Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec - tá ovca je úplne na zožranie, sa mi strašne páči , šikuľa si 😵 😵 😵
@miculienka 😉 dakujem.. aj ja som prave ulozila malu a idem pokracovat v siti 😉
@zojec - zas vykúzliš niečo rozkošné 🙂 , nech sa ti darí 😉
prajeme krasne povianocne dni, my sme mali krasne vianoce, boli sme u brata v novom domceku, Alexko sice skoro nic na veceru nepapal, ale tak to som neriesila a potom isiel s babinou hore do izby cakat Jeziska, tak tam vykrikoval, ze " Jezisko bol som dobry mozes prist, posluchal som tak pod" a my sme zatial poukladali darceky pod stromcek 😉 Alexko potom podla prveho pismenka rozdaval a roznasal darceky a potom si ich krasne povybaloval a hral sa s nimi , vzdy chvilku sa s niecim pohral a potom hracku vymenil 🙂 najvacsi uspech u nebo zozala rucna motorova pila, s tou sa hral najviac a potom jasne ze bagre , kamion a auticka 🙂 Tomi tiez krasne vydrzal vecer do 19,00 pekne sedel pri stole s nami a potom si zuzlal papier z darcekov a Alexko mu pomohol vybalovat a jasne ze nezabudol kazdu jeho hracku aj vyskusat 😀 proste to boli velmi krasne Vianoce, uz aj preto, ze sme boli 4 🙂
foto pridam neskor 🙂
Ahojte kocky! Prajem vam vsetkym vesele sviatky 😀 😉 🙂
ahojte, všetky fotky a detičky sú kráááááááááááááááááááááááááááááááásneeeeeeeeeeeeeeee 😉
my sme ocina vyprevadili do práce, tak sme trošku smutné, no ale tak čo už a tu pár foto aj od nás, švagriná zasa pofotila asi 500, len ich musí upraviť, toto sú odo mňa
-s vestičkou sme šli do aquaparku
- a s najobľúbenejšími darčekmi
AHojte kočky,
@ellysa Oliv je nadhernaaaaa, a to tak krasne uz stoji? Danko ma tak krive nozky, ze ich este ani nevyrovna 🙂
Ale musim ho pochvalit, dnes zacal stvornozkovat. Nielen nozkami ide dopredu, ale uz aj rucky zapaja a tak sa krasne presuva, zatial na kratke vzdialenosti, ale štvornožkuje🙂)))) 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Inak dalsia prebdena noc....zajtra ideme prehodit v spalni postielku, skusime ine miesto,,,,,,,,,ma velmi krehky spanok, stale je hore, ale neviem preco, ved spava len 2x denne po 1 hodine.....a zuby stale nemame...☹
@ellysa paaaaaaaaani ale je velikanska slecna z nej 😉 nadherna 😉
ahojte kocky,
krasne fotky ste popridavali. U nas Vianoce prvykrat sami, ale super. Maly to zvladal vyborne, pekne s nami stoloval 🙂
a darceky spokojnost, len maleho najviac stale zaujima vianocny stromcek 🙂
Ahojte krasne fotky ste popridavali deticky su vsetky uzasne...je tu nejako pusto ale kazdy sa venuje rodinkam a tak to ma byt...pekny den prajem 🙂 🙂 🙂
Ahojte vsetkym! Krasne fotky, rodinky, deticky! My sme v sobotu mali prelomovy den - Max prvykrat papal svoje prve nemliecne jedlo - mrkvu - myslim, ze z neho bude zrutik 😉 No a vecer ma zrazu pohryzol do prsta a tak som zistila, ze ma zub - bez akychkolvek naznakov, tak som sa potesila. Ale v noci hoci cele prespi, krmit ho musim kazde dve hodiny - tak neviem ci je to len tym, ze mu uz MM nestaci.
@monky1 tebe dnes extra prajem, aby vsetko dobre dopadlo
ahojte babulky.. nadherne deticky mame.. 😉
@niga tak super ze malemu mrkvicka chutila.. 😉 ja sa dnes chystam kupit si nejaky vianocny darcek.. lebo akosi som mala pod stromcekom pusto.. :( neboj kazdemu z nas sa deticky castejsie budia ako pred tym.. ono to snad prejde.. ked ich odstavime.. 🙂 ja som uz zvyknuta ze v noci vstavam aj 3-5x denne.. ono hladom to nebude.. chcu nas citit, a ubezpecuju sa ze sme tam.. no a ked uz su hore, tak si chcu aj pocickat 😀 u nas to neprestalo, ani ked sme zacali prikrmovat.. a len dva dni jej davam doobeda kasicku s ovocim a na neskorsi obed zeleninku.. tiez jej vsetko chuti, co sa velmi tesim
a este som chcela.. pre baby v anglicku: http://www.mothercare.com/Maxi-Cosi-Mothercare-..., lacnejsiu som uz nenasla.. 🙂 len s dopravou 18 libier sa mi to uz prestava oplacat... a farbu enzo som nenasla.... ☹
@niga ahoj ja si tiez myslim ze to nebude tym ze mu MM nestaci....bude to tak ako pise
@zojec lebo ja som syna kojila skoro 3roky a a do nejakych 2r.sa budil aspon 2x za noc a to si len cucol a spinkal dalej 🙂 🙂 aj Bianka jednu noc ma taku ze cuca kazdu chvilku a niekedy sa naje o 22,00 a spi do 5,30 je to individualne.... 😀
@ellysa nádherná je a tie pančuchy fialkové máme aj my 🙂
Babule pozdravujem 🙂
My sme dnes boli u doktora, stale sopliky a mierne pokašlieva, dala nam stodal, nasivin, a c-čko vitaminy, tak kurirujeme doma, ale už jej chýba kočík riadne 🙂
prikrmy nam nejdu iba vyzivy, ako pekne zacala so zeleninkou, tak teraz nic, ani mesko, ani zelenina, a speciality jej kadejake mixujem, a nic, a nedajboze vacsi kusok, tak ju napne a je po parade ☹ zato cicik kazdu noc pravidelne kazde 3 hodinky, mozno je to aj tych prechladnutim, ved uvidime len vydrzat, skusili me aj lepok-krupicu, a skusime roztek piskotu
@zojec - jej ty si poklad 😵 😵 😵 Idem kuk, ake maju farby a objednat, Max je vo vajicku fakt uz ako sardinka 😀
@zojec - my asi skor tuto farbu myslim
tak mame polrocnu prehliadku za sebou 73cm 11,28 kg 😀
@deniskateniska tak tomu sa povie chlap... 🙂 krasne miery...
@deniskateniska wooooooooooooooooooooooooooooow, no už sa na toho tvojho valibuka teším 😉
@takyna no a dobré sú tie pančušky také teplučké
inak baby mne už týždeň nechcela oliv papať, vo štvrtok som nemala navarené, tak som jej dala výživku a to mi skoro ruku odhryzla a všetko popapala a dnes som jej zasa skúsila a zasa spapala, takže už nechce moje varené, ale výživky, no som sa dožila... 😝
@ellysa - tak jej davaj vyzivky par dni, jej sa to preje 😝 My sme boli na vyzivkach pri Saske do 6-7 mesiacov a pri Maxovi tiez, az teraz ked sa vratime do UK zacinam im varit... je mi to tak lepsie pri tak malych mnozstvach... ale kedze ideme uz aj mäsko davat, tak uz len varene, to z vyzivky je humus 😝
@deniskateniska - no ja cumim 😅 😅 😅 Aku velkost oblecenia mu kupujes??
@ellysa tiez myslim ze ona sa tych vyziviek preje a bude papat aj varene....
@anjelicek26 no to by aj mna zaujimalo aku velkost nosi Romanko,lebo Bianka ma nejakych8,5kg a veci 6-9 su jej akurat takze my kupujeme 🙂 9 mes. a vyssie teda ako kde...
@katuska01 - no Max mal minuly tyzden 8,4 kg... takze tiez tak nejako ako vasa malinka... nosi 6-9 mesiacov, bodynka ma 74-ky, ale H&M nosi napr. v pohode este 68-ku... on je kratky, ma len 68 cm, len to ma pekne rozlozene 😅
Toto je asi dobra ponuka? Normalne uvazujem, ze hned objednam?

halóó, kde ste dnes všetky ?????? u nás sneží, malá spí a ja sa nudím 😝