icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
29. dec 2010

@mici111 - najdolezitejsia je teraz Sarinka, ine veci idu stranou, ta potrebuje len teba, peniazky ci darceky nie su take dolezite. Ona sama, ked bude väcsia pochopi a "tatinkovi" ukaze, co si o nom mysli... kazdy si je strojcom vlastneho stastia. Ked znovu zacnes chodit do prace a mala bude v skolke, bude to s peniazkami zasa fajn a dcerka ta bude cely zivot lubit 🙂

babulina
29. dec 2010

@mici111 - fedinova - to je kusok od risky 😉

mici111
29. dec 2010

@julinka2787 on je teraz mimo SR, zaraba prachy na lodi..no on klasika poslal vyzivne..ale nic navyse a ked som sa ho pytala ci dostane sara nieco pod stromcek, tak zahral mrtveho brouka..boze, to je aky hajzel, ja ho tak nenavidim..a co je horsie, jeho mama sa o malu zaujima viac ako on, a tu tiez nemusim..aj ked sa nicim o to nepricinila, ale ja som na nu taka alergicka..asi ze su rodina...brrrrrrrrr...zajtra dojde na navstevu, tak sa mi az chlpy jezia.. myslim babka..

deniskateniska
29. dec 2010

@babulina u nas to bolo tiez viac menej o nahode, ked sme sa prestali snazit... a do 2 tyzdnov som bola tehu 😅 😀 😀

mici111
29. dec 2010

@babulina oukej, ved cislo na teba mam, tak by som ti pripadne potom cinkla, ak by mi vyslo to varovanie malej 🙂

@anjelicek26 presne v toto dufam aj ja..ze ked bude starsia a "ocinko" sa bude nahodou zaujimat, nech mu ukaze vztyceny prostrednik!!! ..bez debaty, este ju aj pochvalim 😀 😀 😀

zojec
29. dec 2010

@tintinka1 no, nebolo to bohvieco ten sex.. ale nebolelo ma nic.. ale nebola som uvolnena.. :( inak u nas tiez od zaciatku tehu...
@mici111 nezavidim ti to veru.. :( nechapem takych chlapov.. ved sarinka je taka krasna.. ze im to netrha srdce, byt bez nej :( smutne...ale neboj, hadam raz pride taky 🙂

mici111
29. dec 2010

@zojec ani ja nechapem takych chlapov..ale on sam este nedozrel..."umelec" taky su najhorsi..boozee, kde som ja mala rozum???? jedina vec, ktora sa mu v zivote asi podarila je Sara..len on na to este neprisiel..a otazka je, ci vobec pride..

anjelicek26
29. dec 2010

@mici111 - raz na to prijde a uz bude neskoro. Deti taketo veci vycitia a neodpustaju.

zojec
29. dec 2010

@mici111, julinka aj tak vas obdivujem, ze to zvladate 😉 ja si to neviem predstavit.... byt sama....

babulina
29. dec 2010

som si len tak z dlhej chvile zapla stranku profesia a checkla ake pracovne pozicie su volne a som mierne sokovana, ze je to viac nez strasne, no som zvedava ako to bude vyzerat o dva roky, kedze moja vypoved je asi uz na ceste 😔

zojec
29. dec 2010

@babulina ale ved vypoved ti na materskej nikto nemoze dat.. a na profesiu radsej neklikaj 😉

mici111
29. dec 2010

@anjelicek26 ano viem to..lebo ja svojho otca tiez nemam v laske..a mama ma proti nemu v zivote nehuckala..ale obcas ked som bola uz starsia, tak mi porozpravala..a tiez mi docvaklo..a vobec sa s nim nestretavam..

@zojec inu moznost nemame..tak to musime zvladnut 😉 resp. jedna moznost tu bola..na uplnom zaciatku..ale nad tym som vobec neuvazovala..sarin otec ano..to bolo jedine, o com vedel rozpravat..potrat..hajzel..ja som neskutocne stastna, ze mam tak krasne babatko ako je sarinka..ona je moj jediny najdrahsi pokladik..

@babulina ale ved vypoved nemozes dostat ked si na materskej 😕 to ta chrani zakon..

babulina
29. dec 2010

@mici111, @zojec - zlaticka, mozu kedze je to z organizacnych dovodov, rusia nam office na slovensku

anjelicek26
29. dec 2010

@zojec - insolvencia, odburavanie miest - vseobecne ci doba urcita v zmluve - vyhodit ta mozu. Ja sa tiez nemam kam vratit, kupila nasu firmu "kobylka", zvysok si domyslite. Je mi z toho smutno.

bzucinka2
29. dec 2010

@desmodka to ti neviem zarucit ani vyvratit, ale myslim, ze ked mas takyto metabolizmus, tak to hore nepojde, ale zase pozor aby ti kosti nehrkali, lebo 47 je uz dost malo 🙂
@anjelicek26 fakt, mile prekvapenie, potom mi daj vediet co ti doki poradila 🙂
@deniskateniska no aby si sa necudovala, kamoska s prvym nie a nie otehotniet a druhe sa im pekne podarilo ako chceli 🙂tak nech je to aj u vas tak 🙂
@julinka2787
@mici111 moje, mate to tazke, ale vsak tie krasne slniecka stoja za to vstavat kazdy den, hoci aj sama sa zobudzat, raz pride ten spravny ani nebudete vediet ako 🙂

deniskateniska
29. dec 2010

@babulina ja som tiez kukala a najhorsie je ze do prace sa v dnesnej dobe dostanes len cez tlacenku.. ja ked som hladala pracu uctovnicky, nic som nemohla najst ked som nemala 5 rokov praxe... a jedna moja spoluziacka, totalna tupana, ledva prechadzala a aj to preto, ze sa vsade ohradzala tym ze prisla o rodicov... tak vsetci ju lutovali, ale keby vedeli aka je to zlodejka a svina.. och no ale to som nechcela, no proste teraz som sa dozvedela ze pracuje ako uctovnicka vo velkej firme - a este pri peniazoch!!! hruza... a viem ze sa tam dostala cez tlacenicu... 😠 mna taketo veci dokazu tak nastvat.. 😠 😠 😠

zojec
29. dec 2010

@mici111 mas pravdu, co ine vam ostava 🙂 ale aspon ze mas maminu a mozno lepsie takto, ako by si s nim nahodou zila, a musela sa s nim jedovat.. 🙂

deniskateniska
29. dec 2010

@bzucinka2 mohlo by to tak byt 😉

bzucinka2
29. dec 2010

@mici111 si silna zena dobre si sa rozhodla, Sarinka je uzasna a ty si stastna aj bez hajzlika 😔

bzucinka2
29. dec 2010

@deniskateniska bude len sa nad tym nezamyslaj 🙂

babulina
29. dec 2010

@deniskateniska -bezny standard na trhu, si to inak vobec neviem predstavit ze budem posielat niekam CV a teraz vsetky tie ceremonie na pohovoroch, ja som mala svoje super miestocko od 3rocnika na vyske, mi bolo sveta zit, robota snov 😎
no a mozem si teraz akurat ...

zojec
29. dec 2010

@babulina
@anjelicek26 no tak to jo :(
@deniskateniska jaaaaaj take tu vzdy bolo a aj vzdy bude.. spravodlivost neexistuje .. bohuzial..

anjelicek26
29. dec 2010

@deniskateniska - veru casto to tak je... a ja sa teraz na tu tlacenku spolieham, ked pojdem zasa do prace... nasu pobocku v nemecku zrusili - moc drahe, vsetko premiestnili do rumunska - kazdopadne - moji kolegovia su teraz v konkurencnych firmach a ked sa budeme vracat do Nemecka, mam im dat vediet, ze mi nieco najdu 🙂 Tak sa na to trosku spolieham 😉

deniskateniska
29. dec 2010

@babulina ved to ze to je bezne a aj keby som mala neviem aky mozog tak si mozem piskat akurat tak... ked nemam znamych

anjelicek26
29. dec 2010

@babulina - ja som si zacala hladat robotu, ked mala Saska 2,5 roka, ja pol roka po vyske.... do tyzdna mi odpovedali z troch miest, bola som na troch pohovoroch a dostala dve miesta. Vybrala som si to, co bolo len kilometer od Saskinej skolky a 10 km od mojho domu 🙂 Uplne bez tlacenky, len mi ta robota sadla ako rit na serbel 😅 Aj ked teda som sa musela este hoodne ucit 🤐

puhinka
29. dec 2010

@deniskateniska
@ellysa a riska,krásne foto ,len čo je pravda
a Deni,tak teda máte zúbok,gratulujem...my sme dneska nespali ako mrnkal a stále sa budil,tak hajal somnou v posteli a len som mu cumlík stále dávala,jednak plný nos a ten zúbok má síce špičku vonku,ale ešte stále sa prediera úplne von a on je z toho hotový 🙂

a ešte som prišla na zistenie,že keď niesom ja s malým,tak on prestane rozprávať ,ako myslím,že keď mi ho niekto varuje a pak prídem ,tak on akoby nič a keď som s ním zase dva-tri dni non-stop,tak znova začne...mamama...bababa a dneska najnovšie be a bä :D stretli ste sa už s niečím takým?
@anjelicek26 sa ideš vydávať? tešíš sa? :D

jo tie sviatky sú sviňa vec,mne ale našťastie sladké nechutí ale majonezáku a rybacek polievky som zožrala za 10-tich 🙂 ale ako som už vravela...už chudnem 🙂 a po sviatkoch aj cvičiť začnem 🙂

zojec
29. dec 2010

@babulina no ja sice robotu stale mam, ale pravdepodobne sa do nej nebudem moct vratit, lebo pracovna doba od vidim do nevidim, 24 hodinova pohotovost a nervy v kybli.. takze som tiez zvedava co budem robit po materskej..

anjelicek26
29. dec 2010

@puhinka - s nasim malym sa da normalne diskutovat, povies de, povie de, povies grrr, spravi grrr, povies baaa, spravi baaa, povies daaa, spravi daa, no zlaty je pri tom 😀

No a zo svadby mam viac des, ako radost, ja som strasny stresak, si to ani nebudem uzivat, len sa bat, ci sa nieco nepototo. Ja tak dufam, ze nikto neprijde zo sprostymi napadmi na hry, unasanie nevesty a podobne kraviny 🙄 Kiez by sa to dalo nejako preskocit 😖

babulina
29. dec 2010

@anjelicek26 - trosku sa spolieham, ze dobru prax a kvalitnu skolu mam, len neviem ako sa budu HR pozerat na tych 5rokov doma na materskej 😅 , no este stale vkladam nadej aj do mm ze ma do niektorej z bank odporuci

babulina
29. dec 2010

@anjelicek26 - a ake saty chces? juuuuuuuuuuj ale by som sa vydala este raz uz len kvoli tym pripravam 😀