Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@monky1
@mojalili och dievcata, snad sa tie noci rychlo zlepsia. 😔 u nas tiez nic moc, od polnoci je hore na cuckanie kazde 2 hodky, ale tak nejak zvladam. a uplne sa budi az o 8 rano. aspon nieco...
@takyna neboj, urcite je v poriadku. ja sa tiez bojim nasho prveho padu, viem, ze sa tomu nevyhneme, ved mala sa uz riadne vrti do vsetkych stran.
inak sa chcem opytat, ci aj vase deturence boli take unavene, ked im isli zubky??? 😕 Isabellke uz vykukaju spodne jednotky, ale este nie su vonku uplne a ona je stale unavena, furt si pretiera ocka a je mrzuta. vacsinou ju davam spinkat po 2 hodinach od predchadzajuceho prebudenia cez den, ale aj tak nespi dlhsie ako polhodinu. 😒 ale v noci spi tych 12 hodin, len sa teda parkrat nacucka, ale to nie je uplne prebudenie...neviem, ci to moze byt tymi zubkami. 😕
@bealondyn nasa nie je unavena, v posl. dobe je nezmar, kt. nevie zaspat 😠
a spat vie len cez den - aj teraz taha uz tretiu hodinu
@takyna nepripadaj, ja som si po prvom pade hanky prisahala, ze uz sa to nestane a 3 tyzdne na to spadla, ked ju merkoval tatko a potom este raz mne .... presne viem, ako sa citis 😒
@takyna nevycitaj si to, prejdi hrackou pred ockami ci ju sleduje, a svetielkom jej zasviet do ocka, ci reaguju zrenicky, mne toto poradila neurologicka - kamoska, ked mi starsi spadol ako babatko a nesmie byt spavy, teda spava 🙂 nie si zla matka, to sa stane asi kazdej z nas 🙂 cmuk
dakujem babule 🙂 , smejka sa zatial, aj pekne spapkala spenatik zo zemiakom, reaguje, nie je spava, poklopem, tak preto sme nesli na pohotovost, tak dufam, ze je a bude v poriadku 🙂
@tintinka1 a aku mas velkost? moja ma cc 7 kg, a uz asi vezmem Lko... no ja by som malej plavaciu plienku ani nedala.. 🙂
@takyna neboj, este sa napada malicka.. to sa stane.. moja este nespadla, lebo sak sa este furt nepretaca.. 😠 lezi na chrbatiku, alebo na brusku ked ju dam.. z casu na cas sa prehodi, ked je jej dlho, ale ze by to robila stale sa neda povedat.. tak 1-2x denne 😒 ale uz sa zacina plazit, no este len dozadu 😀 a jeduje sa, lebo jej dam nieco dopredu aby sa nacahovala a ona sa od toho vzdaluje 😀
@zojec aj Alex sa už začína plaziť ale naopak , že leží na chrbátiku a zdvíha riťku a tak ide dozadu. Najväčšiu radosť z toho plazenia má v postielke , keď je už úplne na tlačený na tyčkách tak ma zavolá aby som ho potiahla dole a začne odznova. Takto sa baví hlavne večer pred zaspávaním 🙂 on vždy večer chytá druhý dych a len by sa hral. ( že by bol po otcovi ? 😀 😀 😀 )
@takyna - Max sa zrubal prvy raz vcera v noci, ani nevieme ako, len lezal zrazu na zemi na brusku. Liezt nevie a otacat sa vie len do jednej strany. Netusim, ako sa mu to podarilo... nastastie nemal ani len nic cerveneho, nic mu nebolo... len ten rev 😖
Babulky my balime, silvestrujeme mimo, som zvedava s dvoma detmi, ako to zvladnu... idu totiz s nami 😝 No vsak ked budu umrncany, mozeme kedykolvek odijst. Ale som rada, ze nebudeme trcat doma... Zajtra okolo obeda letime... tak sme odzdobovali stromcek, este oblecko pobalit, taaak sa mi do toho nechce, najradsej by som tu ostala 🤐
Boze tieto nase akcne deti , kym nam to vyrastie budeme mat este stresov ☹ 🙂
hlavne nech sa im nic nestane 🙂
Babule všetkým Vám prajem Krásneho Silvestra , riadne si užite hlavne v pohodičke posledný deň v roku 😵 😵 😵 😵 😵 a deťúrence nech sa neboja delobuchov a nič sa im nestane 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@anjelicek26 a kam idete?
@zojec - ideme na oslavu kamaratovych narodenin 🙂 V genialnej restike, z jedlom, life hudbou, kopou kamaratov, a deti povolene + bude tam pre ne animator, tak sa tesim 🙂
a ešte maličkosť 😉
@anjelicek26 super 🙂 my po sto rokoch doma.. ale celkom sa tesim.. taka je tu kosa, ze sa mi nechce ani nos vystrcit 😀 a zajtra uz letite spat do UK?
@takyna zasvietila mu lekarka svetlom do oci ci zrenicky reaguju, prehmatala mu hlavicku a fontanelku, strcila mu palce, ci ju chyti ruckami, spytala sa nas ci sa nam nezda iny co sa spravania tyka, ci nie je malatny, z akej vysky padol a poslala nas na rontgen. a potom nam ho kazala sledovat 48 hodin, ci ma normalne reakcie a keby daco, tak ze mame ist na photovost
dievcata tak vam teda prajem vsetkym vsetko dobre do noveho roka, nech deticky rastu a su zdravucke 🙂
@mici111 veď ale na bexe sa dajú popruhy povoliť na riadnu dĺžku, nánožník sa dá zriešiť (ja som len na spodnú časť našila klobúkovú gumku), a ten spodok na streche sa dá stiahnuť šnúrkou čo tam je a vyzerá to v pohode. podľa mňa. no tie šróbiky mne sa neodtáčajú, takže s tým neporadím. ja som s bexou spokojná aj čo sa týka vaničky, aj šporťáku...

@monky1 pripadám si ako neschopná matka ☹