorica na obalenie.. ale to sa mi uz zda vela.. asi ju nahradim kokosom 😉 semiacka sa rozmixuju, hrozienka z vody sa nakrajaju aj so skoricou vymiesime hmotu aby sa to nerozpadavalo. bud z toho potom robime gulicky alebo urobime sulec a ten nakrajame na kolieska 😉 a taky podobny aj so sezamovymi semiackami, orechami, hrozienkami som robila min.rok.. bolo to superkove 😉
@mici111 najviac ma stve ze neviem kde prechladla.. :/ boli sme predvcerom trosku dlhsie von cca 3 hodky, ale bola tak fajne zakutrana v kociku, ze aj nosik mala teply.. :( mozno ze to chytila v kauflande.. lebo inak sme nikde s ludmi velmi neboli.. ja len dufam, ze noc bude dobra.. zatial spinka
@zojec - zubky sposobuju nalievanie v dasnach, tlaci to na dutiny, moze sposobit sopel, mne Saska soplila pri kazdych zuboch, chora nebola nikdy... len sopel, trebalo to odsavat, aby jej to nezatieklo, ked vysli zuby, odisiel sopel..
@monky1 - no pecenie bude musiet pockat, nemam muku 😅 Tak toto sa mi hadam este nestalo, veci na peceni mam milion, aj na dekorovanie, na vsetko... ale muku nie 😝 No som sa zasmiala sama nad sebou, tak piect sa bude fakt v pondelok, spravila som malej puding, aby nefnukala a uz je dobre.
@anjelicek26 zajtra to skontrolujem.. dnes ma to nejak nenapadlo...baby ja som sa strasne rozozrala a to este ani vianoce nie su.. ja neviem kedy idem schudnut vsetky tie kila z tehu.. a urcite sa na mna nalepilo este aj teraz :( radsej sa ani nevazim..
@zojec - po vianociach schudnes... ja som sa dnes na vahe nahodou potesila, uz len 1,4 kg a budem na vahe spred tehu. Tesim sa ako malaaa 😵
@zojec, včera mala riedke, ale dnes rano sa mi zdalo, že zhustli, tak som vyslala mm do lekárne....a fakt sa mi zda, že sa to zlepšilo, bola som ju teraz kuk, síce ešte troška chrapčí, ale dýcha pekne nosom...a hlavne sa ešte nezobudila, včera o takomto čase bola už 3 razy hore
a tiež netuším, kde prechladla, v kočiku je total zababušená, ved preto ju ešte pchám do vaničky, aby ju neofuklo....tiež odsavame a soplikujeme po prvý raz
@anjelicek26, tak to normálne závidíííím 😀
@riska - no ja som este nepiekla, nemaskrtila, dojde na psa mraz 😅 😅 😅
Inak to moje skvrna tu na mna cuci a spat sa mu nechce... spal od siestej do deviatej a je hore... jaka sranda. Co s nim ja budem robit?? Kukame telku, drahy je s chalanmi vonku...

@monky1 och chudatko Hanka aj ty. ☹ u nas to bolo podobne, len Isabellka sa pogrckala len raz pred spanim, to som musela prezliect ju, seba, paplon a este aj koberec cistit. 😔 chudatko moje, ma crevnu chripku. tak potom spala so mnou a celu noc som striehla ci nebude zase vracat, lebo dost v noci papala, ale nastastie nie. no a drahy mal nocnu, takze som bola s nou sama a naspala som tak 4 hodky dokopy. od 6 bola potom hore a stale je umrncanaaaa hrozne. ☹
drahy dosiel o 9 rano a teraz dospava a ja nevladzem nic...a zacalo aj hrozne snezit, takze ani do obchodu s nou nemozem takto ist, budeme asi na suchom chlebe. 😀