icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
31. dec 2010

@julinka2787 no ja som popruhy povolila na maximum, aj tak mi to tam nesedi..ale to je asi chyba fusaku..mam emitex..ty mas aky? na nanoznik uz kaslem, nebudem nic nasivat 😝 mal by drzat aj tak 😝 hej ta strecha sa da stiahnut snurkou, ale aj tak to tam nepekne visi..a srobiky sa furt povoluju 😠

julinka2787
31. dec 2010

@mici111 ja mám nejaký obyčajný fusak http://www.ppluxbazar.sk/pplux/aaa 009.jpg to som s kočíkom objednávala. a sedí mi to tam dobre... ten nánožník je nedomyslený,ale tak ja som si pomohla. a tá strieška sa mi nezdá ovisnutá. ale veď sto ľudí, sto chutí. mne bexa vyhovuje a to ma teší. a tebe ak aj tak sárinka nechce byť moc v kočíku, tak na jar aj tie golfky budú super, na občasné posedkanie v kočíku. 😝

bakatuska
31. dec 2010

ahojte
vsetkym zelam krasneho silvestra a vsetko dobre v novom roku 😀 😀 😀 😀

@mojalili
@monky1 baby joj drzte sa nech sa to spinkavanie polepsi

@monky1 ale som sa narehotala ze mas prsia'' volne pohodene'' 😀 😀 😀

bealondyn
31. dec 2010

Dievcata, aj ja vam vsetkym zelam krasneho silvestra podla vasich predstav, nech deticky posluchaju a pekne spinkaju, aby maminky vydrzali do polnoci na pripitok! 😝
A v novom roku a desatroci hlavne veeeeeela zdravia, stastia a rodinnej pohodicky. 😵

monky1
31. dec 2010

... aj od nas ŠNR - ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!!!!!! ... vela vsetkeho dobreho - pohody, zdravia ... malo starosti a vela radosti 🙂

sofinka2009
31. dec 2010

@mojalili ja tiez spavams malym v posteli.ked ho necham sameho v postielke zobudi sa s placom az revom ked je pri mne haja pene celu noc ale ma kontroluje ci som pri nom aj sa prituli az ma z postele vytlaci 🙂 ale to ranne budenie mam najradsej ked mi vyprava hladka stlaca tvar lepsie ako ked sa budil v postielke s placom 🙂

weirdo
31. dec 2010

Stastny novy rok dievcence!
A hlavne zdrave deticky a najma pre @monky1, @mojalili viac toho nocneho spanku.
Vsetko dobre 😵

ellysa
1. jan 2011

ahojte, tak vám prajem krásny nový rok, hlavne zdravé a usmievavé detičky a maminky aby sme boli oddýchnuté a spokojné 😀 😀

ako ste prežil noc? u nás nafigu, Oli zaspala pekne o 19.30 ale od 21.00 začali strieľať delobuchy a ju to budilo, až do 1.00, chúďa, tak bola z toho mrzutá potom sa už budila každú chvíľu s mrnkaním, by som to zakázala 😠

katuska01
1. jan 2011

Ahojte aj od na Stastny Novy rok hlavne zdravia a vsetkeho po com tuzite 🙂 🙂 🙂 u nas noc v pohode zaspinkala a ani nevedela ze bol silvester a nieco buchalo ani ju nehlo tak som rada lebo som myslela ze budem pri nej kazdu chvilku...takze nasa si to odspala 🙂

zojec
1. jan 2011

aj od nas krasny novy rok, nech je uspesnejsi ako ten predosly 😉 u nas noc celkom v pohode. tu sa strielalo az o polnoci, tak 30 minut ... mala sa zobudila, pocickala a zaspala a ja s nou 😉

bealondyn
1. jan 2011

ahojte, tak este raz stastny novy rok, vsetko dobre, hlavne nech sme vsetci zdravi! 🙂
u nas noc super, zaspinkala o 20.00 a prvykrat sa zobudila az o 2 na papanie, tu v nasej stvrti to s delobuchmi vobec neprehanali, nastastie. potom bola hore uz kazde 2 hodky, ale len nachvilocku a do nasej postele putovala az o 6 rano a vstavali sme 7.40. takze super...ja som si pozrela v telke londynsky ohnostroj, bol uuuuuplne uzasny, strasne sa mi pacil, dala som pripitok s drahym a o pol jednej som putovala do postele. takze ja som spokojna s poslednym dnom v roku! 😀

fatimuska
1. jan 2011

Šťastný Nový rok želám všetkým🙂

bealondyn
1. jan 2011

a dnes idem prvykrat v zivote piect kacku, uz caka pekne nasolena v chladnicke a chystam sa aj knedlu robit, kedze tu o niecom takom nechyruju. 😒 no som zvedava, ako to dopadne. 😀

fatimuska
1. jan 2011

@takyna nebojkaj, maličké je ako mača, pokiaľ nevracká, nie je malátne, alebo tak, tak by to malo byť ok, a zglbať Ťa nemal, môže sa to stať každému🙂

fatimuska
1. jan 2011

@bealondyn ja som ju piekla prvý krát 26.12. a bola super, mala 2200g, hodinku dole prsiami na 180 stupňov, otočiť, poriadne prsia popichať vydličkou a ďalšiu hodinku, ja som ju ešte pred pečením poriadne potrela mliečkom🙂

miculienka
1. jan 2011

šťastný nový rok vám prajem , veľa zdravia, šťastia , lásky a pohody 😉

nám stále vypadáva net, tak včera od doobedia som sa sem už nedostala, tak teraz vás dočítam

@zojec - ja by som tiež najskôr chcela skúšobný program, ten tam stojí cca 3 éčka, a tak sa uvidí, či sa bude páčiť alebo nie, lebo ak tam malá spustí gajdy , tak nás vyženú 😀

evio
1. jan 2011

Stastny Novy rok,nech sa vam vsetko v tomto roku splni 🙂 🙂 🙂

a chcem sa opytat tie co ste uz skusali dat detickam hrasok ,tak ste dali mrazeny alebo ste mali este z domacich zasob,,,diky moc

julinka2787
1. jan 2011

šťastný nový rok prajem dámy...nech nás všetko zlé obchádza!!!a krásne a zdravé detičky sprevádzajú...

babulky mne malá zaspala o pol deviatej večer a bez pohybu do rána do desiatej spala. ani papať ani nč... 😕 no čo sa ona bude zaťažovať nejakým silvestrom a búchaním... 😀

deniskateniska
1. jan 2011

dobre ranko 😀 😀
tak nas krpec aj s nami ohnostroj pustal, proste nechcel spat, zaspal o pol jednej, tak sme potom sli dnu...
tak tento silvester stal za velke prd, nechapem co ti ludia, ved na ulici ani nikto nevysiel von, len detiska ozrate boli na kopci, ak mali 12 rokov vravim moc... som myslela ze oproti sused mlady aspon vyde ze mu poprajeme, dame sampano a nic.. zdochol tu pes... no nechapem na co som do tejto riti sla... fakt.. ak buduci rok nikto nepride ku nam ideme do kubina na silvestra bo toto ... fuj sa mozu hanbit ti ludia 😠

miculienka
1. jan 2011

@evio - ja som dala kúpený mrazený, lebo svoj nemám , v pohode to strávila

miculienka
1. jan 2011

@deniskateniska - aléé deni, nezlosti sa hneď 1. deň v roku , u nás to zas strieľalo o 106, tiež sme na dedine, no a teraz som volala so segrou čo býva v meste a tam zdochol pes ako ty píšeš, tak tu to bolo opačne
moja malá sa tiež zobudila na tresky, som si myslela, že aj báť sa bude, ale nie, kukali sme chvíľku z okna ohňostroj

miculienka
1. jan 2011

@julinka2787 - teda, to dobre spala, moja zaspala asi o 22.15, ťahala do 23.45 , potom sme dlho nemohli zaspať , asi do 2, ale potom s jednou prestávkou na cuckanie spala do 8.30

deniskateniska
1. jan 2011

@miculienka no tak ja som sa toho nebala ze by sa maly bal ohnostroja, bo ked bol malilinkaty, tak sme prerabali dom a "pod ritou" sa mu vrtalo tak to fpohode, len fakt, som myslela ze su tu normalny ludia, ale tak no co uz... budeme tu asi samy kazdy rok petardovat na ulici :D

miculienka
1. jan 2011

@deniskateniska - možno zavediete tradíciu a aj iní sa chytia 😉

evio
1. jan 2011

@miculienka dakujem,uz som mu chcela davnejsie dat ale nevedela som ci mozem normalny mrazeny,tak dik vyskusame 🙂

puhinka
1. jan 2011

@miculienka ,ty si zlatá...ďakujeme 🙂
no teraz nám to narušila moja choroba,včera som ani z postele navyliezla aká angína ma zkolila

alé bááááááááááábyyyyyyyyyy...všetko dobré do nového roku a milión pusiniek 🙂
@ludka_r ,není čo závidieť...🙂 sex není všetko 🙂 dôležitá je tolerancia,láska,priateľstvo 🙂 sex je len taká čerešnička na torte a ak všetko ide ako má,tak tá najsladšia 🙂
@bzucinka2 ,to je pravda,akurát som to dnes s mamou preberala to priberanie,tiež sa mi sťažovala,že keď bola mladá to išlo raz-dva a že teraz musí drasticé diéty...mama bude mať 18-teho už 42,takk to je pochopiteľné 🙂
@bzucinka2 ,ale tak mm je kuchár povolaním,tak jemu to nerobí problém,on rád 🙂jemustačí,keď má požehlené,oprané,upratané a je spokojný 🙂

ja mám asi teraz po sviatkoch niake dve kilečká ako pred pôrodom,ale už som bola aj o kilo a pol menej 🙂 ale faldík vyťahaný od pupíku mám stále,to zachráni len čas,krém a brušáky 🙂

mici111
1. jan 2011

vsetko dobre do noveho roku, vela zdravicka, nech nam dietky rastu do krasy ale hlavne nech su zdravucke 🙂

@puhinka ty mas aku mladu maminu 😕 xixi ty by si este aj surodenca mohla mat 🙂

puhinka
1. jan 2011

@ellysa ,nikto to nechápe,vtedy bola iná doba,nebolo toľko výzkumou,ale v niečom majú aj pravdu tí naši rodičia a prarodičia,aj tí,čo vydávajú tie brožúrky musia na niečom zarábať... 😀
@zojec ,tak to hej,ale to je z tých umelín a éčok,čo obsahujú tieto novodobé výrobky...ale zoberte si tak niaky stredovek,všetci boli zdraví a deti jedli všetko...ale boli aj taký,že bolo normálne,že deti sa kojili do 5 rokou...uff...to moja babka kojila jedného môjho strýka 4 roky...
a určite máš aj pravdu v tom,že každá matka si má robiť podľa seba,ja tiež nemám rada,keď ma niekto ide presviedčať o niečom,čo ja viem asi najlepšie,už som jednu kôli tomu poslala do teplých krajín...tabuľková mamička a čoby kebyže len tabuľková,to bola maxi mega tabuľková
@ellysa ,kebyže počuješ,čo včera vypotil môj krsný,že dal malému pol deci a čokoládové banány,si len srandu robil,ma chcel vytočiť,ale kabyže to tak urobí,by som ho nakopala do riti,aj keď ma 50 😠
@bealondyn ,gratulujem k zúbkom a krásne fotečky 🙂
@marcovka ja už som skúšala aj ryžu,takú kašu som mu urobila s mrkvičkou

puhinka
1. jan 2011

@mici111 ,hej,ale mama už nechce...ona ma už dva roky prosila,nech jej dám vnúčatko 🙂 tak sa teraz vytešuje,že je babka 🙂
aj svokra má 41,aj svokor a môj tato by mal 43...oni sa ponáhlali všetci,však malému žije ešte pra pra babka,tá ma 80 a prababka 60 :D to z manželovej strany 🙂

takyna
1. jan 2011

Ahojte Babule 🙂 Všetko dobré v Novom Roku všetkým 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵