Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa Eli super, nasa noc klasika...plac, rev.....ani dotknut sa dasien, ked som mu to chcela namastit....tak ze mu dam Ibalgin, ten vyvracal.....skoda reci....
Na tu kavu by som sla rada, len som 80km daleko ☹
Urobila som vianocne ikebany na stol pre rodinu, potom hodim foto, zatial je to len zo zeleneho. Velmi rada to robim, taky moj relax...no a idem upratovat LILI izbu, vyhadzat plno blbosti...
Inak vcera som kupila DAnkovi overal, ze 80tka mu bola dobra,to je sila.... 😕
@mojalili no ty si šikulka, mne včera doniesla venček kamoška, ešteže ju mám, ja mám materiál nakúpený ale fakt nestíham, chcem si ísť do Blavy kúpiť takú chlpatú vlnu malej na kabátik, dúfam, že ho urobím, kým budem u našich, včera som začala čiapočku, no až 4 riadky som stihla
@kuriatko33 je prenádherný anjelik a mikulášik nemajú chybu 😀
@kuriatko33 kráááásne fotky , fešáčik malý 🙂
@ellysa Eli, ty mas ten parfem ANGEL tu hviezdu? Ja som ju mala, ale je toho strasne malo. MM mi kupil tester, mne to nevadi http://www.parfums.sk/thierry-mugler/thierry-mu... uz mi drzi rok....inak bola som v kostole na spovedi a farar ako prve si vsimol parfem, co nezabudol povedat, ze aka krasna vona...🙂
@kuriatko33 nadherne fotky 🙂
ahojte,
no ten kon je sila - castejsie nejde ako ide
napisala som prispevok a PORUCHAAAA
deturence su naaadherne 😵 😵 😵 😵
@mojalili aj my sme triedili hracky, aby mohol jezisko priniest nove - celkom dobra vyhovorka, sama ochotne balila, co nepotrebuje 😀 😀 😀
...takze si ocarila farara 😀 😀 😀 ... len ci pocuval, co mu hovoris 😀 😀 😀
@babulina v pondelok mame termin na detskej kardiologii ☹
@kuriatko33 krásne fotky, je prenádherný 🙂
Babule pozdravujem 🙂
Nebola som z malou pri dokyne, lebo nie je tam iba sestrička, niečo mi splietala, že máme zahusťovať Nutrilonom, proti grckaniu, ale podla mna je to zbytočné ked mame prikrmy, uvidim ako sa to bude s tým grckanim u nas vyvíjat, inak v noci fajn spinkala, ziadne grckanie, poklopem nebolo , a teraz mi tu šantí pri notebooku 😉 🙂
@mici111 kukam uz aj ja nejake sedacky.. som myslela ze maxi cosi.. my vraj v aute nemame isofix... ja asi kupim tuto: http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=168..... ak niekto najde lacnejsiu, sem s nou 🙂
@mojalili no to aj hanka . zbiera kazdu nitku a papierik, ale teraz vynimocne pochopila, ze ked neodlozi hracky, jezisko nove neprinesie, lebo ked uvidi tu megakopu hraciek, pojde o dom dalej 😀 😀 😀 .. tak upratovala ...a papieriky, obaly zo sladkosti, rozne sacky a podobne blbiny sme vyhdzovali tajne, lebo ona je uz taka premudrela, ze argumentuje tym, ze - ved to nie je velke, to nezabera vela miesta 😀
Kočky, dosli mi nakolenice na Dankove lezenie, tak sa vytesujem, ze bude mat pod stromcekom 🙂 I ked farba je ina ako na obrazku, tmavo modra, tam bola bledunka, ale to nevadi...
@kuriatko33 nááádhernéé
Ahojte kocky,dlho som tu nebola mala som skolu a skuskove obdobie...pozeram ze deticky pekne vyrastli. 😵
my sa tiez len sem tam otocime z chrbatika na brusko inak maly v noci dobre spava zobudi sa o 03:00 a potom spi do 07:00 a ani medzi tim nemrnci a nevrti sa...musim si zaklopat.
Aj ja rozmyslam uz na autosedackou ale vobec nemam sajnu aku znacku a ako je to s hmotnostou pri autosedackach? lebo vo vajicku je uz ako knedla 🙂
Darceky mam uz nejake pokupene ale nebudem to prehnat ked sa tento rok tomu este nerozumie.. 😝
@mojalili vyborna vecicka to sedatko len skoda ze mame sprchovy kut 😒
Kocky a daju sa vam deti este do vaniciek alebo uz ste dali sportiaky....lebo maly len tak tak vo vanicke.
@kuriatko33 Mas velmi krasne fotky spravene maly je nadherny.....aj ja som malemu chcela kupit toho slonika od Lamaze ale nakoniec mu babka kupila tu husenku...tie hracky od Lamaze su fakt nadherne ked pridem do obchodu tak aj hodinu by som vyberala.
no tak zase udesna noc, viac bol hore ako spal a raano mi porad mrcha dorazila aby mi luto nebolo, tak ma krize boleli ako slak eeee.
my sme malemu kupili na vianoce ohradku, bodynko s papuuckami a knizocku, on je taky stuudent zboznuje knizky 🙂 od svokrovcov dostane stolicku na papanie a take oteplovacky s vetroveckou, len mu od tohoo este topanocky musime kupit a od nasich kopu handier, bo mame skoro vsetko od 3 do 6 mesiacov a mozno 3 kusy odevov vacsie, tak som im dala misiu nas zasobit 🙂 hracky budu buduci rok ked bude tomu aj trosku rozumiet hehe
@mojalili cez co aebo kde si kupovala tie chranice na kolienka?, lebo to nase sidlo sa uz pokusa lozit len sa mu smyka 🙂
@kuriatko33 krasne fotecky mate 🙂
Ahojte maminky,
ako ste deticky naucili na UM? na obed sa mi netvori uz mlieko odkedy prikrmujeme a on si potrebuje precucnut este mliecka, no ale ked mu dam UM tak sa tvari akokeby som mu davala citron, ani beba ani sunar nutra mu nechuti.. teda si myslim ze mu ziadne nebude chutit. ja uz mam dost, bo ak stratim mlieko co mu dam jest? ☹
@chani ani my sme nespali ☹ o jednej som sa zobrala a sla som do obyvacky aby sa mm vyspal bo taha dnes cely den.. ja uz som nevladala, tak sme sli kukat telku a ten akokeby sa nic nedialo si rozpraval a hral sa 🙄
@deniskateniska ked nechce na obed mliecko tak asi nei je smadny ani hladny.. nedavaj mu nic.. a ked tak, tak vodu..
@ell nadherni chlapcekovia.. 😉
@zojec praveze je.. .moju cicku chce, len to je take zlozitejsie, bo po obede chce precucnut, len mlieko sa vytvori az neskor vecer, lebo sa asi tak uz nastelovalo, neviem ako to vysvetlit... proste ked spapa hned po obede tak poobede mu nemam co dat.. a UM nechce ☹ az potom okolo siestej je mlieka dost aby sa najedol ☹ takto to dako zvladneme len co ked stratm uplne mlieko a nebudem mu mat co dat 😅 ☹
@ell akí sú nádherní 😀
@mojalili ano mám tu hviezdu voňavku tak sedátko je super, keď malá zaspí, objednám ho, nikde v BA som ho nenašla
@deniskateniska inak boli ste už aj s malinkým v aquacity, my chcem ísť cez sviatky a sestra ma odrádzala, ževraj je tam špina, alebo čo, ty si niečo počula?
a ak ešte pre inšpiráciu, tak od kamošky dostala toto http://www.biga.sk/vkladacky/fisher-price-vklad... vkladajú sa tam tie tvary a keď sa stlačí hlava tak sa katapultujú von, ja vkladám, malá katapultuje a strašne sa rehoce a potom ešte dostala toto http://www.vikis.sk/product_info.php?products_i... , tak tá je srandovná, spieva ako keby si kloktala vodu, myslím, že vo vani a v bazéne bude mať úspech
inak keď si predstavím koľko hračiek ide dostať od celej rodiny až zle mi je, že kde to dám, dostane hovoriaceho psa, hrniec, chodítko, bábu, hrací koberec a ešte dve hračky od lamaze a to predpokladám, že dostane ešte aj od svojej krstnej a mojej segry 😅
@deniskateniska už sme tu mali jeden taký problém, ak pije Romanko čajík, daj mu do UM čajík, prebije to trochu chuť mlieka, inak neviem poradiť 😒
@deniskateniska ale ked ho nebudes prikladat tak sa nevytvori.. skus si aspon odsavat kym sa neurobi aj poobede.. ja by som UM nedavala vobec.. podla mna je to zbytocne.. radsej tu vodicku..

@mici111 dám 😀