icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
3. jan 2011

@mojalili - ja som uz davala, ako lepok, trosku s prikrmom. Ved bezvajecne, takze pohoda 🙂
@bzucinka2 - zatial je takato 😉

mojalili
3. jan 2011

@anjelicek26 @weirdo dakujem, dnes ma este zemiak kurac. masko a brokolicu,ale zajtra skusim cestovinky....Danko je veeeeelky papkac 🙂
@weirdo krásna torticka 🙂 aj @anjelicek26 , to si urobila tak rychlo sama? a ten marcipan? Super....ja mam pokazenu trubu, tak uz nic nepeciem....chcela som ju dnes vyumyvat, ze zavolame opravara, ale nemam saponat, tak to necham tak a idem sit na stolicku pre Danka taky zasobnik na odlozenie servitkov a podbradnikov 😉

deniskateniska
3. jan 2011

@julinka2787 to preto lebo je sladka... dobra je aj cukina a cvikla... my davame mrkvu skoro vzdy aj ked len trosku... prikrmujete uz mesiac? nam masko velmi chuti 😉

@weirdo krasna 😉 to si kupila K2 tu hmotu? ci si si urobila sama marcipan

ellysa
3. jan 2011

@anjelicek26 no tú čipku sme jej včera dali, máme ich doma odkedy sa narodila tá jej asi pomohla aspoň čo to vykakať, teraz po prechádzke zasa tlačila a plačkala,asi to tam má nejaké podráždené a štípe ju to alebo čo, ale už vykakala akoby koniec bobku, ta dúfam, že najtvrdšie je von a bude lepšie, stále jej dávam vodičku, ráno trošku spapala musli a poobede jej sama niečo ukuchtím

bzucinka2
3. jan 2011

@weirdo perfektna na prvy krat si sikulka, niet co ine dodat, 🙂

weirdo
3. jan 2011

@mojalili
@bzucinka2 - dakujem Vam 🙂
@deniskateniska - ano, K2 hmotu a robila som ju pod odbornou asistenciou @bzucinka2 😀. Sama marcipan ee, este by sa mi to rozpadlo, toto bola istota 😀

leveretka
3. jan 2011

Ahojte,

prajem Vam a Vasej rodinke vsetko len to najlepsie v novom roku 🙂

a este, videla som tu, ze ste posielali linky na hojdacky pre deti a teraz som ich videla v akcii, tak posielam link 😉
http://www.brendon.sk/Products/List/all/all?&ca...

@weirdo nadherna torticka! Urcite bude aj velmi chutnucka 😝

puhinka
3. jan 2011

@bzucinka2 ,si zlatá...ale áno musím...pribrala som aj na stehnách aj na zadku a už mám takú nesúmernú postavu...ledva som zapla rifle po Vianociach 😀
nedala som mu nič...haha...a vydržali sme od piatej nejesť...no už o osmej mi škvrkalo v bruchu a stále som sa ho pýtala,či je hladný,lebo ja hej 😀 😀 😀
ale vydržala som...ja nedržím niaku striktnú,len nejem po piatej a pijem len vodu a nesladený čaj 🙂

julinka2787
3. jan 2011

@deniskateniska prikrmujeme už dva mesiace. dávala som aj cviklu aj cukinu aj kadečo som skúšala. ale pokiaľ tam zväčša nie je mrkva, tak nula bodov. strašne ľúbi mäsko, ale musí tam byť aj mrkva.z ostatného mi dá tak lyžičku dve a dosť. ani na druhý pokus nič. a potom poobede papá kašu ryžovú od babylove, tá jej ide.doobeda zase nejakú ovocnú výživku, aj tá ide. dnes som dala ovsenú kašu so sušenou slivkou a hruškovou výživou (kvôli kakaniu) a tiež spapala, len tie zeleninové príkrmy bez mrkvy nechce.

zojec
3. jan 2011

@julinka2787 skus sladky zemiak, ale petrzlen koren... to je tiez dost sladke 😉

babulina
3. jan 2011

@zojec - neni petrzlen alergen? ja som bola v tom ze hej, alebo sa mi to pletie s tym ze ninula sa po nom vyhadzala 😅

zojec
3. jan 2011

@babulina zeler je alergen, petrzlen myslim ze nie.. ale no niektore deti su aj na jablka alergicke, treba skusit.... ja malej davam petrzlen uz cca 2 tyzdne a v pohode. dnes som uz nevedela co od radosti... tak som zvrtla polentu s hraskom.. a zdusila aj to.. aj ked teda mnamka bohvieaka to nebola 😀 stastna som ja mamina... 😉

fatimuska
3. jan 2011

@mojalili ano, po ukončení 7. mesiaca, zatiaľ sme skúsili raz, asi tak 2 lyžičky🙂

babulina
3. jan 2011

@zojec - ty mas skvele napady, ze polenta to by ma nenapadlo to dat malemu a pritom to vlastne moze, super, takze zajtra mame obediiiiiiiik, dik, odteraz mas povinnost pisat co varis malej nech sa inspirujem 🙂
inak ten hrasok som nakoniec vyriesila tak ze som to este raz mixla a potom pasirovala cez sitko, takze mam dusu na mieste a tomasik obedik v brusku, a aj mu chutilo aj vlastne ninke lebo ona je taky dojizdak 😀 aspon sa nauci jest zeleninu a ovocie teda dufam, lebo inak neviem ako ju to naucit

riska
3. jan 2011

@zojec, ty si fakticky studnica nápadov 😀 🙂
ozaj, ešte som sa chcela spýtať, v rámci mojej diety 😝 - a sušené ovocie môžem?

babulina
3. jan 2011

baby poradte, co k cvikle? jablko? a co sa vlastne s tou cviklou robite? ja som to snad ani nikdy nejedla tak netusim 😅

ellysa
3. jan 2011

@zojec zojec aj ja ďakujem za nápady a dobré rady, dnes som vyskúšala mixér, čo si mi poradila a je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, malej som robila polentu, brokolicu, trochu mrkvy, dala do mixéra s trochou UM a zmixovala, za pár sekúnd mala pastu, to by som s mojim starým v živote neurobila len by som mala zpráskanú celú kuchyňu

a inak ako ty robíš polentu, ja som robila podľa návodu na sáčku ale neviem, či som to dobre preložila 😅

a inak Oli zjedla všetko, sa tešííííííííím potom sa fajne vyprdkala a bez plaču
@riska ja som dnes tiež začala diétovať, podľa mňa sušené ovocie radšej nie aj normálne len ak citrusy a jablká, v ostatnom je veľa cukru a max jeden kus denne
ja som mala na obed kus kus so zeleninkou, pečiem si tmavý chlebík a kúpila som si takú mňam rukolovú pomazánku v DM ...

mici111
3. jan 2011

baby a co je to polenta??? 😕 a ako sa to robi? a s cim? 😅

tintinka1
3. jan 2011

čaute babule , oneskorene ale predsa Vám prajem všetko dobré do nového roka a aby nám tie naše dietky len radosť robili 🙂
@ellysa ja už tiež " diétujem " teraz som zjedla čokoládového mikuláša 😀
Dnes som nabehla do DM a pokúpila som samé zdravé veci pre Alexa . Na obed som mu robila červenú šošovicu so zemiakom a králičím mäskom a len sa tak zaprášilo. Tá šošovica je super , ona sa úplne rozvarí a zostane taká žltá.

tintinka1
3. jan 2011

@babulina a kde kupuješ cviklu ? Či máš ešte z domácich zásob ? Lebo ja som dnes zháňala repu aj cviklu a nula bodov. Už mi dochádza fantázia čo malému pripravovať ale tak keď nás bude@zojec inšpirovať tak to budeme mať pestré a zdravé.

julinka2787
3. jan 2011

@tintinka1 ja kupujem cvilku normál v tescu. to majú skoro vždy.

tintinka1
3. jan 2011

@julinka2787 ďakujem . No v Tescu som veru nebola ale pochodila som Billu,Jednotu , Hypernovu a Lidl a tam nič nemali. Idem vyslať manžela nech tam ide pozrieť.

ellysa
3. jan 2011

@mojalili inak práve som pozerala tú tému každé dieťa sa naučí spať a je tam jedna baba, čo radí, ja som jej akurát napísala IP, tak skús aj ty je to @leyla84 treba jej opísať denný režim dieťatka a problém, ale inak väčšinou radí dať detičky spať skôr, ževraj to budenie môže byť aj nahromadená únava, tak to dnes asi skúsim

ellysa
3. jan 2011

@mojalili inak práve som pozerala tú tému každé dieťa sa naučí spať a je tam jedna baba, čo radí, ja som jej akurát napísala IP, tak skús aj ty je to @leyla84 treba jej opísať denný režim dieťatka a problém, ale inak väčšinou radí dať detičky spať skôr, ževraj to budenie môže byť aj nahromadená únava, tak to dnes asi skúsim

zojec
3. jan 2011

🙂 dievcata som rada, ze vas inspirujem.. fakt ma to tesi... 😉 uz pracujem na malejzdravej kucharskej prirucke pre deti 😀, dufam, ze to coskoro dokoncim a hodim do fotoblogu 😉
@tintinka1 cviklu mavaju aj v kauflande.. (ja mam este zasoby ale o chvilu dojdu)
@babulina ja som cviklu dala k zelenine.. napr. mrkva, cvikla , zemiak..
@mici111 polenta je kukuricna kasa, prisla k nam z talianska.. je to vlastne nieco ako hruba kukuricna muka.. velmi dobre jedlo, pouziva sa ako priloha vacsinou.. 😉 pre dieta je vhodna aj na zahustenie.. vari sa klasika voda a do nej sa nasype polenta, podla toho aku chces hustu, da sa kupit v DM.. dava sa zhruba ako ryza, 2 diely vody 1 diel polenty, ale pre dieta to treba urobit trosku redsie.. http://www.biospotrebitel.sk/recepty/recept/307...
@riska susene ovocie velmi nie.. tam je tolko cukru.. uff 😀 ale aspon to nie je prazdna energia... na redukcnu dietu neodporucam, ale ked uz budes udrziavat hmotnost, na rano do kase, alebo na zobanie miesto arasidov, je to super 😉
@ellysa ja som tiez s tym mixerom spokojna.. 😉 ale uz jej budem pomalicky skusat davat nie tak najemno zmixovane.. uvidim co to urobi, ci to bude vediet papat..

mojalili
3. jan 2011

@ellysa Dakujem, pozrem sa na to....

Kocky, dnes som usila na stolicku na jedenie takyto vreckar, aby som tam mohla dat servitky a podbradniky, vzdy sa mi to vsade vala a nie je to po ruke... 🙂
No a Danko, zalezie všade 🙂

lenocka84
3. jan 2011

ahojte vospolok
co nove?? kolko zubkov vonku?
u nas stale ziadne, ale nervacime statocne

kedy davame rande mamicky? do 13.1 som v ba, potom az februar

anjelicek26
3. jan 2011

@mojalili - to nebol marcipan, ale cukrova potahovka, vzdy si kupim kilo-dve, mam to v mrazaku, vytiahnem, necham otopit, vyvalkam a potiahnem tortu... mam bielu a vzdy si ju ofarbim, ako potrebujem... stoji to 3-4 libry na kilo, takze vobec neriesim... ja marcipan moc nemusim, aj sa s tym horsie robi...

Danko je iny srandista, ze vsade zalezie. My teraz zaciname rackovat dozadu, ale len meter a uz je unaveny, ale tak aspon sa snazi 🙂 A vie sa otacat spät, huraaaa!!!

A novinka dna - mame dieru hore v dasne 😕 Horna dvojka je na spadnutie, takze zajtra rano bude zub. Tak aspon viem, preco bol taka prisavka posledne dni a ziaden prikrm... len preco to dieta nemoze mat normalne jednotky prve?? Ale teda aj tie su navrete riadne, dufam, ze mu nepojdu vsetky styri naraz, to by asi bol zahul. Ale dnes sprasil celu vyzivu, len sme kukali, tak je to asi lepsie 😅

mici111
3. jan 2011

@zojec dakujeeem 😉 tak pozhanam v dm..juuuj, tesim sa na tu tvoju prirucku..potom urcite hod info, ked to tam budes mat 😀
babyyy, a ja sa musim pochvalit 😅 dnes sme boli u kamosky na navsteve a mala tam na styroch presla asi styri "kroky" tak ze ruka noha ruka noha ...som z nej skoro odpadla!!! som to chcela natocit, ale potom to uz nedala tak pekne... 😵 😵 😵 😵

mici111
3. jan 2011

@lenocka84 @riska @ellysa @babulina @chani @ceresna babyy no veru, rande by sme mohli dat uz 😀 hmm???

zojec
3. jan 2011

@mojalili ten vreckar je super 😉