icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
19. dec 2010

@zojec - bóže, chúďatko malé, dáko sa bacily rozmohli

s tou zlatou klietkou si to vystihla, úplne je to tak , za dverami extra , dookola obrovské múry a za nimi divočina 😖

miculienka
19. dec 2010

@bealondyn - vy zerá to na bruškobolenie , moja tiež tak ako drevo vystretá bojovala keď ju bolelo ☹
@zojec @bealondyn - inak prajem zlepšenie a uzdravenie drobčekom

bealondyn
19. dec 2010

@zojec joj tak uz aj Barborka je chorucka, chudatko male, nech jej liecik zaberie. 😒 Isabellka je tiez umrncana uz par dni, nikde dobre, uz ani na rukach u mna, teraz zase zaspinkala v kociku, stale je unavena. ☹ ale horucku nema nastastie.

deniskateniska
19. dec 2010

@bealondyn no mne toto robi bezne aj cez den, ale ked sa jeduje, proste tak place a tak sa vypina ze az... ale toto vypada ze to moze byt skor brusko, lebo neviem ci zubky by ju takto zobudili ... ☹ chudatenko... nepapala si ty nieco alebo mala nespapala nieco nove?

bealondyn
19. dec 2010

@miculienka dakujem, snad to coskoro prejde, uz to trva od utorka. ☹ este ze ju horucka netrapi, len tie sopliky a brusko, ale neviem do nej dostat ani espumisan, tak sa uhyba a ani sople odsat, bojuje so mnou statocne. 🤐

zojec
19. dec 2010

@bealondyn aj moju som dnes dva krat uvozila v kociku.. aspon ze tu mam tolko miesta a mozem sa prechadzat okolo krbu.. von sa s nou v horucke bojim ist.. to sa asi ani neodporuca...

bealondyn
19. dec 2010

@deniskateniska ja si tiez myslim, ze to brusko ju boli stale, ved aj hnackuje. ona nic nove nejedla, lebo odmietala prikrm od utorka, co ochorela, tak lekar povedal, ze ju mam len kojit, ze to prejde za par dni. takze je len na mliecku. ja som nic take nejedla, na co by mohla reagovat.

miculienka
19. dec 2010

@bealondyn -ono možno aj tie soplíky to robia, veľa stečie aj dole do bruška , možno preto ju bolelo , a keď sme chorí tak už všetko bolí, liečte sa

bealondyn
19. dec 2010

@zojec v horucke urcite nie. ☹ a tiez by som rada vedela, kde tie deturence tie bacily chytaju. ☹

bealondyn
19. dec 2010

@miculienka ved ano, to uz vsetko dokopy. 😒
nechcem z toho robit dramu, ved su to len sopliky a brusko, aj lekar povedal, ze este horsie choroby preskaceme neskor, optimista! 😠 ale vieme, ake to je hrozne, pozerat na vlastne utrapene babatko. ☹
a to mam zajtra narodky (ze 30! 😲 ), mame ist na vylet, drahy uz bude mat volno, ale neviem, ci ju niekam tahat, asi skysneme zase doma.

miculienka
19. dec 2010

😉 @bealondyn - tak všetko naj naj, hlavne aby bola malá čo najskôr zdravá 😉 , a na výlet pôjdete potom keď vyzdravie, však teraz by ste si to ani neužili, nič vám neutečie , potom to bude ešte krajšie

deniskateniska
19. dec 2010

@bealondyn to bude tou chorobou ako micu pise mozu to byt aj tie sopliky, nas aj grckal ked mal sopliky, teraz ma uz len tie dutinove, tak tie uz nestekaju, tie musime len odsavat... my sme tiez nepapali ked bol chory, bo ani nechcel dotoho zubky.. no hruza... ale neboj prejde to 😉 ani sa nenazdas 😉

lenocka84
19. dec 2010

@bealondyn dakujeme
ja som normalne sklamana z vianoc, tak som zvedava ako to cele vobec dopadne

majuto
19. dec 2010

@lenocka84 aj ja som sa obavala ze co povie doktorka a hlavne ked som zistila ze tam je dnes jedna taka starsia od nas doktorka ale v pohode hned som na nu vyrukovala ze mal angínu a co bral a tak.som sa normalne čudovala ze bola normalna a nemudrovala,ale ja som bola z noci taka unavena co som bola hore pri kazdom jeho zakaslaní ze by som na nu tak vyletela keby nieco mudrovala

ellysa
19. dec 2010

ahojte fasa víkend za nami, sme sa tešili, že si trošku oddýchneme a celý víkend sme sa drbkali s blbým bojlerom, teraz som doupratovala a padáme obaja na hubu, muž zajtra vstáva o 4:00 do práce a určite ho uvidím až na štedrý deň poobede 😒 ,takže tiež vianoční atmosféra žiadna, skôr nadávam na všetkých, čo toľko nakupujú
😝
@bealondyn krásne narodky
@lenocka84 blahoželáme k mesiačikovinám, Oliv má zajtra 7m
a všetkým choručkým skoré uzdravenie, inak noci u nás stále naprd, tiež už si zvykám, asi idú horné zuby, lebo si tam stále pchá prsty

bzucinka2
19. dec 2010

@zojec nejake vyrobky pre deti 😉
@monky1 dakujem a veru aj mne tych 5 chyba dat dole a keby zislo aj viac tak sa nenahnevam, ale po novom roku uz zacnem makat ako diva 🙂
@miculienka vd 🙂 aka
@monky1 mamina robila minule miesto kapusty tekvicu na sposob kapusty a bolo to super 🙂

babulina
19. dec 2010

caute, tak aj nas tomasik ma teplotu, sice len zvysena ale je mrzut, skoro cely den som ho odnosila na rukach na striedacku s mm, esteze dedko prisiel pre ninku ju zobrat na sanky, snad to budu len zuby, ale dost vyrazne si chyta lave usko, tak snad to nic nebude, neviete nahodou ci bolest usi pri prezeravani je ok, alebo mam to riesit u dr?

dneska sme urobili stromcek a vyzdobu, ninka ani nedychala ked to uvidela lebo ona dosla len na hotove plus bachorky okolo toho sme jej narozpravali nech je to trosicku magicke pre nu a ona len zizala s otvorenou pusou 😀

monky1
19. dec 2010

dievcata, mam otazku - malickej obcas zmodreje dolna pera - ale nie cela, len v strede .... ako keby olizala indigo, alebo take nieco
domnievala som sa, ze to ma zo zubkov - teda dasienok, co ju trapia, lebo obcas ju pozorujem, ako si žužle dolnu peru - ako keby si ju jedla .... ono to po case zmizne - naposledy to mala pred tromi tyzdnami a dnes som si to vsimla zase, ale len taky nadych domodra

uz som co-to googlila, aj som nasla jednu mamicku, ktorej syn to mal pred rokom, ale z temy som sa nic nedozvedela, napisala som jej IP, tak snad sa ozve

NEVIETE, CO BY TO MOHLO BYT???? podchladena nie je, ruky mala teple

babulina
19. dec 2010

@monky1 -iba dolna pera? alebo okolo ust je modra?

monky1
19. dec 2010

@babulina ano, iba dolna pera v prostriedku ... nie cela

babulina
19. dec 2010

tak to asi najskor bude z toho ze si ju tak silno zuzle, mi jedine napadlo ze selest na srdci ( co je dost bezne u deti, len aby som ta nestrasila uplne) sa vyznacuje modranim okolo ust, ale mal by to byt cely kruh, takze toto asi nie, skor to fakt vyzera na nevinne cmulanie, dufam ze teda to tak bude a nic vazneho z toho nebude, drzim palce 😉

xen21
19. dec 2010

ahojte, baby, ktore kojite, aky mate jedalny listok a kedy MM?lebo my uz len v noci a cezb den len raz/a to odsate, ktore mam pripravene na von.inak nechce cez den MM. na ranajky keks a cajik, obed yelenina a od dnes s kur.maskom, poobede banan,alebo jablko , neskor to odsate mlieko a po kupani kasu...no a v noci MM....???

monky1
19. dec 2010

@babulina boze, snad mas pravdu, lebo na nete tu citam kadeco 😕
este som sa ta chcela opytat - davas tomaskovi probiotika???

babulina
19. dec 2010

@monky1 -nedavam mu nic, teda okrem fenistilu (kvoli ekzemu) ale stale si hovorim ze by som mala, len akosi na to vzdy zabudnem
@xen21 - srry ale nejako vela jedla ma tvoj drobec 😅 , tomasko je kojeny a ma vlastne len zeleninovy obed, a ked potrebujem ist von a viem ze nestiham dojst domov na kojenie, tak v takejto kose prso nevytiahnem ani za svet tak mam rezervne jablko nastruhane, ale to sa nestava casto (max raz do tyzdna) inak ostatok dna kojim

monky1
19. dec 2010

@babulina preto sa pytam, lebo som citala, ze deturence, ktorwe maju at. ekzem by mali pravidelne dostavat probiotika ... som si spomenula na teba, ked som to citala, ze sa ta opytam - eli berie biogaiu a ma to teraz ok 😵 😵 ...ke d najdem clanok, poslem ti, ok?

@xen21 aj ja si myslim, ze je toho jedla trochu vela - polrocne dieta by malo byt prevazne na mlieku - ked nie na MM, tak na UM a k tomu pridavat prikrmy
nerozumiem, ze nechce MM - nechce, ked ma tahat z prsnika??? z flase chce? ci vobec nechce??

babulina
19. dec 2010

@xen21 - mozno MM nechce lebo nie je hladny potom vsetko co zjedol 😅
idem pohladat par linkov, super je to tam rozpisane, len neviem ci to mam ulozene, sec

babulina
19. dec 2010

toto je vseobecny prehlad co kedy pridavat v danom mesiaci, visi mi to na chladnicke, supe tahak 🙂 http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=zaciname...

a tu je ako ma vyzera 7mes. http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=385469

ameanda
19. dec 2010

@xen21
fuu. dost prikrmov...
my sme na MM tak 5x denne a k tomu dva prikrmy, poriadny obed a malicka kasicka, aj ta je s mojim MM

babulina
19. dec 2010

@monky1 - aha to som nevedela, iba vo vseobecnosti mi to napadlo ze podporuje travenie najma teraz kvoli prikrmom, tak mu zacnem davat, my mame infant dophilus tam neni laktoza to mam overene u ninky ale ved to je asi jedno ktore, ved su na rovnakej baze, ale dik za upozornenie
my ten ekzem mame ako na hojdacke raz dobre raz zle, ale uz mu ostali loziska len pod krkom, a v zahyboch pod kolenom, obcas zriedkavo na licku a na priehlavku, ale kortikoidom sa nam dari vyhybat

babulina
19. dec 2010

baby, dneska som dostala nechceny predcasny vianocny darcek - mrchu 🙄 asi by som sa mala nad sebou zamysliet a zacat posluchat 😀, mozno jezisko mi za poslusnost odcaruje tuto nestastnu vec, ludia ja som nemala poriadne menzes od aprila 2006, viete co je toto pre mna??????? 😠