icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
1. jan 2011

zojaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to sa nemoooooooooooze, na novy rok sit? ved sliepkam zasijes rit( srry za vyraz 😅 ) by ti moja omama povedala 😀 😀 😀
ale krasne si to usila, keby som ja bola tak sikovna, ach

zojec
1. jan 2011

@babulina 😀 😀 😀 no to som este nepocula.. s Novym rokom viem len , ze sa nema jest hydina ani nic okridlene aby neuletelo stastie 😉 a to mne nehrozi 😀

babulina
1. jan 2011

no tak my mame toho viacej, u nas nesmie pradlo visiet, hydina sa neje, pred prahom domu treba zamiest a nesmie sa sit 😉

weirdo
1. jan 2011

@zojec - nadherna robota 😵 . A zavist nad spankom, co si jej zacala davat papat? Makovy odvar? Porad 😀

mici111
1. jan 2011

@babulina ja mam plienky na plavanie, len musim poratat kolko ich este zostalo, lebo mame este 5 nahradnych lekcii, ktore sme vymeskali..ak mi zvysia, tak jasne, ze ti dam a nie predam 😉

zojec
1. jan 2011

@babulina ach jaj.. 🙂 u nas rano viseli plienky, pred prahom sme nezametali, sila som.. akurat nic pernate nebolo na obed.. 😉
@weirdo no ukladam ju vzdy najedenu... davam jej rano kasu s ovocim.. spraska cca 100ml a poobede okolo 2hej jej davam zeleninovy.. a ulozim spat.. 🙂 k maku sme sa este nedostali

weirdo
1. jan 2011

@zojec - aha, tak toto pomohlo? Super. Nasa spinka po papani, ale nepomohlo, nevadi 🙂

bealondyn
1. jan 2011

baby, no pekne pekne, ja som dnes povesala 2 varky pradla a aj kacku upiekla! 😀 no co uz, este ze nie som poverciva. 😀 a kacka bola super. 😝

@zojec krasne boticky, aj slonik je uuuuzasny 😵

zojec
1. jan 2011

@weirdo neviem ci prave jedlo.. ale je mi to jedno. .. hlavne ze drichme viac ako 30 minut.. inak davam ju spat do kocika.. a ked trosku zamrnka idem ju trosku pokocikovat.. 🙂 tak sa este ukludni.. mozno aj to pomaha 😉

weirdo
1. jan 2011

@zojec - to je jedno, co pomohlo, hlavne, ze to funguje, gratulujem 😉

bealondyn
1. jan 2011

@zojec a este som zabudla pochvalit Barborku, aka je zlatucka a ako sa jej paci, ked ju nosi ocko. 😅

anjelicek26
1. jan 2011

Ahojte babulky, fakt nestiham docitat, my sme sa prave zobudili 😀 Vcera bolo paradne, maly uzasny, nechapali sme z neho, boli sme na doooost hlasnom vecierku z hudbou, kopou ludi, deti, petardy - a co robi nase dieta - SPI. On prosim vsetko prespal vycapeny v kocari, dva razy sa kojil, polozila som ho do kocara a do 5 minut zasa vytuhol. Ja to nase dieta proste milujeeeem 😅 Sasenka tiez v pohode vydrzala, dnes rano potom obaja do deviatej spali, o desiatej sme vyrazali na letisko. Max prespal cestu na letisko, na letisku pekne papal, ked sme vzlietli, tak zaspal aj v lietadle, zobudil sa len pri vyberani batoziny a ked sme ho zapli do auta, tak spal zas. Uzasny je. Poobede sme hodili s detmi slofika, no a zobudili sa teraz. Saska spi dalej, Max sa hra s tatom, budem musiet kuk, ci tato nespi - lebo Max tam nejako knuci... uvidime 🙂

Dufam, ze ste vsetky mali krasny start do noveho roka, skusim vas zajtra docitat 😵

zojec
2. jan 2011

@bealondyn dakujeme 😉 vy ste tu nejak ticho dnes , ci si uzivate krasne pocasicko? 😉

weirdo
2. jan 2011

@zojec - ja peciem svoju 1.tortu v zivote 😲 , teraz mam volno, tak obedujem 😀

anjelicek26
2. jan 2011

Bre ranecko babulky, mne Max konecne zalomil na obedny spanok, to ma nejake prehodene chudatenko. Ja som prave zistila, ze ma Saska dnes meniny - podarilo sa nam po stvrty raz na to zabudnut 😝 Tak rozmyslam, ze co teraz, asi jej nejaku tortu aspon rychlo spravim...

anjelicek26
2. jan 2011

@weirdo - aku tortu robis?? Ze by som sa inspirovala 😅

weirdo
2. jan 2011

@anjelicek26 - taku ze potahovanu hmotou, piskotove farebne cesto plnene kremom, ale ten v noci musi byt v chladnicke, takze nic pre Vas, ked to ma byt uz dnes 😀. A co piskotova so slahackou a ovocim? Myslim nepecenu, to je rychlovka ...

weirdo
2. jan 2011

@anjelicek26 - taku ze potahovanu hmotou, piskotove farebne cesto plnene kremom, ale ten v noci musi byt v chladnicke, takze nic pre Vas, ked to ma byt uz dnes 😀. A co piskotova so slahackou a ovocim? Myslim nepecenu, to je rychlovka ...

babulina
2. jan 2011

my mame dneska polrocneho suhaja doma 🙂 a ninku sme dneska ucili korculovat, paradna bola,proces obuvania trval dlhsie nez cas straveny na nich, ale zlatunka bola, hodim foto, srry za kvalitu je to mobilom fotene

anjelicek26
2. jan 2011

@weirdo - krem dam dol mrazaku a potahovku este mam, to by aj slo... ale ta piskotova by asi bola najjednoduchsia, to je fakt 😵

weirdo
2. jan 2011

@anjelicek26 - tak ju prekvapte, ze vsetko naj 😉

riska
2. jan 2011

@babulina, jeeej, pekné 🙂 a kde to ste? na ramene? 😲

miculienka
2. jan 2011

ahojte, tak sme sa vrátili s prechádzky, malá celá unavená zalomila a ja si asi tiež pôjdem schrupnúť

akosi sa dnes nepíše 😅 asi večer to tu roztočíte hm ?? to mne zas nepôjde net

inak, čistíte už tie prvé zúbky drobcom ? raz v tv hovorili , že už aj prvý zub sa má čistiť , že takou mini kefkou alebo tými čo sa na prst dávajú , ja som sa zatiaľ na nič také nedala , máme dva dolné zúbky

anjelicek26
2. jan 2011

@miculienka - my zubky necistime, podla mna dva zuby staci pretriet navecer a rano vlhkou vreckovkou, aby tam neostavalo nejako jedlo, viac nic... my davame malemu florety, tak by sme aj tak cistili len vodou...

bzucinka2
2. jan 2011

@anjelicek26 co su to florety??? 😅
@miculienka ja mu este tie dva necistim, ale davam mu obcas kefku do ruky a on ju okusuje, inak on ked nechce, tak pusu neotvori a uz vobec nie,ked mu idu dalsie zubky 🙂
@babulina krasne sa snazite, my sa chystame so starsim na lyze v stredu o inom nehovori len o tom ako sa chce lyzovat, tak som zvedava ako sa mu bude pacit 🙂
@anjelicek26 Saske vsetko naj prajeme a teda mamina takto zabudnut a ze 4x 😀
@weirdo akos a dari s tortickou ? 🙂

miculienka
2. jan 2011

@anjelicek26 - aj ja by som chcela vedieť čo sú tie florety
@bzucinka2 - moja tiež neotvorí pusu na povel , len keď chce 😵

mojalili
2. jan 2011

@babulina jejda super, ja som sa neosmelila este kupit LILI korcule, snad kolieskove zacneme...🙂

@anjelicek26 Ty odkedy chces zacat davam jogurtik? Kamaratka zacala v 8. mesiaci...tusim si aj ty spominala...po 8. alebo v 8.? Dakujem 🙂

anjelicek26
2. jan 2011

@bzucinka2 - no u nas sa meniny neoslavuju, moja rodina sa na to tiez vyprdla, takze tak 🙄 Ale torta bude asi fajn, uz len potiahnut..

A florety su take mini tabletky, fluor + vitamin D, pre deti do roka kazdy den...

puhinka
2. jan 2011

@chani ,ďakujem cicka 🙂

anjelicek26
2. jan 2011

@mojalili - po osmom mesiaci, takze niekedy vo februari zacneme 😉