icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
20. dec 2010

@mojalili aj my ho mame je to super vecicka malinka sa v tom super hrajka 🙂

moja Nici je chorucka ma soplik a kasel ale teda poriadny, mame sirup Hedelix no mam pocit, ze nezabera, ved uz ho berieme 4 dni a ziadne zlepsenie, do nosika sme dnes museli nasadit antibioticku liecbu, co ma dost mrzi, len ine vychodisko sme nemali 😢 stale len odsavame a nejde mi to ani s tou na vysavac odsavackou. Neviete mi poradit nieco ucinne hlavne na ten kasel?

takyna
20. dec 2010

Babule mi stale grckame, svagrina mi povedala, ze sa jej zda , ze v tom mame ako keby šliamy soplikove, ☹ ale mne sa mala nevidi soplikava, myslite si , ze to moze byt?, ze jej sopliky zatekaju na priedusky a preto grckame?

ameanda
20. dec 2010

@mici111
@riska
aj ja som dnes v noci maleho vytahovala z bruska z postielky
pocula som, ze si tam mrnka, tak ho checknem jednym okom a on sa hral na brusku a rozpraval s kacickami na hniezde

lenocka84
20. dec 2010

@takyna ahoj, no moze to byt a kedze malinka nevie vypluvat hlieny vracka. to deticky bezne.

ellysa
20. dec 2010

@kuriatko33 no ja mám puzzle penový koberec, ale aj tak sa tomu aby nešiel na zem nevyhneš, jedine ak by si mala všade koberce, takže ju lepšie obliekam, všade dve vrstvy aby neprechladla, ona už lozí všade aj do inej izby zájde, tak nie je šanca to ustrážiť 😅
na seminár nepôjdem, budem postupovať podľa tých materiálov, prípadne budem konzultovať cez net s poradkyňami
@mojalili no do senca sa asi nedostanme ale našla som ho za 25 tak objednám 😀 😀
@angie267 Nici veľa zdravíčka ☹

riska
20. dec 2010

@takyna, aj ninka má soplíky a včera sa v spánku strašne zgrcala, ale hrozne....tiež to má podla mna z toho, že jej tie sopliky stiekli do bruška 😒

mici111
20. dec 2010

@ellysa inak presne som na to myslela, ze sa ta musim spytat, ze ako to riesis, ked ti Oliv lozi po parketach studenych..lebo tie nase su teda poriadne studene..ked si tam lahnem ja, ze sa hrame, tak mi je zima..takze len dve vrstvy..no uvidime 🙂

takyna
20. dec 2010

Len mne sa vobec zatial nejaky prechladnuta, poklopem , ist s nou pre istotu k doktorke?, davaju sa do nosteka kvapky?

riska
20. dec 2010

@takyna, a skúšala si odsavať? nechrčí ti? ak sa to nezlepší, ja by som asi išla na tvojom mieste, aby si potom nemusela po pohotovosti behať..

angie267
20. dec 2010

@ellysa velka vdaka 🙂 inak pozdravujeme tvojho maleho partizana 😵

anjelicek26
20. dec 2010

Babule, co robite proti tomu, aby sa vam deti neobracali vo vani na brusko? Nas sa toci teraz stale a ide sa mi potom utopit 🙄

@angie267 - neni hedelix prave na uvolnovanie hlienou? Deti po tom kaslu este viac, ale aspon im to nesadne na priedusky. Skusila si jej preklopkat chrbatik, aby sa uvolnili hlieny? Odsavas jej sopliky po kupkani - vtedy su najviac uvolnene. Alebo staci teplu vreckovku na chvilu dat na dutiny, to tiez uz pomoze a da sa lepsie odsat..

@mici111 - my mame ten penovy koberec a bude lozit po tom, u nas je tiez zima v UK...

bealondyn
20. dec 2010

@riska dakujem 😵
@ameanda aj tebe dakujem velmi pekne, ved si nemala odkial vediet, kebyze sa tu nepochvalim. 😀

zojec
20. dec 2010

och zeny.. moja sa zas nepretaca vobec.. :( to pred skoro tyzdnom ked sa pretocila cca 3 x po sebe bol asi omyl.. :(
@takyna ja malej davam len libenar zatial a odsvam, celkom to ucinkuje.. cez den som ju dla spat do kocika aj vcera aj dnes, je to predsa len trosku vyvysene a mam pocit ze sa jej tak lepsie dycha.. noci su katastrofa.. :( ale dnes uz nemala horucku..

ellysa
20. dec 2010

@mici111 no my máme aj dlaždice v kuchyni a tam je teda iná kosa, neviem ako inak by som to rišila, len prečkať kým nezačnú chodiť, lebo nemôžem celý byt oblepiť penovým kobercom

babulina
20. dec 2010

nam pri soplikoch velmi pomaha zvhlcovat vzduchu a vyvysena postielka, libenar mi pri tomaskovi az tak nefunguje skor physiomer, plus nasa dr radi kvapkat fenistil aby sliznica lepsie odpuchala

takyna
20. dec 2010

diky baby, no zajtra skocim k doktorke pre istotu, len zavolam vopred, aby sme neschytili nieco v cakarni 😝
Aj na uvitani sa nam zgrcla tak hybaj zo šatičiek do rifiel 🙂
tu je zopar foto od nas 🙂

anjelicek26
20. dec 2010

@zojec - ono to prijde, aj Maxovi to riadne trvalo... Nebala by som sa, ze to na nich v prvej triede este bude vidno, ze ktore kedy 😉 My mame zajtra poradnu polrocnu tu v DE, tak som zvedava, ci nas neposle cvicit, lebo teda pretaca sa na brusko ale opacne nie... a o lezeni nesnivame... o sedeni tiez nie... a ona si potrpi na tabulkove pokroky 🙄

anjelicek26
20. dec 2010

@takyna - vsak to, nech nenachytate nieco v cakarni 😖 Mala je uzasna na fotkach 😵

takyna
20. dec 2010

@anjelicek26 dakujeme 🙂 , svagrina fotila tak su to take "momentky " 😉 , ale aspon ma naštartovali chudnut 😀

zojec
20. dec 2010

@takyna jaaaj aka je krasna s tym kvetom.. .. 😉

takyna
20. dec 2010

@zojec muž sa smial , že ako z Ria karnevalu 🙂 , dnes som otestovala kočík je super 🙂 lahučky

riska
20. dec 2010

@takyna, strašne je podarená 🙂 a aký hrdý tato 😀 😀

takyna
20. dec 2010

@riska dakujem 🙂

stelika
20. dec 2010

@lenocka84 😉

julinka2787
20. dec 2010

@lenocka84
@deniskateniska
@ameanda
@ellysa ďakujem dievčatá! 😀
deniska je to babypoint fénix a straaaaašne sa mi páči! 😀

anjelicek26
20. dec 2010

@julinka2787 - jej vy mate dnes pol rocka 😵 Gratulujem malinkej 🙂

anjelicek26
20. dec 2010

Jej baby inak som len ja taka sialena, ja uz mam naplanovanu oslavu prvych narodenin, zarezervovanu location, aj tortu pre maleho vybratu 🤐

deniskateniska
20. dec 2010

@zojec ani nas sa neotaca, len tak sa chvilocku otacal a teraz nic, absolutne, ani ked je holy.. ☹ budeme si musiet pockat 😀

deniskateniska
20. dec 2010

@anjelicek26 😀 😀 😀

julinka2787
20. dec 2010

@anjelicek26 ani moja sa nepretáča z bruška. a to sa mi gulká už mesiac. ani nelozí. ale posedí chvíľku. ale to pretáčanie opačne eé. 😅 a ďakujeme!!!