Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak u nas maly sabotuje ovocie, ho trasie akokeby som mu citron davala zo vsetkeho. dnes pri banane robil, ako keby bol kysely a pritom bol sladunky aj moje mliecko som mu tam dala nech ma peknu kasicku, ale dostala som do neho tak max 2-3 lyzicky, potom uz odmietol usta otvorit. tak som mu taky nepopuceny dala, ten chvilu obzuzlaval, kusok aj spapal ale viac nechcel ani za toho.....z vyziviek zje tak max polku z tych 125 gramovych s veeeelkym sebazaprenim, ale zje....loptos 🙂
ale inak vseobecne posledne 2 dni nejak sabotuje prikrmy akekolvek....zje velmi malo a furt sa vrti ako vrtula, takze je to aj vsade na nom a obcas aj na mne, ako napr dnes cviklovy prikm, obaja sme boli zmalovani ako obrazky...tak ale vzdy spapa aspon daco, lepsie nez nic...ale pricucnuty by bol od nevidis do nevidis 🙂
@ellysa uz suuuu, bola som tam, aj v eurovei aj v auparku..a teda nic moc..kupila som sare len jednu mikinku taku tu bielu s farebnymi bodkami, mali ich hned pri vchode a dvoje leginsy na doma..inak sa mi to zdalo este vsetko celkom drahe..ale hadam este pojdu dole s cenami viac..ja som bola este kuk medzi sviatkami 🙂
Ahojte babule 🙂
Aj u nas prikrmy poslabsie stale 😒 , este skorej zje Hame, ako moja kuchyna 🙂 , vcera som experimentovala, polievocka moja mrvicka, karelab, petrzlen vajicko zltko, rozmixovane, velmi biedne papkala, lebo karelab sa nedal velmi zmixovat, take vlasocnice mal, ale potom som Hame brokolicu k tomu otvorila, a jednu lyzicku Hame a potom mamina kuchyna a zabrala ☹ 🙂 zjedla nieco malo 🙂
a par nasich vianocnych fotiek, konecne som ich stiahla z fotaka 🙂
pridavam aj ja 🙂
@takyna http://www.braun.com/sk/household/food-preparat..., ja mam ten prvy.. ta malicka nadobka - sekacik co je k tomu 😉 strudla cca 40 minut na 180 😉
@chani drobiatko krásne
baby dnes sa začali u nás pokusy o dvíhanie sa o všetko, ale do polo stoja a potom jej povolia ruky, už si s prepáčením ani neprdnem, vždy len utekám zachraňovať aby si aj tie dva zuby nevybila, a najradšej sa dvíha o mňa za tepláky, keď robím niečo v kuchyni
@takyna preco ta to tak mrzi ze nepapka pekne? skus tyzden pockat, mozno aj dva... rozpapka sa neboj... precitaj si to co dala etuska ako link na 542 strane... tam je to pekne napisane, niektore deticky papkaju od polroka, niektore od 8 mesiacov.. proste kazde dietatko je ine a to najhorsie je ked ho do toho budes nutit 😉 musi do toho dozriet 😉
@chani @lenocka84 - pekné fotečky 🙂
teda, vy tu máte šikovné deťúrence, tej mojej sa nechce , len na boky sa otáča - aj na bruško - ale akonáhle zistí , že je na brušku - už aj nazad , no a točí sa na chrbte okolo svojej osi
@ellysa - aj ja mám ten mixík , super vec , v tom tégliku najradšej melem orechy 😵
@miculienka dakujemeee

@mici111 ja som ti to včera hovorili 😀 super