Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no tak my mame toho viacej, u nas nesmie pradlo visiet, hydina sa neje, pred prahom domu treba zamiest a nesmie sa sit 😉
@babulina ach jaj.. 🙂 u nas rano viseli plienky, pred prahom sme nezametali, sila som.. akurat nic pernate nebolo na obed.. 😉
@weirdo no ukladam ju vzdy najedenu... davam jej rano kasu s ovocim.. spraska cca 100ml a poobede okolo 2hej jej davam zeleninovy.. a ulozim spat.. 🙂 k maku sme sa este nedostali
Ahojte babulky, fakt nestiham docitat, my sme sa prave zobudili 😀 Vcera bolo paradne, maly uzasny, nechapali sme z neho, boli sme na doooost hlasnom vecierku z hudbou, kopou ludi, deti, petardy - a co robi nase dieta - SPI. On prosim vsetko prespal vycapeny v kocari, dva razy sa kojil, polozila som ho do kocara a do 5 minut zasa vytuhol. Ja to nase dieta proste milujeeeem 😅 Sasenka tiez v pohode vydrzala, dnes rano potom obaja do deviatej spali, o desiatej sme vyrazali na letisko. Max prespal cestu na letisko, na letisku pekne papal, ked sme vzlietli, tak zaspal aj v lietadle, zobudil sa len pri vyberani batoziny a ked sme ho zapli do auta, tak spal zas. Uzasny je. Poobede sme hodili s detmi slofika, no a zobudili sa teraz. Saska spi dalej, Max sa hra s tatom, budem musiet kuk, ci tato nespi - lebo Max tam nejako knuci... uvidime 🙂
Dufam, ze ste vsetky mali krasny start do noveho roka, skusim vas zajtra docitat 😵
Bre ranecko babulky, mne Max konecne zalomil na obedny spanok, to ma nejake prehodene chudatenko. Ja som prave zistila, ze ma Saska dnes meniny - podarilo sa nam po stvrty raz na to zabudnut 😝 Tak rozmyslam, ze co teraz, asi jej nejaku tortu aspon rychlo spravim...
@weirdo - aku tortu robis?? Ze by som sa inspirovala 😅
@anjelicek26 - taku ze potahovanu hmotou, piskotove farebne cesto plnene kremom, ale ten v noci musi byt v chladnicke, takze nic pre Vas, ked to ma byt uz dnes 😀. A co piskotova so slahackou a ovocim? Myslim nepecenu, to je rychlovka ...
@anjelicek26 - taku ze potahovanu hmotou, piskotove farebne cesto plnene kremom, ale ten v noci musi byt v chladnicke, takze nic pre Vas, ked to ma byt uz dnes 😀. A co piskotova so slahackou a ovocim? Myslim nepecenu, to je rychlovka ...
@weirdo - krem dam dol mrazaku a potahovku este mam, to by aj slo... ale ta piskotova by asi bola najjednoduchsia, to je fakt 😵
@anjelicek26 - tak ju prekvapte, ze vsetko naj 😉
ahojte, tak sme sa vrátili s prechádzky, malá celá unavená zalomila a ja si asi tiež pôjdem schrupnúť
akosi sa dnes nepíše 😅 asi večer to tu roztočíte hm ?? to mne zas nepôjde net
inak, čistíte už tie prvé zúbky drobcom ? raz v tv hovorili , že už aj prvý zub sa má čistiť , že takou mini kefkou alebo tými čo sa na prst dávajú , ja som sa zatiaľ na nič také nedala , máme dva dolné zúbky
@miculienka - my zubky necistime, podla mna dva zuby staci pretriet navecer a rano vlhkou vreckovkou, aby tam neostavalo nejako jedlo, viac nic... my davame malemu florety, tak by sme aj tak cistili len vodou...
@anjelicek26 co su to florety??? 😅
@miculienka ja mu este tie dva necistim, ale davam mu obcas kefku do ruky a on ju okusuje, inak on ked nechce, tak pusu neotvori a uz vobec nie,ked mu idu dalsie zubky 🙂
@babulina krasne sa snazite, my sa chystame so starsim na lyze v stredu o inom nehovori len o tom ako sa chce lyzovat, tak som zvedava ako sa mu bude pacit 🙂
@anjelicek26 Saske vsetko naj prajeme a teda mamina takto zabudnut a ze 4x 😀
@weirdo akos a dari s tortickou ? 🙂
@anjelicek26 - aj ja by som chcela vedieť čo sú tie florety
@bzucinka2 - moja tiež neotvorí pusu na povel , len keď chce 😵
@babulina jejda super, ja som sa neosmelila este kupit LILI korcule, snad kolieskove zacneme...🙂
@anjelicek26 Ty odkedy chces zacat davam jogurtik? Kamaratka zacala v 8. mesiaci...tusim si aj ty spominala...po 8. alebo v 8.? Dakujem 🙂
@bzucinka2 - no u nas sa meniny neoslavuju, moja rodina sa na to tiez vyprdla, takze tak 🙄 Ale torta bude asi fajn, uz len potiahnut..
A florety su take mini tabletky, fluor + vitamin D, pre deti do roka kazdy den...
@mojalili - po osmom mesiaci, takze niekedy vo februari zacneme 😉

zojaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to sa nemoooooooooooze, na novy rok sit? ved sliepkam zasijes rit( srry za vyraz 😅 ) by ti moja omama povedala 😀 😀 😀
ale krasne si to usila, keby som ja bola tak sikovna, ach