icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

katuska01
21. dec 2010

@ellysa jej dakujem ja len tak ci to nevadi ked tu to uz mate take rozbehnute pridam aj fotky malickej len ked bude trosku viac casu.... 🙂 ale tu zatial aspon jedna

ellysa
21. dec 2010

@katuska01 Máš krásnu princeznú a meno Bianka sa mi začína páčiť, čím ďalej tým viac, možno ak bude niekedy druhé dievčatko 😉 , ja som sa tiež pridala asi pár dní pred pôrodom a to tu už baby mali zabehnuté a postupne sa zabehneš aj ty 😎

katuska01
21. dec 2010

@ellysa dakujem za Bianku 🙂 a toto meno vyberal moj syn ked som mu to povedala uz inak jej ani nepovedal ked bola este v brusku....a aj to tak zostalo 🙂 no to by som bola rada keby sem ako tak zapadnem....Inak ty mas tiez krasne dievcatko a tie vlasky nemaju chybu....ale vsetky deticky su tu krasne ako som tak pozerala....

ellysa
21. dec 2010

@katuska01 no jasne junové sú naj

katuska01
21. dec 2010

@ellysa 🙂 🙂 🙂 veru veru krasne snazili sme sa vsetky xi xi xi

deniskateniska
21. dec 2010

@katuska01 vitaj ;)

katuska01
21. dec 2010

@deniskateniska Dakujem 🙂

katuska01
21. dec 2010

este zopar foto..... 🙂 😀

deniskateniska
21. dec 2010

@katuska01 krasna slečna 😉

katuska01
21. dec 2010
katuska01
21. dec 2010

@deniskateniska 🙂 vdaka...

lenocka84
21. dec 2010

@katuska01 krasnu mas dcerku, vitaj medzi nami
necuduj sa ze mame 8m a som v junovkach 🙂 povodny termin sme mali 1.6. 🙂

bzucinka2
21. dec 2010

este zajtra sme sice doma, ale neviem ako budem vsetko stihat a potom uz ideme prec, tak radsej skor ako neskoro 🙂

Nech radost a stastie vladne u vas doma,
nech zdaleka obchadza vas smola,
nech pohoda vladne nad vianocnym stolom,
nech laska prevlada nad nemilym slovom,
nech certi od vas smolu odnesu,
nech choroba strati vasu adresu.
Vsetkym vam prajeme Vianoce plne stedrosti a lasky.
Maja a Milos s Alexkom a Tomim

ameanda
21. dec 2010

@katuska01
a my sme Matuska, kym bol v brusku oslovovali do 34tt "Sarinka" 🙂

katuska01
21. dec 2010

@lenocka84 ale jasne necudujem ja som sem medzi vas obcas nakukla.malinky je krasny...

ameanda
21. dec 2010

@bzucinka2
dakujeme a krasne Vianoce aj vam a hlavne bez stresov

katuska01
21. dec 2010

@ameanda my sme zacali malinku oslovovat az ked nam povedali ze to bude dievcatko strasne som po nom tuzila....u nas mal byt chlapcek Mathias....

bzucinka2
21. dec 2010

@ameanda dakujem 🙂

lenocka84
21. dec 2010

@katuska01 dakujem 🙂

majuto
21. dec 2010

ahojte pridavam info o marodoch Tomasko po druhých antibiotikach uz dobre ale prave sme sa vratili z pohotovosti lebo Jurko mi od rana vracal a hnackoval.na obed sme boli u nasej doktorky a ta mu dala injekciu ale vobec mu nezabrala takze si ho nechali v nemocnici.takze ked sa serie tak sa serie na kopu otras ale uz by aj stacilo.on bol tak znicený ze nevladal stat. ☹

mojalili
21. dec 2010

Kočky, mate krasny deticky...

My dnes stale placeme aj cez den, ani dotknut sa dasienok, chcela sm mu dat Ibalgin, vyvracal to...ach jaj....stale place place...esteze Lili si zobrala babka, lebo tusim dnes bude zla noc. Muz ide zajtra na sluzobku, tak musi sa vyspat, ja budem mat opet nocnu....

Dorobila som teraz aranza na vianocny stol, pozrite...

lenocka84
21. dec 2010

@mojalili kraaaasne
no snad nebudete mat az taku zlz noc
ja verim ze nasa bude ok, lebo zajtra taham na vychod, a sama, tak sa potrebujem vyspat

ameanda
21. dec 2010

@majuto
@mojalili
drzte sa kocky, skore uzdravenie drobcom
nadherne vytvory!

babulina
21. dec 2010

caute, ja to idem rovno zalomit vedla tomaska, lebo po vcerajsej noci kedy sme ani poriadne okom nezazmurili, to uz nerisknem a idem este co to nadspat, lebo od polnoci predpokladam ze budu tuhe boje so zubami, uz nech su vonku lebo toto je trapenie dusi, a cez den zase mrzut, esteze babka zobrala dneska ninku skoro na cely den k sebe

vitam inac vsetky nove mamicky 🙂

ellysa
21. dec 2010

@majuto ach joj, to sú zlé správy, no nech ste už zdraví ☹

@mojalili zuby zubaté hnusné, aj nás trápia, sme zaspávali s revom a predpokladám, že za chvíľu padám k nej, čo bude mrnčať
@lenocka84 šťastnú cestu
@bzucinka2 krásne kujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😎

lenocka84
21. dec 2010

@ellysa dakujeme, ved my sa potom ohlasime

katuska01
21. dec 2010

@babulina patrim medzi nich tak velmi pekne dakujem za privitanie.... 🙂 inak aj my prajeme vsetkym co su chorucky rychle uzdravenie nech su sviatky uz v pokoji.... 🙂

mojalili
21. dec 2010

@ellysa NO Danko zaspinkal pekne pri papani, ale o chvilku je hore, davam tomu 15 minut....chuda moje krasne

Zajtra idem do skoly za "mojimi "detickami na besiedku, snad Danko bude lepsie spinkat...
@katuska01 VItaj, Bianka je krasna.

Na dievcata sa tak krasne kupuje teraz, na chlapcov je to horsie....snad tretie ak bude bude dievcatko, tak moc by som si to priala. Volala by sa Gretka, MM uz teraz hovori.."snad Gretka taka nebude" hahaha....to urcite.... 😖

tintinka1
21. dec 2010

@mojalili teda keby že mám klobúk tak ho dám dole. Po tom všetkom ako sa trápiš s Dankom stíhaš robiť také krásne ikebany 🙂
@lenocka84 šťastnú cestu a hlavne pozor na cestách , lebo teraz bude presúvanie národov po celom Slovensku. Aspoň že nehlásia žiadne sneženie.
Ja som dnes konečne všetko pokúpila od darčekov až po potraviny , takže do obchodov ma už nik nedostane 😒 všetci sa tlačia , predbehujú a o parkovaní ani nehovorím. 😠 a že sviatky pokoja a mieru.

mojalili
21. dec 2010

@lagoonka Vitaj medzi junovkami....ak mate uz horne zubky....chcem sa spytat, tie horne vychazaju presne z okraju tych dasienok? ci trosku zozadu?

Danko ma tak strasne napuchnute tie dasienka, je to vidiet aj navonok, aj zvnutra - zospodu uplne take ryhy su tam...ani dotknut....uz mesiac lezu von,ale toto stadium mame tak 2 dni...:-/