Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ja som najnovsie vymyslela na maleho budu - prikryjem mu kocik dekou takze ma pritmie a hned zaspi 🙂 , inak my mame rezim ze 7.30-8.00 vstava, potom okolo 10h ideme na prechadzku tak to v kociku da spanok do 12h, a o 14h si zacina suchat oci tak najneskor o 14.30 -15h spi zase, a najnovsie si zrusil spanok od 17h do 18h a vecer o 20h je tuhy
no babenky, hlasim najnovsie skusenosti z prikrmov... mala nechce prehltat... spori si to v puse a ked tam ma tak 4 lyzicky, tak sa jej kychne... 😀 😀 😀 ale pri spenate mi az tak do smiechu nebolo... ten sa dostal az na stenu... 😒
caute zienky,
u nas to posledny tyzden tiez uz vyzera na rezim, dnes som si to uvedomila, takze od zajtra praktizujem. 🙂 vstava medzi 7.30-8, potom sa hrame, o 10 ovocna kasa alebo ovocie, ideme spinkat spolu, to potiahne vzdy 2 hodky presne, inak by bezo mna spala len polhodku. zajtra chcem skusit ju dat spat samu, ci da tie 2 hodinky aj tak. okolo 12.30 obed, potom von, to zase spinka okolo 14.30 polhodku a este raz spinka okolo 17, tiez len 30 min. o 18 kasa a okolo 19.30-20 do postielky. ked som jej zrusila ten spanok o 17, tak sa mi vecer velmi budila a zle spinkala, takze ho este potrebuje. 🙂
@mici111 ani Bella nevydrzi dlhsie ako max 3 hodky medzi spankami, inak je zla ako cert. aj po tom 2-hodinovom neni dlhsie hore.
@hori aj moja od vcera pri kasi kycha ako diva, ale ona pcha do taniera prsty a potom si to maze po tvari, urcite to ma aj v nose. 😒 takze my mame vsade kasu. 😀
super fotocky ste sem dnes dali 😵
inak dnes som prvykrat cvicila, mame playstation 3 nakoniec (som drahemu povolila ako vianocny darcek) a taku hru/dvd cvicenie, dam si na seba take snimace a presne mi to monitoruje pohyby, ci cvicim spravne, tep a tak...je to super, lebo vlastne formou hry a len polhodku 4x do tyzdna, to treba dodrziavat. aj to rata rychlost a spalene kalorie a tak, dnes sme s drahym zacali, tak o 9 tyzdnov budem modelka! 😀 😀
mala na nas pozerala a strasne jej to bolo smiesne. 😀 urcite budem mat svalovicu, bola to makacka, tak snad to neovplyvni mliecko. 🤐
ahojte, tak sme opat chorí, maličký ma antiobiotiká, to za túto zimu je už 2x, ako ste na tom vy?
@fatimuska no mojka, tak sa liečte!!! nech ste čím skôr fit. my sme mali antibiotiká len raz chvalabohu na začiatku zimy, odvtedy klop klop klop, celkom dobre.
babulky, tak moja malá spinkala na tom pidi množstve mlieka až do rána a papala tak ako bežne papáva. 😕 😅
a dobré ránko vám prajeme! 😀
je niečo na podporu imunity? a pritom nik z nás nie je chorí, tak už neviem, a to ho skoro plne dojčím🙂
@fatimuska tu som niečo našla, len sa dopátrať odkedy to detičky môžu. ale zase by som to nepreháňala s týmito vecami. fakt len kým je chorý, aby si telíčko nezvyklo na to, že nemusí byť imúnne samo, že to za neho spraví sirupček. a asi by som sa spýtala aj dokiny. ale kuknúť si môžeš... http://www.medplant.sk/ponuka.php?indikacia=10
@julinka2787 ved to, že vačšina je od roku alebo od 3, Vladko bol prvý krát chorý až v škôlke, tak neviem, čo mu môže prekážať, alebo tak
@fatimuska tak neviem evi, asi fakt len po radu k dokine. lebo ani večne na ATB nie je bohviečo pre maximka. ☹
ahojte, dočítam neskôr utekáme von, len sa idem pochváliť, že sme buvali od 19.30-1.30-5.30 (ale to sa zobudila na to, že nám v chodbe niečo spadlo a zľakla sa)-8.30, dala som ju teda spať skôr, neviem, či to zabralo, skúsim aj dnes a včera poobede som ju zasa podľa @zojec dala spať napapanú a spala 2,5h
inak sme začali bľabotať, nebočujem nič iné len ajajajajaaaaaaaaaaajajajajajajaaaaaaaaaaajajajajajaaaaaaaaaaaaj,bmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,ajajajaaaaaaaaaaaaaaajajjaaaaaaaaaaaaj 😀
tak u nas noc otras, furt mi po tricku smatral, ach jaj prisavnik maly. esteze tie dni su uz take fajn
dobre ranko 🙂
@fatimuska my sme tiez este antibiotika nemali, nastastie. jedine co viem, ze by si mu popri tom mala davat aj probiotika, ale to asi vies. chudatenko male, nech sa rychlo vylieci a nech sa vam to uz nevraca. 😔
@julinka2787 mozno viac zjedla pocas dna a potom len bola prejedena. moja sa tiez raz tak strasne pogrckala, prudom a vsade to bolo, tiez som sa zlakla. 😒
@chani moja mala prisavnicka tiez v noci len cicku hladala, ale to bude tym, ze sme nevypli kurenie a v spalni bolo dost teplo. 🙄
ahojte,moja malá teraz dobrala antibiotika,idú jej zúbky a malá chytené pridušky a tiež som bola hotová,že už musí brať liekya aké probiotika mi môžte doporučíť poradte.....vdaka
je niečo čo si môžem dať na bradavky aby som nechytila od Maximka infekciu? v lekárni mi nevedeli povedať:( ďakujem

jááááj, baby, tatianka sa mi strašne zgrckala po večernom mlieku. ja som bola celá obgrckaná, tatianka tiež a polka gauča a obyvačky. 😖 no des... ale prezliekla som nás. dojedla asi 20ml mlieka, čo ostalo vo fľaši, venovala mi krásne úsmevy, pošantila a praskla som ju búvať. bála som sa jej dať viac papať, aby sa nepogrckala v postieľke. tak som zvedavá do kedy vydrží spinkať.